2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım naptın yaa uzun zaman oldu görüşemeyelii emir atamız nasıl geçmiş olsun sarılıktan tamamen kurtulmuşsunuz sevindim canım allahtan biz olmadık sarılıkk sütüm pek olmamasına rağmen...nasıl gidiyo uykusuz geceler sen nasılsın..

denemediğim kalmadı bide onu deneyeyim tam geçecek gibi oluyo tekrar fenalaşıyor emzirmek tam işkence

canım bide şu kelebek meme uçları varya silikon onlarıda tavsiye ederim ben kremimi sürekli sürüyorum ilk emzirmeye meme başıyla başlıyorum daha sonra çıkartıyorum sen çatlağın geçene kadar onunla emzirebilirsin gerçekten çok kullanışlı tek kötü yanı bana göre biraz gaz yapıyo sankii....

tecrübe eden anneler destek rica ediyorum, bugün sağ göğsümü sonuna kadar sağdım 60 cc süt çıktı. sonra kaşıkla vermeye çalıştım. almadı. kızım 13 günlük bugün. kaşıkla almadı ağladı. 1. tek göğüsten 60 cc süt sizce nasıl? 2. kaşıkla mı vermeliyim yoksa biberonla mı? biberona alışırsa memeden kesilir mi? evde sorun yok sürekli emziriyorum ama dışarı çıkınca ilerleyen günlerde ne yapmam gerek sağdığım sütümü vermek için siz neler yapıyorsunuz?

slm annişler ve anniş adayları. bugün kontrolümüz vardı. dün akşamdan hafif ama düzenli sancılarım başladı. doktor muayene etti 2cm açıklığım varmış. nst'de 40 civarı ama düzenli sancı çıktı. şuan da sancılarım aynı şiddette devam ediyo. bakalım heran şiddetlenip doğuma gidebilirz. yani en kötü pazara kadar doğurmuş olurum galiba. dualarınızı bekliyorum. şimdilik bizden haberler bu kadar. hiç belirtim yoktu bu zamana kadar en azından sancının ucundan tattık

Son düzenleme:

lohusayken ayet okuması günah canım söylediklerin kuranı kerimden küçük sureler

silikon meme ucu aldım ama ucu ağzına biraz büyük oldu sanki alamadı hem yine acıttıbaya

Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.

kızlar aranızda doktorun dediği tarihten önce doğum yapan varmı
canım doktor bana 5 haziran demişti ben 4 haziran sabahı dogum yaptım

birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz

benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:

ben eşime mısır carşısından taze medine hurması aldırtmıştım 1 kilo almıştı son 2 hafta yemeye başladım günde 3 tane flan yiyordum son 1 avuç kalmıştı onuda doguma giderken arabanın içinde yedim gittim

yok değilmiş. balkonda oturuyordum. ondan mı belim ağrıdı bilmiyorum. geçti sonra. bişi yok şimdi

Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.

gözünaydın canım.allah analı bablı büyütsün.9 cm açılmadan sonra sezeryana dönmek çok fena.ama genelde bu oluyor.günüm geçerse kesinlikle suni sancı yaptırmayacağım.

cnm sağlıkla büyüt bebişini,gözünaydın...seninde günün geçmişti demi? uff bnmkide geçti ama doktor 1 hafta daha bekleyelim gelmezse suni sancı denicez dedi.şimdi sen böyle deyince korktum,hiç denemesemmi suni sancı :18:

Oyy oyy kuzum :) siz böle anlatıonuz duygulanıyorum ya daha çok sabırsızlanıyorum bende meleğimin kokusunu çekseydim
içime doğsaydı zilli

canim insallahh sende yakinda kavusrusun melegini doya doya öper koklarsin :)))
ayy canimm yaaa cok tatli bunlarr valla senin oglusla benim kiz anne kuzusu olcaklar bes belliiherkesin gözu onun üsütünde beyfendi annesini gözetliyorr masallahhhhh canim benim bende emiri yerim yerimmmm
aynen bizimkide girdigi heryeri takip ediyor bakiyorr tanimaya calsiyorr

maşallah canım kızına ne güzel sen anlattıkça benim gözümde canlandı allah bizede yaşatsın inşallah az kaldı gün sayıyoruz sona kalanlar
aminnn canimm insallahh sizde yasiyacaksiniz cok yakindaa sizinde böyle yasadiklarini biz dinliyecezz

