asesulfam yeni dikkatimi çekti senin doğum da mı 3 Hazirandı? aynıymış
kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
canım senin oğlanın da emmesi bozulmuş muydu hastayken ve şimdi iyileşince geçti mi? ben çok zorlanıyorum emmek istemiyor kafasını arkaya atıyor emerken arada ağlıyor falan. ayağa kalkıp dolaşarak emziriyorum korkuyorum iyice bırakacak diye..
Oglun bugün sünnet olacakti dimi?
Ne durumdasiniz cnm?
evet olduk. şimdilik sıkıntı yok. ağrı kesicinin etkisi gidince olacaklardan azıcık korkuyorum :)
eve gelincekanama oldu biraz. korktuk ama sanırım normalmiş. altını eşim değiştiriyor. ben tırsıyorum biraz. pek bakamıyorum. sünnet olurkende bakmadım.
lokal oldu. iğne vurulurken ağladı. sünnet olurken ık mık etti sadece. bitince b, on dakika sonra ağladı. beş dakika falan ağladı eve geldik sonra. yolda uyudu. eve gelirgelmez ağrı kesici verdim.
Ohh ..hadi geçmiş olsunn cnm..atlatmissınız..darisi başımıza.
Lokal yapıldığında kendisini tutmuşlardir ,ondan aglamistir
Sadece ilk idrar yaptiginda bayagi ağlar. .sonrası rahat olur ama
2 günde mirildanmalarida biter.kolay gelsin size
Fazla hareketlenmeden, dis faslı baslamadan yaptırmak istiyorum bende
İlahiii..güldürdün benii:))))ilk idrarını sünnet sırasında yaptısonrada yapmış galiba. 4. bezimizi demin değiştik. normalde günde 1 kez kaka yapıodu. bir iki gündür 2-3 kez yapıyor. kakası pipisine değer diye kkorkuyorum. eve geldiğimizden beri 2 kakalı bez değiştik. sesi duyar duymaz hemen eşimi çağırıyorum. bulaşırsa yıkayın ılık suyla dedi dr ama tırsıyorum işte.
bide çok şişti pipisi ya2-3 katı oldu eski halinin hem hiç güzel olmadı ben beğenmedim. pipisinin eski hali daha güzeldi tatlıydı
İlahiii..güldürdün benii:))))
Artik cok geç. . Oldu daa bitti maşallahhh
Evet kakasinin değmemesi lazım. .cok şükür atlattın cnm, kolay gelsin
-Öncelikle resim paylaşan bayanlar... (gvn1907, tugok, talia, hülyaerdem ve hkn.. vs.) bebişler çok çok tatlılar... bayıldım hepsine de... hkn çilek kıyafetiyle de senin kızını yiyesim geldi valla...
-Gelelim bizim bebişe, oğluşum grip oldu, burnu tıkanıyor sürekli... burun spreyi kullanıyorum, sürekli temizliyorum ama kuzucum yinede tam olarak rahatlayamıyor... İnş. geçer bir an önce çünkü haftaya aşısı var...
-Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.. vee eşim bana çok güzel sürprizler yaptı... işyerime orkide göndermiş... kartta da çok romantik sözler yazmış... akşama da başbaşa yemeğe çıktık... yemekte de çok şık üzeri kalpli bir kutuda bana kolye almış... kolye de çok kibar ve şık... çok mutlu oldum... Ben eşime ne yaptım peki... kocaman bir hiçç.... ben hiçbirşey almadım ona... biraz mahcup oldum açıkçası... ama bende doğum gününe sürpriz yapacağım kocacığıma... kasımda doğum günü var aşkımın..
kızlar oğlum ishal oldu cıvık cıvık ve yeşilimsi ..biraz önce babasının kucağındaydı ..bezinden taşmış babasının üzerine akmış.. önce güldük falan ama açınca farkettimki ishal olmuş.. iki gün önce doktora kakasında hafif değişiklik var dediğimde kan olmadığı sürece ilaç kullanma geçer falan dedi.. siz neler yaptınız.. nasıl geçerki mamadan farklı ne verebilirim.. bi akıl verin ..
