İşin cokmus ..balkon büyükmuydu..kolay gelsinTemizlik yapmayi seven hatunlar
Davetlisiniz bana
Bugun balkonu pimapenle kapatiyoruz
Bolca is var anlicanizz
seni çok iyi anlıyorum insanın morali çok bozuluyor bu durumda.bende sütümün gittiğinden muzdariptim.en son diyabet olduğumu öğrendikten sonra moralim çok bozuldu, hiç gelmiyordu.yılmadım hastane pompası kiraladım bende.medelanın.4-5 gün oldu.30ml yi gördümartık ölsemde gam yemem bende sürekli her olumsuz durumda ağlayıp zırlayıp kafaya takıyordum.bıraktım artık.valla elimden geleni yapayım,üç beş damla yada 300-500ml ne çıkarsa kar kardır dedim ve mümkün olduğunca 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum.bazen 10 geliyor napiim...atıyorum dolaba.bugün bebeğimin 3-4 öğünü anne sütü olacak o kadar mutluyumki anlatamam.kaç gün çalışmanın ürünü...bu beyindeki hormon süt salgılanmasını sağlıyormuş.eşime diyorumki benim kafa çalışmıyor yada bugün 30ml lik çalıştı yalnız gece zor oluyor.bebeğimde emmiyor zaten geceleri es geçiyorum.olduğu kadar olmadığı kader demişler...
arkadaşlar okuyorumda hepimizin kendine göre dertleri var öncelikle allah herkese bu dönemde istediklerini versin inşallah...benimde kızım artık kesinlikle emmiyor,hergün bir ümitle deniyorum ama sonoç hüsran tabii,ama yinede şükrediyorum lızımı sağarakta olsa anne sütüyle besliyorum, lansinoh kullnıyorum ve dışarıda da bebedorun el pompasını rahat oluyor,günde 800 ml ortalama çıkıyor,şimdilik kıza yetiyor,ama gelgelelim şu insanların aaaaaaaaaaaaa emmiyormu diyerek vah vah bakışlarını beni çılgına çeviriyor, kimseyle görüşmek istemiyorum.
hayır maalesef hiç öyle olmuyor. servise götürdük. yedek parça falan temin etmediler. benim göğsüm mastit olduğu için ve sağmam gerektiği için yalvar yakar bir iki gün sonra yedek almıştık. servisinde de sıkıntı yaşadım.
Buyuktu canm ev sahibine gecen sene soylemistik yeni yaptirdiİşin cokmus ..balkon büyükmuydu..kolay gelsin
Epey uzaksin cnm yaabi el atardik yoksa işine
Nerdesiniz yaff..
Hepiniz topluca bi yere gittinizde, ben devre dışı mı kaldım acep
Buyuktu canm ev sahibine gecen sene soylemistik yeni yaptirdi
Cocukla zorolcak dogumdan once olsa iyi olurdu tum evin duzeni degiscek simdi
Yavas yavs yapcam artik sansa bugunde oglum cok huzursuz
Asecim bu hatunlar yeni topik mi actilar yoksa
Bu sefer yakarimm uleeennn
valla sen benden uzun yaşıycan esracım. aynı şeyi düşündüm geçen akşam ama lafları toparlayıp yazamadım. çok iyi ettin bu konuya değinmekle canım
hayranım sanaaaaaa
candan ercetin hayranim sana - YouTube
kaç gündür mırıldanıyorum bu şarkıyı. sana gelsin denoz um
teşekkür ederiz denoz teyzesiii
canım bende dün resimleri yükledikten sonra aynı şeyi düşündüm acaba denoz u üzermiyim diye
süpersin canım hazırlıklar hızlansın o zaman en kısa zamanda minnoşumuz gelsin bizde onu sevelim resimlerinden bu arada kız olursa bandanalar lina dan
evet hemşerim balıkesirden çirkin kız çıkarmı kiii
Kızlar inanmıyacaksınız ama sırf yazılanlara cevap vermek için internet kafeye girdimmmm
Bilmem kaç yaşında kadın ergenler gibi internet kafeye giriyor hayret bişeyim yaaa...
dün akşam benim laptop pert oldu telefondan da cevap yazmayı hiç sevmiyorum, kudurdum cevap yazamadığım içinbugün beşiktaşa geldim bir arkadaşımla görüşmeye o gidince hemen bi internet kafeye daldım...hayatımda yapmışlığım yoktur...ayy hala inanamıyorum kendime ne hale geldim bu topik yüzünden
bari daha fazla kalmayayım burda...
öpüyorum hepinizi, iyi hafta sonlarıııııııı
kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
ay allahım nasıl yani? valla bende çok tırstım şimdi
ayy gitmişken bi knigth online, bi call of duty açaydınKızlar inanmıyacaksınız ama sırf yazılanlara cevap vermek için internet kafeye girdimmmm
Bilmem kaç yaşında kadın ergenler gibi internet kafeye giriyor hayret bişeyim yaaa...
dün akşam benim laptop pert oldu telefondan da cevap yazmayı hiç sevmiyorum, kudurdum cevap yazamadığım içinbugün beşiktaşa geldim bir arkadaşımla görüşmeye o gidince hemen bi internet kafeye daldım...hayatımda yapmışlığım yoktur...ayy hala inanamıyorum kendime ne hale geldim bu topik yüzünden
Kızlar inanmıyacaksınız ama sırf yazılanlara cevap vermek için internet kafeye girdimmmm
kızlar evi bk götürüyor afedersiniz, oğlan uyuyor, uyanır bahanesiyle elimi sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?