ayy benmki bide her akşam saat 8e doğru bi başlıyo iki dakka kucaktan indiremiyoz şimdide başladı yanımda ötekesi ona keza valla 12 ye kadar çıldırıcak gibi oluyorummm sanırım kucağa alıştı ve sanırım kolikkkk
ahh canım sende bendensin ne yaparsan yap susmuyolar youtubedan bir sürü ses ninni dinletiyom yok anam araba bile fayda etmiyoo daha çok ağlıyoo sıpa...benmki biraz saallamyla sakinleşiyoo o yüzden artık ayakta sallanmaya alıştık hayırlı uğpurlu olsun teteleri...
canm yıkamak için göbğinin düşmesini beklemene gerek yok banyosunu yaptır göbeğini güzelce kurula ıslak kalmasın yeterr pişirme çocuğuu yinede sen bilrisin tabide
kızlar merhaba,
gaz problemı, pişik, uykusuz geceler hepımızın derdı ..
ancak benım dun baska bır derdım daha cıktı.
21 gun olmuştu ben sezaryen olalı dıkışlerımde enfeksıyon olmuş
antıbıyotık verdı doktor
tekrar pansumana baslıyacaz gunde 3 kere yapacaksınız gece lambasıylada dıkışlerı yakmadan tutun o enfeksıyonlu bölgeyı kurutsun dedı
antıbıyotıgın yan etkılerını faln okudum emzıren anneler kullanmamalıymış
cok moralım bozuk
kızımda etkılenıyor antıbıyotıkden sutten dolayı..
annem yanımda pazar gunu oda gıdecek
başına gelen var mı ?? dr amelıyat teknıgındekı hatadan yada kılodan dolayı olmuş olabılır dedı
ben suan 70 kıloyum
zaten 62 ıle hamıle kalmıştım
normalım yanı.. neden oldu bılmıyorum ..
ben gündüz pamuklu suyla yapıyorum gece unibaby yenidoğan.bende alternatif bir ıslak mendil arıyordum. daha sağlıklı diye unibaby almıştım ben. ama o çok zor temizliyor. o bitince diğer ıslak mendillerden aldım ama onlarlada içim rahat değil. aslında pamuk almıştım pamukla temizlerim diye ama eriniyorum ona. bi süre pamukla temizledim ama özellikle geceleri zor oluyor.
kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
bazı bebekler belli saatlerde sebepsiz yere aglarlarmış, buda kolik kategorisine giriyor
bizimkide son 4 gündür akşam 9 dan 11 e kadar hep huzursuz, illaki kucakta oda oda gezdirmemiz gerekiyor, yoksa susmuyor
1 saat ben 1 saat eşim gezdiriyor ondan sonra da uyuyor
bizde de oldu bir kere nemli tutma canım kremler falan genelde nemlendiriyorselam kızlar .. benim oğlanın kasık arası boynun altı koltugun altı kızarık derisi soyuluyo havasız sanırım napmalıyım bunlar gecer hergün temizlîyorum ama değişmiyo krem yag sürüyorum aynı sizde varmı böyle bişi ?
kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.
bizde de oldu bir kere nemli tutma canım kremler falan genelde nemlendiriyor
ben pişik kremi sürmüştüm iyi geldi
birde nemli bezle sil pudra kullan istersen çok hassas cildi bebeklerin
10 gün falan süreni duymuştum ama 15 ilk kez
canım hemen moralini bozma doktorlarda felaket tellalı gibi
demekki, 3 haftaya kadar düşmemesi normal
acaba banyo yaptırmayın diyorlar ya sen yaptırdın mı
belki iyi kurulayamıyorsan nemli kalıyordur kurumamıştır
kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.
bu arada kızlar benim bugünlerde sanki sütüm azaldı gibi hissettim
sık sık emzirdim hatta şu inciri denedim
ama tabi üşendiğim için ben suda falan bekletmedim direk yedim hatta içine
ceviz koydum ohh bol kalorilisinden
gerçekten sütümün arttığını hissediyorum
bende pek inanmıyordum bu tür şeylere
keramet incirde mi yoksa sık sık emzirme de mi bilemiyorum
belki kendimi inandırmışımdır incir yeyince olacakmış gibi
bilemiyorum yani..
