2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
amin canım darısı başına
senin dünür var mıydı :

Yok canım yaa.

Benimkiler evde kaldı
Tursularini kuracagm
Kısmet bu islerr..
Kaderee inanırımmm olacak olacak

keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım

Kis temizliğe bayılırım derkenn; -kızlar size söylüyorum, gelinim sen anla- mi diyosun yoksam
Bende temizlik ve yemek yapmayı cok severimm, ama ütü-bulasik cıkss

Son düzenleyen: Moderatör:
takıcı mı

BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
ooo bravo canım ya darısı başıma ne güzel vermişsin öyle

ay bir ben kaldım kilo veremeyen
ben varım, lütfen 13 kg fazlamla kilo verememe konusunda üzerime tanımıyorum

bu satırları kuruyemiş yerken yazıyor olmam benim gidişatımın çok net göstergesidir sanırım

kız anneleri, geçen gün ikeada 3-4 aylık bi tane gördüm başına şunlardan takmışlar amann dedim olsa kızım kesin takardım bunu, bilmem beğenir misiniz
çook yakışmıştı bebişee

sonra internette dolaşırken bir de bunu buldum
itiraf edeyim bi ara çok özendim, oğlana taksam ne olur dedim sonra şaşırma dedim kendi kendime

şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum

gitti balım

neyse ele gitmedi bari
oğlan bizim kız bizim
Allah tamamına erdirsin

Bende yemek yapmaya bayılırım
cokda güzel yaparım
ama temizlik ve ütüden nefret ederim
ama bende dışardan aldım geldimyemeği işlerim vardı dışarda arabada kocişdeydi aslında bdnimtembelliğimden oldu adam bana dedi beni işe bırak al arabayı die sabahın 5inde yataktan kalkıp dışarı çıkmak istemedim bide oğluşumun emme saati die bütün gün söylendim kendimeoluşumda hiç uyumadı çok yordu beni kahvaltıda yapmadan çıkmıştık evden eve git çocukgu uyut yemek yap ama ölüyorum açlıktan en iyisi pizza
şimdide ağzımda nagnumun çubuğu ile oturuyorum gidecem şimdi atacam çöpe tabide Mutfağa gittiğimde acaba ne getirsemde yesem die düşünüyorum kilolarım mı
boy 1.73 kilo 78 hamile kalmadan önceki kilom68 doguma gittim kilo93
yani 15kilom gitti valla hiç bişey yapmadım10kilosu doğumda 5kilosuda işte bu3ayda gitti kaldı 10 kilo asıl şimdi kilolara geldi sıra diyet miyetmi önce niyet hiç canım istemiyor tipim aynı kim kardashian,jennifer Lopez ama bolca selülitlisinden aslında ben normal dogum yaptım spora başlasam iyi olacak ama malum popo büyük olunca kalkmıyor stepim varda o eziyeti kim çeker yawff

acemiperi inan seninle ayni durumdayim.benim oglumda ayni kolik tanisi konuldu.inan hicbir gaz ilaci fayda etmio
ciglik cigliga aglio sokaklarda geziorz surekli.dr 3 aydan sonra gecer dedi.bide makatta catlak var mi kontrol ettir

canım çok geçmiş olsun. anne sütü ne kadar çok alırsa o kadar çabuk iyileşiyor endişelenme.
avanetin sarı biberonu da iyidir ama en iyisi avent'in yeni çıkan ve aynı anne memesine benzeyen natural biberonu. bunun yenidoğan uçlusunu alacaksın. o zaman bebiş memeden soğumaz. burda biberonun videosu var canım: http://www................../2013/04/08/anne-adaylarina-tavsiyeler-2-natural-seri/

canım pompanın bir küçük parçası var, eksik takılınca sağamıyorsun. bazen de ikinci el alınanalrın silikonları eskimiş olabiliyor ama avent pompa iyi sağar. keşke başka almadan teknik servise götürseydin, onlar aynı gün çözemezlserse başka makina ile yedekliyorlar seni. hiç pompasız kalmamış oluyorsun.

acemiperi inan seninle ayni durumdayim.benim oglumda ayni kolik tanisi konuldu.inan hicbir gaz ilaci fayda etmio
ciglik cigliga aglio sokaklarda geziorz surekli.dr 3 aydan sonra gecer dedi.bide makatta catlak var mi kontrol ettir

doktora goturdugumde hep soyledim ve makata surekli baktilar ama biseyi yok dediler canim. Benimki kesinlikle mizmiz. Gazi cikinca rahatlamasi gerekirken kiyameti kopariyor. Hem bazen dunya kadar gaz cikariyor gulerek bazen de azicik gaza agliyor. Anlamadim gitti. Ben bu sefer kimyon demleyip icecegim. 100 gun dediler kaldi 10 gun bakalim gececek mi

yardımlaşsak mı ne

ay valla çok iyi olur izmirdeysen beklerim sen temizliği yaparsın bende bu arada yemekler yaparım beraber yeriz.. bizim bebişler de birbirlerini oyalasınlar artık... :)

BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini

ayy valla maaşallah daha da çok gitsin inşallah.. ben korkuyorum yediklerime dikkat etmeye zaten süt az olan da gitmesin diye ama tabi fast food ve de çikolata falan yemesem de olur sanırım..

