2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırlısı ıle gelsınler ınsl cnm benımmm dua ıle ınsll

evet sancı anındada goguse suruldugunde yara olmasını engelleyıpp sutunu getırıryor bılgılereeeeeeeeeee

maasalalh darısı bıse ınslll
canım benım allah kolaylıkversın ınsl duseleceksın dahda ıı olucaksın ınsl bebegın ıleee cok sukur kavustny adarısı bıse ınsl

birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz

benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:

Ben de bugün artık kımıldayamacak kadar ağırlaşmış hissediyorum kendimi kızlar nefes filan alamıyorum sanki
Bebek çok büyüdüğünden mi pozisyonu ters olduğundan mı bilmiyorum

kızlar göğüs pompasını nasıl kaynattınız ucundaki silikonu filandamı kaynatıyoruz bilemedim valla aventin pompasını aldım ama henüz steril edemedim bilgisi olan varmı???

hastanemi gezdiğim bir gün bütün kapıların aynı tarz süslendiğini gördüm. aa hastane süslüyor heralde dedim ama değilmiş. yakındaki bi mağaza yapıyormuş :) hastane süslese hoşuma giderdi ama kendim süsletmeye para vermem :) cimrilikten değil ama gereksiz geliyor. 2 gün kalcam en fazla. yakın çevre dışında gelen olmaz. gerek yok diye düşünüyorum.

bizim hastane de hem pahalı hem de hiçbişiyi karşılamıyor ya. süsü geçtim de diğer şeyleri de karşılamıyor sanırım. zoruma gidiyor valla :)

neyse bende avent pompa aldım. zaten içinde yazıyor. 3 parçası hariç bütün parçalar steril edilmeli diye. pilli kısmı, prizli kısmı ve ana motor gövdeyi sterilize etmiyorsun. ben gene bi ıslak mendille geçtim üstünden. diğer bütün parçaları 5 dk. kaynatın diyordu. bende öle yaptım.

kuyruk sokumu agrısını dr ozellıkle sordum normal dedı artık sona gelıyorsun dedııı olucak dedııı

onu benim annemde yeğenime yapmaya çalışmış ama yaptırtmamışlar. eski bi usul sanırım. ne işe yarıyor bilmiyorum.

ben eski usullere çok karşı değilim. en azından denenmiş ve sonuçları yıllar içinde görülmüş bişi. ters bişi olsaydı bu zamana kadar olanlarda olurdu bence :)

Kızlaar biziim günümüüz dolduuu artık ama yine gelmedi benm inatçı oğlumm..yürüyüş fln yaptım,ananas aldım akşam bol bol yiceem..uuff iyice sabırsızlandım artık..gelsin bnmde yavrucuğum yaaa...

birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz

benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:

sancin tutugunda ister istemez anlaycaksn emin ol.. dogum sancilarin geldigini anlaycaksn..Benim sancim karnim kasiliyodu tasa kesiyodu saniyelerce bazen bi dakikaligina kasilirdi..gitiginde hic bisi yokmus gibiydimm.. arada belime vuruyodu..ama sancilarm baslamadan once bacak aram agrimisti dizlerim kopcak gibi agriyodu..ama herkesin dogum sancisi ve sekli farklidir ..inlsh bi avazda kurtulursun cnm

Allahtan bisi olmazsaa gelir yavrucugun cnm..geldiginde gorursun neler yapiyo minik haylaz.. cnm tavsiyem bol bol yuruyus yapp bende cok sabirsi\zdim aman doguruyum olsn diye cocuk bi hafta onceden geldi ne yaptin dersen son yuruyus gunumdee bi saat yurudum ama tempolu cok yorulmadan normal yuruyusuun biraz daha aktifi dene istersen hem yuruyus rahmin cabuk acilmasina cok yardimci bizzat kendimde yasadim .. inlsh sag salim yavrunu kucaklarsin sende yeterki saglikla gelsin dunyaya

canım hiçbişi yapmak istemiyor. sıkılıyorum yarın dr. ne diyecek onu merak ediyorum..

hastaneyi süsletmeye o kadar para verip bencede gerek yok canım cimrik değil tabikide ama sonuçta boşuna para onun yerine başka eksikler alınır açıkçası bebek demek masraf demek herşeyi en iyi olsun diye ucuzu varken hep kaliteli olanlardan aldım ama gereksiz bişeyde almadım açıkçası önem sırasına göre en gereklileri aldım çok mühim olmayan şeyleride sona bıraktım kapı süsü gibi :))

canım senin hastanede hiç iyi değilmiş bu konuda kapıyı bari süsleselermiş bazı hastanelerde kapıyıyı süslüyorlar içeriye karışmıyorlar bebekler sağlıklı doğsunda çokta mühim değil canım

benim arkadaş medipolde doğum yaptı. ona hastane çıkışına kadar vermişlerdi. bez falanda temiz etmiyorlar sanırım. orda doğum yapmış bi arkadaşa sordum, onu alayım mı bunu alayım mı diye. herşeye al dedi. sanırım bişi vermiolar.

hatta geçen aradım. doğum paketinin içinde ne var diye. kadın cevap bile vermedi. bebeğin ilk sağlık kontrolleri falan dahil mi hiçbir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

peki ne kadara yapıcaksın doğumu benim spinal sezeryan olacağı için 1500 tl antalyadayım ben burası istanbula göre daha uygun

göğüslerinden süt gelen varmı ya benimkilerde henüz tık yok komşumun doğumdan bir hafta önce gelmiş keşke bizimde öle olsa

peki ne kadara yapıcaksın doğumu benim spinal sezeryan olacağı için 1500 tl antalyadayım ben burası istanbula göre daha uygun

ssk lı mı bu fiyat. sana göre benimki uygun kalıyor ama bence pahalı benimki.

750 normal 1100 sezeryan ssk lıya. +300 epiduralmiş.

belim ağrıyor. ben sancıyı nasıl anlıyacam ya. nedense hiç anlayacakmışım gibi gelmiyor.

bu arada ben bebek şekerlerinin içindeki şekeri almadım hala ya :) bebek gelse bebek şekeri yok ortada

agrım gelince heyecanlanıyorum. bu çocuk çok haraketli ama. doğum yakınsa böyle olması normal mi. belimde ağrı var ama bu sancı mı bilmiorum.

ssk lı mı bu fiyat. sana göre benimki uygun kalıyor ama bence pahalı benimki.

750 normal 1100 sezeryan ssk lıya. +300 epiduralmiş.

ewet canım ssklı fiyat spinal filan içinde özel oda tek kişilik fiyatı ..
canım benim hastane burdaki diğer özel hastanelere göre pahalı burayı tercih etmemdeki amaç yeni doğan yoğun bakımı filan hepsi mevcut bazı hastanelerde olmuyor diğer bütün bölümlerde var o nedenle burayı tercih ettim

senin hastanede uygun canım arkadaşım istenbulda 2500 yapmıştı doğumu

ağrı bacaklarıma da vuruyor ama sancı bu mu. karnımda ağrı yok. sadece bebek haraket ediyor ve sertleşiyor. bu sertleşmelerine eskisi gibi kasılma diyemiyorum. büyüdüğünden bu yana kasılmaları tam kasılma olarak niteleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…