2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
en son gittiğimizde 32+5 ti 1750 gr kilosu 42 cm boyu vardı kilo 1 hafta geriden geliyor canım herkes burda 2000 lerden 2500 lerden bahsediyor bende üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diye

Bak gör bu gittiğinde gelişimi hızlanmış olacak belkide öne bile geçmiştir hep öyle oluyor çünkü
bakma benim minnoşta zayıftı 28. haftada daha 700 gr bile değildi ama ben hiç üzülmüyordum
sağlıklı olduğunu bileyimde yeter bana.sende üzülme.bir anda atağa geçiyor bu bebekler
Seninki sezeryan mı olacak peki?

evet canım sezeryan olacak inşallah dediğin gibi olur hep konuşuyorum onunla yemeğini ye annecim büyü tamam mı diyorum tekme atıyor bakalım göreceğiz sözümü dinlemiş mi dinlememiş mi

hmm anladım canım , hayrlısı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
ya boyunu nasıl ölçüydk kızlar, fl 66 yazıyor ?

hmm anladım canım , hayrlısı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
ya boyunu nasıl ölçüydk kızlar, fl 66 yazıyor ?

Canım emin misin 6.6 olmasın o 7 ile çarpıyorduk:26:

evet canım sezeryan olacak inşallah dediğin gibi olur hep konuşuyorum onunla yemeğini ye annecim büyü tamam mı diyorum tekme atıyor bakalım göreceğiz sözümü dinlemiş mi dinlememiş mi

İnşallah canım benim sen üzülme
ama beslenmenede dikkat et
arkadaşlarda yazmıştı zaten önceden
ceviz kuru incir muz süt bunlar bebeğşn kilo almasını sağlıyormuş

ne kadar uzun dimi tortillam
doktor da uzun dedi de cm ini sölemedi
ne olcak, çok mu uzun olcak ne

Evet maşallah uzun olacak selvi boylu bir kız olacak
Benim ultrason kağıdında 6.8 yazıyordu bugünki ölçümde yani
çarptım 47.6 çıkıyor yani minnoşum 47 buçuk santim

İnşallah canım benim sen üzülme
ama beslenmenede dikkat et
arkadaşlarda yazmıştı zaten önceden
ceviz kuru incir muz süt bunlar bebeğşn kilo almasını sağlıyormuş
cevizi sütü ve muzu hergün tüketiyorum canım kuru incir yiyemiyorum ama gebelik şekerinden dolayı son kontrolden beri bol bol et bulgur falan tüketmeye çalıştım bakalım fark edecek mi

Evet maşallah uzun olacak selvi boylu bir kız olacak
Benim ultrason kağıdında 6.8 yazıyordu bugünki ölçümde yani
çarptım 47.6 çıkıyor yani minnoşum 47 buçuk santim

senin sadece 3 haftan kaldı
ay heeyecanlı mısın kuzum ya
beşik nasıl aldın?
ya ben kraftın park yatağını almıştım ya hani şimdide şu mink sallanan tahta beşikler var ya, onlardan alasım var ya
daha eve gelmedi yatak, geri alırlar mı acaba? orda istediklerimden yoktu çünkü değişsek

CREST AHŞAP BEŞİK GittiGidiyor'da 82623699 şunlardan işte

eşim de kızdı da belli etmedi, kendin konuş halledebilrsen benlik sorun yok dedi

cevizi sütü ve muzu hergün tüketiyorum canım kuru incir yiyemiyorum ama gebelik şekerinden dolayı son kontrolden beri bol bol et bulgur falan tüketmeye çalıştım bakalım fark edecek mi

canım benm göbişim ordaki herkese çok küçüktü aslında ama en iyi ben beslemişim
çok yeşil mercimek yiyodum , yeşil mercimekli bulgr, yada sadece yeşil mercimek o da çok besliyor
cevizimi neredeyse hiç eksik etmedim
vee tahin-pekmez, yada sadece çay gibi pekmez içiyorum bazen kaynar suyla
ve hurma, hergün kesin yiyorum, bazen 1 tane bazen 5-6

canım kendi derdime düştüm soramadım bir türlü kusura bakma, sen patiği ne yaptın bitirdin mi?

