2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teşekkür derim canım bu dediklerin aklımda olsun o zaman...ben barcelona taraftarıyım ama viyanayı da mutlaka gör diyorlar o yüzden ikilemdeydim:)))

çok geçmiş olsun cnm yaaa..neyseki siz de bişey yok...
ben de hep ondan korkuyordum bebeğim olduğunda eşim olmadan nasıl kullanıcam diye...

bizimki tekrarladı canım ya tahlilde amip dediler ama doktorumuz besin alerjiside olabilir bi bakalım dedi ben artık herşeyini hazırsuyla hallediyorum onuda hayat suyun doğal minarelli suyundan aldım sadece onu kullanıyorumm
haklısın buna bende inanıyorumm benmde oğlum ilk 6 ay kendi uyudu sonra sallamaya alıştıı ama yinede çok zorlanmamıştım..

Girme bunalıma. .çık bakalım
Bende dogumdan once; cok aktiftim..
Nasılsa bi zaman sonra yeniden kosturmacaya gireceğim diye zorlu da olsa mevcut durumumuz; tadini çıkartıyorum evde olmanın

Fıstık bebek arabasını seviyorsa parklara gidin yavrularınla. .yada markete. .
Yada sen araba kullanıyorsan ,atlayın arabaya çıkın cnm dışarılara biraz
Olmadı bize gel yaaa..Güzel günlerin yakin olduguna dair moral vereyim sanaa
.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok geçmiş olsun esra..Allah korumus cnm.cok şükür sizler iyisiniz
Bende bebekle henüz cikmadim tek başıma trafige..
Suanda da pek mumkun görünmüyor,çünkü arabadan hic haz almıyor..yaninda olmam gerekiyor araba çalışırken.nasil olacak bilmem:44:

Canım biz gaz için nurse harvey kullanıyoruz epey memnunum. Yazacaktım az önce unuttum.
Canim su an ben de nurse harvey ve colinox kullaniyorum. Sanirim yakinda ikisini de birakacagim. Ben bir rahatlama goremedim cocugumda. Aglayacaksa yine agliyor gazdan. Colinoxa baslayali 10 gun oldu ona biraz daha zaman verecegim bakteri var icinde cunku. Icimden ir ses herseyi ye, ilac da kullanma, gazini masajla cikar gitsin diyor

Tmm aklımda olsun viyana gelirsem ne otel bakicam direk seni ararim viyanadayim gel beni al diye

Cnm cok gecmis olsun neyseki siz iyisiniz oglusunada uzuldum yine niye ilhitap oldu acaba ne dedi doktor:26:

sağol canım sorma ben o doktoru ... (anladınız siz) sadece solusyon verdi okadar eczacı bi kızdı bi kızdı sana vitamin vermesi gerekiyodu tek çaresi vitamin bunun dedi neyse o vitamin verdi gerçekten biraz pahalı oldu ama yeterki geçsin ama yayılmaya başladı ya (((

ay bende tanıtıyım kendimi sinopluyum ve memleket delisiyim ilk fırsatta oraya yerleşmeyi isityoruz yada ege taraflarına istanbuldan kurtulmak lazım diye düşünüyorum. 26 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum. satış ve müşteri temsilciği yapıyordum şuan temizlik bulaşık b.oklu bez değişitirme işleriyle meşgulum yarışmacı arkadaşlara başarılar bide sabah çamaşır makinam bozuldu yaaa

Selam güzel anneler :)

Dün oğlumu sünnet ettirdik. Önce makattan bir sıvı verdiler, 5-10 dk kadar sonra da testislerinden iğne yaptılar. Sonra da kestiler. İğne ve kesme işlemi toplamda 20 dk kadar sürdü. İyi ki yaptırmışız diyorum, çünkü sünnet derisinde yapışıklık varmış. Doktor 6 aya kadar kesinlikle tavsiye ediyoruz dedi. Hem yapan için, hem bebek için en sağlıklısı bu dedi. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadık. Acısı, ağrısı olmadı. Oğlan anneleri yaptırın gitsin, kolayca iyileşiyor bıcırıklar. :)

merhaba,
ben de 5 haziran dogumlu ikiz çocuk annesiyim. biri kız digeri erkek. uyku düzeni kurabildiniz mi? gündüz uyumayan çocuklarınızı nasıl oyalıyorsunuz?

bu arada ütümde bozuldu tamirciye verdim salaklar çalışan ksımlarınıda bozup bu olmuyo diyerek birde üstüne 50 lira para alıp geri gönderdiler. bu nedir yaa ütüm bozuk çamaşır makinamın başlat düğmesi içeri kaçtı(okadar çok çalışıyoki garibim dayanamadı tabi)
üstüne gögsümde zona çıktı yayılmaya başladı ağzımın içi yara doldu birde gribim. bunada şükür yarabbim:2:
ayy çıldırıcam yaaa

Bende istanbulun kalabaligin dan epey bunalmis durumdayim :)) hayalim sayisal loto tutturup bodruma yerlesmek makinanda tam zamaninda bozulmuş bebisden dolayi 2 gunde1 aciyorum valla ben

merhaba,
ben de 5 haziran dogumlu ikiz çocuk annesiyim. biri kız digeri erkek. uyku düzeni kurabildiniz mi? gündüz uyumayan çocuklarınızı nasıl oyalıyorsunuz?

