2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çevremdekiler 400- 500 e doğum yapınca bana pahalı geldi. herkes de pahalı diyor buranında yenidoğanı var, odalar tek kişilik. onun dışında eski bir hastane. personelinide pek gözüm tutmuyor ama bakcaz artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
birde hurmayı sancı başlayıncamı yediniz

benim yaklaşık iki aydır sancım var bazen öyle oluyorki ay geliyor diyorum ben nasıl anlayacağımki doğum sancısı olduğunu:26:

36. Haftadan itibaren hergün 7 adet sancı başlayıncada okunmuş olanları yedim

Sancı başlangıcı olabilir. Doğum sancısı başlayınca anlamaman mümkün değil. Ama ben doğum sancısı başlamadan senin taif ettiğin gibi sancılar yaşadım uzun bir süre üzerinde durmadım hiç. Dediğim gibi doğum sancın başlayınca bişeylere tutunmak isteyeceksin dizlerinin bağı çözülüp nefesin kesilecekkonuşamayacaksın. En azından bende öyle oldu. Hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah.

Kizlar cok kotuyum sutum gelmiyor cok cok az kolastrum bebek kiyametleri kopardi sancisi var dedik ilac verdik anneme diyorum sutum gelmiyor galiba annemde bana kiziyor oyle deme gunah cildiricaktim ya nasil soylicem cildiricaktim.Pompayi calistirdik ama yok cok uzuluyorum napicam
Normal mi napicam ben

cici anneler benim kızım niye gelmiyor bana da dua edin lütfen son günler cildircam doktor son güne kadar sezeryan da yapmayacak Inşallah pazartesiye kadar doğum yaparım

bugün 10.günümüz ve topuk kanı aldırmak için saglık ocagına gittik d vitamini ebe verdi ücretsiz olarak.15 günlük olunca başla dedi günde 3 damla dedi..hkn size cok erken degilmi başlamak için ?

valla canım ebemiz öle dedi bilemedim bende
ysmc ve bütünduam ikinizinde gözü aydın kızlar allah analı babalı büyütsünn allah bebeklerinizle beraber uzun ömür versin...

ah canım bende 2 gündür çekiyorumm sütüm zor geliyoo bol bol su iç kesinlikle faydasını görüceksin ve morelini yüksek tut gelmiyo diye üzülme dahada çekiliyoo ben çok sıkıcı günler geçitiyorum benim baya çekilmişti dünden beri bi silkelendimm sürekli meyve yiyiorum su içiyorum öğün atlamıyorum ve tahinli helva yiyorum hiç sevmem ama mecburr...sende öle yap canını sıkma ve bol bol emzirrr ben malsf mama takviyesi yapıyorum ara sıra çünkü bizmkide vızıklıyooo...

iyi akşamlar annişler biz kızımla başbaşa tv izliyoruz kimsemiz yok başımızda 1 haftada kendi işimizi kendimiz yapar olduk kimse sezeryanlı falan demiyoo lohusayı yalnız bırakma derler ama kime neee off off ben girmiyimde kimler depresyona girsin girecem mecburrrr...

Bulgur pilavı yap yanında bol beyaz soğanla ye güzelim. Ardındanda sıcak duş alıp scak birkaç fincan bitki çayı iç. ben papatya çayı içtim. Bir saat sonra göğüslerimden taştı resmen. O gün bugündür aynı diyete devam. Sütüm yetiyor fazlasını pompalıyorum. Birde kendini asla yorma ev işleriyle falan. Beni hastanede uyarmışlardı yorgunluk ve uykusuzluk sütü kötü yönde etkiliyor. Çok moralin bozuk olduğu anlarda otur tv nin karşısına bebeğini göğsüne yatır ve onunla konuş çok iyi geliyor. Birde sıksık ayetel kürsi, ihlas, felak ve nas surelerini oku. hem kendine hem bebeğe üfle.Allah yardımcın olsun.

kızlar doktordan geldım
kızım 3160 gr boyuda 50 cm olmuş
ama gelısımı 37 hafta cıktı
doktor tam ölcemedım kafası dogum kanalında dedı
uzuldum ama yapacak bısey yok suan
40 haftama gırıyorum cunku
dogumu konustuk. normalden korktugumu epizyotomı falan olacagına sezeryan olmak mantıklı degılmı dedım
dr da ıtıraz etmedı
19 hazırana alayımmı bebegı sezeryanla dedı
buraya normal doguma gelıp sonra sezeryana al benı Allah rızası ıcın dıye yalvaranda cok oluyor dedı
kararsızım.. ben sıze haber verırırm dedım cıktım
heyecanlandım cunku.
sezeryan olanlar ne dıyorsunuzzz spinal sezeryan nasıl olayım mı .. normalden korkuyorum sankı..
bılmıyorum streslıyım
eşımlede isim konusunda anlaşamadık. sankı hamıle degılmışım gıbı ıstedıgı ısmı begenmedım, koymak ıstemıyorum dıye bagırıyor annemın yanında bagırdı bgn bana annem sen alttan al sımdı hanımefendılıgını bozma dedı. of yaa .. aglıcam ..

