Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsnz? Normal Doğum istiyorsun dimi inşallah neden 3 hafta dedin , az değil mi 35 diye okudum altta ama ? Ay bugün hastanede bi kızcağız vardı yazık 40 haftayı doldurmuş ama ne sancı varmış ne de açılma suni sancı vermek için yatırdılar ağlaya ağlaya gitti ya ben de ağladımKızlar 2-3 gündür giremiyordun belim ağrıyordu bugun doktora gittik
Hemen Nstye aldılar yavrum hiç kimildamadi kalp atışları 120 ye düştü
Çok korktuk tatlı birşeyler yedim gene girdim nSt ye sancım çıktı
Bu sefer hareket etmeye başladı çok şükür
2.500 kg olmuş maşallah yüzünü gördük
Doktor bana benzediğini söyledi ve dilini dışarı çıkarmıştı çok komikti:)
Bu arada bebek donmuş bas aşağı
3 haftamı kaldı
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
aboww haftalarmı kaldıııı:18:haydı hayırla gelsınler ınsll sen uyusmazlık ıgnesını 7.ayda vurulmadınmı cnm benjım kahfe leke yusunden 9+4 de olmustumda sen nıye sımdık vuruldun gec degılmıkıı yoksa baska mı bu ıgnee:44:
normalde 7.ayda vurulacaktım gebelıgın ılk gunlerın 9+4 de cok hafıf sarı leke geldı dı o sırada tevafuk devlt hast.deydım bır muayne olumm dedım dr dedım bole bole oda ıgneneı yapalım hemen dedı yatıs yaptı o sırada ozeldekı dr aradım bole bole dıye oda tmm yaptır dedıı 2 st yatıs yaptık ıgneyı oldum cıktımm o kaa bu gıtıtımgdede29+4 de dr ıgnenı olmustun demı dedı evet dedım tmm dedı kan aldılar bebekde sorun fılan varmı dıye ve sukurler olsunkı temız cıktıı öle ıste bıımzkısııcanım sağol bu iğnenin zamanını ben de anlamadım 7.ayda vurunmamıştım. benim de nerdeyse her ay kahverengi oldu ama dr şöyle açıklama yaptı bebeği korumak için senin kanınla bebeğin kanının karışmasını önlemek için vurduk bu iğneyi dedi.
normalde 7.ayda vurulacaktım gebelıgın ılk gunlerın 9+4 de cok hafıf sarı leke geldı dı o sırada tevafuk devlt hast.deydım bır muayne olumm dedım dr dedım bole bole oda ıgneneı yapalım hemen dedı yatıs yaptı o sırada ozeldekı dr aradım bole bole dıye oda tmm yaptır dedıı 2 st yatıs yaptık ıgneyı oldum cıktımm o kaa bu gıtıtımgdede29+4 de dr ıgnenı olmustun demı dedı evet dedım tmm dedı kan aldılar bebekde sorun fılan varmı dıye ve sukurler olsunkı temız cıktıı öle ıste bıımzkısıı
bendekı kıtapda bebegınkanı eger esıınkı ndense benım kandakı antıkorlar bebegı ıstemes ALLAH korusun duuk yaptırrımıss o yusdenn ıgne vuruıur yazıyor ama dr da bu bbeejler alakasıyok ıkıncı bebegın ıcın bu ıgne dedııınsl ıkıncı bebegımde sorun olmasın dıyemıss
Geçmişi tırtıklayabiliyorum çünkü bütün günün yarısı evde toparlanmayla, kolilerle, çamaşırlarla, diğer yarısı bankada, yeni evde, teknik serviste vs geçti, şimdi de dinlenmeye çalışıyorum ama oğlum öyle hareketli ki oynarken bile beni yoruyor bir taraftan oturduğum yerde oğlum için hazırlık yapıyorum.. Yani bütün gün yetmiyor artık:))
Tek tek alıntı yapamadım ama beğenenlere, iyi dileklere tek tek teşekkür ederim kızlar..