tütütü maşallah tosunuma nasılda büyümüş suzancım öp yerime paşamımerhabla oglumun ablaları abılerıı(gunluk buyuksunuzya bısden
bısı unutmadınız degılmıı artık temmuz topıgıne zor gırıyomm o yusden buraya pek ugrayamaıyorumm yoksam sagolasınız hep aklımdasınız nurgu66 dan alıyom haberını gercı oda bu aaralar gıremyr pc yok
foto paylaanlar super bebekler nız
talıaa bayıldım kıscene ama cok cıddı yawwwwwwww
guvencım her zamankı gıbım paşann
hulya cım senn paşada sımdıden abılık yapıyor oturma cabasına dusmmusyaa:)
baska paylasan varmıdı varsada unuttum herladee:)
affolaa
kızlar oglum buugn 61 olgu kalca muayenesı goturduk sag normal sol ıse eklem acısında gerılık var 1 ay ıkı bez le kullan 1 ay sonraya randevu verdı bole olupda sonucu acıklanan ark..bılgı verebılırmı yaptıgı ozel bırsey varmı dıı
buda benım ask tanemmm:)
Eki Görüntüle 796476 bayramdakı fotomuzzz:)))))))))maasalah subhanallah dıyelım lutfenn
canım senn yedıgın ona yansıdıgı ıcın sen prınc haslaması-patates haslaması-sefatalı-muz-sarı leblebı tuket dırek ona yansız zaten ınsll sıfa dılegımleeeeee
kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
çok tatlı canım allah bağışlasın maşallahBebeğim uyumuyor diye şikayet etmiştim geçen gün değil mi ben :))) Şimdi de çok fazla uyuyor gibi geliyor ? Acaba eskiden gün içinde hiç uyumadığı için mi şimdi böyle hissediyorum?
Fazla uyuması bir hastalık belirtisi değildir değil mi? Ben böyle kuruntulu bir anne olmak istemiyorum yaaaaaaNe yapmam lazım acaba?
Bu arada kızlar işte bu şirin kızda benim Masal'ım :)
Eki Görüntüle 794141 Eki Görüntüle 794143 Eki Görüntüle 794146
canım biz 1 aydan fazladır mama kullanıyoruz günde bir yada 2 defa veriyorum herşey yolunda gidiyo sende bozma morelini mama takviyesi yapmaktan korkma hem kilosunun olmaması sağğlıklı olmadığı anlamına gelmez...kızlar bebeişlere anne sütü yanında mama veriyormusunuz? bizim oğlan 2 haftada 300 gr almış zaten çok kilo alan bir bebek değil ayda 700 gr alıyor ortalama doktorumuz 4 ay idare etmeye çalışalım sonra mama takviyesi yapıcam dedi benim de içim cız etti.. bazı bebekler sadece anne sütüyle toplu oluyor benim oğlan niye öyle değil bilemedim gerçi boyu iyi gidiyor.. aslında sağlıklı olsun sadece ve mama da öcü değil biliyorum mutlaka birçok faydası var ama annelik işte bi tuhaf oldum.. sizler mama takviyesi yapıyor musunuz?
Herkese Günaydın
bizde BCG aşımızı bugün olduk ebe bir iki gün ağrısı ateşi olur ateş düşürücü kullanın dedi.inş. ateşi filan olmadan atlatırız çünkü bu ateş durumlarından filan çok tırsıyorum .bir hafta sonra 3 aylık olcaz kilosu 5900 boyu 62 nasıl sizce zayıf mı?sizin bebişiniz boyu kilosu ne kadar?
kızlar ROTA VİRÜS yani ishal aşısını yaptıran var mı? illaki yaptırmak gerekiyomu?
