2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim benimkinin iltihabi bayagi ilerledigi halde hic atesi cikmamisti emmesi o hafta azalmisti hastaneye yatip serum alir almaz tekrar düzeldi her saat basi meme istiyordu o emerken yutkundukca kulagi cok sancir acidan yutkunamaya bilir orta belki yutkundukca cani yandigi icin emmiyordur..

Oglun bugün sünnet olacakti dimi?
Ne durumdasiniz cnm?

evet olduk. şimdilik sıkıntı yok. ağrı kesicinin etkisi gidince olacaklardan azıcık korkuyorum :)

eve gelincekanama oldu biraz. korktuk ama sanırım normalmiş. altını eşim değiştiriyor. ben tırsıyorum biraz. pek bakamıyorum. sünnet olurkende bakmadım.

lokal oldu. iğne vurulurken ağladı. sünnet olurken ık mık etti sadece. bitince b, on dakika sonra ağladı. beş dakika falan ağladı eve geldik sonra. yolda uyudu. eve gelirgelmez ağrı kesici verdim.

Ohh ..hadi geçmiş olsunn cnm..atlatmissınız..darisi başımıza.
Lokal yapıldığında kendisini tutmuşlardir ,ondan aglamistir
Sadece ilk idrar yaptiginda bayagi ağlar. .sonrası rahat olur ama
2 günde mirildanmalarida biter.kolay gelsin size

Fazla hareketlenmeden, dis faslı baslamadan yaptırmak istiyorum bende

ilk idrarını sünnet sırasında yaptı sonrada yapmış galiba. 4. bezimizi demin değiştik. normalde günde 1 kez kaka yapıodu. bir iki gündür 2-3 kez yapıyor. kakası pipisine değer diye kkorkuyorum. eve geldiğimizden beri 2 kakalı bez değiştik. sesi duyar duymaz hemen eşimi çağırıyorum. bulaşırsa yıkayın ılık suyla dedi dr ama tırsıyorum işte.

bide çok şişti pipisi ya 2-3 katı oldu eski halinin hem hiç güzel olmadı ben beğenmedim. pipisinin eski hali daha güzeldi tatlıydı

Son düzenleyen: Moderatör:
İlahiii..güldürdün benii:))))
Artik cok geç. . Oldu daa bitti maşallahhh

Evet kakasinin değmemesi lazım. .cok şükür atlattın cnm, kolay gelsin

İlahiii..güldürdün benii:))))
Artik cok geç. . Oldu daa bitti maşallahhh

Evet kakasinin değmemesi lazım. .cok şükür atlattın cnm, kolay gelsin

çok teşekkür ederim canım. insan kıyamıyor ya. bi ara yaptırmasak mı falan dedim :) kızlar da evlenmeyiversin. oğluşum bana kalsın

eski halini özlücem :) fotograf falanda çekmedik ya. gitti canım pipi

yıldönümünz kutlu olsun tatlım bnm oğlanın doğduğu gün yıldönümümüzdü karambole geldi anlıycağın bi çiçekle yırttı kociş seneye acısı çıkar artık oğluşa geçmiş olsun salgın var bende griptim bol emzirdim kapmasın die şükür olmadı ama burnu bnmkininde çok tıkanıo ya 1 gün iyiyse öbr gün hırıl hırıl yavrum allah kolaylık versin bzlere

kıyamam geçmiş olsun ilaç verme bence doktorlar kola kolay vermio ilaç kendi kendine geçecektir mama aslında kakayı kıvamlı edio ama sen 2 saatte bir yada daha kısa tut ver mamasını sürekli geçecektir geçmiş olsun tkrar cnm
tütütü maşallah tosunuma nasılda büyümüş suzancım öp yerime paşamı

çok tatlı canım allah bağışlasın maşallah

canım biz 1 aydan fazladır mama kullanıyoruz günde bir yada 2 defa veriyorum herşey yolunda gidiyo sende bozma morelini mama takviyesi yapmaktan korkma hem kilosunun olmaması sağğlıklı olmadığı anlamına gelmez...

canım biz yaptırdık rotavirüsü yaptırman daha iyi şart değil ama hastalık vücuda girdiği zaman daha hafif atlatıyo bence yaptır..

esracım aşıdan değildir bence zaten ben yazana kadar sen yazmışsın diş çıkartıyomuş allahım kolaylıkla çıkarmayı nasip etsin inş...
seni ben ham yaparımmm güzel çilegim benimmmm
bizde senin oğlunu ham yapıcaz ana kız haberin olsunn

