en son gittiğimizde 32+5 ti 1750 gr kilosu 42 cm boyu vardı kilo 1 hafta geriden geliyor canım herkes burda 2000 lerden 2500 lerden bahsediyor bende üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diye
34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
canim benim 35.haftada 2640 gr geldi.doktorumuzda biraz iri bir bebek olacak dedi.normal dogum istiyorsan duzenli yuru dedi34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
Bak gör bu gittiğinde gelişimi hızlanmış olacak belkide öne bile geçmiştir hep öyle oluyor çünkü
bakma benim minnoşta zayıftı 28. haftada daha 700 gr bile değildi ama ben hiç üzülmüyordum
sağlıklı olduğunu bileyimde yeter bana.sende üzülme.bir anda atağa geçiyor bu bebekler
Seninki sezeryan mı olacak peki?
Anladım canım.Allah düşürmesin o duruma valla.sende duygusalsın zaten hemen yaşlar süzülüvermiş
Canım benim çok sebebim var sezeryan için
1)bizim bebek tüp bebek 2) Plasentam ön duvardaymış
3)Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün
4)Bende çok değişik bir sorun var gen bozukluğu diye o yüzden bu bebek mucize bebek bizim için
doktorum riske atmak istemiyor
amma sebebim varmış hee
hmm anladım canım , hayrlısı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
ya boyunu nasıl ölçüydk kızlar, fl 66 yazıyor ?
evet canım sezeryan olacak inşallah dediğin gibi olur hep konuşuyorum onunla yemeğini ye annecim büyü tamam mı diyorum tekme atıyor bakalım göreceğiz sözümü dinlemiş mi dinlememiş mi
Canım emin misin 6.6 olmasın o 7 ile çarpıyorduk:26:
66 yazmış amaa tetemiz o zaman 6.6 dır dimi ?
6.6 ile 7 yi çarptım canım 46.2 çıktı sonuç
yani senin tortilla 46 cm
ne kadar uzun dimi tortillam
doktor da uzun dedi de cm ini sölemedi
ne olcak, çok mu uzun olcak ne
Bak gör bu gittiğinde gelişimi hızlanmış olacak belkide öne bile geçmiştir hep öyle oluyor çünkü
bakma benim minnoşta zayıftı 28. haftada daha 700 gr bile değildi ama ben hiç üzülmüyordum
sağlıklı olduğunu bileyimde yeter bana.sende üzülme.bir anda atağa geçiyor bu bebekler
Seninki sezeryan mı olacak peki?
cevizi sütü ve muzu hergün tüketiyorum canım kuru incir yiyemiyorum ama gebelik şekerinden dolayı son kontrolden beri bol bol et bulgur falan tüketmeye çalıştım bakalım fark edecek miİnşallah canım benim sen üzülme
ama beslenmenede dikkat et
arkadaşlarda yazmıştı zaten önceden
ceviz kuru incir muz süt bunlar bebeğşn kilo almasını sağlıyormuş
Evet maşallah uzun olacak selvi boylu bir kız olacak
Benim ultrason kağıdında 6.8 yazıyordu bugünki ölçümde yani
çarptım 47.6 çıkıyor yani minnoşum 47 buçuk santim
cevizi sütü ve muzu hergün tüketiyorum canım kuru incir yiyemiyorum ama gebelik şekerinden dolayı son kontrolden beri bol bol et bulgur falan tüketmeye çalıştım bakalım fark edecek mi
cevizi sütü ve muzu hergün tüketiyorum canım kuru incir yiyemiyorum ama gebelik şekerinden dolayı son kontrolden beri bol bol et bulgur falan tüketmeye çalıştım bakalım fark edecek mi
senin sadece 3 haftan kaldı
ay heeyecanlı mısın kuzum ya
beşik nasıl aldın?
ya ben kraftın park yatağını almıştım ya hani şimdide şu mink sallanan tahta beşikler var ya, onlardan alasım var ya
daha eve gelmedi yatak, geri alırlar mı acaba? orda istediklerimden yoktu çünkü değişsek
CREST AHŞAP BEŞİK GittiGidiyor'da 82623699 şunlardan işte
eşim de kızdı da belli etmedi, kendin konuş halledebilrsen benlik sorun yok dedi
masalah bebisin buyumus seninde bak gördunmu bosuna uzdun sende kendini 100 gr da fazla cikmis ruyana göre:)) saglikli olsunlarda cnm birazcik zayif olsunlar sorun degil takma kafana :)) bu arada yanmissin guneste yogurt surseydin hemene iyi gelirdi canim cok saol sanada cok gecmis olsun :))selam kızlar biz geldikk oğluşumu da gördük
minikim 2000 gr 43 cm olmuş yani 15 günde 300 gr almış bi öncekinde yarım kg almıştı bu ara iştahım yoktu hemen yansımış minikimebu ara iyi beslenmeliyiz..ama gayet normalmişiz çok şükür haftamızla tam uyumluyuz..bikaç rahatsız haftadan sonra bikaç gün önceki gece rahat uyumalarımın,göbeğimin aşağı düşmesinin sebebi bebeğin dönmesiymiş doğum pozisyonunu almış minikim
tahlil yaptırdık kanımız yine düşük çıktı vitaminler ve kan hapını günde ikiye çıkarttı doktorumuz içim dışım vitamin oldu artık patlama yaşycaz yakındabir deee suyumuz yine çokmuş ama öncekilere göre çok daha normal dedi doktor amca
komşu teyzeler bahçede çay içiyodu bizi de çağırdılar gittik domates gibi olduk fena yandık geldikgüneş kremi vakti gelmiş artıkın ...
