amin canım darısı başına
senin dünür var mıydı :
keşke hep dışardan yesek bayram ederim ha hiç sevmiyorum yemek yapmayı ama temizliğe bayılırım
takıcı mıhayrlısı olsun bi kızı bin kişi ister bi kişi alırmış :)
benim büyük oğlan olmazdı zaten o fazlasıyla çapkın haftada bir kız arkadaşı değişiyor her hafta tokaydı bileklikti almaktan bıktım büyüsede o işleride kendi halletse memnun olacağım
küçükte büyüğü örnek alırsa ben 4 sene sonra bi takıcı açarım :)
ooo bravo canım ya darısı başıma ne güzel vermişsin öyleBEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
ben varım, lütfenay bir ben kaldım kilo veremeyen
bu satırları kuruyemiş yerken yazıyor olmam benim gidişatımın çok net göstergesidir sanırım
şekerim benim kız galiba senin oğlanı beğendi
bulduğum resimleri tek tek gösteriyordum senin oğlana sıra gelince yumruklarını ileri doğru bir sallayışı vardı koptum
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, tez vakitte iyileşir inşallah. Ben sadece anne sütü veriyorum ve sırf alışsın, ben yanında olmadığım zaman aç kalmasın, kaşıklarla sefil olmasın diye doğduğundan beri günde 2 öğününü sağıp biberonda veriyorum. Emmesinde hiçbir problem yok. Biberonu da memeyi de geri çevirmiyor. Biberon olarak Avent'in sarı kutulularını tavsiye ederim, kesinlikle gaz yapmıyor.
üzülme üzülme emin ol gelecek. benim pompada avent. ben ilk başta ondan hiç süt çıkaramadım. elimle sağdım hep. elimle sağa sağa göğsüm göbeğime indi :) sonra o masaj yapan ek bi parçası var ya ucunda. onu çıkardım. böylece göğsüm daha rahat girdi o parçanın içine. sağdıkça sağdıkça artar. kızın daha iyi çektiği için sütün yetiyordur. pompayla tam sağamıyorsundur. ben sadece pmpaya bıraksam işimi hiç gelmez. elimle durmadan yardımcı oluyorum pompaya. gerçi çok bastırmak iyi değilmiş ama haffifçe masaj yapar gibi yapabilirsin. öyle daha iyiymiş. ben boşverdim artık bastırıyorum.
acemiperi inan seninle ayni durumdayim.benim oglumda ayni kolik tanisi konuldu.inan hicbir gaz ilaci fayda etmio
ciglik cigliga aglio sokaklarda geziorz surekli.dr 3 aydan sonra gecer dedi.bide makatta catlak var mi kontrol ettir
yardımlaşsak mı ne
BEn en son 74 olmuştum bu sabah 71.8 geldim 11 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum nasil iyi demi
Sen ne yaptın kilo isini
Hic canını sıkma kilo konusunda
BEnim kiz 3. Ay kontrolünde 5 bucuk kiloydu:) sağlıklı olsunlar yeter fazla kilo iyi degil topiğin en zayif bebesi benim bebem
kızlar oğlum ishal oldu cıvık cıvık ve yeşilimsi ..biraz önce babasının kucağındaydı ..bezinden taşmış babasının üzerine akmış.. önce güldük falan ama açınca farkettimki ishal olmuş.. iki gün önce doktora kakasında hafif değişiklik var dediğimde kan olmadığı sürece ilaç kullanma geçer falan dedi.. siz neler yaptınız.. nasıl geçerki mamadan farklı ne verebilirim.. bi akıl verin ..
canım pompanın bir küçük parçası var, eksik takılınca sağamıyorsun. bazen de ikinci el alınanalrın silikonları eskimiş olabiliyor ama avent pompa iyi sağar. keşke başka almadan teknik servise götürseydin, onlar aynı gün çözemezlserse başka makina ile yedekliyorlar seni. hiç pompasız kalmamış oluyorsun.
sonunda hastane pompası kiraladım denemek için 1 haftalık sonuç hüsran.. gece oğluma tek meme verdim 4 saat birikmiş mememi sağdım 15-20 dk da 50 cc çıktı ve gerçekten çok sündürüyo tabi acıtıyor memeyi.. ben kendi pompamlada sağsam o kadar sütü yarım saatte falan çıkartırdım yani.. benim sütüm yok herhalde bu kadar diye düşündüm gündüz 2 saate bir emmeye oğluma bir memeden ancak bu kadar süt geliyordur sanırım belki bu kadar bile gelmiyordurgece boyu uyuyamadım bunları düşünüp durdum. sonra sabah kalktığımda şükrettim halime dedim olduğu kadar rabbim ne verdiyse o.. elimden geleni yapıyorum günde 3-4 lt su içiyorum yediklerimi kısmıyorum güzel beslenmeye çalışıyorum. hipp çay rezene ne bulursam içiyorum. bir tek gündüz uyuyamıyorum ama napayım bir türlü gündüz uyumaya alışamadım onun yerine dinlenmeye çalışıyorum işi gücü bıraktım ev bile leş gibi. daha ne yapayım gerisi allahtan artık. nasıl süt biriktiricem bilemiyorum elimden geldiği kadar gece kalkıp sağıcam birde fırsat bulursam sabah ilk emzirmeden sonra kalanı sağarım. bugün sabah 2 memeyi de verip sağdım birinden 10 cc diğerinden 25 cc çıktı napayım attım dolaba allah bereket versin yapacak bişey yok. hiç sütü gelmeyen ya da çok az gelen arkadaşlarım bana kızmasınlar herkesin derdi de kendine işte insanoğlu hep daha fazlasını ister. çok uzun olmuş kusura bakmayın içimi döktüm öyle...
ay valla çok iyi olur izmirdeysen beklerim sen temizliği yaparsın bende bu arada yemekler yaparım beraber yeriz.. bizim bebişler de birbirlerini oyalasinlar artik...9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?