2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Meltem arikani duymadim ama bakicam ilk fırsatta

değişik bir yazar...biraz fazla kadınsal ama çerez niyetine gidecek kitaplardan...
ben kitaplarından birini okumaya başladıktan sonra diğerlerini de alıp hemen okumuştum...
çok fazla sosyal içerik yok ama dediğim gibi kadının kendine bakış açısını anlatıyor genellikle...

maşşllh canm hep güzel gelişsinler inşşlahh
aşıda da ömrümden ömür gitti valla ne zormuş
sizde kolaylıkla atlatırsınız inşşlh

oyyy çook geçmiş olsun canm
zona beter bişi direk stres kaynaklı dikkt et kendine
biran önce atlatırsın inşllh

offf ya ben bu yemek yapma derdinden bıktım
zor bela uyutuyorum paşamı dinlenceğime koştur koştur temizlik yap, sonra yemek telaşı sarsın eskisi gibi markete flnda gidemiyorum eksik bişi oldumu kalıyo öyle
gecede pilim bitmiş oluyo zor atıyorum kendimi yataga
ama bundan sonra geceden yapcam ne şekilde olursa olsun en azından eşim bakar oğlum agladıgında
şimdi altını söndür aç yarım yarım yap tadıda olmuo

söyle oğlum bi yaşına gelene kadar 5 yıldızlı bi otelde kalsam temizliğim yapılsa 3 ögün yemegim hazır olsa

O otelden bana da gerek valla

Esracım seni altta görmüşken sorayım..sen avusturyada yaşıyordun dimi???
hangi şehrindesin???
biz tatil yapamadık ama eşimle ikimize değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum...
bayram için plan yapıyorum da viyana ve barcelona arasında kaldım:44:
viyanayı çok övüyorlar, orada ucuza nerde kalınır napılır bir fikrin varmıdır acep????

Evet kızlar üzerine soguk su icecgim galiba ( Biz de kraft diadem in oto koltugu var ben bebegimi evin içinde de ona koyuyorum ama pek rahat olmuyor gibi yıgılıyor gibi cocuk sesi de cıkmıyor rahatsız olsa aglar mı bilniyorum siz ne yapıyorsunuz

canım bizde yeni atlattık amipi.bende çok korkuyorum bazen yeşil gibi oluyo yine kakası.hazır suyla banyo ettiriyoruz.emziği çeşmeye tutup versen bile olurmuş.benim kızım emzik kullanmıyor ama vitamini çay kaşığıyla veriyordum ve her seferinde çeşmede tozu gitsin diye yıkıyordum.artık hazır suyla yıkıyorum

Bu hastalığın belirtileri nedir[/QUOTE]
kızım haftada 1 kaka yapıyordu.bi gün bu böyle durmadan kaka yapmaya başladı.poposundan su gibi çıkıyordu.sonra yeşil ve sümüksü oldu.böyle sanki ot yemişte onun parçaları çıkmış gibiydi.ama dr beze baktı amip demedi.olabilir dedi tahlilde çıktı.

kızlar ya bende baby plus süt pompası var.yani benim burda söylenenler kadar sütüm çıkmıyor.ben hep sütümün az olduğunu düşünmüştüm ama pompadanda kaynaklanabiliyormuş bunu şimdi öğrendim.birde emzirdikten sonra sağınca ne kadar çıkıyor sizde.

Tatlim ben viyanadayim barcelona ya gidip görmek kismet olmadi henüz viyanayla bir karsilastirma yapamayacagim oyüzden.. Viyana genel de tarih acisindan görülüp gezilecek biryer saraylar, müzeler, meshur kliseler, milyonlarca kelebegin icin de yürüyebilecegin kelebek evi, avrupanin en büyük genclik parklarindan birtanesi (hemen benim evin yanin da), fayton turu, tuna nehri vs... Turistlerin en cok ilgisini ceken seyler 1. Viyana da ki hersey normalin iki kati fiyat olarak diyebilirim ve viyana gercekten cok kalabalik bir sehir avusturyanin en kücük sehirlerinden birisi olmasina ragmen en fazla nüfusa sahip neredeyse..
Kalabaligi sevmem temiz hava olsun dersen tirol, kärnten gibi alplerin ve tamamen doga icinde bulunacagin yerleri tercih edebilirsin hatta istersen avusturyadan italyaya mesela Venedig sabah trenle gidip tur atip aksama tekrar viyana ya dönebilirsin arada ki mesefa oldukca kisa.. Otel fiyatlari da eger maddi durum iyi dersen kafana göre heryerde cok güzel termaloteller var

power geçmiş olsun.benim annemde kızım doğduğunda geçirdi zona.yorgunluk ve stresten kaynaklıymış.doktorun vitamin vermiştir belki ama vermediyse sen al.bağışıklık sistemi ile ilgili bir vitamindiş bizim aldığımız biraz pahalı ama.beslenmene çok dikkat et.erken teşhisse hafif atlatırsın.annemde öyle olmuştu.

Bu arada okuyup yazmaya üsendigimden degil ara ara bakiyorum birtürlü mesajin tamamini yazip bitiremiyorum dünden beri diger tarafa yazmistim biraz stres altindayim oglumun kulak iltihabindan dolayi doktor-ev canim cikti resmen birde üzerine rahat olur diye hastaneye arabayla gittim dönüste arkadan aglayinca ona bakicam diye öndeki arabaya birgüzel girdim neyse ki arabada hasar var ama ikimizde de birsey yok cok sükür bundan sonra bebekle hayatta arabayi yalniz calistirmam sorsaniz 5 yildir trafikteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…