2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlr ya bu işitme testini nerde nasıl yaptırdınız.dogum yapar yapmaz dogum yaptıgın hastanede ücretsiz o testi bebek odasına gelmeden yaplıyormuş öylemi kim yaptırdı nerde yaptırdı biz hala yaptırmadık bugün saglık ocagından istedi doktor yaptırmadık dedim hastanedede3 dogurunca yapmadılar dedim.illaki mecburmu bu işitme testi

ysmc cok şükür saglikla kavustun yavruna..dogumunda guzel geçmiş, masaaallah
sıranı savdin, darısı bekleyenlere olsun
Sütün gelmeye başlamış, canını sıkma bebeğini emzirdikce artacak annesi

eksik dediğim bu ıvırzıvırlar işte :) listemde kapı süsü var diye ve almadım diye eksiklik hissediyorum. onun dışında kapı süsü benim için bişi ifade ediyor mu bilmiyorum :)

Cnm ben doğum yaptığım hastane de 5.gun yaptırdım testi
Saglikocagi tlf açmıştı,; test sonucuyla gelin demişti. .mecburi sanırım:26:

eksik dediğim bu ıvırzıvırlar işte :) listemde kapı süsü var diye ve almadım diye eksiklik hissediyorum. onun dışında kapı süsü benim için bişi ifade ediyor mu bilmiyorum :)

Canım hevesin varsa al, içinde kalmasın. .her zaman doğum yapılmıyor
Doğumada ramak kaldı, gunun dolmuş maşallah

Merhaba kızlar sonunda geldim pazardan geldik lila renk bir kundaklık alldıkkk babamısı gece vardiyesine yollayıp ve tabi yemek yiyip
girdik :) de fazla kalamıcazzz :S
E tabi deneme yanılma yoluyla öğreneceksin canım senin ilk gebeliğin değilmi bu ? İlk tecrüben !
dün bebek şekerimizide aldık bakın teyzoşları

Eki Görüntüle 734997 Eki Görüntüle 734998
Çok tatlılar :)

evet en kötü sporla toparlarız korse banada dedilerde almadım eğer normal yapmayı düşünüyorum zaten
normal olursa belki sararım faydası olur diyolar bilmiyorum şimdilik gene çantama saracak kumaş koydum ne yalan sölim :)

Tedirgin olma canım ama dikkatli ol kendini sıkıntıya sokma :) kendinide bi tarihe şartlandırma
belki süpriz yapanlar olur hıı :)
bulgur pilavıda sü yapar diyolar büyüklerimiz soğanı duymuştum ama çok yeyince beni rahatsız ediyor
benim sütüm nasıl olucu acaba inş. sıkıntı çekmem ya mama vermek istemiyorum ama hayırlısı :Sdoğsunda bi

ben şükür bitirdim kızlar ben kaynanamla beraber oturuom zatende kendi odamın penceresini sildim ben gücümün yettince
dua ede ede tabi :)

Aminnnnn.Hakkında hayırlısı sağ sağlim olunda doğum nasıl olursa olsun canım önemli olan sağlık.

acele etme canım sık dişini doktorun uygun kararı zaten önerir .
Hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün darısı bize inş. kolaymı kolay doğumlar...
:) darısı doğum yapacaklara inş. bizde meleklerimizi alsaydık kucaklarımıza sağ sağlim.Çok anlatma kız nazar değer sonra
MANŞ.MANŞ. :)
Oyy oyy kuzum :) siz böle anlatıonuz duygulanıyorum ya daha çok sabırsızlanıyorum bende meleğimin kokusunu çekseydim
içime doğsaydı zilli

Canım bana. Sünnet yeri iyileşmene kadar havluyla temizle dediler. Zannedersem aynı şey göbek bağı içinde geçerli. Ben ilk banyosuna pipisi tamamen iyileşiniz yaptırıcam. Hergün temizlemiyorum ama şöööle bi silip temiz kıyafet giydiriyorum hergün.
Sıcak suyla havluyu ıslattım sıkıyorum biraz şampuan ekleyip bütün vücudunu güzelce siliyorum başıda dahil bize böyle tarif ettiler ve hastanede kendileri yaparak bizzat gösterdiler.
Sütüm ilk zamanda benimde azdı ve sürekli emzirmek zorunda kaldım ama inat ettim mama vermedim bazan 15 dk da bir emzirmem gerekti göğüs uçlarım yara oldu yılmadım ama şimdi normale döndü. Her yemekle bol bol pişmemiş beyaz soğan ve hurma yedim ve bol bol bitki çayı içip su içtim şimdi maşallahımız var ama aynı şekilde yemeye devam ediyorum. Fazla gelen sütü de pompalayıp derin dondurucuya koyuyorum. En az 6 ay saklanabiliyormuş.

gözünaydın canım.allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.bu kadar hızlı gelişen bir doğum bile yinede korkutmuyor değil.tez zamanda bizde doğursakta kavuşsak yavrumuza şu stresten kurtulsak.

kayınvalideye iş yaptırınca ben daha çok yoruluyorum ya. şu çocuk doğsa da kendi işimi kendim yıkasam. çamaşır suyuna maruz kalmayayım dedim. banyo yıkamayı kayınvalideden yapmasını istedim. ama bende çmaşır suyuna maruz kaldım. git gel yoruldum. keşke eşime yaptırsaydım dicem ama onun vakti yok. öyle kirli kalsaydı anneme yaptırsaydım en iyisi bu olurdu sanırım. gerçi bizim kirlettiğimiz banyoyu anneme temizletmek de zoruma gider ama böyle de çok yoruluyorum ya. çamaşır suyu da beni bi kötü etti.

