2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyım:54:

:

sağol canım senide yoruyoruzz:17::17:

bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.

bebişin cicilerini hafiflettiğinde kırmızılar 1 gün içinde geçerse bilki isilik olmuştur bebişin:51:

aynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlar:34:

sizi gidi uyanıklar siziii:20::20::20::52::52:
kızlar boy kilo topiğini açtım, buyrun:42: (amma tablo olayında kolaya kaçacağım çünkü o kadar vakit yok artık mesajla yazalım üst üste olur mu:17:)

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...n-bebislerinin-boy-kilolari.html#post31159077

ellerine sağlık kuzuuum olsun hallederiz gerçi uğraştım halledemedim ama:52::52:
Neyse bi ara iyice uğraşır yaparım:27::27:

canım bebeğin kaç günlük.ben ilk ay gündüzleri her saat,geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum ve sarılığı normal atlattı.göğüs içinde drum bugün bella b nipple nurture butter die bi krem verdi.çok iyi mutlaka kullan dedi.şimdilik tek kullanımlık bi paket verdi acıyı hemen aldı çok rahat emzirdim.ama kremi daha alamadım pazartesiye kaldı.

bebeğim 10 günlük canım. sürekli uyumak istiyor. 2-3 saat arayla uyandırmaya çalışıyorum ama gözleri hala sarı. Göğüslerimde iflas etmiş durumda:( hangi kremi kullandıysam fayda etmedi. Siz sarılığı kaç günde atlattınız ? Biz ilk günlerden sonra sanki geçti gibi düşündük ama şu anda sanki sarılık biraz fazlalaştı gibi. 1-2 ay sürermi bu sarılık ?

selam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucu:36: :6: oğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm

Eklentiler

• $hffff.webp
    $hffff.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
hepimiz şu yada bu şekilde anne olduk sanırım.
benim için zor bi süreç oldu açıkçası. bugün 26. günümüz ve anca kendime geldim diyebilirim ara ara takip ettim topiği baktım hepimizde benzer sıkıntılar var. zamanla düzeliyor sanırım...
ben 40 haftamı doldurunca dr um bebeğin suyunun azaldığını fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi. açılmam sancım yoktu. suni sancı istedim illa normal doğurmak istiyorum diye. dr um şansın % 50 dedi kabul ettim. tam 8 saat o korkunç sancıları çektim ama açılmam sadece 1 cm oldu ve sonunda nst sonuçlarımda kötü çıkmaya başlayınca acil sezaryene alındım. sipinal oldu ve çok rahattı. meğer benim dr bu işte uzmanmış. süper küçük bi kesikle aldı oğluşumu içerden veee oğlum doğar doğmaz kakasını yaptı. yanii 1-2 sn ile kurtardık kakasını yemekten çok şükür. sezaryen sonrası hiç bir sıkıntım olmadı 3-4 gün oturmakta kalkmakta zorlandım o kadar.
bizim asıl sıkıntımız emzirme oldu malesef. bebişim memeyi tutamadı ucu yok çünküü. aç kaldı beslenemedi su kaybı derken hastanelik olduk serum ve biii sürü antibiyotik yedi miniğim vee mamaya başladık.
şu anda durumu iyi. mama ağırlıklı besleniyoruz benim bu sıkıntı ve üzüntülerden olsa gerek dolup taşan sütümden eser kalmadı. yine var ama yeterli diil. emziremediğim için çoğalmadı da. ama çok şükür bugün 4 kere emzirdim oğlumu şu aventin meme ucuyla. bi öğünde hiç mama yemedi hatta. çok mutluyum :16: yavaş yavaş düzene girer diye umut etmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu da benim minik oğluuum :nazar:
Eki Görüntüle 754735 :nazar:

benim için zor bi süreç oldu açıkçası. bugün 26. günümüz ve anca kendime geldim diyebilirim ara ara takip ettim topiği baktım hepimizde benzer sıkıntılar var. zamanla düzeliyor sanırım...
ben 40 haftamı doldurunca dr um bebeğin suyunun azaldığını fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi. açılmam sancım yoktu. suni sancı istedim illa normal doğurmak istiyorum diye. dr um şansın % 50 dedi kabul ettim. tam 8 saat o korkunç sancıları çektim ama açılmam sadece 1 cm oldu ve sonunda nst sonuçlarımda kötü çıkmaya başlayınca acil sezaryene alındım. sipinal oldu ve çok rahattı. meğer benim dr bu işte uzmanmış. süper küçük bi kesikle aldı oğluşumu içerden veee oğlum doğar doğmaz kakasını yaptı. yanii 1-2 sn ile kurtardık kakasını yemekten çok şükür. sezaryen sonrası hiç bir sıkıntım olmadı 3-4 gün oturmakta kalkmakta zorlandım o kadar.
bizim asıl sıkıntımız emzirme oldu malesef. bebişim memeyi tutamadı ucu yok çünküü. aç kaldı beslenemedi su kaybı derken hastanelik olduk serum ve biii sürü antibiyotik yedi miniğim vee mamaya başladık.
şu anda durumu iyi. mama ağırlıklı besleniyoruz benim bu sıkıntı ve üzüntülerden olsa gerek dolup taşan sütümden eser kalmadı. yine var ama yeterli diil. emziremediğim için çoğalmadı da. ama çok şükür bugün 4 kere emzirdim oğlumu şu aventin meme ucuyla. bi öğünde hiç mama yemedi hatta. çok mutluyum :16: yavaş yavaş düzene girer diye umut etmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

:nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun çok tatlı maşallah...keşke meme ucunu daha önce keşfetseydin ben onun sayesinde kurtardımm

Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm :14: 33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.

Canim bebeğin kolikmi acaba bir doktora götürsen. O kadar ağlaması normal değil. Yazık sana. Emziğe alıştırmaya çalışsan. Emzik çok rahat yoksa bende kafayı yerdim. Çünkü sürekli emmek istiyor ama emzik verince onu emiyor cuk cuk:) birde kendiliğinden sallanan salıncaklar var ben onu kullanıyorum Fisher Price papasan cradle swing çok rahat insan biraz dinleniyor hiç olmazsa. Geceleri durum farklı malesef bende çok uyuyamıyorum çok sık uyanıyor alt değiştir emzir derken uykum kaçıyor sonra ben uyuyayım diyene kadar tekrar uyanıyor. Uykusuzluk çok kötü ama geçici diye sabrediyorum. Kahvaltıdan sonra multivitamin ve Demir hapı içiyorum enerji veriyor. Allah yardımcın olsun.

Oglusum adina hepinize cok tesekkür ederim kizlar bugün alisverise ciktik babasinin kucaginda kanguruda uyuyordu oglum bu yabancilarin bebekleri genelde hep kel dogar bildiginiz gibi sicak diye sapka takmamistim gören sacina bak ne kadar cok gibi seyler söyleyip durdu bu yabancilarin da nazarini degermi ki ??

Birde oglum yine pisik olmus aksam 10 da yikadim masajini yaptim yatirdim 3 saat sonra altini bir actim hic birsey yokken 3 saat icinde kipkirmizi pisik cocugun pipisinin etrafi, poposu falan
Annem genel de birden oluyorsa mantardir o diyor bilgisi olan varmi bu konuda mantar olabilirmi?? mantar pisigin arasin da fark ne onuda hic bilmiyorum ki

canm o mantar değildir pişiktir muhtemel pişik öle bi anda olabiliyo benm kızda öle oldu ve resmen göz göz açıldı çok kötüydü biraz düzeldi allahtan bence senin yabancıların nazarı değmiş ben çok inanıyorum bu nazara...saçlarını gösterme bi daha bakkk:20:
kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaa :( ne kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum

canm sabırlı ol benm iki çocuğumda olmadı ama bildiğim kadarıyla öle hemn geçmiyo sarılıkkk..sütün yetiyodur sen onu düşünmee emzirmeye devam et..geçer inşallah canım..
selam kızlar herkes nasıl bayağadır girmiyoruz..gerçi siteye girsemde mecburen yazamadan çıkıyorum..2 çocuk annesi olmak hem güzel hem yorucu:36: :6: oğlum şükür bayağa büyüdü teyzelri beni takip ediyor gülüyor..ablasını tanıyor gülüyor..1 hafta sonra 2. ayımız bitiyor..herkesi öpüyoruzz işte oğlum ve kızımm
canm çok tatlılar maşallhh:nazar::nazar:seni çok iyi anlıyorum bende de canavar 2 tane bugün bi banyo yaptım nasıl rahatladım anlatamam anla artık ne durumdayımm:35::35::37:

yakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi:14:

yakında annem gidecek ve ben kızımla başbaşa kalıcam.eşim bebeği sakinken alıyor kucağına 2 sn ağlasa hemen kucağıma atıyor.öksürse korkuyor bişey mi oldu diye.ben napıcam tek başıma bu çocukla.yetemiyecekmişim gibi hissediyorum.lohusalık sendromuna mı giriyorum ne.içimde sürekli bir korku endişe ağlama isteği.allahım şu 2-3 ay bir geçseydi:14:
elbette yeticeksin sen onu 9 ay karnında taşıdın herşekilde onu içerdede olsa korudun besledinn şimide dışarda besliyosunn ve ona yeticeksin sen onun annesisin ve onun sendenbaşka kimseye ihtiyacı yok bu duygu ilerde seni öle mutlu edicekki bunu düşün hepp annen gittikten sonra emin ol herşey daha güzel olucak daha sende 1 tanee deprosyana girme sakın bakk bebeğine bakk gülümsee..:16::16:

elbette yeticeksin sen onu 9 ay karnında taşıdın herşekilde onu içerdede olsa korudun besledinn şimide dışarda besliyosunn ve ona yeticeksin sen onun annesisin ve onun sendenbaşka kimseye ihtiyacı yok bu duygu ilerde seni öle mutlu edicekki bunu düşün hepp annen gittikten sonra emin ol herşey daha güzel olucak daha sende 1 tanee deprosyana girme sakın bakk bebeğine bakk gülümsee..:16::16:

hamilelikte çok zor geçecekmiş gibi hissetmiştim ama korktuğum gibi olmadı.inşallah bebek bakımıda dediğin gibi olur.sen 2 taneye bakıyorsun bende 1 taneye bakabilirim inşallah:)

kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaa :( ne kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum
Bizimkiside sarı bademde turuncaya kaçıyor normal CNm sanırım bebeğin 10 gunluktu bizimde hafif sarılığımız vardı 1 ayda atlattık 15- 20 güne kadar gecer merak etme artık düşmeye baslar
Ve aleykum selam CNm hoş geldin evet bayağı yoktun CNm biz iyiyiz sen nasılsın tabi bir tanenin bı sıkıntısı iki tanenin iki sıkıntısı olur Allah yardcin olsun CNm maşallah iki aylık oldunuz ya biz bir ayımızı yeni doldurduk :)

Butun esler ayni sanirim. Esi yanimda degil aama burada kaldiginda cocugun normal olan soluk alisverisini bile sorun zannetti
Simdi herkes 40 bi ciiksa, 3 ay bi gecse diye zaman geciriyoruz. ileride su okul bi bitse universiteden bi mezun olsaya kadar gider bu ve hic bitmez

canm çok tatlılar maşallhh:nazar::nazar:seni çok iyi anlıyorum bende de canavar 2 tane bugün bi banyo yaptım nasıl rahatladım anlatamam anla artık ne durumdayımm:35::35::37:
sağolasın canım evet sendede aynı durum beni en iyi sen anlarsın..birde kızımın kıskançlık sorunları herşeyin tuzu biberi 4 yaşını bitirdi henüz..bebeğe hediye gelentüm kıyafetleri denemeye çalışıyor olmayınca sinir krizlerine giriyor..bana kızıyor kapılar çarpılıyor bebek ısırılıp çimdikleniyor..sabırr sabırr..ilk bebekte acemi oluyorsun bazı şeylerde onun zorlukları oluyor,şimdide bu sorunlar işte..Allah yardımcımız olsun...
canım içgüdüsel olarak 40 yıllık anne gibi herşeyi yapacaksın emin ol..annene güveniyorsun şimdi ama o zman sana daha çok cesaret gelecek..ilk annelikte bunları hissetmen normal hepimiz yaşadık..benim annem bile yanımda değildi..eltim gelirdi arada ama herşeyi ben kendim yaptım..
Ve aleykum selam CNm hoş geldin evet bayağı yoktun CNm biz iyiyiz sen nasılsın tabi bir tanenin bı sıkıntısı iki tanenin iki sıkıntısı olur Allah yardcin olsun CNm maşallah iki aylık oldunuz ya biz bir ayımızı yeni doldurduk :)
hoşbulduk ranacım..amin inşallah..kızın çok tatlı maşallah annesi..büyümüş bile..evet biz 2 ayımızı doldurduk...bakıyorum yeni doğduğu resimlerine bayağa bayağa büyümüş oğlum..zaman ne çabuk geçiyormuş meğer..doğum yapmak için daha dün gün sayarken:34:

kızlarr pamukçuk olupta damla kullananlar varsa lütfen isimlerini yazarmısınızzzz
CNm benimn kızın dilinde de beyazlık var pamukcuk mü oluyor zararı var mı birsey kullanmalı miyim acaba ben sütten olduğunu düşünüyordum
sağolasın canım evet sendede aynı durum beni en iyi sen anlarsın..birde kızımın kıskançlık sorunları herşeyin tuzu biberi 4 yaşını bitirdi henüz..bebeğe hediye gelentüm kıyafetleri denemeye çalışıyor olmayınca sinir krizlerine giriyor..bana kızıyor kapılar çarpılıyor bebek ısırılıp çimdikleniyor..sabırr sabırr..ilk bebekte acemi oluyorsun bazı şeylerde onun zorlukları oluyor,şimdide bu sorunlar işte..Allah yardımcımız olsun...

canım içgüdüsel olarak 40 yıllık anne gibi herşeyi yapacaksın emin ol..annene güveniyorsun şimdi ama o zman sana daha çok cesaret gelecek..ilk annelikte bunları hissetmen normal hepimiz yaşadık..benim annem bile yanımda değildi..eltim gelirdi arada ama herşeyi ben kendim yaptım..

hoşbulduk ranacım..amin inşallah..kızın çok tatlı maşallah annesi..büyümüş bile..evet biz 2 ayımızı doldurduk...bakıyorum yeni doğduğu resimlerine bayağa bayağa büyümüş oğlum..zaman ne çabuk geçiyormuş meğer..doğum yapmak için daha dün gün sayarken:34:
teşekkür ederiz teyzesi sende sagol ben senin oğluşunu göremedim ama eminim oda cok tatlidir evet çabuk büyüyorlar keratalar bizimkiside ele avuca gelir gibi oldu biraz şimdide ayları sayıyoruz iste:)))

Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız :(((

aman bacım bıraksam ne kadar bırakıcam hemen kaçıyo zaten aman ya gidicem annemin yanına yoruldum valla sinir bozucu bi ilgisizliği var adamın yaa kız afedersin totosunu yırtıyoo umrunda olmuyoo ama şu kırkım bi çıksın ona bi küsiyimde aklı başına gelsinn
ozaman sende burnunu sürtür canim annene git bak nasil özlüyecek sizleri:34:

Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm :14: 33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
canimya allah yardimcin olsun ama dedigin gibi gececek bu günler birazcik sabirr :)) bebegini karninin üsütüne yatirip sritina vurarak pispisla hem cabuk gazini cikartiyorr hemde uyuyor eger uyumayio aglamaya devam ederse daha cok ozaman kaldir gazini cikartmaya caliss dik tutarak karnini senin karnina poposundan bastirarak biraz SIKICA SERTCE TUT sirtina vur cikartioyr ozaman eger aglamiyorsa yada sadece mizmizlaniyorsa karninin ustunde pispislamaya devam et bizde bu yöndem cok ise yariyorr hem daha rahat uyuyor hemde daha uzun uyuyor :)))
sabahh sporu yapıyoruz:27::27:Eki Görüntüle 754446
nerdesinizz fistuuuklarrr:3::3:Eki Görüntüle 754447
oyyyy masallah yerim ben onun bakislariniiii cok tatli ya buu allah nazarlardan koruusn :))

merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa:nazar:

cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü:nazar::nazar::72:

p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırr :52::52:son 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
:nazar::nazar::nazar::29::55:
canim tebrik ederim gözün aydin allah anali babali büyütsün bu yakisikli oglunu masallah süphanallah rabbim nazarlardan koruusn insallah :)

ranana teşekkür ederim tavsiyelerin için ben kayseride yaşıyorum buralarda baya sıcak buaralar genelde tulum giydiriyorum bende beli yanı açıldı sorunu olmuyor diye. çok hareketli çünkü bir keresinde gece bi uyandım iki bacağınıda bir tarafına sokmuş altının :))
iki günde bir banyo yaptırıyorum yağ hiç sürmedim şimdiye kadar ama bir sonraki banyosunda bende süreyim bakalım masajı çok seviyor çünkü yağ ile yapınca daha rahatlar galiba.
benim kizimda ilk haftalarinda cok yapiyordu bunu iki ayagini bir pacasina sokmayi basariyorduu:9::9: simdi büyüdükya sigmiyorr artik:27:
Oglusum adina hepinize cok tesekkür ederim kizlar bugün alisverise ciktik babasinin kucaginda kanguruda uyuyordu oglum bu yabancilarin bebekleri genelde hep kel dogar bildiginiz gibi sicak diye sapka takmamistim gören sacina bak ne kadar cok gibi seyler söyleyip durdu bu yabancilarin da nazarini degermi ki ??