3 aylik asinizi vuruldugunda 2-3 gün sonra yan etkileri oldumu hic? Pazartesi günü tetanus, karma ve rota virus asini yapti doktorumuz 2 gündür biraz huysuzdu bugün yattigi yerde oynuyordu birden aglamaya basladi bagira bagira kipkirmizi oldu aglamaktan sesi kisildi resmen herseyi demedim sustramadim meme verdigimde aninda susardi onu bile istemedi yaklasik 40 dk agladi agri kesici fitil verdim bitane kucagimda aglarken uyuya kaldi asidanmi kaynakli yoksa baska bir derdimi var anlamiyorum doktorada ulasamadim birtürlü asi sonrasi ayni sesi yasayan oldumu
bizde senin oğlunu ham yapıcaz ana kız haberin olsunnseni ben ham yaparımmm güzel çilegim benimmmm
arkadaslar dun abimin bebegi dunyaya geldi.yengemin hamileligi problemliydi tansiyon pihtilasma idrar yollarindaki iltahap icin antibiyotik vermisler bebek 35 haftalikti az daha dursun diyordu doktor.vucut antibiyotige reaksiyon gosterdi komayma girdi yengem bebegi aldilar ama oksijensiz kalmis bebek zekasinda neolur bilemeeyiz diyorlar.cok uzgunuz kime yanalim bilmiyoruz.100 tane ayetelkursu okurmusunuz yengeme ve bebegimize
oturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
buda bizim yaklaşık 1 haftadır çekildiğimiz fotolarımız :)
Eki Görüntüle 795495 Eki Görüntüle 795499 Eki Görüntüle 795500 Eki Görüntüle 795501 Eki Görüntüle 795502
canım benm oğlun çiroz falan değil maşallah boyu çok uzunn bence ondan zayıf görünüyooo selvi boylumm....
anam naptın sen bu bebeye türkiye yaramış kızızmaa haaa öperim onu kocamannn pek ciddi anam senin kızzz bakışlarıyla yakar bu oratalığı söliyimm büzüştürüvercem şimdi haaa
canım bencede kan olmadığı sürece problem yok ama isttersen ishal için farklı mamalar var onları deneyebilirsin...kızlar oğlum ishal oldu cıvık cıvık ve yeşilimsi ..biraz önce babasının kucağındaydı ..bezinden taşmış babasının üzerine akmış.. önce güldük falan ama açınca farkettimki ishal olmuş.. iki gün önce doktora kakasında hafif değişiklik var dediğimde kan olmadığı sürece ilaç kullanma geçer falan dedi.. siz neler yaptınız.. nasıl geçerki mamadan farklı ne verebilirim.. bi akıl verin ..
bak sen bıdışaa gözleri da mavişmi nee çok canlar yakar annesi bu maşallhh...
maşallah canım çok tatlı bebeişin....merhabla oglumun ablaları abılerıı(gunluk buyuksunuzya bısden
bısı unutmadınız degılmıı artık temmuz topıgıne zor gırıyomm o yusden buraya pek ugrayamaıyorumm yoksam sagolasınız hep aklımdasınız nurgu66 dan alıyom haberını gercı oda bu aaralar gıremyr pc yok
foto paylaanlar super bebekler nız
talıaa bayıldım kıscene ama cok cıddı yawwwwwwww
guvencım her zamankı gıbım paşann
hulya cım senn paşada sımdıden abılık yapıyor oturma cabasına dusmmusyaa:)
baska paylasan varmıdı varsada unuttum herladee:)
affolaa
kızlar oglum buugn 61 olgu kalca muayenesı goturduk sag normal sol ıse eklem acısında gerılık var 1 ay ıkı bez le kullan 1 ay sonraya randevu verdı bole olupda sonucu acıklanan ark..bılgı verebılırmı yaptıgı ozel bırsey varmı dıı
buda benım ask tanemmm:)
Eki Görüntüle 796476 bayramdakı fotomuzzz:)))))))))maasalah subhanallah dıyelım lutfenn
canım senn yedıgın ona yansıdıgı ıcın sen prınc haslaması-patates haslaması-sefatalı-muz-sarı leblebı tuket dırek ona yansız zaten ınsll sıfa dılegımleeeeee
canım takma kafanı ya taktıkça daha da gider sütün olduğu kadar ya mamalar olmasaydı napıcaktık dediğin gibi burda hiç emziremeyen annelerde var onları düşün içini ferah tut...sonunda hastane pompası kiraladım denemek için 1 haftalık sonuç hüsran.. gece oğluma tek meme verdim 4 saat birikmiş mememi sağdım 15-20 dk da 50 cc çıktı ve gerçekten çok sündürüyo tabi acıtıyor memeyi.. ben kendi pompamlada sağsam o kadar sütü yarım saatte falan çıkartırdım yani.. benim sütüm yok herhalde bu kadar diye düşündüm gündüz 2 saate bir emmeye oğluma bir memeden ancak bu kadar süt geliyordur sanırım belki bu kadar bile gelmiyordurgece boyu uyuyamadım bunları düşünüp durdum. sonra sabah kalktığımda şükrettim halime dedim olduğu kadar rabbim ne verdiyse o.. elimden geleni yapıyorum günde 3-4 lt su içiyorum yediklerimi kısmıyorum güzel beslenmeye çalışıyorum. hipp çay rezene ne bulursam içiyorum. bir tek gündüz uyuyamıyorum ama napayım bir türlü gündüz uyumaya alışamadım onun yerine dinlenmeye çalışıyorum işi gücü bıraktım ev bile leş gibi. daha ne yapayım gerisi allahtan artık. nasıl süt biriktiricem bilemiyorum elimden geldiği kadar gece kalkıp sağıcam birde fırsat bulursam sabah ilk emzirmeden sonra kalanı sağarım. bugün sabah 2 memeyi de verip sağdım birinden 10 cc diğerinden 25 cc çıktı napayım attım dolaba allah bereket versin yapacak bişey yok. hiç sütü gelmeyen ya da çok az gelen arkadaşlarım bana kızmasınlar herkesin derdi de kendine işte insanoğlu hep daha fazlasını ister. çok uzun olmuş kusura bakmayın içimi döktüm öyle...