ay yerim onu ben

dün akşam annem,kayınvalidem, eşim ve kızkardeşim emir'in başında onla oynuyorlardı
bende ayakta ortalıgı topluyordum, o kadar insan onla oynamaya çalışırken o gözleriyle beni takip ediyordu
ben arkasına dogru geçer gibi yaptım kafasını çevirmeye çalışıyor herkes çok güldüü, bizim gözümüz onda ama
onunkide annesinde diye birde sesimi duyunca pür dikkat bana bakıyor,

evi, tabloları, perdeleri inceliyor.. sanırım tanımaya çalışıyor

Cnm senin msj kutun dolu

ay canım dur boşaltıyorum hemen

Banada aynı şeyi söylediler. Eskiden pansuman yapılırdı ama artık yapılmıyor dediler. Oraya hiç dokunmayın dediler. Hiç bişeyde sürülmüyor. Pipisi içinde sürekli altını her değiştirdiğimizde gazlı beze vazelinle sürüp pipiyi sarıp sarmalıyoruz. Kesinlikle kurumaması gerekiyormuş. Sünnet işlemi çok süperdiiii. Doktor özel bir alet kullandı hiç anestezi kullanmadan bu aletle deriyi kesip aldı toplam 1 dk yı geçmeyen bir işlem ben sürekli dua ettim. Oğlum da çok fazla ağlamadı hatta hemen sustu. Sonra doktor bize sünneti bebekken yapıldığı için bakımı doğru yapılmazsa deri yeniden oluşur dedi. Altını her açtığımızda deri çıkmasını önlemek için pipinin alt kısmını geriye doğru çekiyoruz kapanmasına izin vermiyoruz zaten 10 gün içinde tamamen iyileşecek inşallah.

canım bende henüz almadım kapı süsünü ve salı doğuracağım hastane odasını hastane süslüyormuş kapıyı filan o nedenle karearsız kaldım çok mu gerekli bir şey diye sonrada pişman olurmuyum acaba neden almadım diye ...35 40 lirada vermek pek istemiyorum hala kararsızım..

maşallah canım kızına ne güzel sen anlattıkça benim gözümde canlandı allah bizede yaşatsın inşallah az kaldı gün sayıyoruz sona kalanlar

kızlar göğüs pompasını nasıl kaynattınız ucundaki silikonu filandamı kaynatıyoruz bilemedim valla aventin pompasını aldım ama henüz steril edemedim bilgisi olan varmı???

Kizlar bugün bebeğe banyo yaptirdilar ve kv bebegi ayaktan tutup sallamis elini agzina atip birsey yapmış ben düşündükçe bunaliyorum
Tam olarak zararlarini bilen var mi bunlarin
AGzina su gitmiş falan banyodan sonra da hicbirseye karismadi artik
Allahim yardim et ben napayım

merhabalr paşamla geldık evmıze heemen soynduk dokunduk dısarısı yanıyoooooooooo

dr ablamıs herseyımzızn super oldunu dogum ıcn erken oldugnu soledı cunku pşaam kanala gırmemıs dahaaa
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
suyumus herseyımz normal sukur
bol yuryuryusss(kanala ınmesını kolaylastırır)
bol su
haftaya gorusmek uzere dedı

sık dus al dedıı bısden bu ka işte böle sızde ne var ne yok bakalım birrrrrrr

kuyruk sokumunda ki batma bende de çok oluyor adım atarken atamıorum desem yeridir ama bikaç hareket snra geçio artık doğum yakın bi çıkaraydık da :)
gözün aydın tatlım kolay bi doğum olmş inş sütünde artar rabbim bağışlasın yavruşunu allah bzide kurtarsın inş .

ranana; cnm bnm göğsün süt doluyordur ondan şişiordur bebişim doğum hikayenide beklioruz minnoş kaç kg geldi detayları beklioruz :)

ay kıyamam ya bnde duygulandım muhtaç muhtaç bakıolar dimi insanın gözüne alllahm bizede nasip etsin inş sabırsızlanıorum artık
kızçenide büyüttün valla taliacım :) gülücek tabi annesi her senenin bebeği farklı valla annem bebeğimin hareketlerini görnce bile şok oluo siz böle oynamıodunuz dio :) yeni jenerasyon bu bebekler gülüolarda anlıolarda valla öp bal küpünü yerime :)

geçen bnm kaynanam da ayağından tutup salladığını duş aldırırken söledi diğer torunlarına öle ediomuş bnde bağırdım avazım çıktığı kdr dedim kesinlikle yıkatmam çocuğumu kolunu bacağını çıkarırsın ddm eşimde izin vermedi zaten yapmam o zaman dedi allahtan laf anlıo

Geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim anlamadığım sana niye Epidural vermediler? Anladığım kadarıyla 2 saat sancı çekmişşsin. Bana veremediler çünkü benim açılmam 4 cm den sonra toplam 25 dk sürdü. Ama hurma ve duşa kesinlikle katılıyorum. Onlarsız bu kadar kolay olmazdı kesinlikle. Oğlum uyanıyoooo emişmeye gidiyorum sonra gelirim.

ne zamndir bakmiyodum bebisle ugrasmakdan aynada kendime bile bakamaz oldum bebek full ilgi sorumluluk istiyo doguracak olan arkdslr tadini cikartin kucuk yaramazlar geliyoo mslh herkes dogurmus bebislerden bahsediliyo .. zamn cok cabuk geciyo bebekle .. bnm oglum bugun tam 14 gunluk oldu.. sasiriyorm son ayda zamn gecmez olmustu ne komik oglum gobegi 4 gun dustu bnde hic bisi yapmadm temizleme fln .. banyasunu kendm yaptirdim esimle cokta zor degilmis i nsan sahiplik duygusula herseyi hal ediyo bunu anladim.. rabbim bebe steyen hrerkese evlt versin dogurcak olanlarada koly dogumlr versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…