Beşik için şunu söyleyebilirim, kendi mobilyacımıza yaptırıyoruz sanırım 250-300 civarı çıkar fiyatı ama tam ücretini tekrar uğradığımda alırım.. içine sadece basit bir sünger şilte koymayı düşünüyorum.. Hazırı satılmadığı için yaptırıyoruz, sallanma seçeneği de olabiliyor..
Yeni eve bugün gittim mutfak dolapları yeni takılıyor, henüz parkeler yapılmamış, evde ustaların işi bitmeden temizlik de yaptıramıyorum.. Mecbur bekliyorum.. Aslında çok işi kalmamış sanırım 1-2 haftaya kadar hazır olur.. İnşallah..
Cumartesi gunu 4d ultrasona girdik cok guzeldi. hep gulumsedi kuzum
Amann azıcık kalmış valla bakalım topiğimizin ilk bebeği senin bebek mi olacak ay çok heyecanlıbenim normalde 1-2 haziran hesaplanıyordu ondan zaten haziran annelerine üye oldum. sonra 29 mayısa çekildi. şimdi en son gittiğimde dr. 10 mayıs gibi bekliyorum ben seni doğuma dedi :)) dediğin gibi heyecan-mutluluk hepsi bir arada :)
Ayyy kuzum benim kıyamam sana üzülme canım kaç gündür yazmıyordun ona mı canın sıkkın seninsağolasın canım benim inşallah dediğin gibi olur aslında ben başından beri hiçbir iş yapmıyorum düzenli besleniyorum neden böyle oluyor anlamadım artık Allahtan hayırlısı neyse o olsun diyorum sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah
Çok güzel olmuş ellerine sağlık diğerleride çok güzel bu arada
Bende 2 güne bir oluyor bu olay o yüzden garip karşılamıyorum artık normaldir kan hacmimiz arttıSelam kızlar,
Konuya birden dalmış gibi olcam ama size bir sorum var. Şu anda saat sabah 5:24 burda. yarım saattir burun kanamamı durdurmaya çalışıyorum. Tuvalete diye uyandım burnum tıkalıydı temizlemek istedim heryer kan oldu çok korktum. Eşim normal dedi ama aranızda böyle bişeyler karşılaşan varmı. Kanı durdurmak için napıyosunuz benim hala damla damla geliyor.
Ayy canım ya bende bugün deli oldum ilk nstde bebeğin kalp atışları düşünce benimde kalbim duracaktı aynenKızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
Canım teşekkür ederim senin bebeğinede maşallah 2000 kg olmuş yavruşoyy cnım geçmiş olsun :26:
doktorun bişy dedi mi ciddiyet söz konusu değil sanırım :44:bebişine de maşallah artık doğmam gerek der gibi büyümüş minikbiz miniğimizi hiç göremedik gittiğimiz doktorların öyle fiyakalı cihazları yok sürpriz olcak ama bize dee
Teşekkür ederim bebişkom evet ya ciddi ciddi az kaldı bebeklerin gelmesine inşallah biz şimdi anne mi olacağızmervecim hadi gözün aydın kötü bişi yokmuşşaka bi yana artık dogum için 2-3 haftalardan bahsediyoruz
Teşekkür ederim canım benim.büyüyorlar artık 3 kgye ulaşsaydık hayırlısıylacanım geçmiş olsun.. yat dinlen artık çalışmaya falan gitme bence bebeğin erken gelmesin 1 hafta bile fazla kalsa büyük kar.. kendini yorma bol bol dinlen..
o korkular bende şimdiden başladı.. valla düşünmemeye çalışıyorum bir de arkadaşlarıma bakıyorum doğurdular da bebişlerle geziyolar onlarla avututyorum kendimi.. :)
maaşallah canım bebişine.. dönmesine sevindim allah gönlüne göre doğumlar versin inşallah..
canım kontrol et sancılarını düzenli değilse kafana takma bence artık normal sanıyorum sizin haftalarda..
