kızlar bugün 23 gnlk olduk
benm çok kötü gaz sancım karın mide ağrım vardı
dr a gittim, bi tıp merkezine
Mirayı da götürelm dedik daha hiç bi yere götrmemiştik ayını doldurmasını bekliyodum
dr hiç kilo almamış demiş
ben serum alıyodum yanlarında deildim babası vardı
her emzirmeden sonra mama vern demiş
bana ilginç geldi ama vericem
bana büymüş geliyo kıyafetlerden ama dr almamış demiş
yani az almış 50 gr ancak almış demiş
ne diyosunuz bu duruma?
zaten bir hafta sonra aylık kontrlmüz var
bu arada sütüm de yeni iki gündür arttı
zaten mama takviyesi yapıyoduk ama her emzirmeden sonra deil.
canim bence bunda bi yanlislik var 50 gr kadar almis olamaz simdiye kadar daha fazla olmasi lazim sen bebegini takip et zaten anlasiliyor yuzunden kiyafetlerinden kilo aldigi hemen kendisini belli edioyr :)) mama vermeni tavsiye etmem onun rahatligina alisabilirr hem bebegin doyuyorsa eger mamaya gerek yok
hosbulduk canim bende daha fazla küs kalmak istemedim iyikide tlfnum yanlislklada olsa burayi acmishoşgeldiniz kızlar
ben de uğrayamıyodum uzun zamandır
yani çok sessizdi bakıp çıkıyodum
bugün bi şenlik havası gerçekten
lütfen herkes zaman buldukça pıtrcklardan grsn
birbirimize destek olalım
küslükler olmasın sevgyle kalalım
benm Mirayım uyandı
emzrmeye çalışayım...
sizlerde gelmek icin firsat bulmaya calisin canim :))
oğlumun türlü türlü yeni huyları ortaya çıkmaya başladıı
son 3 gündür elini yumruk yapıp baş parmagını emiyor, emzik veriyoruz almıyor hala hemen atıyor :44:
uyurken birdenbire gögsümü emiyor gibi conk conk agzını oynatıyor
gazı olunca ayaklarını gerginleştirip poposunu havaya kaldırıyor ve zooorttt diye gazını çıkarıyor
kendini çıkardıgı gaz sesinden korkup etrafa korku dolu bakışlar atıyor
onunla konuştugumda ıııhhhhh diye yüksek sesle bagırıyor sonrada bana hadi bişi söle der gibi bakıyor
annemmmmmmmmmm diyorum gülücükler atıyorrr
bilmiyorum ama sanırım büyüyorr
15 temmuzda 2. ayını bitirip 3. ayından gün alacak, way be zaman ne çabuk geçiyor gerçektennn
dememk her bebek ayni sekilde huy degisiyor
ayyy nasiö laf istiyor bir görsen birde herkese gülücükler sacmaya basladi hatta gecen otobuste bunla konusan bir alman kadina bile gülüyor
hocbulduk canimtalia, zeyno, geridönüşümkutusu
hoş geldiniz kızlar iyi ki geldiniz
altını bağlıyorsun dimi
mama veren arkadaşlara nacizane tavsiyem:
bende ilk bebeğimde oğlumu 2,5 ay emzirebildim
mama+anne sütü ile o da
bir gün oğlum tercihini yaptı
sabah kalktı ve beni emmemeye başladı
asla almıyordu o kadar üzüldüm ki
ertesi gün sütüm kesildi
sonra zorla tutturduk ama süt inemyince ağlayıp bırakıyordu
böylece bitti gitti.. hala çok üzülüyorum
şimdi kızımı çok şükür sadece anne sütüyle besliyorum
ve hiç sütüm az yada doymayacak diye endişelenmiyorum bu işin
doğanın kanunu olduğuna ve her 'normal anne' gibi sütümün yeteceğine inanıyorum
sizde lütfen çok dikkatli olun
mama verdiğinizde mama tok tuttuğu için emme süresi uzuyor
zaten az olan sütünüz bebek daha az emdikçe az üretiliyor
mama vermezseniz yada minimum yani biraz aç kalacak şekilde
verirseniz sizi daha sık emer ve sütünüz artar böylece
unutmayın sizde her anne gibi bir annesiniz sütü olan annelerin
sizden bir farkı yada fazlalılığı yok
ayrıca bebekler her zaman aç oldukları için emmek istemez
emerek rahatlar, kendini güvende hisseder
biraz uzattım ama ben bu konuda içi yanmış bir anneyim siz olmayın
mama konusunda sana katiliyorum bende ilk kizimda yasadim ancak en fazla 2 ay emzirebildim mama verdigim icin mamayi tercih etti sutum kesildi sonra
canim üzülme düser insallah yakinda bende uzun sürebilcegini okumustum kuru tut ve PUDRA dök canim göbegine bize burda öyle yaptiriyorlar hastanede pudra döküyorsun eczaneden özel bir pudra aliyorsun göbegi icin ama ben normal pudra kullandim bir sorun olmadi :))kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.
oyyy masallahhhh ne kadar tatli cikmislarr oglun cok yakisikli kizin cok tatlii 41 kere masallallahhhhEki Görüntüle 753417 Eki Görüntüle 753418
abisiyle kızım çokta iyi anlaşırlarr....hep böyle uyusa keşkee...
Allah iyilikler versin CNm iyi olmanıza sevindim tallia bin ve senin de dönmene sevindim ben daha dün gece haberim oldu fazla giremiyorum kk ya girsende gecmise pek bakamıyorum zaten pek durgundu topigimizbizde iyi diyelim iyi olalım iste sagol CNm iyi bak paşaya
Bizde bugün hastaneye gittik kalça cikikligina baktılar ilk aşımızı olduk Saglik ocağında kızımda da bir kaç gündür bı kırgınlık var hiç keyfi yok acaba usuttu mü dün ve bugün klimayı çalıştırdık inşallah hasta olmaz kuzum ya
Tallia CNm sende hoş geldin telefonun iyi bir oyun etmiş sana iyi olmuş
saol canim hosbuldukkk evet valla güzel bir oyun yapti bana yoksa daha gellecegim yoktu
sendede gaz sorunu varmis canim bizde öyleyiz yaa zaten bende öncede vardi simdi hem hamilelikte hemde doumdan sonra artis gösterdi ben sezeryan olmadim ama sanirim yediklerimden oluyor:26:
bu arada kizlar minikkus,denizkizi, ve bir kac arkadasi daha göremiyorum haberi olan varmi ??
birde golgen vardi dogumdan sonra onuda hic göremedim acaba bebegiimi rahat birakmiyorr o yuzdenmi gelmiyorr.
ve balmond canim ismini asagida defalarca gördum ama hic sohbete katilmiyorsun dogum yapip yapmadiginin haberini bile vermedin yanlismi hatirliyorum acaba:44: nasilsin bebis nasil kendinden haber ver canim