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inş bi problem yoktur bebeişinizde

kız bune ağzını yüzünü yirim onun bakk....
Eki Görüntüle 795549

bu da benim çiroz oğlummmm... :) :)
canım benm oğlun çiroz falan değil maşallah boyu çok uzunn bence ondan zayıf görünüyooo selvi boylumm....

anam naptın sen bu bebeye türkiye yaramış kızızmaa haaa öperim onu kocamannn pek ciddi anam senin kızzz bakışlarıyla yakar bu oratalığı söliyimm büzüştürüvercem şimdi haaa...tetesi kızlarımızın tulumlarıda aynı haa...
canım bencede kan olmadığı sürece problem yok ama isttersen ishal için farklı mamalar var onları deneyebilirsin...

bak sen bıdışaa gözleri da mavişmi nee çok canlar yakar annesi bu maşallhh...

maşallah canım çok tatlı bebeişin....papyonuda takmış beyfendi olmuş ....

canım takma kafanı ya taktıkça daha da gider sütün olduğu kadar ya mamalar olmasaydı napıcaktık dediğin gibi burda hiç emziremeyen annelerde var onları düşün içini ferah tut...

kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
ay yapmaa aynı korkuyu bende yaşadımm bişi çıkmadı allahtann belki yoktur yaaa....

canım geçmiş olsun allah damatlığını göstersin inşallah.....

oyy kızlar kızlar bi korkm var 3 gündür midem bulanıo ya üşütmüşümdür dimiii :18::18::18: dötüm tavan yaptı resmen korunuyoruz dkktte edios ama bu kdrda erken istemem oğlan 1-2 yaşına gelsin hele bi uslu olmasına rağmen düşünemem 2. çocuğu bikaç gün daha geçsin bakalım devam ederse test yapıcam beklentim yok ama korkmuorda deilim

yoktur canım yaa tabi çok erken daha allah zamanında versin...

powercim elma olayına başladım bakalım inşallah faydasını görürüm bu arada oğluşun çok fena bakıyooo gördümm anladım obakışlarııı
zeynoomm canım olaylar biraz üstüste gelmiş takma kafana dilerim herşey yoluna girerr sen her zaman enerjisi yüksek güzel insanlardan birisin bu enerjin bende dahil biçok arkadaşa morel oluyoo seni çok seviyoruz zeynooooogrup terpisinde hissettim kendimiiikız seni çağırmıyolar ya bunlar anlamıyo bu işten ben sana söliyim...
pdnk hikayene bayıldım canım çok hoştuu ama tırıspı lafım yeni favorimm
keepcim hoşgeldin özlettinşekerimm yaa
esraa valla elimde değil ya giremiyorum yada çıkamıyorum oratsını bulcam inşallah...
melinnaz bebeğine bayıldım canım bantlarına hasta oldum bende aldım birsürü ama korkuyorum takamıyorum hemen iz yapıyoo

kaçırıdğım şeyler içinde çok üzgünüm bi kaç gün kaçırıyorum lafın dibine vurmuşsunuz anam...

ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:

benimde çok bulanıyor. idrar yolu iltihabındanndır die şüphe ediyrum

tek tek tek alıntılayamıyorum. sünnetimizi tebrik edenlere teşekkür ederim.

selam kizlar sanirim artik daha fazla gelicem buraya artk bilgisayar isi cozuldu
bebisim buyudu kocaman oldu masallah ama bu aralar benim sutum azaldi cok moralim bozuldu
Canim ya bir donem herkeste oluyor bu. Sut artiricilara devam. Ben yeniden still tee ve malt icecegi icmeye basladim. Sen de bir sure herseyi dene sut artirmak icin. Bir de 4.ayda bazi bebekler emmeyi birakiyormus, insallah birakmaz senin oglun.

kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
Ya valla bu ay ben de acayip korktum bircok kez basim dondu yusuf yusuf oldum. Insan resmen sok geciriyor. Hamileysen de Allah hayirlisini versin

Iserken sorun olmuyor. Pipisi sisiyor malesef bi de dedigin gibi masum bebek pipisi olmaktan cikti artik

ya kızlar benm bu kız yumrukları şapırtada şapıradata bir emiyor anlatamam salyalar aldı başını gidiyoo bide hırslanıyo ısırmaya çalışıyo gibi bizdemi diş çıkartıyoruz acabaa :26:
Ayni benimki de boyle

Bugun oglum beni utandirdi. Misafirlerin yaninda aglayip zirlamadi. Sessizce cikardi gazini. Onlar gidince biraz zirladi ama cok degil. UStelik telastan koca gun bir kez ilac vermistim. Diyorum ya mizmizlik benimkisinin derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…