kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum
.zor gunler gechrıyorum
oğlunne kadarlıktı acaba ,benimkinin tutmaya pek niyeti yok ta merak ettimkızlar artık benim oğlum oyuncak tutuyor fazla uzun değil ama tutuyor sallıyor ve gülüyor nasıl mutluyum
çok üzüldüm gerçekten insanın burnunu temizlerken bile nasıl canı acıyor sana Allah sabır versin, çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşirkızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
.zor gunler gechrıyorum
.zor gunler gechrıyorum
aaa cnm ben böyle yapmıyodummmm önce mamayı koyup sonra 90cc hizasına gelecek kadar su koyuyordum yanlışmı yapıyomuşum tühhhh yaaa :26::26: ama neyseki günde bir kere o da bazen mama veriyodum çok vermedim.C
Dogru yapiyorsun, koyacagin su 90 olacak son hacim degil.
Gazi olmayan bebeklere cok ozeniyorum masallah
Es
.zor gunler gechrıyorum
Kızlar melis yarın aşı olacak..2 ay aşısı sağlık ocağından yapacaklar.merak ettıgım şu ki acaba hastalanırımı acaba aşıdan sonra.. Siz o gün neler yaptınız ? Ağrı kesici ateş düşürücü Hagi ilaçları kullanıyorsunuzzz????
Bu ara ervanın ayağına çok üzüldüm umarım. Hemen ıyıleşır kendısıne gelır güzel melek güçlü l annesii
.zor gunler gechrıyorum
oğlunne kadarlıktı acaba ,benimkinin tutmaya pek niyeti yok ta merak ettim
Yavrum benim ya basina gelmeyen kalmadi prensesin. Allah sifasini versin tez elden. Dualarimiz seninle.kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
.zor gunler gechrıyorum
Asidan hastalanmaz canim. Atesini takip et. 38 ve ustune cikarsa ates dusurucu verirsin. Benim oglumda o kadar yukselmedi ilac kullanmadim. Ama ates yukselmeye baslayinca huysuz oluyorlar.Kızlar melis yarın aşı olacak..2 ay aşısı sağlık ocağından yapacaklar.merak ettıgım şu ki acaba hastalanırımı acaba aşıdan sonra.. Siz o gün neler yaptınız ? Ağrı kesici ateş düşürücü Hagi ilaçları kullanıyorsunuzzz????
Bu ara ervanın ayağına çok üzüldüm umarım. Hemen ıyıleşır kendısıne gelır güzel melek güçlü l annesii
Fistik bu fistik su elbiselere bak masallahmerhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okumadım 2 gündür . hepinizin bebişleri okada tatlı ki resimlerinden seviyorum hep ama fırsatbulup çok yorum yazamıyorum kızım ilk defa bukadaruzun uyudu bugün ben de fırsat bu fırsat foto ekleyeyim dedim.
işte bu da benim cimcimem
Once su koyup sonra mamayi ekliyorsun canim. Benim oglum da eskisine nazaran daha kisa sure emiyor. Artik emmeyi ogrendikleri icin daha guclu cekip kisa surede doyuyorlar. Ben dakika tutmuyorum zaten onceki gibi. Kendi birakiyor, doymadigini dusunursem digerini veriyorum. Kilo artisi iyi bence bebeginin. sutun yetiyor yaniaaa cnm ben böyle yapmıyodummmm önce mamayı koyup sonra 90cc hizasına gelecek kadar su koyuyordum yanlışmı yapıyomuşum tühhhh yaaa :26::26: ama neyseki günde bir kere o da bazen mama veriyodum çok vermedim.
BENİMDE SÜTÜM TAM YETMİYODU AKŞAM 8-9 GİBİ DAMLASI ÇIKMIYODU ve sen emzir emzirdikçe aratar diyenlere sinir oluyodum ama doğruymuş kızlar, öncelikle her ağladığında emzirdim ve bol su, humana süt çayı, rezene çayı içtim ve aç kalmamaya çalıştım şimdi nazarım değmesin sütüm iyi durumda kızıma yetiyorum ve artık 8-9 gibi de mama vermiyorum
Ama size soracağım bi sorum var kızlar : bebişleriniz kaç dakika emiyo? benim kızım artık çok iki memeden toplamda 10 dakika emiyobu kadar la doymaz diye zorlayınca da çığlığı basıyo başlıyo ağlamaya sizce doyuyomudur sütüm bol akıyo acaba güçlü çekip çabuk mu doyuyoki? ağlayınca sakinleştiriyorum gazını çıkarıyorum tekrar emziriyorum ve yine 5 dakika olmadan ağlıyo bırakıyo ???? anlam veremiyorum. kilosu gelişi de iyi 5900 kilo olmuş 2 aylık aşısını vurunduğunda tartıldı ve boyuda 58,5cm . ha bide açlıktan ağlardı eskiden sütüm yetmediğinde ama şimdi ağlamıyo yani emdikten sonra kendi bırakıyo ya ağlamıyo demekki doyuo ozaman diyorum kızlar sizce de doyuyomudur.
merve ; cnm çok geçmiş olsun nasıl kırıldı erva nın ayağı ya çok üzüldüm inşallah hiç bir sorun kalmadan iyileşir , şimdi nasıl ağrısı sızısı var mı , ay düşüncesi bile içimi sızlattı o minicik ayak
Hanımlar doğum hediyelerinîzi aldınızmı alanlar paylaşalım ben başlayım aldım kelepçeli bîleziklerden aldı kociş ama 3.çocukta diğerlerinde bişey görmedim bundada bıktı dilimden öyle aldı:)
Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum...bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581 Eki Görüntüle 783580 Eki Görüntüle 783582
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?