ağustosta il içi özür grubundan tayin isticem canım istediğimiz yerlerden birine çıkarsa ev alcaz inşalllah
bebeğim şansıyla gelsin, inşallah tayinimiz çıkar, evimizi alır , güzelce odamızı yaparız inşallah ya
kayınvaldem burda, annem gelir bide yeter , toparlarlar ya valla tayinim çıksın, ev alalım da hiç gözümde büyümez tabi önce sağlık, umarım herşey yolunda gider
Sorma canım akıllısı bulmazki beni
ishalinde geçmiş oh ohh sevindim bol su içiyormusun peki
su kaybın olmuşur şimdi
sağol canım cevap için
sen çalışamaz raporu almışsın
3 nüsha hazılanıyor demek ki. okulda işleri de müdür ya da müdür yardımcıları halleder değil mi
bizim yapacağımız bişey yoktur herhalde
canım bende arada kaçamak yapıyorum ama pekmez ve hurma şekeri fırlatır gibi geliyor bana o yüzden hiç denemedim korkudan cevizi yiyorum amaburdayim merviskom geldimmee nasil gidiyor bakalimm sohbett bebislrin kilosu boyu tarsiliyor yine
ya ben doagan kadar ögrenemiyeem artik birde beni dusunun dogunca ancak anliyacaz zayifmi kilolumu 4.500 olsa bile dogurtacaklar catlayana kadar bunlar galiba
melinnaz canim benimde sekerim ama aarada hurma ve pekmez tuketiyorum en son ögrendigimde bebisimm 2 kilo kadardi burdaki bebislerin bir cogundan zayiftii benimkide birde sekerim oldugu haldebende boyle arada kacamaklar yapiyorumm ceviz olayi cok az bende yiyemiyorum onu pek ama hurmanin arasina koyup yutmayi dusunuyorum bundan sonra cok lezzteli olyuor öyle
ya İstanbul öyle komşuluk pek yok annen gelince yapıverir bir günde kolay oluyor zaten ahh ahh keşke gelebilsem en son şubatta gördüm istanbulu bir ay kaldım süperdi ama şimdi istesemde gelemem canım halı sipariş etmiştik cumartasi günü gelmiş aradılar almaya diye çıktık karnıma bir ağrı saplandı geri döndüm eve yattım eşim gidip aldı şimdi gelsem hayatta gezememBU Apartmanda ölsem kimsenin haberi olmaz valla
Annem olsaydı tartttt 5 dakikada öğretirdi bana ama işte yok malesef uzaklardayız
Canım sen gel buraya İstanbulu gezdirirm sana hemde öğretmiş olursun bana patiği
Talıaa mesaj kutunu boşalt cicikom
canım bende arada kaçamak yapıyorum ama pekmez ve hurma şekeri fırlatır gibi geliyor bana o yüzden hiç denemedim korkudan cevizi yiyorum ama
ya İstanbul öyle komşuluk pek yok annen gelince yapıverir bir günde kolay oluyor zaten ahh ahh keşke gelebilsem en son şubatta gördüm istanbulu bir ay kaldım süperdi ama şimdi istesemde gelemem canım halı sipariş etmiştik cumartasi günü gelmiş aradılar almaya diye çıktık karnıma bir ağrı saplandı geri döndüm eve yattım eşim gidip aldı şimdi gelsem hayatta gezemem
bosallttim canim ay benim mesaj kutumdami dolarmiss:26::26:
canım zaten yaz tatiline geliyor sen neden devam ediyosun çalışmaya?
6 ay olayı da kesnleşmedi...
benim hedefim 35. haftaya kadar çalışmaktı. bi de bu 6 ay izin olayı anneler gününe çıkar diye dedikodusu oldu. bi umut işte
ben 34. haftada ayırlıp doğru memlekete gideceğim.
eşime kalsa birgün bekletmeyecek aldıracak izni.
ama ben bu seneki kadar hiç bir sınıfta bu kadar mutlu olmamıştım. çok tatlı çok iyi öğrencilerim ve velilerim
pemkez yukseltiyor canim malesef ama hutmadan henuzn birsey yasaamdim gerci ac karnina fln yemeye casliyorum onu zaten hergunde yemiyorum untuuyorum cunku:26: sende bir dene yukselirse az yersin yada yemezsin ama cok saglikliymis hurma bebis icin cok yariyormuss :)))canım bende arada kaçamak yapıyorum ama pekmez ve hurma şekeri fırlatır gibi geliyor bana o yüzden hiç denemedim korkudan cevizi yiyorum ama
ya İstanbul öyle komşuluk pek yok annen gelince yapıverir bir günde kolay oluyor zaten ahh ahh keşke gelebilsem en son şubatta gördüm istanbulu bir ay kaldım süperdi ama şimdi istesemde gelemem canım halı sipariş etmiştik cumartasi günü gelmiş aradılar almaya diye çıktık karnıma bir ağrı saplandı geri döndüm eve yattım eşim gidip aldı şimdi gelsem hayatta gezemem
hehehe gulmedim desem yalan olur canim:26:Mesajıma gülmede
evett söyle bakalım kiminle yazıştın beni kiminle aldattın
Canım uçakla mı seyahat edeceksin ama onunda belli bir hafta sınırı var galiba ben 34 diye biliyorum yanlış mı biliyorum:26:
Birde doktorun onayı olması lazımmış yolculuk yapılmasında sakınca yoktur diye:26:
uçak değil araba ile gideceğim
abim kendi arabasıyla götürecek. ankara üzeri gideceğiz. Ankaraya kadar sabredersem belki orada 1 gece dinleniriz. zaten ankaradan sonra 3-4 saatte memlekette oluruz.
TALIAA bu arada canım k.valide bize sürpriz yapmış ve bebek arabasını almış
Yani inşallah almıştır valla:):) Yalanda söylemez yok ya:26:
tarif ettiğine göre travel sistem.nasıl getireceğim diyor aldım ama diyor
çOk şükür sonunda almışsınız ya bir şekilde gelir dedim bende
Ya kaç aydır yuh yani eşimi yalvarttılar resmen
yarın bir deneyeyim bakalım az az yerim belki sıkıntı olmazpemkez yukseltiyor canim malesef ama hutmadan henuzn birsey yasaamdim gerci ac karnina fln yemeye casliyorum onu zaten hergunde yemiyorum untuuyorum cunku:26: sende bir dene yukselirse az yersin yada mezsin ama cok saglikliymis hurma bebis icin cok yariyormuss :)))
hehehe gulmedim desem yalan olur canim:26:ay canim hic oyle sey olurmu ben seni hic aldatirmiyim baskasiylaa
uçak değil araba ile gideceğim
abim kendi arabasıyla götürecek. ankara üzeri gideceğiz. Ankaraya kadar sabredersem belki orada 1 gece dinleniriz. zaten ankaradan sonra 3-4 saatte memlekette oluruz.
Hani izne ayrılanlar neredeler
Gece sohbetine bizde katılacağız diyorlardı güya
Bi dilca var valla Zeynoda hepten uykucu çıktı
aaaaaaaa cok sevindimm vala iyikide almamisiniz siz sanirim en son almaya karar vermistin dimi bakiyordun
tahmin ediyordum supriz yapacagini ama yinede emin olamiyordum belki almaz diye
aferin aferin sonunda alabilmis insallah iyi birsey almistir memnun olursun sende :))
ya olmazsa versin kargoya göndersin ayyy kisin birazcik paraciklarinaa
hadi gozunuz aydin olsun esinde rahatlamistir artik yazikk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?