2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende yenidoğan sünneti istiyordum ama dün bütünduamsenam iyi bakılmazsa yeniden deri falan oluşuyor deyince korktum. biraz erteleyebilirim.

Evet kesinlikle gunun gectikten sonra suni sanci yaptirma.eziyetten baska bisey degil

hatuny senn günün kç gün geçmişti. bebek kanala inmişmiydi. çatı darlığından sezeryana aldı demişsin. çatı muayenesi yapmadı mı dr. un?

merhaba..biz 10 günlük olduk bugüün doğumun ertesi günü sünnetimizi olduk..doktor gözümün önünde yaptı..10 dakikada lokal anestezi ile kesti dikti..göbek düşmeden yaramız iyileşti..iki krem verdi bize biri antiiyotik sanırım birde sünnetten sonra ağrı kesisi fitil yaptılar yarım..onun dışında ilaç kullanmadık..kremleri sürüp üzerini sera streçle kapattık 3-4 gün sonra gerek yok dedi doktor .. çok memnunum çok iyi oldu kaygısını atmış oldum.. biraz espiri konusu olduk görmemişin oğlu olmuş çekmiş koparmış die ama:)
tavsiye ederim korkulacak bişey yok:) ağlamadı bile bebeğim..

Yok
canim krsinlikle bakmasi gerekiyor. Bizimki her hafta inceler daha dun baktik detayli..galiba dr un rahatmis biraz benim diger drum oleydi hersey normal der yollardi..

Allah yardımcın olsun canım.bir avazda kurtul inşallah

Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.

canım bende dünden beri seni merak ediyordum.allah analı babalı büyütsün.seninde umarım biran önce ağrıların azalır.ikinizide sağlıklı ömürler diliyorum.bende pazartesi gidiyorum bakalım hayırlısı.

bence dene yani benimde bugün günüm doldu ben denicem.suni sancı zormuş ama sezeryanda zor.suni sancıyı o kadar çekip sezeryana dönmekde var ama denemeye değer.hakkımızda hayırlısı

Canım bende 27mayısta spinal anestezi ile sezeryan oldum doktorum kendini iyi hissettiğin zaman takabilirsin hiç sorun teşkil etmez hatta iyi bile olur uterusun toparlanmasına yardımcı olur demişti ben de hastanaden çıkınca(3.gün taburcu olduk) taktım halada takıyorum karnım baya bi gitti tavsiye ederim düşünenlere,hareketlerim bile daha rahat oluyor korse ile

Kizlar bugun oglumu 17.12de sezeryan ile kucagima aldim.9 saat suni sanci cektim.oluyorum sandim doktor 9 cm acilmaya rahmen cati darligindan sezeryanaaalindim.oglum cok saglikli benimse cok agrim var.sexeryan da berbatmis.

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün..
valla canım çok uğraşıyorum girmemek için ama nafile k.v aramış sabah yardıma ihtiyacın varmı diyoo yoksa gelmiyoo bende yok dedim takılsın bakalım salı günü annemler gelicekk yine zaten ozamana kadar yalnızız kızımla napalım...
teşekkür ederiz tetesi ama tombul yanaktan eser kalmadı indi şişleri hepp ama hala çok tatlıı allah hepimizin bebeişlerini korusun.

canım ben ertesi günü yaptırmadım ama 1 aylıktıı çokta güzel geçti hiç sorun yaşamadım çok rahat atlattık..
13 haziran 19:30 da dogdu 1 gunluk oldu bugun aksam 2 gunluk olacak.
daha çok küçük canım yaa sütün gelir daha korkma ama sık emzir sarılık olmaması için biz şekerli su verdik biraz bide mama takviyesi yaptık günde bi kez sarılık olmadan atlattık şimdi emziriyorum sık sık çok yetmediğini düşündüğümde 30 cc mama veriyorum napıyım ..

günaydın kızlarr kızçemi uyuttum kahvaltımı ettimm oturdum pc başınaa şimdi bulaşıkları yerleştirip çamaşır atıcam sonrada ütüü işim çokkk ağrım var birazz bakalım yapabildiğimiz kAdar..

