Allah Allah canım yanlış yeremi başvurdum ki anlamadım randevu falan alıp gitmedim ben hastaneye uğrayıp giriş katta solda arada ultrason yeri var oraya sordum 1 ay sonraya gün verdi sen nereye gittin ki olmassa bir daha gidip sorayım bende çok şaşırdım vallaBende esenyurt devlet hastanesinde çektirdim. Aynı gün çektiler şaşırdım
Bende esenyurt devlet hastanesinde çektirdim. Aynı gün çektiler şaşırdım
beylikdüzünde oturuyorum canım 1 aydan sonra çektirin demişlerdi bende 40 ından sonra gidiyimde çektiriyim dedim gittim sordum hastaneye 1 ay sonranın tarihini verdi çekim için çektiremedim yani önceden mi gidip gün almam gerekiyordu ki anlamadım umarım sizinkinide sorunsuz halledersiniz sonuçlar güzel çıkar inşş bebişle sağlıklı olsun da yeter :)canım bende esenyurtta oturuyorum bende esenyurt devlet hastanesinde cektirdim 1 ay öncesinden randevu vermişlerdi bizim sol güzel cıktı sagdan şüphelendi 1 ay sonra etkkrar gel belki kendiliginde geçer dedi 13 agustoısta tekrar bidaha gitcxez.
tam olarak nerde oturuyorsun acaba canım
Allah Allah canım yanlış yeremi başvurdum ki anlamadım randevu falan alıp gitmedim ben hastaneye uğrayıp giriş katta solda arada ultrason yeri var oraya sordum 1 ay sonraya gün verdi sen nereye gittin ki olmassa bir daha gidip sorayım bende çok şaşırdım valla
masallah canım çok tatlı doğumuz =) ya gerçekten okadar uyuyomu gece ? nasıl yaptın cANM o saatı benmkı gece saat bası ayakta
maşallahhh fındığıma :) minik kuzu
bebişe dikkat et aman biz önemli değiliz zorda olsa atıyoruz üstümüzden ama oğlum hasta olsa dayanamam burnu tıkansa üzülüyorum bzimde aynı tatlım gündüzleri ağlaması sızlaması yok keyifli gayet uyku saati yaptım ona gece 1.30 da uyuyo sabah 6 6.30 uyanıo emiyo yine yatıyo ama sık uyanıo sabahları babasıyla yatakta oynuyolar
sağol canım bnm iyileştim şükür bol sıvı alıyorum zaten mecbur emzirdiğim için zaten sıvı alımım çok fazla
bu arada bugün kü biziz buda :)
Eki Görüntüle 758039
Selam arkadaslar
Esımı az once saglık ocagından aramıslar oglumun kan degerlerı yuksek cıkmıs topugundan tekrar kan almamız gerekıyo demısler.cıddı bı durum degılmıs ama bı daha yuksek cıkarsa tedavı gormesı gerekıyomus :26:
Durumu tam olarak anlamamakla bırlıkte canım sıkıldı :26:
Var mı boyle bı durumla karsılasan aslı astarı nedır merak ettım
Allah Allah canım yanlış yeremi başvurdum ki anlamadım randevu falan alıp gitmedim ben hastaneye uğrayıp giriş katta solda arada ultrason yeri var oraya sordum 1 ay sonraya gün verdi sen nereye gittin ki olmassa bir daha gidip sorayım bende çok şaşırdım valla
bende bugün gittim aynı hastaneye. bize de 1 ay sonraya gün verdiler. geç olmaz mı. bugün bir aylık olduk.
kızlar esenyurt beylükdüzü civarı oturan arkadşlar bayramda bir yerlerde buluşup tanışalımmı ne dersiniz.
bayramdan sonra yada piknik alanında karar veerlim bi yer belirleyelim olmazmı
ben önce doktora gittim. Doktor kan tahlili, idrar tahlili birde kalça çıkıklığı için barkod verdi. O şekilde ulsrasyon girişini yaptırdım. Bu arada bebişimin tiroid hormonu düşük çıktı. Kanuni eğitim araştırmaya git dediler
Torium koska olabilir mi? Hem çok sessiz sakin bir yer, hem ferah hemde çok lezzetli profiterol yapıyorlar
Gönlünü ferah tut ama kani mutlaka aldir canim değerinin yüksek çıkarsa seni aricak lar bebekte biotinaz yada tsh yuksekligi ondan sonra teshisi konuyo ve kontrol yada tedavi icin yonlendiriyolar
kalbini temiz tut inşallah bişey yoktur
Sımdı tekrardan kan aldırdık geldık oglumun aglaya aglaya sesı kısıldı babasının kucagı ıyı gelıyoda Allahtan susuverdı hemen.
