bizde yakında sünnet olacağız inş
benim de tam tersi mutfağı çok severim yemekti pastaydı tatlıydı filan güzel de yaparımkeşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım
aynen hayatım hele ütüden nefret ediyorum yabende mutfak işini yemek yapmayı çok severim temizlik ve ütüden ise nefret ederim..
canım nasılsın ufaklık nasıl
İyiyim canım Sağol sen nasılsın
Bebiste iyi şükür alçisi çıktı rahatladik valla
biz biraz huysuzuz galiba diş olayı
AYni sey bizde de var canım esranin yazdiklarini okuyordum kontrol ettim dis etlerini ve on tarafta sert bir sey geldi parmagimahaftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek
İlahi mervee..güldürdün benii
Kac kilo oldun canım. . Verebildinmi?
ayıp ettin canım koyayım biraz daha da gelinim iyiyce alışsındamadımdan daha çok foto istiyoruz canım
Olsada yesek vallapizza hambureger ohhhhh tam benim işim
BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
ben de pizza söylicektim sen böyle deyince canım çekti burger king söyledim
tugokyine son dakika makarna yapmış benim totom kalkmadı malum büyük biraz
keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım
BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
3 ay 3 günlüknazar değecek ne oturması ne kadarlıkki bu maşallah bırak oturmak istemeyi azıcık dik tutamıyoruz kzıızyor ebnimki :) yaslıyamıyoru bile :)
bnmkide tv hastası özellikle klip seyrediyoruz.. geçen gğn aşkı memnuyu izliyordu hemde söylene söylenekizlar bebegi dis cikartan varmi bizimki cikartmaya basliyor dün kontrolumuz vardi kizimin kilosu 6660 olmus boyu 61 sizinkiler nasil?
doktora disini sorduk cok salyayi akmaya basladi huysuzlanmaya basladi birde eli hic agzindan cikmiyor mumkun olsa koluyla birlikte agzina sokacak elini oyuncak battaniye ne gelirse eline hemen cup agza gidiyorr artikanlattik bunu doktora o da henuz disi cikmasa bile cikmaya basladigi icin yani hazirlik asamasina gectigi icin bunlar olurmus erkende cikabilirmis sanirim bir kac haftaya kadar cikarir disleri...
birde cok fazla hareketlenmeye basladi sirt ustu yatirinca topuguyla kendisini itirip emekliyor resmen srt ustu olarak
dun yere yatirdim balkona ciktim arkadasla konusyorduk bes dk sonra fln iceri girdim bir basktim kafasinin olmasi gereken yerde ayaklari ayaklarinin yerinde kafasi vardönmus kendisi tv bakmak icin döndu galiba cünkü simdiden tmm bir tv kolik oldu
tv karsinda oturtuyoz aglamasi fln kesiliyor izliyor hatta önune biri gecince basliyor tepinmeye agu gugu diye sesler cikararak kiziyor
Oturuyor ama resmen bu. Desteksiz oturtma canim ya daha minikler. Benimkinin de oturma meyli var gibi ama korkuyorum oturtmuyorum
ilkk maasalah bısden gelsınn paşamlaaaaaaaaaaaaaa
maşallah oğluşa maşallah
o değil de benim damadımın adı neydi annesi hiç söylemedin galiba ben mi hatırlamıyorum yoksa
elifime damat beğendik adını bilmiyoruz
ilkk maasalah bısden gelsınn paşamlaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?