2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ohh snein yardımcın çokmuş
İnşallah canım her şey gönlünce olsun o zaman

Sorma canım akıllısı bulmazki beni
ishalinde geçmiş oh ohh sevindim bol su içiyormusun peki
su kaybın olmuşur şimdi

öyle olmuss cidden akilisi bulmamis
saol canimm gecti cok sukur suan iyimm insallah yarinda tekrar baslamazz suyuda icmeye calisiyorum canim zorluyaorum resmen bugun kendimi normalde cok su icen birisiyim bugun icmek hic icimden gelmyor :26:
sekerde ceviz yasak degil canim yenebiliyor diye biliyorum ben :))

canım zaten yaz tatiline geliyor sen neden devam ediyosun çalışmaya?
6 ay olayı da kesnleşmedi...

Bizim ev sahibide bir manyak ya adam yurt dışında ya malıda bi kıymetli
Eşime diyormuş ki;ahh kapılar pencereler ne alemde acaba görmedimde diyormuş
ne olacakki yiyecek halimiz yok ya çocuğumuzda yok kim kırıp dökecek kokmuş evinin kapısını penceresini
Bide zam yapacak ya diyorki ben bu eve ne kadar vergi ödüyorum sizin haberiniz var mı diyor
banane ayol ödüyorsan malının vergisini ödüyorsun bende her ay takır takır kiramı ödüyorum
Gene akıllısı beni bulmadı yani

canım bende arada kaçamak yapıyorum ama pekmez ve hurma şekeri fırlatır gibi geliyor bana o yüzden hiç denemedim korkudan cevizi yiyorum ama
BU Apartmanda ölsem kimsenin haberi olmaz valla
Annem olsaydı tartttt 5 dakikada öğretirdi bana ama işte yok malesef uzaklardayız
Canım sen gel buraya İstanbulu gezdirirm sana hemde öğretmiş olursun bana patiği
ya İstanbul öyle komşuluk pek yok annen gelince yapıverir bir günde kolay oluyor zaten ahh ahh keşke gelebilsem en son şubatta gördüm istanbulu bir ay kaldım süperdi ama şimdi istesemde gelemem canım halı sipariş etmiştik cumartasi günü gelmiş aradılar almaya diye çıktık karnıma bir ağrı saplandı geri döndüm eve yattım eşim gidip aldı şimdi gelsem hayatta gezemem

Sorma valla ben çağırsamda hep onlar bana gelse öyle çok güzel komşuluk olurda işte
Bende 1 çağırdım iki çağırıdm bu hamile halimle ne uğraşacağım birgünde keşke onlar beni çağırsalardıda şöyle bir ağırlansaydım
Canım doğumdan sonra yolun düşerse beklerim başımın üstünde yerin var inanki
Yok bacım geçmiş o işler bizden yemeği bile zor yapar oldum ben bugünlerde

canım zaten yaz tatiline geliyor sen neden devam ediyosun çalışmaya?
6 ay olayı da kesnleşmedi...

benim hedefim 35. haftaya kadar çalışmaktı. bi de bu 6 ay izin olayı anneler gününe çıkar diye dedikodusu oldu. bi umut işte
ben 34. haftada ayırlıp doğru memlekete gideceğim.
eşime kalsa birgün bekletmeyecek aldıracak izni.
ama ben bu seneki kadar hiç bir sınıfta bu kadar mutlu olmamıştım. çok tatlı çok iyi öğrencilerim ve velilerim

Canım uçakla mı seyahat edeceksin ama onunda belli bir hafta sınırı var galiba ben 34 diye biliyorum yanlış mı biliyorum:26:
Birde doktorun onayı olması lazımmış yolculuk yapılmasında sakınca yoktur diye:26:

pemkez yukseltiyor canim malesef ama hutmadan henuzn birsey yasaamdim gerci ac karnina fln yemeye casliyorum onu zaten hergunde yemiyorum untuuyorum cunku:26: sende bir dene yukselirse az yersin yada yemezsin ama cok saglikliymis hurma bebis icin cok yariyormuss :)))