Evet çok heyecanlıyım hala inanamıyorum anne olacağıma
Canım bence pişman olma o aldığın park yataktan
bak buda çok çok güzel ama daha öncede konuşulmuştu bu konu burada
bu tür beşikler en fazla bebek 7-8 aylık olana kadar kulllanılıyormuş
ben ıkeadan almıştım beşiği hatta burayada eklemiştim linkini dur bulursam sana göstereyim yine

masalah bebisin buyumus seninde bak gördunmu bosuna uzdun sende kendini 100 gr da fazla cikmis ruyana göre:)) saglikli olsunlarda cnm birazcik zayif olsunlar sorun degil takma kafana :)) bu arada yanmissin guneste yogurt surseydin hemene iyi gelirdi canim cok saol sanada cok gecmis olsun :))

canim cok saol diger arkadaslarda önerdi onu bende biliyordum anneminde ilk gelen aklina odur ama anneme soylemedim durumu yoksa he,en hatirlatirdi bana tadini sevmedigim icin benim aklima gelmiyor galiba hic:26:sanada cok gecmis olsun neysekio ben suan iyimm yarinda insallah geri devam etmez :))

mevsim değişikliğinden heralde canım dengemiz bozuluyor,ben de zor kalkıyorum yataktan bu aralar hemen yoruluyorum..geçmiş olsun kahve iyi gelir sanırım ishale..bol bol su iç dinlen, azıcık daha sabır
saol cnm cok tsk ederim bende oyle yapitim, kahvemi icip uazndim hemen cok iyi geldi :))

TALIA; sanada geçmiş olsun canım doğum yaklaştıkça bağırsakların yumuşayıp ishal olunduğunu okumuştum senin öncekilerde olmuşmuydu böyle bir şey?[/QUOTE] canim cok saol bende duymustum bunu dogruluk payida var gaiba. ben hamileikten önce surekli kabizlik sorunu cekiyordum hamile kaldigimdan bu yana cok rahattim hic kabiz olmadim ama ishalde olmamistim bugune sanirim dun migdemi usttum birde sebebi bu :)) diger hamileliklerime gelince canim ikinciiyi hatirlamiyorum ama ilkinde olmustum ayni bu aylardaydim ondada hic unutmayacam bir olay basima gelmisti :26: dugune gidiyorduk otoyolda malesef ben cok SIKISTIM 2 saatlik bir mesafaye gdiyorduk arabayi kullanan geri zekalida bir benzinci bulup duramamisti bende maleseff o an altima kacirmistimmic camasirimi flm benzinlikteki wc de cikarip atmistim kilotlu corabimda vardi onuda cikarip artim neyseki elbiseme birsey olmamistii ic camasirim olmadan dugune gitmistikk eve de dönmemiz imkansizdi o saaten sonra cunku baya uzun mesafe gitmistik:26: böyle birsey yasamistim o yuzden cok korkarim artik arabayla yola cikarken

canım geçmesi için şimdi aklıma gelmiyor ama bol sıvı almayı unutma susuz kalma...
cokn saol cnm ben normalde cok su icerken böyle durumda su icme ihtiyaci duymuyorum ne kadar zorlasamda kendimi olmuyor (

