canım bide şu kelebek meme uçları varya silikon onlarıda tavsiye ederim ben kremimi sürekli sürüyorum ilk emzirmeye meme başıyla başlıyorum daha sonra çıkartıyorum sen çatlağın geçene kadar onunla emzirebilirsin gerçekten çok kullanışlı tek kötü yanı bana göre biraz gaz yapıyo sankii....denemediğim kalmadı bide onu deneyeyim tam geçecek gibi oluyo tekrar fenalaşıyor emzirmek tam işkence
Bulgur pilavı yap yanında bol beyaz soğanla ye güzelim. Ardındanda sıcak duş alıp scak birkaç fincan bitki çayı iç. ben papatya çayı içtim. Bir saat sonra göğüslerimden taştı resmen. O gün bugündür aynı diyete devam. Sütüm yetiyor fazlasını pompalıyorum. Birde kendini asla yorma ev işleriyle falan. Beni hastanede uyarmışlardı yorgunluk ve uykusuzluk sütü kötü yönde etkiliyor. Çok moralin bozuk olduğu anlarda otur tv nin karşısına bebeğini göğsüne yatır ve onunla konuş çok iyi geliyor. Birde sıksık ayetel kürsi, ihlas, felak ve nas surelerini oku. hem kendine hem bebeğe üfle.Allah yardımcın olsun.
canım doktor bana 5 haziran demişti ben 4 haziran sabahı dogum yaptımkızlar aranızda doktorun dediği tarihten önce doğum yapan varmı
birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz
benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:
Sancı başlangıcı olabilir. Doğum sancısı başlayınca anlamaman mümkün değil. Ama ben doğum sancısı başlamadan senin taif ettiğin gibi sancılar yaşadım uzun bir süre üzerinde durmadım hiç. Dediğim gibi doğum sancın başlayınca bişeylere tutunmak isteyeceksin dizlerinin bağı çözülüp nefesin kesilecekkonuşamayacaksın. En azından bende öyle oldu. Hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah.
Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.
Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.
Oyy oyy kuzum :) siz böle anlatıonuz duygulanıyorum ya daha çok sabırsızlanıyorum bende meleğimin kokusunu çekseydim
içime doğsaydı zilli
ayy canimm yaaa cok tatli bunlarr vallaay yerim onu ben
dün akşam annem,kayınvalidem, eşim ve kızkardeşim emir'in başında onla oynuyorlardı
bende ayakta ortalıgı topluyordum, o kadar insan onla oynamaya çalışırken o gözleriyle beni takip ediyordu
ben arkasına dogru geçer gibi yaptım kafasını çevirmeye çalışıyorherkes çok güldüü, bizim gözümüz onda ama
onunkide annesinde diyebirde sesimi duyunca pür dikkat bana bakıyor,
evi, tabloları, perdeleri inceliyor.. sanırım tanımaya çalışıyor
ay canım dur boşaltıyorum hemen
aminnn canimm insallahh sizde yasiyacaksiniz cok yakindaa sizinde böyle yasadiklarini biz dinliyecezzmaşallah canım kızına ne güzel sen anlattıkça benim gözümde canlandı allah bizede yaşatsın inşallah az kaldı gün sayıyoruz sona kalanlar
evet canim büyüyorlarr korkmaya basladim hemencecik buyuyecek ben anlamiyacam buyudugunu diyeeay kıyamam ya bnde duygulandım muhtaç muhtaç bakıolar dimi insanın gözüne alllahm bizede nasip etsin inş sabırsızlanıorum artık
kızçenide büyüttün valla taliacım :) gülücek tabi annesi her senenin bebeği farklı valla annem bebeğimin hareketlerini görnce bile şok oluo siz böle oynamıodunuz dio :) yeni jenerasyon bu bebekler gülüolarda anlıolarda valla öp bal küpünü yerime :)
geçen bnm kaynanam da ayağından tutup salladığını duş aldırırken söledi diğer torunlarına öle ediomuş bnde bağırdım avazım çıktığı kdr dedim kesinlikle yıkatmam çocuğumu kolunu bacağını çıkarırsın ddm eşimde izin vermedi zaten yapmam o zaman dedi allahtan laf anlıo
iyi akşamlar annişler biz kızımla başbaşa tv izliyoruz kimsemiz yok başımızda 1 haftada kendi işimizi kendimiz yapar olduk kimse sezeryanlı falan demiyoo lohusayı yalnız bırakma derler ama kime neee off off ben girmiyimde kimler depresyona girsin girecem mecburrrr...
öyle tetesi büyüdü kizimiz masalalh kocaman oldu annesini aramaya basladi artikcanım bebişinin gülüşünü yerim benn allahım nasıl tatlı oluyolarr şu ayna olayınada bittim yanii büyümüşte annesini takip ediyo haa senin kız fenaaaa olcak galibaa...benmkide çok cadıı napıcaz bilmem...
lohusayken ayet okuması günah canım söylediklerin kuranı kerimden küçük sureler
Kızlar Rabbim bebeklerini kucağına alanların yavrularını hayırlı uğurlu eylesin, Benim gibi henüz almamış olanlarınızıda hayırlısı ile kurtarsın. Ben Allah nasip ederse 17 si gibi sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam ama bi sıkıntı olmazsa ertesi günü de sünnet ettirmek istiyorum. Dr. umuz da hemfikir ama sünnet sonrası bakım konusunda endişelerim var. Aranızda böyle sünnet sonrası sıkıntı yaşayanınız varmı acaba?? Tecrübeli arkadaşlardan cevap rica ediyorum lütfen..
düzelir canım merak etme sık sık emzir bu arada kaç günlük oldunuz yeni dimi daha
Kızlar Rabbim bebeklerini kucağına alanların yavrularını hayırlı uğurlu eylesin, Benim gibi henüz almamış olanlarınızıda hayırlısı ile kurtarsın. Ben Allah nasip ederse 17 si gibi sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam ama bi sıkıntı olmazsa ertesi günü de sünnet ettirmek istiyorum. Dr. umuz da hemfikir ama sünnet sonrası bakım konusunda endişelerim var. Aranızda böyle sünnet sonrası sıkıntı yaşayanınız varmı acaba?? Tecrübeli arkadaşlardan cevap rica ediyorum lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?