2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
şu hastanenin yasal yollarla yazımı sildirme işi canımı çok sıkmıştı giresim gelmez diyordum bir gün dayandım resmen:16::kkk:
inanmıyorum nasıl bulmuşlar hemen yazını .

ben doğum hikayami yazamadım ama bende hastane ile ilgili sıkıntı yaşadım. ben çok takmadım ama annemin çok morali bozuldu kadın çöktü resmen .
ne bileyim googleda arayınca çıkmıştır belki, bir de dikkat ediyorum ben ne zaman bu hastanenin topiklerine girsem hararetli savunucuları var özel olarak rumuz alıp takip ediyorlardır belki topikleri

CNm dün yazını gördüm memnun kalmadın mı o hastaneden ben iyi diye duymuştum hatta ben bile gitmeyi düşündüm ama bana uzak oldugundan vazgeçtim
Benim anlamadığım senin yazını nerden bulmuşlar ya vede nasıl haklı olduklarını düşünüp tehdit eder gibi mahkemeye veririz yasal işlem baslatiruz gibi laflar söylemişler
kalmadım canım hem de hiç..kadın doğum doktorumdan memnunum o da orada olmasa adımımı atmam bir daha..

Bem anlamam tatlişko yaaa ama süper olur,arkadaşlardan anlayan veya vakit ayırabilen varsa yapmasını isteyelim
KEEEEEP huuhuu duy sesimizi bize bi topik al kardeeeşşş:1::1:

e
olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyım:54:

kızlar ya bu janhson bebe yağı bebeişim karnını fena kabarttı. karnımız kabarcıklar içinde kaldı bepantol plus sürüyorum 2 gündür anca geçmeye başladı.bize dokundu anlayacağınız sizinde başınıza gelirse aklınızda olsun.
canım o bana bile dokunuyor bebeğe de dokunur tabi..gerçi ben böyle derim bu sefer de bu marka mahkemeye vercez bu keepi der:51: doğru söyleyip dokuz topikten kovulsam mı kii:27:

Bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.

ben herzaman olmasada bebek yağı ile masaj yapıyorum ve o da rahatlıyor yüzünden belli oluyor. ben artık çıtçıtlı badi ile dolaştırıyorum sadece akşamları giydiriyorum ve uyurken

aslında bana kalsa bende öyle gezdiririm ama kv faktörü var işin içinde hergün içimizde zaten aynı apt.da oturduğumuz için sürekli üşüdü mü üşüdü mü giydir sar deyip duruyor. her ağlamasını üşümesine yoruyor öyle gezdirsem kafayı yer kesin :))

Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm :14: 33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun CNm sabret az kaldı bebisler biraz kendilerini toplasınlar dış dünyaya biraz daga alışsınlar hersey duzelicek Rabbim evladına Saglik verdin sana da bol sabır ve kolaylıklar versin

