2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım aynı şekilde hem bi an önce gelsin istiyosun hem de büyüyüp de gelsin istiyosun karışık :)

Çok geçmiş olsun. Sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah. bende arada oğlumla konuşuyorum. yavrum 40. haftanı beklemene gerek yok hani 38. 39. haftada gelebilirsin. gözümüz yollarda diye Benim bebiş biraz tembel gibi zamanını doldurmadan gelmeyecek sanki

canım geçmesi için şimdi aklıma gelmiyor ama bol sıvı almayı unutma susuz kalma...

Hasta olan anneler hepinize çok geçmiş olsun. Son haftalar vucut artık kaldıramıyor en ufak şeyde rahatsızlanıyor. Herkese acil şifalar.

çoook geçmiş olsun canım ya, ben yanıma su şişemi alıp yatıyorum başka bişey iyi gelmiyor bu ağrılara sanki.

çok gecmıs olsun canm ınsallah zamanında gelir bebısın sen kendını fazla yormayaya calıs yaramazlar nezaman gelceklerne kendıleri karar veriyo :)

ayy masallah sana bence biraz uyu canm yoksa yorgunluktan gece çok ağrı cekebilirsin :)

kocaman olmus annesi masallah ona :)

çoook gecmıs olsun canm bı doktorunu ara sor ıstersen son zamanlar allah korusun tehlıke yaratmasn

masallah canm kocaman olmus ıznınde hayırlı olsun bol bol dınlen artık :)

denizkızı: çok gecms olsn canm

ilk etap için bence 125lik derim hayatımmm

canım biberon seçimi nasıl yapılır, bu yazı çok güzel anlatmış: Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne
yenidoğanken başka, 1 aylıkken başka biberon emziği lazım.
emziğe karar verdikten sonra avent'in yeni natural serisine bak derim ben.
şekliyle, boyuyla, yapısıyla anne memesine çok yakın çünkü. biberonu daha kolay alır böylece.

cam almak istiyorum daha hijyenik gelio bana browns ı tercih edeyim ben en iyisi

hijyende fark yok aslında. camın artısı plastiğin artısı ayrı. kırılmadığı ve hafif olduğu için bebek küçükken plastik biberon daha pratik. biraz daha büyüyünce cam da tercih edebilirsin. avent cam biberonlar bu yaz geliyor diye biliyorum ben. cam kullanırken de sık değişim önemli. gözün görmediği çatlak konusu var, o yüzden.

şu an alacaksan şekline, bebeğin elinin kavrayabilmesine, kolik etkinliğine, kolay temizlenebilmesine bak derim.
bu açılardan bence şu an en iyisi avent'in natural serideki biberonları.
ama diğerlerine de bak tabii canım.
bir de şu var ki, biberonu da emziği de aslında bebek seçiyor. sen sadece iyi seçenekleri sunabiliyorsun.

Denizkızı çok geçmiş olsun canım dinlen ya gitme işe filanbebişinden değerli değil ya annesi

kızlar biberon alırken ne tercih ettiniz ben dr browns ile avent arasında kaldım ama dr browns yatıo aklıma kolik önleyici imiş hem bu hafta o tür eksikleride alıcam ama bilemedim ya kaç tane biberon almak lazım

canım avent biberonlar da kolik önleyici. sadece farklı çalışıyor.
birinde pipet var, ki bana sorarsan temizlemesi zor bir parça, diğerinde valf.

eskiden avent biberonlarda valf ayrı bir plastik halka oluyordu. yeni çıkan natural serisinde bu parça şu an biberonun emziğinde ve çift valfli. yani hava bebişin midesine inemiyor. hatta en etkili kolik biberonunun bu olduğu söyleniyor. bence bu bir artı. diğer artısı da memeye çok benzemesi.
biberonu kabul etmeyi kolaylaştıran bir şey bu ve emziğinin ucu içeriye çökmüyor. kesintisiz emebiliyor melek.
alacaksan buna bakmadan alma derim: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne

tabii şunu da unutmamak lazım. biberonla emziği her zaman bebek seçiyor. sen iyisini sunabiliyorsun ancak. kolay gelsin.

Kızlar 2-3 gündür giremiyordun belim ağrıyordu bugun doktora gittik
Hemen Nstye aldılar yavrum hiç kimildamadi kalp atışları 120 ye düştü
Çok korktuk tatlı birşeyler yedim gene girdim nSt ye sancım çıktı
Bu sefer hareket etmeye başladı çok şükür
2.500 kg olmuş maşallah yüzünü gördük
Doktor bana benzediğini söyledi ve dilini dışarı çıkarmıştı çok komikti:)
Bu arada bebek donmuş bas aşağı
3 haftamı kaldı

Nstye giren arkadaslar sancınız Kac çıkıyor
Benimki 25-30 aralığında değişiyor sizinkiler Kac çıkıyor

canım ilk 6 ay bebişin ağzına giren herrrr şey sterilize edilmeli. göğsünü de günlük temizlemen lazım, emziğini biberonunu da.
bence bir strilizatör hayatı çok kolaylaştırıyor, ben avent'inkini kullanmıştım. çok kolaylaştırmıştı işimi. bir şeyi tutamıyorsun meleğin ağzında, ikide bir yere düşüyor emzik filan :)

sterilizatör almazsan fokurdayan suda 10 dk. kaynatman gerekiyor. ama melek biraz ayaklanınca evde sürekli kaynayan su çok tehlikeli.

gold dediğn pes'ten yapılma, biraz daha dayanıklı bi plastik. diğerleri pp. ikisi de güvenli.

Deniz kizi gecmis olsun CANIM beljide karşılaştık bugun
Taliaa sanada gecmis olsun bende gecen hafta olmuştum icim dışıma çıkmıştı
Zeyno bebeğin odası harika olmuş bayıldım ferah ferah
Minikkus kolay gelsin CANIM sana
Gecmisi tam okuyamadım kusura bakmayın kızlar

oyy cnım geçmiş olsun :26:
doktorun bişy dedi mi ciddiyet söz konusu değil sanırım :44:bebişine de maşallah artık doğmam gerek der gibi büyümüş minik biz miniğimizi hiç göremedik gittiğimiz doktorların öyle fiyakalı cihazları yok sürpriz olcak ama bize dee

mervecim hadi gözün aydın kötü bişi yokmuş şaka bi yana artık dogum için 2-3 haftalardan bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…