ben sonrasında bi türk kahvesi yaptım, birazcık kendimi affettireyim diyebilmem işe yaradı mı? bakicizzz
ayyy ben de tam tersi sürekli yemek yapabilirim ama bana sil süpür demesin kimse
anacım sen yediklerime dikkat ediyorum diyorsun biz de burger pizza akşam ne söylesek diyoruz. kızlarrrrrrrrrrr bak bikaç ay sonra zeynoydu merveydi tığ gibi olacak biz hala neli pizza söyleyelim diye konuşuyor olacağız.
78 kiloyum doğuma 90la girdim. 80 le çıktım o 2 kiloyu da nasıl verdim bilmiyorum öyle de kaldı tabi
ben ben yalnız değilsin
ay bir ben kaldım kilo veremeyen
ben sonrasında bi türk kahvesi yaptım, birazcık kendimi affettireyim diyebilmem işe yaradı mı? bakicizzz
ayyy ben de tam tersi sürekli yemek yapabilirim ama bana sil süpür demesin kimse
anacım sen yediklerime dikkat ediyorum diyorsun biz de burger pizza akşam ne söylesek diyoruz. kızlarrrrrrrrrrr bak bikaç ay sonra zeynoydu merveydi tığ gibi olacak biz hala neli pizza söyleyelim diye konuşuyor olacağız.
78 kiloyum doğuma 90la girdim. 80 le çıktım o 2 kiloyu da nasıl verdim bilmiyorum öyle de kaldı tabi
Canim ama senin fazla kilon yokki sadece 3 kilo fazlalığn vardı :26:
batuhan adımız canım. inanır mısın herzaman her yerde bi elifle karşılaşırım ben çekiyorum galiba
canım senn yedıgın ona yansıdıgı ıcın sen prınc haslaması-patates haslaması-sefatalı-muz-sarı leblebı tuket dırek ona yansız zaten ınsll sıfa dılegımleeeeeekızlar oğlum ishal oldu cıvık cıvık ve yeşilimsi ..biraz önce babasının kucağındaydı ..bezinden taşmış babasının üzerine akmış.. önce güldük falan ama açınca farkettimki ishal olmuş.. iki gün önce doktora kakasında hafif değişiklik var dediğimde kan olmadığı sürece ilaç kullanma geçer falan dedi.. siz neler yaptınız.. nasıl geçerki mamadan farklı ne verebilirim.. bi akıl verin ..
koşturmacalardayım bayramdada 20 gun memleketteydık cnm yenı geldıkk oglumun hatım yemegı fılan dereknn ancak temıslıkk fılan kendıme yenı gelıyom oglu m cok sukur dusene gırdı gaz sonuru dısında elhamdulıllah dıyelım ama sunu anladım hamılelık hıc bırsey dogumda öle ama annelık pek zor ve cokkkkkkkk usel bırsey bugun dogum hast...deydık oglumun ve benım muayenem vardıı hamıslere ıcımden dedım gezınn gezınnn bos bos dogurunda sonra gorursunuz hehehehcanım nasılsın nerelerdeydin
ay evet ya aksi gibi benim vermeye niyetim de yok
istiyorum ama faaliyet yok şekerim ne olacak halimiz
61 de takıldım kaldım
pazartesi doktora gidince tartılayım bakayım inşallah almamışımdır
batuhan adımız canım. inanır mısın herzaman her yerde bi elifle karşılaşırım ben çekiyorum galiba
Ne guzel masallah Allah muhabbetinizi artirsin-
-Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.. vee eşim bana çok güzel sürprizler yaptı... işyerime orkide göndermiş... kartta da çok romantik sözler yazmış... akşama da başbaşa yemeğe çıktık... yemekte de çok şık üzeri kalpli bir kutuda bana kolye almış... kolye de çok kibar ve şık... çok mutlu oldum... Ben eşime ne yaptım peki... kocaman bir hiçç.... ben hiçbirşey almadım ona... biraz mahcup oldum açıkçası... ama bende doğum gününe sürpriz yapacağım kocacığıma... kasımda doğum günü var aşkımın..
Ben hicbir sey yapmadim. Zaten anestezi ile uyusturup yapiyorlar ve tekrar bezi bagliyorlar. Birsey yapmana gerek yokyarın sünnet olacak oğlum bi aksilik olmazsa. öncesinde yapılması gereken birşey var mı?
Cok tatli annesi, bisi olmasin minige onun icin dedim. Kendi dik duruyor zaten ama oturmasi icin biraz daha buyusunarkasında yastık var zaten .. ve öyle bırakmıyorum bu bi anlık resim çekmek içindi.. ama kucağımda dururken falan dizimde oturuyor..
bu satırları kuruyemiş yerken yazıyor olmam benim gidişatımın çok net göstergesidir sanırım
benim elifim melek gibi bal gibi kesin seveceksin şekerim
Şekerim senin de boyun uzundu hatırladığım kadarıyla
Aranizda en sisko benim iste
arada seni rüyamda gördüm beraber sut sağma makinası kiraliyorduk nasil ama
adı da güzelmiş öp onu annesi benim için
günlerdir söylediğim şarkı :bir küçücük aslancık varmış .....
benim repertuarım geniş
hemen sayayım: mini mini bir kuş donmuştu, ali babanın çiftliği, dandini dandini dasdana ve annemden öğrendiğim bebeğin beşiği çamdan diye başlayan bir ninni
BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?