şu hastanenin yasal yollarla yazımı sildirme işi canımı çok sıkmıştı giresim gelmez diyordum bir gün dayandım resmen

doğru söyleyip dokuz topikten kovulsam mı kii

ne bileyim googleda arayınca çıkmıştır belki, bir de dikkat ediyorum ben ne zaman bu hastanenin topiklerine girsem hararetli savunucuları var özel olarak rumuz alıp takip ediyorlardır belki topikleriinanmıyorum nasıl bulmuşlar hemen yazını .
ben doğum hikayami yazamadım ama bende hastane ile ilgili sıkıntı yaşadım. ben çok takmadım ama annemin çok morali bozuldu kadın çöktü resmen .
kalmadım canım hem de hiç..kadın doğum doktorumdan memnunum o da orada olmasa adımımı atmam bir daha..CNm dün yazını gördüm memnun kalmadın mı o hastaneden ben iyi diye duymuştum hatta ben bile gitmeyi düşündüm ama bana uzak oldugundan vazgeçtim
Benim anlamadığım senin yazını nerden bulmuşlar ya vede nasıl haklı olduklarını düşünüp tehdit eder gibi mahkemeye veririz yasal işlem baslatiruz gibi laflar söylemişler
olur tabi canım, istersiniz de yapmaz mıyımBem anlamam tatlişko yaaa ama süper olur,arkadaşlardan anlayan veya vakit ayırabilen varsa yapmasını isteyelim
KEEEEEP huuhuu duy sesimizi bize bi topik al kardeeeşşş
e

canım o bana bile dokunuyor bebeğe de dokunur tabi..gerçi ben böyle derim bu sefer de bu marka mahkemeye vercez bu keepi derkızlar ya bu janhson bebe yağı bebeişim karnını fena kabarttı. karnımız kabarcıklar içinde kaldı bepantol plus sürüyorum 2 gündür anca geçmeye başladı.bize dokundu anlayacağınız sizinde başınıza gelirse aklınızda olsun.