Dedıgın gıbı canım tsh hormonu yuksek cıkmıs bazı bebeklerde ılk alısta yuksek oluyo sonrasnda dusuyo dedı eger dusmezse tedavı gormesı gerekıyomus.her bebekte ılk alısta yuksek cıkma ıhtımalınden dolayı cok canımı sıkmadm ama ıns bu defa dusuk cıkar da yavrucak mınıcık halıyle ılaclara maruz kalmaz.dua edın ogluma teyzelerı
http://s0.nerdennereye.com/images/harita/turkiye-haritasi.jpgCanim idare ediyor mu bilmiyorum. Benim oyle kaprislerim, nazlarim yoktur pek. O benim bir an once eski halime donup evi yine eskisi gibi cekip cevireyim, yine uc cesit yemegi yapayim, ebebge bakayim, adamin gonlunu hos edeyim, ustune bir de sen sakrak muhabbet edeyim istiyor. Ama yok bende o takat o derman yok. Birini yapsam biri kaliyor. Dunku tartismamiz yemegi begenmemesi yuzunden cikti. Corba, kiymali yemek, bulgur pilavi, salata vardi ama neymis hani et yok muymus, ramazanmis oruc tutuyormusmus. E be adam ben de aksama kadar bebekle ugrasiyorum, iki lokmayi zor yiyorum bazen bi de beni dusun. Yemek bulduguna sukretcegine bahane buluyor. Benim de alinganlik anima geldi cok canim sikildi. Zaten yedekte kofte hazirlamistim olur da isterse diye. Daha sofrayi gormeden tan tan yapti. Gelir gelmez hemen menude ne var diyor zaten deli oluyorum lokanta sanki burasi. Inan yemek yaparken iki uc kez altini kapatip sonra devam ettigim oluyor. Ama yok kadir kiymet nerde. Kendimi hizmetci gibi hissediyorum. Ben birkac kisiyi dusunmek zorundayken beni kimse dusunmuyor. Hala canim sikkin.
kızlar esenyurt beylükdüzü civarı oturan arkadşlar bayramda bir yerlerde buluşup tanışalımmı ne dersiniz.
bayramdan sonra yada piknik alanında karar veerlim bi yer belirleyelim olmazmı
Ben önce doktora gittim. doktor kan tahlili, idrar tahlili birde kalça çıkıklığı için barkod verdi. O şekilde ulsrasyon girişini yaptırdım. Bu arada bebişimin tiroid hormonu düşük çıktı. Kanuni Eğitim araştırmaya git dediler
Torium koska olabilir mi? Hem çok sessiz sakin bir yer, hem ferah hemde çok lezzetli profiterol yapıyorlar
torium bana yakın olabilir tabiki kesin gün belirleyelim.
Hatta bi başlık altında toplayalım gelmek isteyen gelir kaynaşırız
ay ne güzel mesajlar bunlar çook sıkılıyorum tek başıma
buluşalım hanımlar toriumda harika olur banada yakın
Sımdı tekrardan kan aldırdık geldık oglumun aglaya aglaya sesı kısıldı babasının kucagı ıyı gelıyoda Allahtan susuverdı hemen.
Dedıgın gıbı canım tsh hormonu yuksek cıkmıs bazı bebeklerde ılk alısta yuksek oluyo sonrasnda dusuyo dedı eger dusmezse tedavı gormesı gerekıyomus.her bebekte ılk alısta yuksek cıkma ıhtımalınden dolayı cok canımı sıkmadm ama ıns bu defa dusuk cıkar da yavrucak mınıcık halıyle ılaclara maruz kalmaz.dua edın ogluma teyzelerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?