canım bende başından beri iyi besleniyorum ama olmayınca olmuyor işte doktoruma da böyle söyledim dopler yaptı kan akışı gayet iyi sen ne yersen ye bu bebeğin yapısıyla alakalı o istediği kadarını alır dedi yeşil mercimeği deneyeyim bakalım ama tahin pekmez ve hurma yiyemem gebelik şekerim var canım şeker tavan yapar sonra
ya birden kaba geldi, daha kibar bişey almalıydım diye düşündüm
3 ay sonra zaten yatak odası takımı alcamev taşıdıktan sonra yani
amaaann ben ne çok kararsızz kaldım ya
Nstye giren arkadaslar sancınız Kac çıkıyor
Benimki 25-30 aralığında değişiyor sizinkiler Kac çıkıyor
benim 20 lerde çıkmıştı. doktor az sancın var bile demedi. yani sancıdan bile saymıyorlar bu değerleri
Bak bu sayfada canım bizim beşik tıkla bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-3505.html#post29802511
Canım valla içine sinmiyorsa değiştir o zaman
seni anlıyorum benimde içime sinmeseydi uykularım kaçardı emin ol
ama park yatağı en azından katlar kaldırırsın yada oyun parkı olarak kullanırsın bu sepet beşiği nereye koyacaksın işin bitince:26:
Madem ayrı oda yapacakmışsın
Canım bana mı sordun üstüme alındım valla sormadıysan bile
Ay yok anacım nerdeee yapamadımki şekilsiz oldu valla attım bir kenara
nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum
kızlar ben yarın doktora gidiyorum ve doktor bana 32. hafta çalışabilir raporunu verecek.
inşallah rapor konusunda bir sıkıntı yaşamam.
bugün bu özlük konularımızla ilgilenen müdür yardımcımızla konuşmaya gittim odasında yoktu, çıkmış.
nasıl yürüyor bu işler yarın anlayacağım artık.
varsa öneriniz ne olur yazın
ben biraz tedirginim bu konuda.
34. haftada izne ayrılmalıyım ki memlekete gideceğim.abim götürecek beni memlekete. çok uzun mesafe korkuyorum aslında.:18:
evet canım sana sordum tüh üzüldüm apartmanda falan örgü bilen kimse yokmu kuzum sorsan gösterirlerdi sana yada gel erzincana ben göstereyim beraber örelim hem memleketini görürsün:13:
canım bence pişman olma park yatak o beşikten daha kullanışlı geçen yıl arkadaşım o sepetlerden aldı 4 ay kullanabildi bebeği 4 aylıkken dönmeye başladı düşecek diye korkudan kaldırdı sepeti boşuna almışım dedi benimde hevesim vardı onlarda öyle olunca vazgeçtim bide onu koymaya yer mi arayacağım ben oda yaptım ama yatak odası için park yatak aldım anneme gidince ve tatillerde de kullanırım kapatınca da yer tutmaz daha kullanışlı bence
TALIAA Sorma anacım bende kalpten gidiyordum bir an öyle kalp atışı zayıflayınca meğersem acıkmış yavrum
ama bu nst çok değişik bir şey ya ben daha çözemedim bu cihazı:26:
doktorumda doğuma girmişti başka doktora göstermek zorunda kaldık
oda biraz panik galiba
ayy bu nasıl nst sonucu bebek hiç kımıldamamış aman aman çabuk bir daha gir nstye
tatlı bir şeyler yede gel dedi beni boş yere panikletti
ay o doktorun bennacemimi nee ya bebek uyuyorsa yada ters donulu ise kalp atislari zayif cikabiliyorr bunu bilmiyormuymuss
ben her gidisimde giriyorum ve benim kiz uyudugu gunler cok zayif cikiyor atislari uyakin olunca sanki davuklar caliyor icimde
valla cok korktummm allah kimseye yasatmasin bu korkuyu canim birdakine sende mutlaka tok karnina gitt :)))
dilca buradaymışsın sen almıştın rapor meb de nasıl oluyor bu işler
EV mi alacaksınız canım yoksa kiralık mı?
eşimde diyor doğumdan sonra taşınalım diyede aman aman hiç uğraşamam valla ev taşımakla
Çok istiyorum bebeğime oda yapmayı ama bebekle çok zor olur ev taşıması kimsem yok bide
canım ben 1 gün bile fazla çalışmaya tahammül edemeyeceğimden bugün hemen izne ayrıldım
tam 32+1 olmuşum sanrm
çalışmaya devam etmek istermisn dedi sekreter hayır dedim
o da rapor hazırladı hemen
hastane onaya onaylattım, hastanenin sgk yla ilgili bi birimi var bide oraya onaylattm 5 dklık iş
hemen bitti
bi rapor sgk odasnda kaldı 2 sini bna verdiler, birini okula vercem biri bende kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?