2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben ben yalnız değilsin

ay evet ya aksi gibi benim vermeye niyetim de yok
istiyorum ama faaliyet yok şekerim ne olacak halimiz
61 de takıldım kaldım
pazartesi doktora gidince tartılayım bakayım inşallah almamışımdır

Şekerim senin de boyun uzundu hatırladığım kadarıyla
Aranizda en sisko benim iste

arada seni rüyamda gördüm beraber sut sağma makinası kiraliyorduk nasil ama

merhabla oglumun ablaları abılerıı(gunluk buyuksunuzya bısden
bısı unutmadınız degılmıı artık temmuz topıgıne zor gırıyomm o yusden buraya pek ugrayamaıyorumm yoksam sagolasınız hep aklımdasınız nurgu66 dan alıyom haberını gercı oda bu aaralar gıremyr pc yok

foto paylaanlar super bebekler nız
talıaa bayıldım kıscene ama cok cıddı yawwwwwwww
guvencım her zamankı gıbım paşann
hulya cım senn paşada sımdıden abılık yapıyor oturma cabasına dusmmusyaa:)
baska paylasan varmıdı varsada unuttum herladee:)
affolaa

kızlar oglum buugn 61 olgu kalca muayenesı goturduk sag normal sol ıse eklem acısında gerılık var 1 ay ıkı bez le kullan 1 ay sonraya randevu verdı bole olupda sonucu acıklanan ark..bılgı verebılırmı yaptıgı ozel bırsey varmı dıı
buda benım ask tanemmm:)
bayramdakı fotomuzzz:)))))))))maasalah subhanallah dıyelım lutfenn

canım senn yedıgın ona yansıdıgı ıcın sen prınc haslaması-patates haslaması-sefatalı-muz-sarı leblebı tuket dırek ona yansız zaten ınsll sıfa dılegımleeeeee

canım nasılsın nerelerdeydin
koşturmacalardayım bayramdada 20 gun memleketteydık cnm yenı geldıkk oglumun hatım yemegı fılan dereknn ancak temıslıkk fılan kendıme yenı gelıyom oglu m cok sukur dusene gırdı gaz sonuru dısında elhamdulıllah dıyelım ama sunu anladım hamılelık hıc bırsey dogumda öle ama annelık pek zor ve cokkkkkkkk usel bırsey bugun dogum hast...deydık oglumun ve benım muayenem vardıı hamıslere ıcımden dedım gezınn gezınnn bos bos dogurunda sonra gorursunuz hehehehcunku oglum uyusun vınnnnnnnntemzılık yemek wc-ust bas cekı dusenn namazz derkenn aksam nasıl oldu anlamıyommm ama cok sukur
rabb ım dıleyen herkeslere versın ınsll cok muhtesem bır ask buuu

ay evet ya aksi gibi benim vermeye niyetim de yok
istiyorum ama faaliyet yok şekerim ne olacak halimiz
61 de takıldım kaldım
pazartesi doktora gidince tartılayım bakayım inşallah almamışımdır

bu satırları kuruyemiş yerken yazıyor olmam benim gidişatımın çok net göstergesidir sanırım

Ne guzel masallah Allah muhabbetinizi artirsin

yarın sünnet olacak oğlum bi aksilik olmazsa. öncesinde yapılması gereken birşey var mı?
Ben hicbir sey yapmadim. Zaten anestezi ile uyusturup yapiyorlar ve tekrar bezi bagliyorlar. Birsey yapmana gerek yok

arkasında yastık var zaten .. ve öyle bırakmıyorum bu bi anlık resim çekmek içindi.. ama kucağımda dururken falan dizimde oturuyor..
Cok tatli annesi, bisi olmasin minige onun icin dedim. Kendi dik duruyor zaten ama oturmasi icin biraz daha buyusun

Şekerim senin de boyun uzundu hatırladığım kadarıyla
Aranizda en sisko benim iste

arada seni rüyamda gördüm beraber sut sağma makinası kiraliyorduk nasil ama

ayyyy mervecim rüya süpermiş
aklımızı sütle bozduk tabi, rüyalar da bile pompa falan görüyoruz
boyum 1.75 ama benim beden orantısız. ayak bileklerim kollarım çok ince, o kilonun tamamı göbekte. e diğer yerler ince olunca ve o kadar da göbek insanlar halen hamile sanıyorlar.
benim eşimin kızkardeşi pilates hocası Övgü 6 aylık olsun pilatese başlıcam onla planım bu. ama sanki pilates sihirli değnekmiş gibi davranıyorum. öncesinde bi boğazını tut, 2 cm incelmiş olarak git kız yanına di mi? yok anacım nerdeeee. bizde evde durum şöyle gelişiyor. kızı uyutuyorum mesela salona geliyorum ve ilk sorum şu; evet ne yiyoruz??

günlerdir söylediğim şarkı :bir küçücük aslancık varmış .....

benim repertuarım geniş
hemen sayayım: mini mini bir kuş donmuştu, ali babanın çiftliği, dandini dandini dasdana ve annemden öğrendiğim bebeğin beşiği çamdan diye başlayan bir ninni

benim repertuarım geniş
hemen sayayım: mini mini bir kuş donmuştu, ali babanın çiftliği, dandini dandini dasdana ve annemden öğrendiğim bebeğin beşiği çamdan diye başlayan bir ninni

bende böyle bi takıntı var işte takılırım bi şarkıya yatar kalkar onu söylerim şu andada kusmak üzereyim ama içimdeki ses susmuyo

BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini

Bende 1 kilo vermişim, 71 olmuşum 64e yolum uzun daha
Iyi de laf mı. .Süper süper:13:
Kilo veriyosunn kis nasıl kötü olsun
Tam gaz devamm..kolay gelsin mervosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…