bizde haberler böyle.geçmişi de okuduk geldik
denizkızı canım geçmiş olsun inş gelip geçici bi durumdur da yarına hiçbişeyin kalmaz..sana şifa ayetlerini okuyup üflüyorum hemen
taliaa canım sana da geçmiş olsun.bebiş döndüğünden,benim göbiş düştüğünden beri bende de kabızlık diye bişey kalmadı hamilelikten önceki performansına döndü benim bağırsaklarbiz küçükken ishal olduğumuzda babannem 1 tatlı kaşığı kahveye bikaç damla limon sıkar yedirirdi bize ve kısa zamanda düzelirdik bi dene istersen
canim cok saol diger arkadaslarda önerdi onu bende biliyordum anneminde ilk gelen aklina odur ama anneme soylemedim durumu yoksa he,en hatirlatirdi banaTALIAA cım geçen günlerde bende senin gibi birkaç gün ağrılı ishal oldum, hatta kesin bu sefer doğuruyorum dedim doğumdan önce ishal olunurmuş ya
çok şükür geçti biraz fazla sanırım soğuk şeylere yüklenmişim
ama tatlı kaşığı kahveye limon u bende duymuştum etkiliymiş
saol cnm cok tsk ederim bende oyle yapitim, kahvemi icip uazndim hemen cok iyi geldi :))mevsim değişikliğinden heralde canım dengemiz bozuluyor,ben de zor kalkıyorum yataktan bu aralar hemen yoruluyorum..geçmiş olsun kahve iyi gelir sanırım ishale..bol bol su iç dinlen, azıcık daha sabır
cokn saol cnm ben normalde cok su icerken böyle durumda su icme ihtiyaci duymuyorum ne kadar zorlasamda kendimi olmuyorcanım geçmesi için şimdi aklıma gelmiyor ama bol sıvı almayı unutma susuz kalma...
saolo cnm yarin zaten kontrolumuz var söylecem doktoruma suan icin zaten iyimm :)))çoook gecmıs olsun canm bı doktorunu ara sor ıstersen son zamanlar allah korusun tehlıke yaratmasn
ayy canim yüregimi agzima getirdin basindan öylemi bahsedilir hic kimldamiyor kaöbi yavasladi diyeeKızlar 2-3 gündür giremiyordun belim ağrıyordu bugun doktora gittik
Hemen Nstye aldılar yavrum hiç kimildamadi kalp atışları 120 ye düştü
Çok korktuk tatlı birşeyler yedim gene girdim nSt ye sancım çıktı
Bu sefer hareket etmeye başladı çok şükür
2.500 kg olmuş maşallah yüzünü gördük
Doktor bana benzediğini söyledi ve dilini dışarı çıkarmıştı çok komikti:)
Bu arada bebek donmuş bas aşağı
3 haftamı kaldı
cok saol cnm sanada cok gecmis olsunn az zamanimiz kaldi cidden birza daha sabirr :))Deniz kizi gecmis olsun CANIM beljide karşılaştık bugun
Taliaa sanada gecmis olsun bende gecen hafta olmuştum icim dışıma çıkmıştı
Zeyno bebeğin odası harika olmuş bayıldım ferah ferah
Minikkus kolay gelsin CANIM sana
Gecmisi tam okuyamadım kusura bakmayın kızlar
canim yukardada yazmistim yogutr surmeyi deneseydin insallah ben gunduz bakamadim fazla agrilardan yoksa soylerdimkızlar ya bugün komşu teyzeler bizi bahçeye çağırdı biraz oturduk ama çok fena yanmışız ellerim yüzüm kıpkırmızı ve çok acıyo :26: bi fikriniz var mı ne yapsam ne kullansam acısı geçer? aşırı beyazım ve yanınca çok yanıyorum yüzümün su topladığını bilirim yani..ama bilmiyodum güneşin o derece yakacak hale geldiğini
saol canimmm bak sayemde neler ögreniyorsunuztalia sana da geçmiş olsun. sayende kahve limon olayıını öğrendim. çok sık ishal olan biriyim, ama bunu ilk kez duydum
ayyy canim ya uzulmee hala kafana takimiyormusun sennen son gittiğimizde 32+5 ti 1750 gr kilosu 42 cm boyu vardı kilo 1 hafta geriden geliyor canım herkes burda 2000 lerden 2500 lerden bahsediyor bende üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diye
34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
Evet çok heyecanlıyım hala inanamıyorum anne olacağıma
Canım bence pişman olma o aldığın park yataktan
bak buda çok çok güzel ama daha öncede konuşulmuştu bu konu burada
bu tür beşikler en fazla bebek 7-8 aylık olana kadar kulllanılıyormuş
ben ıkeadan almıştım beşiği hatta burayada eklemiştim linkini dur bulursam sana göstereyim yine
canım kendi derdime düştüm soramadım bir türlü kusura bakma, sen patiği ne yaptın bitirdin mi?
canım benm göbişim ordaki herkese çok küçüktü aslında ama en iyi ben beslemişim
çok yeşil mercimek yiyodum , yeşil mercimekli bulgr, yada sadece yeşil mercimek o da çok besliyor
cevizimi neredeyse hiç eksik etmedim
vee tahin-pekmez, yada sadece çay gibi pekmez içiyorum bazen kaynar suyla
ve hurma, hergün kesin yiyorum, bazen 1 tane bazen 5-6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?