çok geçmiş olsun canım.. sağlıkla gelsin de hayırlısı olsun artık...
sana da geçmiş olsun hayatım.. maaşallah kocaman olmuş annesi artık hiçbişey olmaz allahın izniyle..
Çok teşekkür ederim canım sağolasınMerve ve denizkizi cok gecmis olsun.
Kıyar mı annesi hiç ona minnoşum o benim dilini yerim ben onunCanım geçmiş olsun haftaya haberlerini bekliyoruz artık
Geçmiş olsun canım sende ona dil çıkarsaydın annesi
Bende 8 gündür doğru düzgün yürüyemiyorum belimden. Balmondu da çok iyi anlıyorum. Devamlı yatıyorum. Doktorda yat dinlen dedi. Bazen nefes almak için balkona çıkıyorum o kadar. Eşimle arabayla bi yere gidecek olsak merdiveni zorla iniyorum ama geri çıkarken ölüm oluyor. Arkadaşlar sizlerden kendim ve topikteki diğer rahatsız arkadaşlar için dua istiyorum Rabbim şifamızı versin inşAllah.
Büyümüş demicnm 4cm sanırım normali ama 3.5 da iyi bi ölçü ve 2 nin altına düşünce tehlikeeli oluyomuş...
cnm çok geçmiş olsun açılma var demek hemde 2.6cmçok da fazlaymış aman sen yat dinlen geçmiş olsun bebeğin biraz daha kalır inşallah cnm .
Ah canım benim de inanki adımımı atasım yok zaten atamıyorum daama eşim yanar döner gibi bi öyle diyo bi böyle diyo biraz önce geldi işten sinirimi bozdu, bana yemek yaptı (menemen ama güzel yapmış ) yedik sonra başladı konuşmaya acaba nazmı yapıyomuşum doktor bana dememiş mi zırt pırt gelme diye ki aksine bugün en ufak rahatsızlandığında geleceksin artık kritik haftalardayız ne olacağı belli olmaz diye kaç kere uyardı, benim kociş de biyerlerinden hikaye yazıyo.... sonraa diyoki bugün boyunca telde de aynı şeyleri dedi ' dayanamıyosan bebeğimizden önemli değil ayrıl izne bi çaresine bakarız artık amaaa eğer dayanabiliysan 2 hafta daha dayansan bile kardır ' yani şimdi ben ne düşünmeliyim çözemedim adam bulmaca gibi konuşuyo. Yarın işe gidersin nasıl olsa bi iş yaptığın yok yorulmuyosun oturuyosun orda da nasıl olsa diyo
Ben de patladım en sonunda yahu ben zaten yürüyemiyorum yürüyebilsem işe gitmek sorun değil zaten , sen benle dalga mı geçiyosun keyfimden mi böyleyim, keyfimdenmi süründüm hastanelerde muayene oldum, serum takıldı dedimAdam bi diyo çocuğumuzdan önemli değil bi diyo nekadar çalışsan okadar kar
cnm sana da geçmiş olsun maaşallah bebiş de ne güzel 2500 kilo olmuş ele avuca gelir
cnm bugün ben saat 12.00den 3e kadar hastanedeydim belkide karşılaştık dediğin gibiNST ye de girdim sancım 20-30 arası çıktı ama doktorlara göre bu sancın yok demek yani benim doktor baktı kağıda herşey normal dedi
Sağol canım sorma YA Normalmiş meğersem doktor yorumda yapmadı önemli değil ufak tefek dedi2 gündür topiğe giremedim.hastalanan hastalanana kızlar.topiğimize nazar mı değdi ne...
denizkızı,merve,balmond,gamze ve unuttuğum varsa özzür dilerim kızlar geçmiş olsun hepinize...
