2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaşlar okuyorumda hepimizin kendine göre dertleri var öncelikle allah herkese bu dönemde istediklerini versin inşallah...benimde kızım artık kesinlikle emmiyor,hergün bir ümitle deniyorum ama sonoç hüsran tabii,ama yinede şükrediyorum lızımı sağarakta olsa anne sütüyle besliyorum, lansinoh kullnıyorum ve dışarıda da bebedorun el pompasını rahat oluyor,günde 800 ml ortalama çıkıyor,şimdilik kıza yetiyor,ama gelgelelim şu insanların aaaaaaaaaaaaa emmiyormu diyerek vah vah bakışlarını beni çılgına çeviriyor, kimseyle görüşmek istemiyorum.

aynen canım allah sütümüzü bol etsin inşallah.. ben göğüs yarasından çok çektim daha yeni yeni düzelmişti ki bu hastane tipi pompa yine açmış yaraları bugün yine acıdı oğlumu emzirirken amannn biriktirebildiğim kadar ve de emzirebildiğim kadar allah ne verirse artık rabbim büyük.. allah sağlık versin bir de kulak iltihabıyla uğraşıyoruz biz ağrısı olunca diyorum ki amann her şey boş rabbim sağlık versin..

kimi süt var emmez, kimi emer süt olmaz valla dediğin gibi hepsi ayrı dert..a ama olsun sütün olsun da sağarak ver canım zor ama napçan sen milleti de boşver insanların ağzı torba değil ki büzesin bende çok kızıyorum yaa hayret yani.. sen fedakar bir annesin bak emmediği halde uğraşıp sağıyorsun kim ne derse desin boşver..

canım senin oğlanın da emmesi bozulmuş muydu hastayken ve şimdi iyileşince geçti mi? ben çok zorlanıyorum emmek istemiyor kafasını arkaya atıyor emerken arada ağlıyor falan. ayağa kalkıp dolaşarak emziriyorum korkuyorum iyice bırakacak diye..

Oglun bugün sünnet olacakti dimi?
Ne durumdasiniz cnm?

İşin cokmus ..balkon büyükmuydu..kolay gelsin
Epey uzaksin cnm yaa bi el atardik yoksa işine
Buyuktu canm ev sahibine gecen sene soylemistik yeni yaptirdi
Cocukla zorolcak dogumdan once olsa iyi olurdu tum evin duzeni degiscek simdi
Yavas yavs yapcam artik sansa bugunde oglum cok huzursuz

Nerdesiniz yaff..
Hepiniz topluca bi yere gittinizde, ben devre dışı mı kaldım acep

Asecim bu hatunlar yeni topik mi actilar yoksa
Bu sefer yakarimm uleeennn

O uyuyorken ufaktan yaparsın işini
Bebeginle ilgilenmen gerekirsede işe girişme, ,esin varken halledersiniz.

Topikmi açtılar bilmemki..
Ya geziyorlar ya uyuyuyorlar

canımmmmmm
çok teşekkür ederim çok da severim o şarkıyıııııı...

canım benim çok saol...ince düşünceli arkadaşlarımmm benimmmmm
bu arada gerçekten balıkesirin kızları güzel oluyor ne kadar tanıdıysam hepsi birbirinden güzel :))))
ayyy yerim o bandanaları ben...çok severim ben de kız bebeklerde bandanayı.. linaya da çok güzel oluyorrrr

Kızlar inanmıyacaksınız ama sırf yazılanlara cevap vermek için internet kafeye girdimmmm
Bilmem kaç yaşında kadın ergenler gibi internet kafeye giriyor hayret bişeyim yaaa...
dün akşam benim laptop pert oldu telefondan da cevap yazmayı hiç sevmiyorum, kudurdum cevap yazamadığım için bugün beşiktaşa geldim bir arkadaşımla görüşmeye o gidince hemen bi internet kafeye daldım...hayatımda yapmışlığım yoktur...ayy hala inanamıyorum kendime ne hale geldim bu topik yüzünden
bari daha fazla kalmayayım burda...
öpüyorum hepinizi, iyi hafta sonlarıııııııı

Inanmiyorummm
Bende cook seviyorum burayi hicc bos kalmasin topigimiz hic kapanmasin

ayy gitmişken bi knigth online, bi call of duty açaydınbiz eşimle fena online oyun düşkünüyüz(ya da düşkünüydük mü demeliyim vallahi 5-6 senedir açmışlığım yok)emeklilik hayalimiz bir online oyuna girip bi iki sene orada takılmak

Hadiiii canımmmm
Topik senide sendenn almış denozum..hadi gözünaydın
Görüşmek üzere :79:

asesulfam yeni dikkatimi çekti senin doğum da mı 3 Hazirandı? aynıymış ayy yanlış görmüşüm 3m 4w yazıyormuş sende kiiii nese :))))

Son düzenleme:
kızlar evi bk götürüyor afedersiniz, oğlan uyuyor, uyanır bahanesiyle elimi sürmüyorum

Yoruluyoruz cnm yaa.. azcık rolantide kalalim dimi
Sabahtandir 2 kere çamaşır astim.yemek bulasik.ev supur, sil, toz al
Bebisi yıkadim, uyuyoo.. ama ütü var ve aksama yemek yok.ama yüreğim kalmadı
Ne zaman emekliye ayrılırız acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…