Mesajıma gülmede
evett söyle bakalım kiminle yazıştın beni kiminle aldattın
hehehe gulmedim desem yalan olur canim:26: ay canim hic oyle sey olurmu ben seni hic aldatirmiyim baskasiylaa

uçak değil araba ile gideceğim
abim kendi arabasıyla götürecek. ankara üzeri gideceğiz. Ankaraya kadar sabredersem belki orada 1 gece dinleniriz. zaten ankaradan sonra 3-4 saatte memlekette oluruz.

abim kendi arabasıyla götürecek. ankara üzeri gideceğiz. Ankaraya kadar sabredersem belki orada 1 gece dinleniriz. zaten ankaradan sonra 3-4 saatte memlekette oluruz.

Aaa çok iyi olmuş canım
valla sevindim senin adına yakınmış zaten korkma bişey olmaz allahın izniyle
abinin eşide mi hamileydi bu arada sanki öyle bir şey hatırlıyorum:26:

TALIAA bu arada canım k.valide bize sürpriz yapmış ve bebek arabasını almış
Yani inşallah almıştır valla:):) Yalanda söylemez yok ya:26:
tarif ettiğine göre travel sistem.nasıl getireceğim diyor aldım ama diyor
çOk şükür sonunda almışsınız ya bir şekilde gelir dedim bende
Ya kaç aydır yuh yani eşimi yalvarttılar resmen

Hani izne ayrılanlar neredeler
Gece sohbetine bizde katılacağız diyorlardı güya
Bi dilca var valla Zeynoda hepten uykucu çıktı

Melinnaz canım burdaysan sana bir soru soracağım ben bu patiği
normal lif ipi varya işte ondan başladım ama kalıp gibi durmuyor ezik büzük duruyor
öyle elimde gevşek değildir hani yaptımmı güzelde durur örgüde
bende tuttum merserize aldım o hepten yılışık bir ip çıktı onunla hiç olmadı zaten
Sen hangi iple örmüştün?

aaaaaaaa cok sevindimm vala iyikide almamisiniz siz sanirim en son almaya karar vermistin dimi bakiyordun
tahmin ediyordum supriz yapacagini ama yinede emin olamiyordum belki almaz diye
aferin aferin sonunda alabilmis insallah iyi birsey almistir memnun olursun sende :))
ya olmazsa versin kargoya göndersin ayyy kisin birazcik paraciklarinaa
hadi gozunuz aydin olsun esinde rahatlamistir artik yazikk :))

yarın bir deneyeyim bakalım az az yerim belki sıkıntı olmaz

o kadar uzun yolculuk riskli olmazmı canım ben 22. haftada İstanbul a gittim o zaman bile doktorum karayoluna izin vermedi uçakla gidip geldim 26. haftada döndüm giderken de gelirken de uçakta rapor istediler sen doktorunla konuştunmu bunu izin verdi mi?

Hani izne ayrılanlar neredeler
Gece sohbetine bizde katılacağız diyorlardı güya
Bi dilca var valla Zeynoda hepten uykucu çıktı

yok canim nerdee kimse dayanamiyor uykusuzlugaa zeyno bu sabah kahvaltiya gitmis is arkadaslariyla sanirim o yuzden cok yorulmustur dunde soylemistii ben uykucum sagol solum belli olmaz hemen yatr uyurum diye
hem daha onlarin bunyeleri uykusuz kalmaya alisamamistir bebisler bi gelsin görcem hallerinii o zamann insallahh

Aynen bende çok sevindim valla kuzucuğum için inşallah sağlıcakla kullanır yavrum benim annesinin gülü
Markasını sordumda bilemedi ayol.cahil kadın neydi neydi unuttum diyor halbuki dili dönmüyor
Bide gitti gideli bi bonjour bide mösyö demeyi öğrenmiş döndürüp döndürüp onları sayıklıyor bize
Evet canım ben araştırma içine girmiştim en son.eşimlede konuşmuştum tamam alırız demişti oda
şükür almış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…