evet canim büyüyorlarr korkmaya basladim hemencecik buyuyecek ben anlamiyacam buyudugunu diyee bunda doya doya yasamaki istiyorum heranini insallah da öyle olur :))) dogru dedin her senenin bebegi farkli oluyorr benim en buyukle bunun arasinda bile cok farkliliklar gördum :)) eskiden yegenlerimde fln hatirladidigim kadariylaa onlar meselaa cök hareket etemzlerdi
yeni dogduklarini bu zamanlarda mesala sureklu uyk modunda olurlardi uyandiklarinda emerler gözlerini acmadan geri uyuyurlardi ben hic ozamanki bebeklerin gözlerini acip baktigini hatirlamyrumelleri ni kollarini fln hic oynatmazlardi öyle cok fazlaa hatta avuc iclerinde pamuk gibi pislikler olusurdu amadiklari icin avuclarina birikirdi sanirim öyle cok fazlada banyo yapmazllardi o yuzden daha cok olusurdu ee benim kiz avcunu hic kapatmiyor nerdeyse surekli acik birseylr tutmaya yakalamaya calsiyor.
tamam tetesi öper koklarim senin icin uyaninca insallah sizinde bebeginizle ayni duygulari paylasstiginizi göruruz yakinda :))

canimm benim sakin depresyona fln girme cikmasi cok zor olyuorr biliyorsun ben girmistim cikmak icin dolan dolan bulamadim uzun spre cikis yolunuu saka bir yana cidden canim dikkat et kendine morelini bozma hic birsey icinn allah yardimcin olsunn bizde 10 gunden sonra tek basimiza kaldik kimse yok artik basimizi bekleyenn
öyle tetesi büyüdü kizimiz masalalh kocaman oldu annesini aramaya basladi artikvalla cok tatlilar cidden hic yanimdan ayrimak istemiyorum hatta benle uyusun istiyorum sureklii:26::26:ama tabi bu mumkun olmuyorr
senin kiz nasil tatlii ya o nasil yanaklar burdan benim can im cektii isirmak istedim öpe öpe yemek istedim bende
lohusayken ayet okuması günah canım söylediklerin kuranı kerimden küçük sureler

canim okuna biliyorr hocalarda söylemisti adetliyken yada lohusalik durumunda dualar okunabiliyorr diyee :)) sadece kurani acip okuyamyorsun diye bilyiorum ben cok da iddali konusmak istemiyorum bu konuda her nekadar eminde olsamm :))
diger arkadaslar bu konularda daha cok bilgiis olanlar da birseyler söylerler insallah :))

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM COK GECMIS OLSUNNN TEBRIK EDERIM :)))

Kızlar Rabbim bebeklerini kucağına alanların yavrularını hayırlı uğurlu eylesin, Benim gibi henüz almamış olanlarınızıda hayırlısı ile kurtarsın. Ben Allah nasip ederse 17 si gibi sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam ama bi sıkıntı olmazsa ertesi günü de sünnet ettirmek istiyorum. Dr. umuz da hemfikir ama sünnet sonrası bakım konusunda endişelerim var. Aranızda böyle sünnet sonrası sıkıntı yaşayanınız varmı acaba?? Tecrübeli arkadaşlardan cevap rica ediyorum lütfen..

Allahim sağlıkla kavustursun yavruna, cok az kalmış..
Biz yenidogan sünneti yaptırmadık ama bende oğlumu yaşından once yaptırmıştım ve cok rahat olmuştu. Hic endiselenme, bakımı da kolay oluyor.hemen toparlaniyor zaten.bi krem kullandik sadece..ve altınin bezli olmasi iyiydi bu anlamda

Biz yaptırdık henüz bir sıkıntı yaşamadık maşallah şişi falanda indi. Doktor krem falan gerek yok dedi. Sadece her altını açtığımda pipisine vazelin sürüp minicik bir gazlı bezle sarıp öyle bezini bağlıyorum. Bir de pipinin arka derisini aşağı doğru çekiyoruz her seferinde yoksa deri tekrar büyürmüş. En fazla iki haftada iyileşecek inşallah.

kızlar gunaydın
sabah sabah gereksız kocam küs gitti moralım bozuk
su halde bu yaptıgını hıc unutmıcam
annemde tedırgın
kadın dogum ıcın geldı huzursuz dıken ustunde
neysee
kızım ıcın agzımı acmıyorum huzursuzluk cıkmasın dıye sırf
sezeryan olup korse kullanan var mı aramızda
haftaya sezeryana gırıcem o nedenle merak edıyorum
bıde sezeryanda göbeklerınız kaldımı dogumdan sora kaç kg verdınız

heyecandan uyuyamadım. gece de fazla uyuyamadım zaten stres ve heyecandan. sabah altıda kalktım. bugün dr. gitcem. bakalım ne diyecek. heyecanlıyım baya. karnım baya aşağı inmiş sanki. göğsümün altını ellediğim zaman boş duruyor baya. bakalım kanala girmiş mi?

bu arada doğum şeklim ne olursa olsun ben çok korkuyorum.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…