Hic canını sıkma kilo konusunda
BEnim kiz 3. Ay kontrolünde 5 bucuk kiloydu:) sağlıklı olsunlar yeter fazla kilo iyi degil topiğin en zayif bebesi benim bebem

evet canım takmıyom ya ne yapayım sadece millet söyleyince sinir oluyorum o kadar.. :) senin ki kız ya zarif olacak hanımefendi.. alçınızın çıkmasına çok sevindim allah sağlık versin inşallah..

canım her emzirmeden sonra su ver sadece arada oluyor bizimkide ben aldığı kadar su veriyorum doktorumuz öyle demişti.. geçmiş olsun.

sonunda hastane pompası kiraladım denemek için 1 haftalık sonuç hüsran.. gece oğluma tek meme verdim 4 saat birikmiş mememi sağdım 15-20 dk da 50 cc çıktı ve gerçekten çok sündürüyo tabi acıtıyor memeyi.. ben kendi pompamlada sağsam o kadar sütü yarım saatte falan çıkartırdım yani.. benim sütüm yok herhalde bu kadar diye düşündüm gündüz 2 saate bir emmeye oğluma bir memeden ancak bu kadar süt geliyordur sanırım belki bu kadar bile gelmiyordur gece boyu uyuyamadım bunları düşünüp durdum. sonra sabah kalktığımda şükrettim halime dedim olduğu kadar rabbim ne verdiyse o.. elimden geleni yapıyorum günde 3-4 lt su içiyorum yediklerimi kısmıyorum güzel beslenmeye çalışıyorum. hipp çay rezene ne bulursam içiyorum. bir tek gündüz uyuyamıyorum ama napayım bir türlü gündüz uyumaya alışamadım onun yerine dinlenmeye çalışıyorum işi gücü bıraktım ev bile leş gibi. daha ne yapayım gerisi allahtan artık. nasıl süt biriktiricem bilemiyorum elimden geldiği kadar gece kalkıp sağıcam birde fırsat bulursam sabah ilk emzirmeden sonra kalanı sağarım. bugün sabah 2 memeyi de verip sağdım birinden 10 cc diğerinden 25 cc çıktı napayım attım dolaba allah bereket versin yapacak bişey yok. hiç sütü gelmeyen ya da çok az gelen arkadaşlarım bana kızmasınlar herkesin derdi de kendine işte insanoğlu hep daha fazlasını ister. çok uzun olmuş kusura bakmayın içimi döktüm öyle...

selam kizlar sanirim artik daha fazla gelicem buraya artk bilgisayar isi cozuldu
bebisim buyudu kocaman oldu masallah ama bu aralar benim sutum azaldi cok moralim bozuldu

hayır maalesef hiç öyle olmuyor. servise götürdük. yedek parça falan temin etmediler. benim göğsüm mastit olduğu için ve sağmam gerektiği için yalvar yakar bir iki gün sonra yedek almıştık. servisinde de sıkıntı yaşadım.

seni çok iyi anlıyorum insanın morali çok bozuluyor bu durumda.bende sütümün gittiğinden muzdariptim.en son diyabet olduğumu öğrendikten sonra moralim çok bozuldu, hiç gelmiyordu.yılmadım hastane pompası kiraladım bende.medelanın.4-5 gün oldu.30ml yi gördüm artık ölsemde gam yemem bende sürekli her olumsuz durumda ağlayıp zırlayıp kafaya takıyordum.bıraktım artık.valla elimden geleni yapayım,üç beş damla yada 300-500ml ne çıkarsa kar kardır dedim ve mümkün olduğunca 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum.bazen 10 geliyor napiim...atıyorum dolaba.bugün bebeğimin 3-4 öğünü anne sütü olacak o kadar mutluyumki anlatamam.kaç gün çalışmanın ürünü...bu beyindeki hormon süt salgılanmasını sağlıyormuş.eşime diyorumki benim kafa çalışmıyor yada bugün 30ml lik çalıştı yalnız gece zor oluyor.bebeğimde emmiyor zaten geceleri es geçiyorum.olduğu kadar olmadığı kader demişler...

Temizlik yapmayi seven hatunlar
Davetlisiniz bana
Bugun balkonu pimapenle kapatiyoruz
Bolca is var anlicanizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…