Ben önce doktora gittim. doktor kan tahlili, idrar tahlili birde kalça çıkıklığı için barkod verdi. O şekilde ulsrasyon girişini yaptırdım. Bu arada bebişimin tiroid hormonu düşük çıktı. Kanuni Eğitim araştırmaya git dediler
Torium koska olabilir mi? Hem çok sessiz sakin bir yer, hem ferah hemde çok lezzetli profiterol yapıyorlar
tamam loverlover ve ahaha ve be 3 kişi olduk eee yokmu başka gelen kızlar ???
Ay ne güzel mesajlar bunlar çook sıkılıyorum tek başıma
buluşalım hanımlar toriumda harika olur banada yakın
birde marmara park daha iyi değil mi? Alışveriş merkezi olarak torium daha güzel ama bana ters kalıyor biraz. Ulaşımı sıkıntılı
masallah canım çok tatlı doğumuz =) ya gerçekten okadar uyuyomu gece ? nasıl yaptın cANM o saatı benmkı gece saat bası ayakta
evet haklısın canım marmara park daha sakin üst yemek katı.hemde ulaşım acısında iyi düşünmüşün.marmara hem dahada yakın bana.
Tamam bana uyar.ortak bi karra verip bayramdan sonra toplanalım inşallah yada bayramda mewmleketine gitmeyevksiniz bayramlaşalım bayramda tolanalım ne düşünüyorsunuz kızlar...
Tamamcanım senle 4 kişi olduk.peki senin doktor işleirn bayrama kadar bitiyormu yada bayramdan sonra
sağol tetesi burda çirkin bebiş yokkivalla cnm şeytan kulağına kurşun oğlan uslu allahtan uyanıkken bile koltukta yatırıyorum tv izlio gülüyo bişiler edio işte akşam saat 11den snra uyutmuyorum uykusu olsa bile 1 de mama veriyorum yatıo en erken 5.30da uyanıo bizde yatıoruz kocişle zaten dogu yatak odasında park beşik aldım mini boy ona onda uyuyo gündüzleride içeriye oturma odasına götürüyorum bazen beşiğinde bazen koltukta uyuyo uyanıkkende sesi çıkmıo bitek çok acıkınca kolları bacakları durmuo gazını çıkartıyorum bazen yarım saat ıkınıyo ama gazı çıkar çıkmaz uykuya geçiyo kucağa alıştırılmayan çocuklar yatıyo canım bu bir gerçek bi emzrmek için alıyorum kucağıma babasıda yatakta seviyo oynuyo az veriyorum kucağına alışmasın die 1 hafta annemlerdeydim kucaklarından kapmaktan bi hal oldum alıştırırlar die tavsiyem gece altını çok açmayın bebişlerin banada bunu yengem önerdi gece altı açılınca onun için bile uyanıo ben açmıyorum gece kaka etmio zaten pişiğide yok şükür kucağı bırakırsa gece uyur uyanık tut oyna onunla sende uyu geceleri ben ilk zamanlar uykumu alamayınca agresif oluodum şmdi şükr oğlan içerde oynuo ben bi yandan yemek yapıorum bi yandan pc de inş böle gider zaten böle giderse oğlan yaşına girer girmez 2. bebişi yaparım :)
canlar bu kalça çıkığı ultarasonlarını çektirenler varmı bizim doktor 2buçuk ayda çekelim dedi prof ta eliyle muayene etti kalça çıkığı yok ama bacaklarının arasına kalın bi bez koy dedi bacakları iki yana tam yatmıyomuş ama kalça çıkığından değil kıkırdakları açılsınmı öle bişi dedi ama ben şimdi bunu taktım nettende baya baktım kalça çıkığı belirtisi olabilirmi diye sağlık ocağından istedi usg yi ama doktor bi dahaki kontrole dedi acaba devlete gidip çektirsemmii doktorr önemli bişi değil dedi ama herşeye önemli değil dedi kıllandım haaa:44::44:
sağol tetesi burda çirkin bebiş yokkivalla cnm şeytan kulağına kurşun oğlan uslu allahtan uyanıkken bile koltukta yatırıyorum tv izlio gülüyo bişiler edio işte akşam saat 11den snra uyutmuyorum uykusu olsa bile 1 de mama veriyorum yatıo en erken 5.30da uyanıo bizde yatıoruz kocişle zaten dogu yatak odasında park beşik aldım mini boy ona onda uyuyo gündüzleride içeriye oturma odasına götürüyorum bazen beşiğinde bazen koltukta uyuyo uyanıkkende sesi çıkmıo bitek çok acıkınca kolları bacakları durmuo gazını çıkartıyorum bazen yarım saat ıkınıyo ama gazı çıkar çıkmaz uykuya geçiyo kucağa alıştırılmayan çocuklar yatıyo canım bu bir gerçek bi emzrmek için alıyorum kucağıma babasıda yatakta seviyo oynuyo az veriyorum kucağına alışmasın die 1 hafta annemlerdeydim kucaklarından kapmaktan bi hal oldum alıştırırlar die tavsiyem gece altını çok açmayın bebişlerin banada bunu yengem önerdi gece altı açılınca onun için bile uyanıo ben açmıyorum gece kaka etmio zaten pişiğide yok şükür kucağı bırakırsa gece uyur uyanık tut oyna onunla sende uyu geceleri ben ilk zamanlar uykumu alamayınca agresif oluodum şmdi şükr oğlan içerde oynuo ben bi yandan yemek yapıorum bi yandan pc de inş böle gider zaten böle giderse oğlan yaşına girer girmez 2. bebişi yaparım :)
bende bu taraflardayım ama ben hala toparlanamadım. sağlık ocağına hastaneye gitmek bile gözümü korkutuyor. şu an gezmeyi düşünemiyorum bile. siz buluşana kadar toparlanırsak bende gelirim inş.
MaşallahhDarısı başımıza
Olmaz canım özellikle sen gelmelisin. Biraz açılırsın. Rahatlarız
Kızlar bana marmara parkta uyar. İkiside yakın bana
Canlar dikisleriniz ne alemde?
Biz bugün kirklandik ama ben iliski için daha beklerim korkuyorum ya acilirsa dikis yerlerim ya da acirsa diye bir de benim dikisler sanki cok aralikli ya doktora sorayim gidince
Eki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)
çok özendim ya maşallah. bende hemen 2. çocuğu düşünenlerdendim ama vazgeçtim. planlı olarak düşünmüyorum. oğlumda o kadar zorlanıyorum ki hayalim olan kız çocuğundan vazgeçtim. eşimde bende sakin tipleriz. uykuyu severiz. benim çocuğumda öyle olur sanıyordum. sürekli uyur sanıyordum. evdeki hesap çarşıya uymadı. benim çocukluğumda çok kolaymış. annem hiç ağlamazdın diyor. neden bana çekmedi bu çocuk ya
bnm dikişler 2 hafta dolmadan düştü canım kanamam lekelenmemde bitti bgn 32 günlüğüz açılmaz nie açılsın tatlım et kaynadı oraya doldu orası korkma sen zorlama kendini 40 dolana kadarda bnmde aralıklı 4 tane dikişim var ama büyük büyüklerdi biri tam makattaydı ölüodum otururken şükür geçti hiç geçmez sanıodum
aneemm tete yesin seni kız sen bu yakışıklıyı ne ara büyüttün adam olmuş salopetler giyermiş ısırırım seni sıpa
cnm bnmkide 40ından snra azmazsa iyidir şuan rahatız ama korkmuyor değilim rahata alıştım çnkü tek başıma baktım bide bu zamana kdr zorlanırım azarsa valla
bu arada edindiğim bi bilgi var doktordaydık 2 gün önce hem kalça usgsi hem oğlum kakasını zor yapıodu doktor dedi ki bir göğüs boşalmadan diğerini verme artan süt kabız edermiş bilginiz olsun sabahlarıda aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı sorunu kaldırıyor mama vermekten de korkmayın sütünüz yetmiosa geceleri mama verin bebişler uyusun karnı doymayan bebek uyumaz kızlar
tmm gelicem benim huysuz oğlumu göründe neler çektiğimi görünkorkuyorum ya. evde başedemiyorum dışarda naparım diye. emzirme odasından çıkamam heralde :) neyse Allahtan avm lerde her türlü imkan var.
Merak etme yanında ben varım. Benim oğlanda çok huysuz ama dışarı çıkınca uyuyorBirlikte emzirme odasında takılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?