nasılsnız hanımlar bıs geldık paşamlarr bu topık gıt dıde bosalıyorr annısler kaplıoyr ne guselll
cok az kaldııı hamısleree yaff darısı sonra temmuz topıgıne gercı ordada dogumlar basladı ama benım şamın gelemsınee cok varmıs dr dedı kanala ınmedıgı ıcınn hhee
bu arada bnm dr catı muayenesınıı 38 den sonra yapacakmıss öle dedıı

ohh sıcak sıcak dusun altına gır sureklı bırde cnm damarlını acar bırde hurma yee bol caaaaaaaaaaa

canım hiçbişi yapmak istemiyor. sıkılıyorum yarın dr. ne diyecek onu merak ediyorum..
ınsl gusel sonuclar almısısnıdr dr dann cnm
haydı gozun aydın gelsın gerısıdeee bebegıne kavus cnm benım

ayy enn cok kokrtugum sey ALLAH kımseyı korktuguna ugratmas ınsll catının dar oldugnu daha onceden bılememısmı dr amcannnn:44::44:
neysekıkurtuldun ınsl agrların dıner cnm yaaa gozun aydın olsun sımdıdennn

Merhaba kızlar ben geldim hayla karnımdaki meleğimle :) nasılsınız var mı doğuran ? :)
göğüslerinden süt gelen varmı ya benimkilerde henüz tık yok komşumun doğumdan bir hafta önce gelmiş keşke bizimde öle olsa
ya doğumdan önce değil sonra bol gelmesi önemli olan ziyan olur öle :)

çok canını sıkıp strese sokma sen strese girdikçe sütün gelmez öğünlerini aksatma bol su iç
şekerli şeyler ye filan.hem olmasa bile nolur canım tek mamayla beslenen senin bebeğin değilki sağlıklı olsunda
strese çok girme !

Çok korkutma kendini az cesaretlendir bende korkuya düşünce hemen toparlamaya çalışıorum kendimi.bugün sıkıntıdan
stresten çok kötüydüm en son dayanamadım kocamın kollarına girince bir ağlama tutu karışmadı oda
rahatla dedi baya rahatladım ama çok kötü oluyor ya insan .kendini anlayan birini bulamıyor ...

ooo allah kolaylık versin iş çok şükür ben yapıp çıktım tmizlik ütü mütü bitti hep ağrın varsa zorlama kendini

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım. öncelikle selamlar

akşamdan beri sanki adet olacakmışım gibi bi acıma var şeyimde. sanki birşeyler çıkacakmış gibi ya da çişim varmış gibi geliyor. ama tuvalete gidiyorum bir şey yok.neden olur ki acaba? sancım falanda yok,akşam sadece biraz belim ve kasıklarım ağrıdı. doğum mu yaklaştı yoksa anlamıyorum ki:26:

burda bır ark.dogum hıkayesınde sbh a kadr ıshal sanıp sureklı wc ye gıdıp ıkınmıs dr araııgnda dogum balsamıs hemen gel demıs ınsl sennde oledır cnm onunda ne sancı ne bırseyı varmıs hata o arkadas enesın anneı dıye hatırlıyorum canımmmm

dr gıtıtıgnde 9 cm acıklıgı olmuss dogum hıkayelerının sonunda bak enesın annesı nın hemdeeeeeeeeeee

gözünaydın canım.allah analı bablı büyütsün.9 cm açılmadan sonra sezeryana dönmek çok fena.ama genelde bu oluyor.günüm geçerse kesinlikle suni sancı yaptırmayacağım.

hatuny senn günün kç gün geçmişti. bebek kanala inmişmiydi. çatı darlığından sezeryana aldı demişsin. çatı muayenesi yapmadı mı dr. un?

Canim yapti bebek kanalda dedi.9 cm acikligim oldu bebek bi turlu asagiya inmedi.en sonunda bu bebek inmez dedi acilen sezeryana aldi.bu aradw 40+1 de dogum yaptim.

Canim cok sagol.allah seni de bir an evvel kurtarsin.ben cok zor bir surec gecirfim.allah seni ve herkesi saglikli bi sekilde evladina kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…