Birde oglum yine pisik olmus aksam 10 da yikadim masajini yaptim yatirdim 3 saat sonra altini bir actim hic birsey yokken 3 saat icinde kipkirmizi pisik cocugun pipisinin etrafi, poposu falan
Annem genel de birden oluyorsa mantardir o diyor bilgisi olan varmi bu konuda mantar olabilirmi?? mantar pisigin arasin da fark ne onuda hic bilmiyorum ki

gecmis olsun canimm nazarin dinle irkla alakasi yok hatta yabancilarin nazari daha kolay ve daha siddetli olabilyiormuss diye duymustum disari cikmadan oku üflee özellikle ayetelüsürüyü okumadan cikartmaa bende unutuyuorum bazen ozamanda birisi kizima bakarsa yada birsey derse ozaman okumaya basliyorum icimden:26::9:
pisik mantar olabilir sanirim canim neden dersen gecenlerde benim kizda pisik olmustu eczaneden krem istedim bir kirem verdi üzerinde mantar icinde diye yaziyordu :))
hosgeldin canimm masallahh cocuklarin cok guzel poz vermislerr rabbim korusun insallah ikisinde :))

gecmis olsun canim allah analibabali büyütsün masallah oglusunda cok tatli allahim korusun insallah :)))

kızlarr pamukçuk olupta damla kullananlar varsa lütfen isimlerini yazarmısınızzzz
canim benim dedigim kremi neden almadin damla nasil birsey bilmiyorum ama kremin cok faydasini gördum ay gecen tugok da sormustun kremin adini unuttum yazmayi 3 kez niyetlendim yazim diye unuttum :26:ben yazim burayada bir daha mykoderm mund gel

canim korma alisacaksin sende simdi annen oldugu icin ona güveniyorsun o gidince kendin bak kirk yillik anne gibi herseyi yapacaksin endiselenmee bu korkuyu hepimiz yasadik bakamiyacaz yapamiyacaz diye ama öyle bir yapiyorsunki sanki 10 tane cocuk buyutmus gibi :53:
CNm benimn kızın dilinde de beyazlık var pamukcuk mü oluyor zararı var mı birsey kullanmalı miyim acaba ben sütten olduğunu düşünüyordum
teşekkür ederiz teyzesi sende sagol ben senin oğluşunu göremedim ama eminim oda cok tatlidir evet çabuk büyüyorlar keratalar bizimkiside ele avuca gelir gibi oldu biraz şimdide ayları sayıyoruz iste:)))
canim pamukcuk olabilir damagina dogru konrtol et eger oralardada kucuk kucuk beyazliklar varsa pamukcuk olmjustut eger önüne gecilmezse dikkat edilmezse tehlikeli olabiliyormuss :))sen doktora götur süphe ediyorsan eger

Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız :(((

gecmis olsun canim büyük bir badere atlatmisiniz rabbim beterinden saklasin neyseki kizin uyanmamiss uyansa zaten kesin sesini duyardiniz ve daha cok endiselenirdin :)) bunla gecmis olsun canim benim :)) bir daha anahtari almadan yada kapininönune birsey koymadan cikma ders olsun sana bu :))

kızlar dr kilosu az sık sık mama ver diyeli iki gündür yani veriyoruz
aama çok kötü ki miray beni emmek istemiyo
ne cabuk farkediyolar allahım inanılmaz
aventin anne memesine yakın olan biberounu almıştm
daha zor akan bişey var mı
çay kaşığyla mı versem?

günaydın herkesler uykuda sanırım
bizim oğlumuzla uykumuz kaçtı :27:
maşallah gece hiç uyanmadan 4 saat deliksiz uyumuşuz :nazar::nazar:nasıl ii geldi anlatamam:21::21:

maşallah tosununa yanaklar tontiş tontişşş:nazar::nazar:büyüdünüz 3 aya adım atacaksınız inşallah:16:

TETELEEEER kızçelereinize sahip çıkın bu topiğin erkekleri peeek yakuşukluuu:1:
maşallah hepside saçlarını uzatıp gelmiş:nazar:
rabbim nazarlardan esirgesin yavrunu:nazar::nazar:

çok zor bi durum ben olsam ne yapardım bilmiyorum:18::18:allahtan hmen açılmış..
bununla geçmiş olsun tatlım benim :53:

Back
X