selam kızlar .. benim oğlanın kasık arası boynun altı koltugun altı kızarık derisi soyuluyo havasız sanırım napmalıyım bunlar gecer hergün temizlîyorum ama değişmiyo krem yag sürüyorum aynı sizde varmı böyle bişi ?
kızlar merhaba,
özel mesajlarınız için çok tşk ediyorum, özellikle nurgü66 seninkine çok güldüm
bir video vardı yaa tülayyyy yuvana dööönnn diyeeneyse geldim iştee,
öfkeyle hareket ettim galiba, geldi geçtiii, burdayımm
hadii tatlım inşallah başarırsın abartı kilon yokmuş TOSUNUUM yaawwinşallah hayatım valla
canım karatay diyetini oyüzden seçtimm menüleri çok uygun emzirmek için herşeyi yiyon nerdeyse ben bide onu biraz kendime göre dizayn ettim biraz ya tatlıyı kesem yeticek galibada çok canım çekiyoooşu anda 56 kiloyum 6 kilom var vermem gereken yavaş yavaş onuda vericem bakalım yaa süt diye diye kilo alıcam zatenn tontişlikte iyide ben hep zayıftım kocişim tosunum diye seviyoo gıcık oluyomm neyse bakıcaz bakalım cicim gitcek zahir bu kilolarr..
hosbulduk canimm benim sevinmene bende cok sevindimbu ne guzel karsilama arkadaslar valla cok mutlu etiniz beni ben nasil size kiyip giderim hicc:26::26::26: ay canim insalah gelirr onu bugun ruyamda gördum valla
oglunun yerien kizi varmiss 2 . kiz olcak galiba onun ismide elifmiselif kizim diye seviyorum bende bana diyorlar kac tane kizin var senin diye bedne diyorum topikteki butun kizlar kizim oglanlarda oglum diyorum bukadar benimsemisim valla sizii
zaten iki çocukluları düşünüyorum hep. sanırım ben 2. çocuk falan yapmam. yaparsam arada en azından 7-8 yaş olmalı. o zamanda bizim yaşlar ilerliyor.
ufak bebek birde 3-4 yaşlarında küçük çocuğu hayalimde canlandıramıyorum bile.
daha bebek küçük diye dışarı çıkmadım ama bu akşam çıkcaz eşimle. bebek bezi alır geliriz :)
bu arada benim yaramaz emzik almıyor ama elini emiyor durmadan. eğer omzumuza almışsak omzumuzu emiyor. çenemizi bulup orayı emiyor. vakum gücü de maşallah. çenemi bile acıtıyor. göğüs yaralarım o yüzden tekrarlıyor sürekli.
benm kız bugün yine yaptı yapacağını arkadaşıma kahvaltıya gittimm altını değiştiriken bi pırtlattı üstüm başım mahvoldu kızın koltuğuna kadar pırtlattı düşünün artık nasıl bir ışık hızııı....arkadaştan kıyafet aldımm sonrada fosur fosur uyuduu eşşekk....
Kızlar bugün bebeğimi arabasının anakucağına koydum ama sanki katbük oldu bi tuhaf geldi.siz kullanıyor musunuz kemerini falan bağlıyor musuz?
