2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende esenyurt devlet hastanesinde çektirdim. Aynı gün çektiler şaşırdım
Allah Allah canım yanlış yeremi başvurdum ki anlamadım randevu falan alıp gitmedim ben hastaneye uğrayıp giriş katta solda arada ultrason yeri var oraya sordum 1 ay sonraya gün verdi sen nereye gittin ki olmassa bir daha gidip sorayım bende çok şaşırdım valla

beylikdüzünde oturuyorum canım 1 aydan sonra çektirin demişlerdi bende 40 ından sonra gidiyimde çektiriyim dedim gittim sordum hastaneye 1 ay sonranın tarihini verdi çekim için çektiremedim yani önceden mi gidip gün almam gerekiyordu ki anlamadım umarım sizinkinide sorunsuz halledersiniz sonuçlar güzel çıkar inşş bebişle sağlıklı olsun da yeter :)

aa öyle oluyor mu. bizde bu sabah çocukla gittik uğraştık falan. bilseydim eşime randevu al derdim. çocukla gitmek çok zor.

kızlar esenyurt beylükdüzü civarı oturan arkadşlar bayramda bir yerlerde buluşup tanışalımmı ne dersiniz.
bayramdan sonra yada piknik alanında karar veerlim bi yer belirleyelim olmazmı

masallah canım çok tatlı doğumuz =) ya gerçekten okadar uyuyomu gece ? nasıl yaptın cANM o saatı benmkı gece saat bası ayakta

Gönlünü ferah tut ama kani mutlaka aldir canim değerinin yüksek çıkarsa seni aricak lar bebekte biotinaz yada tsh yuksekligi ondan sonra teshisi konuyo ve kontrol yada tedavi icin yonlendiriyolar

Slm hanimlar
Bebegimin yuzunde minik minik kirmizi kabarciklar var sivilce gibi bir iki tane de beyaz bunun sebebi ne acaba ve ne yaparsam gecer bi fikri olan var mi???

bende bugün gittim aynı hastaneye. bize de 1 ay sonraya gün verdiler. geç olmaz mı. bugün bir aylık olduk.

Ben önce doktora gittim. doktor kan tahlili, idrar tahlili birde kalça çıkıklığı için barkod verdi. O şekilde ulsrasyon girişini yaptırdım. Bu arada bebişimin tiroid hormonu düşük çıktı. Kanuni Eğitim araştırmaya git dediler

kızlar esenyurt beylükdüzü civarı oturan arkadşlar bayramda bir yerlerde buluşup tanışalımmı ne dersiniz.

Torium koska olabilir mi? Hem çok sessiz sakin bir yer, hem ferah hemde çok lezzetli profiterol yapıyorlar

torium bana yakın olabilir tabiki kesin gün belirleyelim.
Hatta bi başlık altında toplayalım gelmek isteyen gelir kaynaşırız

Gönlünü ferah tut ama kani mutlaka aldir canim değerinin yüksek çıkarsa seni aricak lar bebekte biotinaz yada tsh yuksekligi ondan sonra teshisi konuyo ve kontrol yada tedavi icin yonlendiriyolar

kalbini temiz tut inşallah bişey yoktur

Sımdı tekrardan kan aldırdık geldık oglumun aglaya aglaya sesı kısıldı babasının kucagı ıyı gelıyoda Allahtan susuverdı hemen.
Dedıgın gıbı canım tsh hormonu yuksek cıkmıs bazı bebeklerde ılk alısta yuksek oluyo sonrasnda dusuyo dedı eger dusmezse tedavı gormesı gerekıyomus.her bebekte ılk alısta yuksek cıkma ıhtımalınden dolayı cok canımı sıkmadm ama ıns bu defa dusuk cıkar da yavrucak mınıcık halıyle ılaclara maruz kalmaz.dua edın ogluma teyzelerı

Çok geçmiş olsun. Bizimkininde düşük çıktı. endokrine görüneceğiz. Rabbim şifa versin inşlh

kızlar sizin bebeklerinde ayak ve bacakları titriyormu
dogdugundan beri yapıyor geriliyor diye düşünüyordum ama bu aralar iyice farkettim bilgin günde 4 -5 defa ayak ve bacakları titretiyor
korkmaya başladım bu reflexmi yoka başka bişeymi
başına gelen varmı aynı durum acilll cvp

http://s0.nerdennereye.com/images/harita/turkiye-haritasi.jpg

Aynı esimle beni anlatmışsın sanki. Lokanta sanki burası lafina cok güldüm. ilahi cok hossun. Esim evden çıkarken menüyü kendi belirliyor artik beyefendi. Ramazanda öyle rastgele yemek yemezmiş.

torium bana yakın olabilir tabiki kesin gün belirleyelim.
Hatta bi başlık altında toplayalım gelmek isteyen gelir kaynaşırız

ay ne güzel mesajlar bunlar çook sıkılıyorum tek başıma
buluşalım hanımlar toriumda harika olur banada yakın

geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar içini ferah tut. dua edelim bizde..

ay ne güzel mesajlar bunlar çook sıkılıyorum tek başıma
buluşalım hanımlar toriumda harika olur banada yakın

ohh ne güzel bende heves ettim valla ist.olsam kesin gelirdim.
yok mu kayseriden annişler bizde toplanalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…