çoook gecmıs olsun canm bı doktorunu ara sor ıstersen son zamanlar allah korusun tehlıke yaratmasn
saolo cnm yarin zaten kontrolumuz var söylecem doktoruma suan icin zaten iyimm :)))

ayy canim yüregimi agzima getirdin basindan öylemi bahsedilir hic kimldamiyor kaöbi yavasladi diyee ay nasil korktum bi an icinn allah korusunn canim cok gecmiss olsunn sancinda cok degil normal seviyede gözukuyor masallah kizinda kocaman olmusss dogana kadarda 3 kilo kadar olurr belkide gecer
cok saol cnm sanada cok gecmis olsunn az zamanimiz kaldi cidden birza daha sabirr :))

canim yukardada yazmistim yogutr surmeyi deneseydin insallah ben gunduz bakamadim fazla agrilardan yoksa soylerdim ((

talia sana da geçmiş olsun. sayende kahve limon olayıını öğrendim. çok sık ishal olan biriyim, ama bunu ilk kez duydum
saol canimmm bak sayemde neler ögreniyorsunuz ben biliyordum canim anneminde yöntemi budur ama ben tadini hci sevmedigim ve yiyemedigim icin tercih etmiyordum yine etmedim:26:sagolsun arkadaslar önermis hatirlattilar bende turk kahvesi yapip ictim o sekildede cok yii geliyor bana birde sicak su torbasini belime koydum yataga uzandim dinlendim agrilairm gecti cok sukur hic bir SIKINTI kalmadi suan insallah yarinda devam etmez :))

en son gittiğimizde 32+5 ti 1750 gr kilosu 42 cm boyu vardı kilo 1 hafta geriden geliyor canım herkes burda 2000 lerden 2500 lerden bahsediyor bende üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diye
ayyy canim ya uzulmee hala kafana takimiyormusun senn canim saglikli olsunda zayif olsunn uzme kendini sutunle iyi beslersin gelisimi daha iyi olurr merak etme senn hem hicte az gibi degul kilosuda masallahh :))

34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?

oyy masallah bebisineee normal dogummu dusunuyorsun sen yoksa sezeryanmii allah kolay dogumlar nasip etsin insallahh he iki sekildede saglikli bebisini kucagina almak nasip olsun tabiki herkes icinn ayni seyi diliyorumm

kizlar ben ishaligimin sebebini buldum dün mutfak dolabini temizlerken ´buzluktan soguk su icmistim 2 bardak birde uzerine bir bardak soguk süt ictim aksama dogruda birde dondurma yedim ee havalarda cok iyi degil bir kac gudnru soguk gidiyorr benim icim yaniyorya guya havalari cok isinmis hissediyorum galibaa bu yuzden galiba migdemi üsüttüm dikkat edin aman sakin sizde havalari sicak bulup soguk suya dayanmayin sakin yoksa benim gibi olursunuz allah korusun tavsiyede bulunan arkadaslara cok tsk ederim tekrar ben kahveyi yapip ictim oda cok iyi geldi birde sicak su torbasini koydum belime agrilarima iyi geldi kasilmalarimi bile azaltii 2 tanede patates haslayip yedim öyle suan cok iyimm allaha cok sukurr insalah sabahta geri baslamazz yarin doktoruma soylecem zatenn ne diyecem bakalimm gerci bizim alman hrseye normal diyorr

ya birden kaba geldi, daha kibar bişey almalıydım diye düşündüm
3 ay sonra zaten yatak odası takımı alcam ev taşıdıktan sonra yani
amaaann ben ne çok kararsızz kaldım ya

canım kendi derdime düştüm soramadım bir türlü kusura bakma, sen patiği ne yaptın bitirdin mi?

Canım bana mı sordun üstüme alındım valla sormadıysan bile
Ay yok anacım nerdeee yapamadımki şekilsiz oldu valla attım bir kenara
nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum

canım bende başından beri iyi besleniyorum ama olmayınca olmuyor işte doktoruma da böyle söyledim dopler yaptı kan akışı gayet iyi sen ne yersen ye bu bebeğin yapısıyla alakalı o istediği kadarını alır dedi yeşil mercimeği deneyeyim bakalım ama tahin pekmez ve hurma yiyemem gebelik şekerim var canım şeker tavan yapar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…