s.a arkadaşlar ...
bişe sormak istiyorum konuya direk giricem ama kusura bakmayın...
yarın 38. haftam bitiyo... yani 2 haftadır kontrollerim her hafta şeklinde olmaya başladı...
bugün de kontrolüm vardı.. nst'ye girdim ve çatı muayenesi yapıldı...
sonuçlar dr'uma gösterildi tmm herşey normal dedi ve ultrasonla falan bakmadan gönderdi...
çok sinir olduk doğrusu..
çünkü geçen hafta gittiğimizde de cumartesiydi ve çok yoğun olduğu için ultrasonda o kadar kısa bakmıştı ki...
foto bile vermedi kilosunu, suyunu söyledi o kadar...
hadi yoğun ondan dedik bu hafta yoğunluğa kalmayalım diye bugüne randevu aldık..
muayene etmicek misiniz deyince de '' 6 gün geçmiş kiloda suyunda bi değişme olmamıştır gerek yok'' dedi...
sizlerde son haftalarda sadece nst için mi gidiyosunuz yoksa kontrolleriniz yapılıyo mu merak ettim...

yani sonuçta biz oraya merakla heyecanla gidiyoruz onlar için çok sıradan belki ama...
bizler onu görmek istiyoruz sonuçta...
off neyse çok kızgınım sizler de ansı oluyo anlatır mısınız ???

CUNKU BEN HASTANEYE suyum patladigi an ciglik cigliga gittim bizimki tam olarak bir film sahnesini aratmayan cinstendi kirmizi isiktan gectik kornalar sinyaller gittigimde 5 cm acilmis %70 oraninda rahim yumusamisti ebeye yalvardim doktor yola cikti kadin bana diyorki doktor gelince isteriz arayip sorsan ya dedim canim bu saatden sonra takilamaz dedi 5 cm acilmis suan seni doguma bile alabirim dedi yaparsak dogumu bloke edebiliriz dedi, iyide 10 cm olmasi gerekmiyor mu dedim.Hayir asil onemli olan rahim yumusamasidir aciklik degil dedi, yalvar yakar dusa girdim yarim saat falan durdum ebe geldi hadi sen hala ordamisin dedi beni yatirdi muayene etti ooo dus ise yaramis cok guzel seni dogumhaneye aliyorum dedi 10 cm acilmisti bile ebe beni ikindirmaya basladi asagi inmesine yardim et dedi derken doktor geldi birde bi guzel o kontrol etti saci gorunuyor falan diyor bana ama umrumda degil tek dusundugim ysmc herseyi dogru yap ve biran once su agridan kurtul doktor bana ikin ikin diye bagiriyor ama ben on calisma falan saniyorum bir asildim birakmadan dur dedi ikinma artik cat dedi bebgi kucagima atti, surekli icimden sukur ettim doktorlar ebeye sarilmak istiyorum nasil bir minnet duygusu anlatamam.Bir basladim devami geldi, iste benimde 5 cm acilmisti o yuzden yapmadilar

Canım çok normal hemen hemen hepimiz yaşadık ilk günlerde. 15 dk da bir ver ili kez çekse kardır çünkü bebeğin bizim beynimize gönderdiği bir sinyal var o sinyali almamız lazım süt üretmek için ve göğüs uçlarına krem sürmeyi ihmal etme.
Diğer mesajlarımda ne yedim ne içtim yazım hemen yapmaya başla ve bol hurma yeyip su iç. Çok su iç. Gelecek sütün İnan sakın yılma.

Bizde verdik ne yazikki o agladikca icim parcalaniyor insallah duzelir

galiba oğlumemmenin dışında yavaş yavaş benim göğüslerimide yiyor ben napıcam çok fenayım

galiba oğlumemmenin dışında yavaş yavaş benim göğüslerimide yiyor ben napıcam çok fenayım

bende öleyim hayatımm yaa içim gidiyor heleki o ilk tutma anı varyaa allahtan garmastan diye bi merhem önermişlerdi onu aldım biraz işe yaradı gibi tavsiye ederimm bide karbonatlı su kullanıyorum her emmeden önce..

canım bebişinin gülüşünü yerim benn allahım nasıl tatlı oluyolarr şu ayna olayınada bittim yanii büyümüşte annesini takip ediyo haa senin kız fenaaaa olcak galibaa...benmkide çok cadıı napıcaz bilmem...

bende öleyim hayatımm yaa içim gidiyor heleki o ilk tutma anı varyaa allahtan garmastan diye bi merhem önermişlerdi onu aldım biraz işe yaradı gibi tavsiye ederimm bide karbonatlı su kullanıyorum her emmeden önce..

denemediğim kalmadı bide onu deneyeyim tam geçecek gibi oluyo tekrar fenalaşıyor emzirmek tam işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…