ewet canım ssklı fiyat spinal filan içinde özel oda tek kişilik fiyatı ..
canım benim hastane burdaki diğer özel hastanelere göre pahalı burayı tercih etmemdeki amaç yeni doğan yoğun bakımı filan hepsi mevcut bazı hastanelerde olmuyor diğer bütün bölümlerde var o nedenle burayı tercih ettim
senin hastanede uygun canım arkadaşım istenbulda 2500 yapmıştı doğumu
birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz
benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:
36. Haftadan itibaren hergün 7 adet sancı başlayıncada okunmuş olanları yedim
ağrı bacaklarıma da vuruyor ama sancı bu mu. karnımda ağrı yok. sadece bebek haraket ediyor ve sertleşiyor. bu sertleşmelerine eskisi gibi kasılma diyemiyorum. büyüdüğünden bu yana kasılmaları tam kasılma olarak niteleyemiyorum
bugün 10.günümüz ve topuk kanı aldırmak için saglık ocagına gittik d vitamini ebe verdi ücretsiz olarak.15 günlük olunca başla dedi günde 3 damla dedi..hkn size cok erken degilmi başlamak için ?
Kizlar cok kotuyum sutum gelmiyor cok cok az kolastrum bebek kiyametleri kopardi sancisi var dedik ilac verdik anneme diyorum sutum gelmiyor galiba annemde bana kiziyor oyle deme gunah cildiricaktim ya nasil soylicem cildiricaktim.Pompayi calistirdik ama yok cok uzuluyorum napicam
Normal mi napicam ben
Insallah herkes iyidir. Gecmisi okuyamadim ama dogum yapanlari tebrik ederim. Lover lover dogum yapmistir insallahOnun gibi bekleyip de gunu gecenler de mis kokulusuna kavusmustur insallah.
Ben vakit bulamiyorum o yuzen gelip okuyamadim. Azicik bos vakit bulsam dus aliyorum ya da uyuyorumBebegim bazen uyuyor bazen beni saatlerce uyutmuyor. Her yenidogan gibi alisma donemindeyiz ve bazen sinirlerim bozuluyor. Bolca agliyorum. Lohusa sendromuna da gordim, acayip alingan oldum. Bebegim hep gozumun onunde, ona zarar gelecek diye orkuyorum, gozunun icine bakiyorum. Evde sadece bebek emzirme ve yemek yeme isi yapiyorum, digerlerine annem yapiyor. Buna ragmen perisanim.
Bebegimla emme sorunu yasiyoruz. Sutum yetmiyor ve bebek surekli agliyor ac kalinca. Doktor mama vermeyin dedi ama biz dayanamadik sonunda, cocuk catlayacakti yoksa. Bu gogus pompasi alisveris listesinde on siralarda olmaliymis kesinlikle. Ayrica henuz almayanlar mutlaka bir dijital termometre alsin. Haziran ayinda hava o kadar tuhaf ki bebek de biz de saskiniz, ne giydirecegimizi sasirdik.
Bugun bir haftalik oldukBenim sikintilarim azaldi cok sukur. Bebegimin sislikleri inince ufacik tefecik kaldi. Gozlerini kocaman acip gozlerimin icine bakinca cok duygulaniyorum. Sanki bana 'ben sana emanetim' diyor Bizden haberler boyle simdilik.
Geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim anlamadığım sana niye Epidural vermediler? Anladığım kadarıyla 2 saat sancı çekmişşsin. Bana veremediler çünkü benim açılmam 4 cm den sonra toplam 25 dk sürdü. Ama hurma ve duşa kesinlikle katılıyorum. Onlarsız bu kadar kolay olmazdı kesinlikle. Oğlum uyanıyoooo emişmeye gidiyorum sonra gelirim.
Kizlar cok kotuyum sutum gelmiyor cok cok az kolastrum bebek kiyametleri kopardi sancisi var dedik ilac verdik anneme diyorum sutum gelmiyor galiba annemde bana kiziyor oyle deme gunah cildiricaktim ya nasil soylicem cildiricaktim.Pompayi calistirdik ama yok cok uzuluyorum napicam
Normal mi napicam ben
ah canım bende 2 gündür çekiyorumm sütüm zor geliyoo bol bol su iç kesinlikle faydasını görüceksin ve morelini yüksek tut gelmiyo diye üzülme dahada çekiliyoo ben çok sıkıcı günler geçitiyorum benim baya çekilmişti dünden beri bi silkelendimm sürekli meyve yiyiorum su içiyorum öğün atlamıyorum ve tahinli helva yiyorum hiç sevmem ama mecburr...sende öle yap canını sıkma ve bol bol emzirrr ben malsf mama takviyesi yapıyorum ara sıra çünkü bizmkide vızıklıyooo...
galiba oğlumemmenin dışında yavaş yavaş benim göğüslerimide yiyorben napıcam çok fenayım
bende öleyim hayatımm yaa içim gidiyor heleki o ilk tutma anı varyaa allahtan garmastan diye bi merhem önermişlerdi onu aldım biraz işe yaradı gibi tavsiye ederimm bide karbonatlı su kullanıyorum her emmeden önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?