sabahh sporu yapıyoruz:27::27:Eki Görüntüle 754446
nerdesinizz fistuuuklarrr:3::3:Eki Görüntüle 754447
aboww bu kerata fena bakmış Allah'tan benim kız sahipli:))) maşallah paşana Rabbim size bağışlasin
ben 3 4 gündür yapıyorum bu ilk günlerde bizimkide beklemiyo kendini daha çok kasıyodu. artık alıştı
hoşuna bile gidiyo hırpalanmak. resmen çocuk yoğurulmaktan zevk alıyo :))
Evet powerr sana katılıyorum bende kızımın gazını öyle çıkarıyorum hatta doktor söyledi bana resmen yoguruyorum Peker hosuna gidiyor valla
merhabalar kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum. bebişim doğduğundan beri de foruma girmeye pek fırsat bulamadım. 36 günlük olduk bugün. size sormak istediğim birkaç şey vardı. belki daha önce konuşulmuştur geçmişe biraz göz attım ama hepsini de okuyamadım bebişim uyurken yazayım en iyisi dedim.
banyo sonrasında bebek yağı ile masaj yapıyor musunuz bebişlerinize? yada gerekli mi sizce bazıları yapmak lazım diyor bazıları da çok küçük bebekler için iyi olmadığını söylüyor kararsız kaldım bende.
bu sıcak havalarda nasıl giydiyorsunuz bebişlerinizi? terledi mi diye birşeyler çıkartıyorum sonra da üşütmesinden korkup tekrar giydiriyorum bütün gün giy çıkar uğraşıyorum :)
daha çok sorum vardı aklıma takılan ama aklıma bunlar geldi şimdilik.
merhaba ben hergun banyo yaptırıyorum her banyo yaptığımda da mutlaka yağlarım bı 10 dakika kadar masaj yaparım kızım çok rahatlıyor ve uzun kaliteli bir uyku uyuyor tavsiye ederim
Ben izmirde oturuyorum hava burda sıcak aksine evimde sıcak kısa kollu zibin giydirmeme rağmen isilik oldu hatta 1 haftadır da klima kullanıyorum evinin sıcaklıklar önemli fazla giydirme sen nasıl giyiyorsanbebegine de öyle giydir sadece banyo yaptırdığında uzun kollu ince birseyler giydir ha muhakkak çorap giydir bebeklerin elleri ve ayakları vücut ısısına göre daha azdır
merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa:nazar:

cok sukur bugün 5 gunluk olduk bılemm vee göbişimz düştüü:nazar::nazar::72:

p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırr :52::52:son 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm
Eki Görüntüle 754532 maaşşahh sübhanallahhh diyelim lütfennn
:nazar::nazar::nazar::29::55:
Hoş geldin CNN tebrik ederim Allah anali babali büyütsün güle güle büyütün oğluşunuzu
Maşallah subhanallah teyzesi yaradana kurban olsun çok tatlı annesi beklemene değmiş :))) Rabbim sanada şifalar verdin çabucak iyileşmesin inşallah
Göğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin
CNm sakın emzirmekten vazgeçme devam et zamanlageciyor ahh ben ne çektim halada çekiyorum benim göğüslerde şişiyor ben aldım ama kullanmadım gerek kalmadı ama susam yağı iyi geliyormuş bı dene CNm Rabbim şifa versin

Bebegimin sacinin derisi yuzundeki kirmizi sivilce gibi seylerle kaplandi isilik oldu sanirsam. Anneme diyorum cok giydiriyoruz cocugu, isilik oldu diyorum dahakucuk diye izin vermiyor ince giydirmeme. Ve isilik degil diyor. Yavrum simdiden sacindan terliyor.ben cok bunaldim kizlar. Ne desem ya aliniyorlar ya da laf soyleyip canim sikiyorlar. Dun d vitamini vermek icin kiz kardesimden kasik istedim. Biraz acele etmesini istedim. Niye o kadar acele ediyormusum. Benim kuzum emerken uyuyor ve memeyi birakmisken ilaci verryim demistim.

aynı dertten bende muzdaribim keşke diyorum tek başıma büyütme imkanım olsaydı bebişimi. annen mi seni bunaltan kv den mi anneye nazı geçiyor insanın da kv olunca herşeye alınma durumu çok oluyor. resmen kıldan nem kapıyor aslında hassas bir dönemde olan biziz anlayışlı davranılması gereken ama bu hassasiyeti gösteren yok malesef..

CNm ben ilk 1 hafta giydiriyorduk asiri olmasa da benimde kızın kafasında alnında ve yanaklarında isilik oldu doktor kontrolüne gittik kızıma alttan bir zibin ve ince bir tulum giydirmistim doktor fazla giydirme dedi bende tulumu çıkardım zibinla eve döndük o günden beridir hep askımı kısa kollu zibin giydiriyorum dışarı çıkarken bile zaten havalar sıcak sen annene söyle doktor ince giydirmemi söyledi de kalbini kırmadan ikna et CNm Allah yardımcın olsun zor bı süreç

ranana teşekkür ederim tavsiyelerin için ben kayseride yaşıyorum buralarda baya sıcak buaralar genelde tulum giydiriyorum bende beli yanı açıldı sorunu olmuyor diye. çok hareketli çünkü bir keresinde gece bi uyandım iki bacağınıda bir tarafına sokmuş altının :))
iki günde bir banyo yaptırıyorum yağ hiç sürmedim şimdiye kadar ama bir sonraki banyosunda bende süreyim bakalım masajı çok seviyor çünkü yağ ile yapınca daha rahatlar galiba.

aynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlar:34:

vallahi çevremizdekilerin bizi motive etmesini beklersekk oooo yandıkk :27:
onlar bizden beterler, ben hergece eşimi sakinleştiriyorum, bebiş çok ağlayınca utanmasa oda aglamaya başlayacak,:1:
niye susmuyor canımı yanıyor doktora gidelim ezberledim artık söyleyeceklerini bazen ona sen lohusa depresyonuna girdin heee diyorum evet olabilir diyor saf saff :52:
annem ve k.v bir araya geliyorlar sözde bize yardım edecekler lak lak yapıp duruyorlar :27: sadece komut veriyorlar :4:
onu öyle yapma böyle yap, onu giydrme ince o üşür, daha yeni emdi üst üste emzirme :27: yemek yok bu akşam ne yesek kii :27:

valla hiç duymuyorum bile söyledikleriniii :25::24:

takma yanii boşver, herşeyi stres yaparsan çok çabuk yaşlanırsın sen bak benden söylemesii :1::1::1:

Aslinda motive derken sahislarin degil, olaylarin motive etmesi.Bebeginhergun aglamasi gaz sancilari, gogsumun kanamasi, sutun gelmesi ile yasadigim sikinti falan.Tabikide bebek aglar ama cidden hergun sabah aglamasa gece saatlerce gozunden pildir pildir yas geliyor hadi o beni emerken uyukluyarak emiyor ben mecbur uyanik insanda hal kalmiyor, cevremde kimsede boyle olmadi kendimide buna hazirlamadim tam sut geldi memem acisada sikinti yok ama pat diye kesilince cok uzuldum lohusalik hormonlari etkisi birde onun icin en iyisini istiyorum mukemmel anne olamam ama heryerde basbasbagiriyor anne sutu sagligi icin onemli diye.Benim annem beni 2 yil emzirmis ona en azindan 6 ay bunu saglamak istedim bu beni cok uzdu iste herkesin karakteri farkli ben hic bir zaman rahat bir insan olamam dogru napiyim cabuk yaslanicam oyleyse :).Burda her sikintimdan bahsediyorum cunku cozum ariyorum bazen buldugumu paylasiyorum belki biri gorurde isine yarar diye yoksa her olumsuzlukta kendimi yerlere atmiyorum.Allaha hep sukrediyorum ama yalan yok bu sut olayina cok uzuldum onuda astim napiyim elimden geldigince cabami yapiyorum.İnsallah cogalir

şu hastanenin yasal yollarla yazımı sildirme işi canımı çok sıkmıştı giresim gelmez diyordum bir gün dayandım resmen:16::kkk:
ne bileyim googleda arayınca çıkmıştır belki, bir de dikkat ediyorum ben ne zaman bu hastanenin topiklerine girsem hararetli savunucuları var özel olarak rumuz alıp takip ediyorlardır belki topikleri

kalmadım canım hem de hiç..kadın doğum doktorumdan memnunum o da orada olmasa adımımı atmam bir daha..

olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyım:54:

canım o bana bile dokunuyor bebeğe de dokunur tabi..gerçi ben böyle derim bu sefer de bu marka mahkemeye vercez bu keepi der:51: doğru söyleyip dokuz topikten kovulsam mı kii:27:

Anladım CNm ben kendi hastanemden de doktorumdan da çok memnun kaldım bende bornova şifa hastanesinde yaptım çok ilgili alakaliydilar dağılsınlar bı sıkıntı yasamadık neyse CNm belkim yine görürler de yine sildirirler topiğin kulağı var malum:)))

