2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım
benim de tam tersi mutfağı çok severim yemekti pastaydı tatlıydı filan güzel de yaparım

ama temizliği hiç sevmem ya

hamilelikten önce kocama her gün değişik değişik yemekler yapardım adam bayram ederdi
şimdi de böyle pizzalar hamburgerler takılıyoruz
bende mutfak işini yemek yapmayı çok severim temizlik ve ütüden ise nefret ederim..
aynen hayatım hele ütüden nefret ediyorum ya

AYni sey bizde de var canım esranin yazdiklarini okuyordum kontrol ettim dis etlerini ve on tarafta sert bir sey geldi parmagima haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek

bende dra gideceğim ama benim huysuz dr yine bana patlar valla

ben de pizza söylicektim sen böyle deyince canım çekti burger king söyledim

tugokyine son dakika makarna yapmış benim totom kalkmadı malum büyük biraz

ben sonrasında bi türk kahvesi yaptım, birazcık kendimi affettireyim diye bilmem işe yaradı mı? bakicizzz

keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım

ayyy ben de tam tersi sürekli yemek yapabilirim ama bana sil süpür demesin kimse

BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini

anacım sen yediklerime dikkat ediyorum diyorsun biz de burger pizza akşam ne söylesek diyoruz. kızlarrrrrrrrrrr bak bikaç ay sonra zeynoydu merveydi tığ gibi olacak biz hala neli pizza söyleyelim diye konuşuyor olacağız.
78 kiloyum doğuma 90la girdim. 80 le çıktım o 2 kiloyu da nasıl verdim bilmiyorum öyle de kaldı tabi

nazar değecek ne oturması ne kadarlıkki bu maşallah bırak oturmak istemeyi azıcık dik tutamıyoruz kzıızyor ebnimki :) yaslıyamıyoru bile :)
3 ay 3 günlük yatmaktan hoşlanmıyor beşiğinde dönence var sadece onun altında yatıyo ve acayip tepki veriyor ona .. görsen kalkıp eline alacak =))) bide beşik kurdum evin önüne eski zaman beşiği .. orda yatıyor.. hemde çıt yok.. ama ne zaman beşik durdu başlıyor ağlamaya..
bnmkide tv hastası özellikle klip seyrediyoruz.. geçen gğn aşkı memnuyu izliyordu hemde söylene söylene sanırım behlüle küfür ediyodu diş konusuna gelince efe de aynı sanırım tüm bebeklerde genel olarak aynı şikayet var.. salya ve elini ağzına götürme.. diş etleri hazırlık yapıyomuş ..bizim dr da öyle dedi..
Oturuyor ama resmen bu. Desteksiz oturtma canim ya daha minikler. Benimkinin de oturma meyli var gibi ama korkuyorum oturtmuyorum

arkasında yastık var zaten .. ve öyle bırakmıyorum bu bi anlık resim çekmek içindi.. ama kucağımda dururken falan dizimde oturuyor..

Son düzenleme:
maşallah oğluşa maşallah
o değil de benim damadımın adı neydi annesi hiç söylemedin galiba ben mi hatırlamıyorum yoksa
elifime damat beğendik adını bilmiyoruz

batuhan adımız canım. inanır mısın herzaman her yerde bi elifle karşılaşırım ben çekiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…