Allah bağışlasın ve yardımcın olsun canım.

Düzeni biz değil kendisi kurdu paşa :)) Sabahları 5.30, 6.oo gibi uyanıyor. Öyle uyur uyanık saati 7.30 ya da 8.00 yapıyoruz. Doğumu ailemin yanında yaptım ve halen yanlarındayım. Babam alıyor 9.00'a kadar oyalıyor. Oynuyor, konuşuyor, balkona falan çıkarıyor. Ben de bu arada ya kestiriyorum ya da kahvaltımı yapıyorum. Sonra 1 saat kadar yine uyuyor. Öğleye doğru da gündüz asil uykusunu uyuyor :)) Bu genelde 3 saat kadar sürüyor. Aralarda bol bol konuşuyoruz, oynuyoruz. Sonra yine çok kısa bir uykusu var. Babamın ve kardeşimin geleceği saatlerde gezme krizlerimiz tutuyor :) Onlar geldiğinde yine odadan odaya dolaştırıyorlar, o da eşyalarla sohbet ediyor. Balkona çıkarıyorlar, hava alıyor vs. Akşam 21.00-21.30 arası banyo saatimiz. Yıkıyoruz, biraz havlu içinde keyif yapıyor sonra emzirip uyutuyorum. Bu düzende bizim tek payımız, uyumak istediği ve uyanık kalmak istediği saatlere göre günlük hayatımızı düzenlemek. Bunun dışında kendi düzeni. Tabi ki kalabalıktaki düzeni, her zaman ilgilenecek biri emrine amade paşanın. :)) Evimize dönüp yalnız kaldığımızda nasıl olacak bilmiyorum. O zaman da o şartlara göre bir düzen kendiliğinden oluşur diye düşünüyorum.

Bir de canım biz oyun halısı kullanıyoruz, bir ara arabasını ev içinde kullandık, bazen de oto koltuğunu kullanıyoruz. Biz nerdeysek yanımıza alıyoruz. Özellikle mutfaktayken, biz iş yaptıkça, takır tukur ses çıkardıkça çok ilgisini çekiyor ve bizi gülerek takip ediyor. :)

Son düzenleme:

aynı fikirdeyim aventin pompası bende de var ve rezalet gerçekten ilk aldığımda daha iyiydi giderek kötüleşti bende bu ay geçsin de hastane pompası kiralayayım diyorum çünkü 4 aylıkken oğlum işe başlamam gerekiyor zaten çok sütüm yok biriktiremiyorum sadece geceleri oğlum emdikten sonra kalanı sağıyorum o da bir göğüsten 40cc falan çıkıyor böyle hayatta birikmez. zaten o 40 cc içinde yarım saat uğraşıyorum.. bence bu pompa sütü bol olanlar için iyi olabilir ama benim için uygun değil..

medela nın hangi biberonu canım?

canım inşallah artar sütün bol bol gelir..

Herkese iyi geceler philips tekli elektirikli göğüs pompası kullanan var mı ben verim alamıyorum neyi yanlış yapıyorum ((

senin bir yanlışın yok canım pompa dandik..

ben oğlumun kakasında kan gördüm bir kez bana doktorum dedi ki süt ürünlerini yeme zaten süt falan içmiyordum gaz yapıyor diye ama sütlaç yiyordum bol bol o yaptı sanırım çünkü bir daha hiç görmedim.. süt içebilirsin canım ama keçi sütü içmelisin çünkü bu süt alerjisi değil inek sütü alerjisiymiş.. yumurta ve eti hiç kesmedim bir daha da kakasında kan görmedim.. ama kakası hep yeşil onu da doktorum beslenmesine bağlıyor.. bu zaten 3. aydan sonra biten bişeymiş. benim belki de başından beri gaz yapacak yiyecekleri çok yemememden kaynaklı sütüm azdır siz şimdi sütüm azaldı yazmışsınız ya acemiperiyle öyle düşündüm..

kızlar 2 ay sonra işe başlayacağım ama buzlukta hiç sütüm yok nasıl biriktireceğim gün içinde ancak oğluma yetiyor her emzirmede iki göğsü veriyorum ben.. gece de 2 göğüsten emzirdikten sonra kalanı sağıyorum 1 saatte ancak 80 cc falan çıkıyor..hastane pompası alayım diyorum ama onlar da acıtıyormuş galiba zaten aventin pompasıyla bile göğsüm tekrar yara oldu nasıl yapsam bilemedim..

Bende istanbulun kalabaligin dan epey bunalmis durumdayim :)) hayalim sayisal loto tutturup bodruma yerlesmek makinanda tam zamaninda bozulmuş bebisden dolayi 2 gunde1 aciyorum valla ben

küçük yerde güzel bi işin varsa deyme keyfine valla. geçim kolay oluyor kafan rahat oluyo. ama sahil kasabası falan olacak
ben hergün açıyodum cnm ya bide evde 2.5 kişiyiz. günde 3 kere üst değiştiriyorum ama yinede pasaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…