HAmileyken de doktorlarin herseye normal demesine gicik olurdum simdi de aynisi. Ben cok kaka yapinca telas olmustum ama normalmis. Biz mi cok hassasiz bilemiyorum

Benim oglumun da seninkininki kadar olmasa da dik saclari var

Zeytinyagi isi bana garip geldi kizlar. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin derken zeytinyagi vermek dogru mudur acaba :44: KK da bir topik vardi. Gaz olmamasi icin ilk dogunca bir nar tanesini agzina sikiyorsun bebegin. Kafaya koymustum ben bunu. Ama sonra bir yerde uzman doktor aciklama yapmisti. Nar asitli olddugu icin mideyi yakiyormus, gaz olmuyormus ama ilerde reflu, ulser ve daha da kotu sonuclar ortaya cikabiliyormus. Zeytinyagini kimden duydunuz doktora sordunuz mu hic?

Es konusunda ben cok sinir oluyordum ya esime sonra duzelmisti o duygularim. Simdi de iskolik oldu basima. Aksam ben bebek emzirip pispislamaktan bitap dusmusum gelmis bana su sunuya bi el atsana diyor :47: Kac gundur ilgisiz. Kendimi sutcu inek gibi hissediyorum. Kimseyi gordugum yok dogru durust. Evden tek basima cikamiyorum. Ramazan gunu kimseye de gidilmiyor zaten. Insallah o da anlar artik birseyleri. Dogumdan beri bambaska biri oldu sanki. Ben mi dogurdum o mu dogurdu bilemedim :37:

Ben zeytinyagini enesibelden duydum yanlis hatirlamiyorsam.2 gun once doktora sordum yarim cay kasi gunde birdefa mamasina koyuyorum dedimtabi saf zeytinyagi, saf zeytinyagi kullanabilirsin hicbir sakincasi yok dedi.Anne sutu alan bebege su verilmez zaten anne sutunun %85 belki daha fazlasi su, ama mama verdigim icin her mamadan sonra 2 kasik su vermemi soyledi doktor.Zeytinyagi bana nefes aldirdi azda olsa burdan enesibele yesekkur ederim sizede tavsiye ederim kakasini yapmakta zorlandiginda iyi oluyor.Birde mama veren arkadaslar gaz sancili bebekler icin aptamilin comformil mamasi var o da bagirsaklari rahatlatiyor, biz onu kullaniyoruz.

aynı dertten bende muzdaribim keşke diyorum tek başıma büyütme imkanım olsaydı bebişimi. annen mi seni bunaltan kv den mi anneye nazı geçiyor insanın da kv olunca herşeye alınma durumu çok oluyor. resmen kıldan nem kapıyor aslında hassas bir dönemde olan biziz anlayışlı davranılması gereken ama bu hassasiyeti gösteren yok malesef..
Oz be oz kendi annem
CNm ben ilk 1 hafta giydiriyorduk asiri olmasa da benimde kızın kafasında alnında ve yanaklarında isilik oldu doktor kontrolüne gittik kızıma alttan bir zibin ve ince bir tulum giydirmistim doktor fazla giydirme dedi bende tulumu çıkardım zibinla eve döndük o günden beridir hep askımı kısa kollu zibin giydiriyorum dışarı çıkarken bile zaten havalar sıcak sen annene söyle doktor ince giydirmemi söyledi de kalbini kırmadan ikna et CNm Allah yardımcın olsun zor bı süreç
Simdi siz izmirdesiniz. Ben konyadayim burada hava ne kadar sıcak olursa olsun evler soğuk oluyor. aslında ben de tereddütdeyim. Nasıl giydireceğimi tam karar veremedim. Evin içini 26 derece. Ben Terliyorum, oğlumda kafadan terliyor. ama annem çocuk uyanıkken bile üstünü örtüyor.
aynı şeyi yaşamışız, ben doktora söylettiriyorum onu dinliyorlar:34:
of keep offf
sence isilik midir onlar