ay yapmaa aynı korkuyu bende yaşadımm bişi çıkmadı allahtann belki yoktur yaaa....kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
evet olduk. şimdilik sıkıntı yok. ağrı kesicinin etkisi gidince olacaklardan azıcık korkuyorum :)
eve gelincekanama oldu biraz. korktuk ama sanırım normalmiş. altını eşim değiştiriyor. ben tırsıyorum biraz. pek bakamıyorum. sünnet olurkende bakmadım.
lokal oldu. iğne vurulurken ağladı. sünnet olurken ık mık etti sadece. bitince b, on dakika sonra ağladı. beş dakika falan ağladı eve geldik sonra. yolda uyudu. eve gelirgelmez ağrı kesici verdim.
yoktur canım yaa tabi çok erken daha allah zamanında versin...oyy kızlar kızlar bi korkm var 3 gündür midem bulanıo ya üşütmüşümdür dimiii :18::18::18: dötüm tavan yaptı resmen korunuyoruz dkktte edios ama bu kdrda erken istemem oğlan 1-2 yaşına gelsin hele bi uslu olmasına rağmen düşünemem 2. çocuğu bikaç gün daha geçsin bakalım devam ederse test yapıcam beklentim yok ama korkmuorda deilim
oyy kızlar kızlar bi korkm var 3 gündür midem bulanıo ya üşütmüşümdür dimiii :18::18::18: dötüm tavan yaptı resmen korunuyoruz dkktte edios ama bu kdrda erken istemem oğlan 1-2 yaşına gelsin hele bi uslu olmasına rağmen düşünemem 2. çocuğu bikaç gün daha geçsin bakalım devam ederse test yapıcam beklentim yok ama korkmuorda deilim
Canim ya bir donem herkeste oluyor bu. Sut artiricilara devam. Ben yeniden still tee ve malt icecegi icmeye basladim. Sen de bir sure herseyi dene sut artirmak icin. Bir de 4.ayda bazi bebekler emmeyi birakiyormus, insallah birakmaz senin oglun.selam kizlar sanirim artik daha fazla gelicem buraya artk bilgisayar isi cozuldu
bebisim buyudu kocaman oldu masallah ama bu aralar benim sutum azaldi cok moralim bozuldu
Ya valla bu ay ben de acayip korktum bircok kez basim dondu yusuf yusuf oldum. Insan resmen sok geciriyor. Hamileysen de Allah hayirlisini versinkızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
Iserken sorun olmuyor. Pipisi sisiyor malesef bi de dedigin gibi masum bebek pipisi olmaktan cikti artikilk idrarını sünnet sırasında yaptısonrada yapmış galiba. 4. bezimizi demin değiştik. normalde günde 1 kez kaka yapıodu. bir iki gündür 2-3 kez yapıyor. kakası pipisine değer diye kkorkuyorum. eve geldiğimizden beri 2 kakalı bez değiştik. sesi duyar duymaz hemen eşimi çağırıyorum. bulaşırsa yıkayın ılık suyla dedi dr ama tırsıyorum işte.
bide çok şişti pipisi ya2-3 katı oldu eski halinin hem hiç güzel olmadı ben beğenmedim. pipisinin eski hali daha güzeldi tatlıydı
Ayni benimki de boyleya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?