2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın anneler;

Zor bir geceyi daha devirdik. Sabaha karşı anca pırtlatabildi. Huylu bu çocuk huylu hatta tiki var. Karnına dokununca kasıyor kendini suratını büzüştürüyor ayaklarını kaldırıyor Rahat zamanında elimi karnına koyuyorum hiç bişey yapmadan bağırıyor eliyle elimi itiyor Şimdi uyuyor yavrum. Gerçi uyusa bile en fazla 1 saat yatıyor ya o bile bana yeter

40 olayı banada hurafe geliyor bana kalsa yapmazdım ama kv çok istedi bizimde 2 günümüz kaldı

Bu mesajı yazdıktan tam 30 dk sonra oğlum uyandı delirmeme az kaldı

Ben hiç lohusalık sendromuna girmedim. Hatta hamileliğimde bile stres yapmadım. Hem eşim açısından hem benim açımdan herşey çok güzel gelişti. Çocuğum biraz huzursuz olmasına rağmen pozitif olmaya çalışıyorum. Sadece 1 kez çocuğum çok ağlıyordu yanlızdım çok ağladım ben bu çocuğa yetemiyorum iyi bir anne olamıyorum, anne dediğin evladını sustur Allahım yardım et diye ağlaya ağlaya dua etmiştim.

Ancak kahvalti apip cocugu uyutabildim. Kendi pirtlatma sesine aglayan baska bebek var mi ya Az once de bezi sizdirmis daha dogrusu pipisi bezi asip direk disari yapmis cisini, uzun zaman anlayamadim. Huysuzluk yapiyor sandim. En son cigligi basip da kucagima alinca baktim ki her yer gol Altini degitirdim ustunu degistirdim emzigi de verdim biraz mizmizlandiktan sonra uyudu.

Canim idare ediyor mu bilmiyorum. Benim oyle kaprislerim, nazlarim yoktur pek. O benim bir an once eski halime donup evi yine eskisi gibi cekip cevireyim, yine uc cesit yemegi yapayim, ebebge bakayim, adamin gonlunu hos edeyim, ustune bir de sen sakrak muhabbet edeyim istiyor. Ama yok bende o takat o derman yok. Birini yapsam biri kaliyor. Dunku tartismamiz yemegi begenmemesi yuzunden cikti. Corba, kiymali yemek, bulgur pilavi, salata vardi ama neymis hani et yok muymus, ramazanmis oruc tutuyormusmus. E be adam ben de aksama kadar bebekle ugrasiyorum, iki lokmayi zor yiyorum bazen bi de beni dusun. Yemek bulduguna sukretcegine bahane buluyor. Benim de alinganlik anima geldi cok canim sikildi. Zaten yedekte kofte hazirlamistim olur da isterse diye. Daha sofrayi gormeden tan tan yapti. Gelir gelmez hemen menude ne var diyor zaten deli oluyorum lokanta sanki burasi. Inan yemek yaparken iki uc kez altini kapatip sonra devam ettigim oluyor. Ama yok kadir kiymet nerde. Kendimi hizmetci gibi hissediyorum. Ben birkac kisiyi dusunmek zorundayken beni kimse dusunmuyor. Hala canim sikkin.

Dinimizde 40 çıkarma diye bişey yokmuş hurafeymiş. Kafam karıştı.

Anne Olunca Anladm - Doum - LOUSALIK HURAFELER
Kirk cikarma diye bir sey yok. Sadece geleneklerde var. O da sanirim ilk alti haftanin anne ve bebek acisindan cok onemli olmasindan kaynaklaniyor. Kirkim cikti da ne oldu sigirli degnek yok ki bebek birden duzene girsin. Ama kirki cikinca huy degistrip daha sakin ve huzurlu oldugunu soyluyor herkes.

ben çektirdim devlet hastanesinde. Bence sende çektir. Zaten çok sıra beklemiyorsun yeni doğan olduğu için hemen alıyorlar.

bende çektirmek için bizim burda ki esenyurt devlet hastanesine gittim ama bana 1 ay sonraya randevu verdikleri için çektiremedim sen nerde çektirdinki canım hemen çektiler