Son düzenleme:
merhbalar ben geldim yanlızım cünküm paşam göbişimde degil koynumda uyuyor suandaa:nazar:

p.tesi gunu sunı sancı ıle 08:00-15:40 arasındaa sunı sancı ıle dogurdum hemde catırr catırr :52::52:son 2 st gıttım geldımm ama sukur hepsı geldıı gectı sımdı dıkıs agrım ve kaburgam yapılan baskı nın agrısı ılee nefes almak da zorlanıyorum ama sukurler olsunnnn gectıı
işte buda paşammmmm

gözünaydın canım.sende kurtulmuşsun sonunda.allah bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür versin.çok tatlı maşallah.

kızçelerinize sahip çıkın anacumm çapkınız çapkın doğduk ne yapalım:27:
ama sizin abiniz var biraz zor yaklaşırız:18::18::9::9:

aynen yaa bizimki öyle bi ağlıyoki :84::84:
komşular duyuyosa kim bilir ne diyolar
bu kadın çocuğu dövüyomu falan:ssz::18:
bencede hayatım abimizde çok serttirr haaa:20:benm kızçede cadı:10:oyüzden kolay kolay yüz vermezz tama:51:mmmııı

işte buda paşammmmm
canm hayırlı olsun maşallah bebeğin çok tatlıı:nazar::nazar:allah bağışlasınn

Oglusum adina hepinize cok tesekkür ederim kizlar bugün alisverise ciktik babasinin kucaginda kanguruda uyuyordu oglum bu yabancilarin bebekleri genelde hep kel dogar bildiginiz gibi sicak diye sapka takmamistim gören sacina bak ne kadar cok gibi seyler söyleyip durdu bu yabancilarin da nazarini degermi ki ??

Birde oglum yine pisik olmus aksam 10 da yikadim masajini yaptim yatirdim 3 saat sonra altini bir actim hic birsey yokken 3 saat icinde kipkirmizi pisik cocugun pipisinin etrafi, poposu falan
Annem genel de birden oluyorsa mantardir o diyor bilgisi olan varmi bu konuda mantar olabilirmi?? mantar pisigin arasin da fark ne onuda hic bilmiyorum ki

kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaa :( ne kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum

kızlar bebeğimin kakasının rengi sarı normal mi acaba sarılığı daha geçmedi gözleri sarı sarı ne zaman geçecek yaa :( ne kadar sürede emzirmem lazım geçmesi için göğüslerim yara içinde emzirmeye uğraşıyorum ama yetmiyor mu acaba diyorum

canım bebeğin kaç günlük.ben ilk ay gündüzleri her saat,geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum ve sarılığı normal atlattı.göğüs içinde drum bugün bella b nipple nurture butter die bi krem verdi.çok iyi mutlaka kullan dedi.şimdilik tek kullanımlık bi paket verdi acıyı hemen aldı çok rahat emzirdim.ama kremi daha alamadım pazartesiye kaldı.

ranana teşekkür ederim tavsiyelerin için ben kayseride yaşıyorum buralarda baya sıcak buaralar genelde tulum giydiriyorum bende beli yanı açıldı sorunu olmuyor diye. çok hareketli çünkü bir keresinde gece bi uyandım iki bacağınıda bir tarafına sokmuş altının :))
iki günde bir banyo yaptırıyorum yağ hiç sürmedim şimdiye kadar ama bir sonraki banyosunda bende süreyim bakalım masajı çok seviyor çünkü yağ ile yapınca daha rahatlar galiba.

Canim bende kayseride yaşıyorum. Disari cikarken nasıl giydiyorsun

Göğüs uçlarım geçmiyor kızlar emzşrmekten soğudum yardım edin

canım aynı bende de öyle.bugün dr uma söyledim bella b nipple nurture butter die bir krem önerdi.mükemmel dedi.tek kullanımlık bi paket verdi valla acıyı hemen aldı.eczaneler kapalı olduğu için alamadım kremi pazartesiye kaldı.netten bi bak isteren hoşuna giderse al.nasıl olsa geçsin die denemediğimiz şey kalmadı bunu da deneyelim.

Back
X