önümüzdeki günler bebişler gelmeye başlayacak gibi görünüyor galiba.benimde 2 gün önce kasılmalarım vardı ve akşam boyu devam etti.eğer o akşam gitseydim acile bendede sancı çıkardı kesin.ama benim daha çok erken allah muhafaza...
bu arada mervecim 20-30 çıkan sancı çok değil merak etme.bugün 38 haftalık hamile bir arkadaşımın nts de 80 çıkmış sancısı.ama kendisi hiç ağrı falan hissetmiyormuş.ilginç...
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsnz? Normal Doğum istiyorsun dimi inşallah neden 3 hafta dedin , az değil mi 35 diye okudum altta ama ? Ay bugün hastanede bi kızcağız vardı yazık 40 haftayı doldurmuş ama ne sancı varmış ne de açılma suni sancı vermek için yatırdılar ağlaya ağlaya gitti ya ben de ağladım
4025 teyim dipnot düşüyorum:):)
Amann azıcık kalmış valla bakalım topiğimizin ilk bebeği senin bebek mi olacak ay çok heyecanlı
Ayyy kuzum benim kıyamam sana üzülme canım kaç gündür yazmıyordun ona mı canın sıkkın senin
Ölçümlere takılma derim.Hatırlarsın belki benim detaylı vardı ya orada bebeğin bacak boyunun biri diğerinden kısa çıkmıştı
Ve ben buna hiç kafayı takmamıştım ya ölçümler yanlış yada kızımın bacak boyu öbürüne yetişti
Sende sıkma canını kıyamam sana
Çok güzel olmuş ellerine sağlık diğerleride çok güzel bu arada
Bende 2 güne bir oluyor bu olay o yüzden garip karşılamıyorum artık normaldir kan hacmimiz arttı
Ayy canım ya bende bugün deli oldum ilk nstde bebeğin kalp atışları düşünce benimde kalbim duracaktı aynen
tansiyonum 8/6 olmuş.bugünki nstdeki hemşirede ne uyuzdu ya ben beğenmedim
Canım teşekkür ederim senin bebeğinede maşallah 2000 kg olmuş yavruş
olsun doğunca göreceğiz inşallah:):)
Teşekkür ederim bebişkom evet ya ciddi ciddi az kaldı bebeklerin gelmesine inşallah biz şimdi anne mi olacağız
Teşekkür ederim canım benim.büyüyorlar artık 3 kgye ulaşsaydık hayırlısıyla
canımcım öyle işte keyfim yoktu biraz biraz toparlanıyorum ahh ahh annelik ne zormuş insanın içi gidiyor daha yüzünü görmeden sağlıkla alsaydık kucağımıza bebişleri...
ervoşuna da maşallah büyümüş yaramaz yerim onu ben
Sağol canım sorma YA Normalmiş meğersem doktor yorumda yapmadı önemli değil ufak tefek dedi
O nasıl oluyorki ama ben hissediyorum bu 30'luk sancıyı inceden inceden kasıklarıma ve belime hafif ağrılar giriyor:26:
Yok canım benimki planlı sezeryan olacağı için günümüz belli ya o yüzden 3 hafta dedim
Suni sancıyada kötü diyorlar valla.Allah muhtaç etmesin ona
Sen niye ağladın korktun mu yoksa
Peki kaç kgydi en sonki muayenizde.benden sana tavsiye bebeğinin kilosunu hiçç kıyaslama başka bebeklerle
Her bebek farklıdır unutma.bizimkide öyle tombik tombik değil yeter bize bu kilo valla sağlıklı olsunlarda
biz onları bir güzel emziririz besleriz tosuncuk yaparız
Sorma bende eşime diyorum onu çok seviyorum canımı istese canımı veririm diyorum
aşkım ama daha görmedin kucağına almadın o nasıl oluyorki diyor
işte annelik böyle bir şey nazcığım valla haklısın
ya canım önce ona üzüldüm de ağlamaya başladım, hafiften bir iki damla süzüldü gözümden çok içten ağlıyodu
sonra birden benm de sadeece bir kaç hafta sonra o durumda olma ihtimalim gözümün önüne geldi, aynı onun gibi bağıra bağıra ağladım
neden sezeryan peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?