aman bunlara hiç belli olmuyo bigün uyuyyolar bigün kıyametler kopuyoo bende sallıyorum ayakta banyo yapmasına rağmen yeni uyuduu ölüyom artıkk...şuanda bende salllıyorum ayakta
o aglıyo ben aglıyorum
neden böyle oldu anlamıyorum gayet usluydu 1 hafta öncesıne kaadr
canım bişey yoktur yaa iyi kuruttuysan bişey olmaz bide kurumaya başladıkça öle görünüyoo hatta bizimkinin kızarmıştı göbeğindibi bende iltihaplandı diye düşünmüştüm annem ona zeytinyağı sürdü hemen geçti2 kere yıkadık ama şimdi göbeğinin içi nemli gibi geldi sanki koptu kopacak gibi duruyor ama içinde iltihap mı oldu acaba diyorum su kaçırmamak için çok uğraştık kaçırmadık da ama kopacağı için mi bilmiyorum sanki göbeğin dibinde şeffaf bişey var gibi
valla bende kendimi incirli kurabiyeyele inandırmıştım hımmm süper olduubu arada kızlar benim bugünlerde sanki sütüm azaldı gibi hissettim
sık sık emzirdim hatta şu inciri denedim
ama tabi üşendiğim için ben suda falan bekletmedim direk yedim hatta içine
ceviz koydum ohh bol kalorilisinden
gerçekten sütümün arttığını hissediyorum
bende pek inanmıyordum bu tür şeylere
keramet incirde mi yoksa sık sık emzirme de mi bilemiyorum
belki kendimi inandırmışımdır incir yeyince olacakmış gibi
bilemiyorum yani..
canm çözümü kesinlikle pudra annem yüzünden ben ilk başta kullanmadım gözenekleri tıkarmış diyee ama baya kızarınca aman dedim oğlumun hiç tıkanmadı sonuçta hemen geçti aynı günn...selam kızlar .. benim oğlanın kasık arası boynun altı koltugun altı kızarık derisi soyuluyo havasız sanırım napmalıyım bunlar gecer hergün temizlîyorum ama değişmiyo krem yag sürüyorum aynı sizde varmı böyle bişi ?
bende ordan etkilenimte yadıım zatenn
Tülay bile döndüyse zeynoo hayli hayli döner dedim
hadii tatlım inşallah başarırsın abartı kilon yokmuş TOSUNUUM yaaww
hayatı diyetlerle geçen benden tavsiye;
acele etme yavaş yavaş unutma yavaş verilen kilolar daha kalıcıdır herzman için..
keepin topiğinde kilo namına kapışırız artıkın
bizimkide eşimin kolunu morartmış emmekten
benim işim vardı bebişe bakarken koluna saldırmış eşimde çekmemiş bi baktım şapur şapur ses geliyor eşimde gülüyo
sonra kızdımm tabii pis diye
ayyy çok fenaa
canım 20 günde düşen biliyorum.üstelik benim oğlumun da 15. günde düştü sıkıntı yapma kötü koku KAN fln olmadıktan sonra skıntı yok bekle
aman bunlara hiç belli olmuyo bigün uyuyyolar bigün kıyametler kopuyoo bende sallıyorum ayakta banyo yapmasına rağmen yeni uyuduu ölüyom artıkk...
canım bişey yoktur yaa iyi kuruttuysan bişey olmaz bide kurumaya başladıkça öle görünüyoo hatta bizimkinin kızarmıştı göbeğindibi bende iltihaplandı diye düşünmüştüm annem ona zeytinyağı sürdü hemen geçti
valla bende kendimi incirli kurabiyeyele inandırmıştım hımmm süper olduuama artık suya inandırıcam yapcak bişi yok
canm çözümü kesinlikle pudra annem yüzünden ben ilk başta kullanmadım gözenekleri tıkarmış diyee ama baya kızarınca aman dedim oğlumun hiç tıkanmadı sonuçta hemen geçti aynı günn...
canım benm oğlumunki 20 günde düştü oyüzden hiç korkma bizim doktorumuzda 3 haftada normal demişti..
acelemiz yok bacım yaa vercez yavaş yavaşşee kapışcaz artık olcak okadarr bu arada acayip güldüm en sondan önceki msjını yanlış okumuşum ne oluyoo dedyidim sonrada kırıldım okuyuncaa
Canım korkma düşer inşallah kuru tutmaya çalış bi de bezini o bölgeye değdirmemeye çalış
Benimki de geç düşmüştü kendime çok dert etmiştim ama inan illaki düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?