ozaman sende burnunu sürtür canim annene git bak nasil özlüyecek sizleri
canimya allah yardimcin olsun ama dedigin gibi gececek bu günler birazcik sabirr :)) bebegini karninin üsütüne yatirip sritina vurarak pispisla hem cabuk gazini cikartiyorr hemde uyuyor eger uyumayio aglamaya devam ederse daha cok ozaman kaldir gazini cikartmaya caliss dik tutarak karnini senin karnina poposundan bastirarak biraz SIKICA SERTCE TUT sirtina vur cikartioyr ozaman eger aglamiyorsa yada sadece mizmizlaniyorsa karninin ustunde pispislamaya devam et bizde bu yöndem cok ise yariyorr hem daha rahat uyuyor hemde daha uzun uyuyor :)))
oyyyy masallah yerim ben onun bakislariniiii cok tatli ya buu allah nazarlardan koruusn :))
canim tebrik ederim gözün aydin allah anali babali büyütsün bu yakisikli oglunu masallah süphanallah rabbim nazarlardan koruusn insallah :)
benim kizimda ilk haftalarinda cok yapiyordu bunu iki ayagini bir pacasina sokmayi basariyorduu

simdi büyüdükya sigmiyorr artik
gecmis olsun canimm nazarin dinle irkla alakasi yok hatta yabancilarin nazari daha kolay ve daha siddetli olabilyiormuss diye duymustum disari cikmadan oku üflee özellikle ayetelüsürüyü okumadan cikartmaa bende unutuyuorum bazen ozamanda birisi kizima bakarsa yada birsey derse ozaman okumaya basliyorum icimden:26:
pisik mantar olabilir sanirim canim neden dersen gecenlerde benim kizda pisik olmustu eczaneden krem istedim bir kirem verdi üzerinde mantar icinde diye yaziyordu :))
hosgeldin canimm masallahh cocuklarin cok guzel poz vermislerr rabbim korusun insallah ikisinde :))
gecmis olsun canim allah analibabali büyütsün masallah oglusunda cok tatli allahim korusun insallah :)))
canim benim dedigim kremi neden almadin damla nasil birsey bilmiyorum ama kremin cok faydasini gördum ay gecen tugok da sormustun kremin adini unuttum yazmayi 3 kez niyetlendim yazim diye unuttum :26:ben yazim burayada bir daha mykoderm mund gel
canim korma alisacaksin sende simdi annen oldugu icin ona güveniyorsun o gidince kendin bak kirk yillik anne gibi herseyi yapacaksin endiselenmee bu korkuyu hepimiz yasadik bakamiyacaz yapamiyacaz diye ama öyle bir yapiyorsunki sanki 10 tane cocuk buyutmus gibi
canim pamukcuk olabilir damagina dogru konrtol et eger oralardada kucuk kucuk beyazliklar varsa pamukcuk olmjustut eger önüne gecilmezse dikkat edilmezse tehlikeli olabiliyormuss :))sen doktora götur süphe ediyorsan eger
gecmis olsun canim büyük bir badere atlatmisiniz rabbim beterinden saklasin neyseki kizin uyanmamiss uyansa zaten kesin sesini duyardiniz ve daha cok endiselenirdin :)) bunla gecmis olsun canim benim :)) bir daha anahtari almadan yada kapininönune birsey koymadan cikma ders olsun sana bu :))