Selam arkadaslar
Esımı az once saglık ocagından aramıslar oglumun kan degerlerı yuksek cıkmıs topugundan tekrar kan almamız gerekıyo demısler.cıddı bı durum degılmıs ama bı daha yuksek cıkarsa tedavı gormesı gerekıyomus :26:
Durumu tam olarak anlamamakla bırlıkte canım sıkıldı :26:
Var mı boyle bı durumla karsılasan aslı astarı nedır merak ettım

evet canım konu can sıkıcıymış cidden haklısın ama işte onların da idare etmesi kendi çaplarında oluyor dağına göre işte

biz eşimle evlenmeden önce çok şeyi konuşup anlaşmıştık, ev işleri fln ortak olacak diye ne oldu yalan oldu..hadi ev işi neyse diyorum ben de öyle aman aman yapmıyorum ama çocukla ilgilenmezse cinlerim tepeye çıkıyor zaten çocuğu gördüğü toplamda bir iki saat o konuda hassasiyet gösteriyorum ve uyarıyorumbaba olmak da fedakarlık ister

bende çektirmek için bizim burda ki esenyurt devlet hastanesine gittim ama bana 1 ay sonraya randevu verdikleri için çektiremedim sen nerde çektirdinki canım hemen çektiler

canım bende esenyurtta oturuyorum bende esenyurt devlet hastanesinde cektirdim 1 ay öncesinden randevu vermişlerdi bizim sol güzel cıktı sagdan şüphelendi 1 ay sonra etkkrar gel belki kendiliginde geçer dedi 13 agustoısta tekrar bidaha gitcxez.
tam olarak nerde oturuyorsun acaba canım

Bende esenyurt devlet hastanesinde çektirdim. Aynı gün çektiler şaşırdım

aynen esenyurtta bizimkinide gülden hanım çekti .randevu ajandası ful doluydu hemen çekmesi imkansız yani randevu veriyorlar
sizinkidemi gülden hanımdı
ben hatta dedimki memlekete gitcez dedim 25 agustostan 13 agustasa zor zar verdiler

kalbini temiz tut inşallah bişey yoktur

Slm anneler..takip ettigim kadaryla herkesin bi derdi var. Bnde k.validem ynmda
Cocuk her agladgnda bu cocuk ac mama verelim diyip bni deli edio.bizimki her an aranma modunda olunca ac diyip duruo.degil diorm bebek bu gazi olsa emmek istio,bska bi skntisi vatsa emmk ister diorm anlamio.bn esimden yana cok cok memnunum.her seklde yardmcidr bma.hatta oyleki cogu kez isten gelince yemegi o yapio oruc oruc.evi supurur siler arada.mapim cocuk butun zmnimi alio bitun gun evde perisan oluorm tek bakiorm.k.validem bi kc gunlugune geldi gidick.esim bna destek olmasa kafayi yerdim heralde.

Yok ben handan hanıma gitmiştim. Dedim kalça çıkıklığı için kontrole geldim. Barkod verdi gittim sizi çağıracaklar dediler. Baya bi bekledik gerçi ama aynı gün çektirdik şükür temiz çıktı. İnşlh sizinkinde de sıkıntı çıkmaz.

Canım özellikle tuzsuz yemeye özen gösteriyorum ama yok yok. Bol su da iciyorum. Yine de sislikler gitmiyor. 40 ım çıkınca doktor kontrolüm var. Artik kontrolde sorayim

40 ım cıkinca doktor kontrolüm var. Kontrolde soarim. Canim senin soyledigin sislik kontrolünü biliyorum. Parmaginla cöktürünce iz kaliyor. Ama bendeki sisliklere hic kontrol yapmadan bile sis oldugu bariz bakınca belli oluyor. Ayaklarım bildiğin balon görünümünde. Ben de zannediyorum ki herkes böyle. Burda arkadaşlar cevap verince anladım durumumun normal omadıgını.

Arkadaslar d vitamini damlasını biberonda süte karıstırıp veren varmı?benim oğlan kaşıkla verince cıkarıyo. Karıstırıp versem acaba bi sakıncası olur mu??

sor bize de bilgi ver cnm,bünyeye gore değişiyor mu acaba*:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…