2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sürekli kıyafet değiştiriyorum valla şimdi böleseyse çıkartırken napcaz bilmem
bütün bebekler aynı hayatım derlerya bi kocanı bi çocuğunun lafını etmicen mutlaka utandırırlar diye omisal seninkide...

Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onune

süt korur işine kulak asmadım bi de sözde korunduk nasıl oldu anlamadım idrar tahlilim pozitif pzt dr gidicez

ay canım hayırlısı olsun sanırım hepimizin korkulu rüyası allah biliyor ya herkese zamanında nasip etsin..

ay bilmiyorumda bu sıpanın totosuna 2 tane patlatçam artık.. :)

geçmiş olsun canım allah damatlığını da göstersin.. öncesinde aç kalması gerekti mi ya da sonra şu kadar emzirme falan dediler mi?

sağol hayatım pipirikliyim zaten ben biraz başıma da ne geliyosa çok düşünmekten geliyo.. ama artık anne oldum azcık yontsam kendimi iyi olcak..

valla biz daha 1 kere birlikte olduk geri çekme yöntemiyle korunduk ki hiç güvenmiyorum. 10-15 gün sonra doktor kontrolüm vardı o bişey demedi herhalde bişey olsa anlardı bende test yapmadım ama bende çok tırstım bir daha yapmadım 3.ay dolsun hemen spiral taktırıcam adamın işkencesi de bitsin..

Eveeeet oglumun huzursuzlugu bugün yine tavan yapti gün boyu güzel emdi ama her 20 dakika da basladi huysuzlanip aglamaya dişmi degilmi baska birseyimi var derken en son arkadaslarla kahve icmeye bulusmustuk kahveleri söyledik basladi huysuzlanmaya onlar oturup muhabbet ederken ben kalkip bir oraya bir buraya kucagim da sakinlestirmeye calisip durdum, dayanamadim hastaneye götürdüm herseyi kontrol edildi hic birseyi yok cok saglikli bir bebek dediler, agzinda ki bitmeyen salyasina yumrugunu kemirisine bakarak büyük ihtimalle damagi dis icin yer hazirliyor denildi ardindan bebek psikolojisi ve gelisiminden sorumlu bir uzmana yönlendirildik, bu aylar da bebegin birgün akilli bir gün huysuz veya sürekli huysuz olmasi normal artik gözleri daha iyi görüyor herseyin daha iyi farkina variyor ve kabus görme dönemi basladi özellikle uykusun da agliyorsa gündüzleri de huzursuz olmasi cok normal beyni birden cok hizli gelismeye basladigi icin bunu kaldiramiyor kisacasi bu aylarda cok zaman ne istedigini bilmez sirf rahatlamak icin bile aglayabilirmis.. Önceden rüyasin da sirf sesler duyar ama bu zamanlar da gün icin de korktugu seyi beynine kaydedip
(mesela asi yapildigi an) uykusunda kabus olarak görür denildi..

Biliyorum hepimiz bebegin nesi var hastami yine ne oldu telasini cok kez yasayip merak ettigimiz icin söylenenleri sizinle de paylasmak istedim.. unutmadan birde ates düsürücü ve agri kesici fitili atesi cikmadigi sürece kesinlikle vermeyin eger agrisi oldugundan süpheleniyorsaniz bunun icin sirf agri kesici, huzursuz oldugu zamanlar da bebekler icin sakinlestiri var bunlari kullanin ates ve agri icin olan fitil gelisimi icin cok sagliksiz resmen bebegin bagisiklik sistemine dur diye müdahale ediyorsunuz denildi onun yerine sakinlestiri aldim eve gelirken birtane verdim 20 dk sonra yatagina biraktim kendi kendine uyudu (normal de yarim saat kucakta dolastirmam lazim)

bencede hayatım çocuklar büyüyene kadar daha nelerle karşılaşacaksın hazırlıklı olman gerek herşeyi takarsan yandınnn

anamm maaşallah daha ne yapçan.. benim oğlan bugün sabah 7 den akşam 7 ye uyumadı ben pert oldum uyuduktan sonrada anca dötüm yer gördü valla.. bi de karnım aç uykum var ayy temel ihtiyaçlarımı karşılayamaz olduum allah 2 çocuklulara sabır versin..

Hanimlar ikinizde bana gelin
Cocuklari ben oyalarim soz

olur valla.. ben izmirdeyim buralardaysan geleyim. zaten gezcek kapı arıyorum..

canım geçmiş olsun çocuklar çoğu zaman böyle huzursuz olabliyolar malsf hani bizdede olurya tersinden kalkmak gibi bii ama sakinleştirici iyimiş bitanede derinemi alsamm...

canım geçmiş olsun çocuklar çoğu zaman böyle huzursuz olabliyolar malsf hani bizdede olurya tersinden kalkmak gibi bii ama sakinleştirici iyimiş bitanede derinemi alsamm...

Aynen hayatim ama gel görki en ufak seyde endiseleniyoruz inan ayakta duramiyorum yorgunluktan bacaklarim sizliyor sürekli bir avutma derdi offf ne zor ismis arkadas bebek büyük konustum sanirim dilimi esek arilari soksun evli cocuklu bayanlara ne kadar bakimsizlar salmislar iyice kendilerini der dururdum aynisi yasiyorum

ya sizi gidiler bide bizim gibi iki tane olanları düşünncanım şaka bi yana seni çok iyi anlıyorum ama inan bu dönemler çabuk geçicek anlamıcaksın şimdi zor ama hele seneye bi yürümeye başlasın bugünleri mumla arıcan emin ol allah sağlık versin inş...

bak bu saat oldu hala akşam yemeği yiyemedik..ben oğlanı yıkadım giydir,besle,uyut..kocayı da mutfağa koydum artık gönlünden ne koparsa yapsın onu yeriz..hakkaten iki çocuk düşünemiyorum ya, nasıl bir enerji lazım

10 Mayıs
4 aylık olacağız biz
24 gün aramız
oo bizimki baya küçükmüş

tugok,

biizmki lokal anestezi olduğu için aç olsun demedile. hatta ben evde yedirdim. hazırlan et hastaneye git derken açıktı oğlum. uyuşturucu iğneyi yaparken doktora sordum. aç dedim. dr da iyice doyur keyfi yerine gelsin dedi.

iğnenin etkisinden sanırım iyi emmedi beni. sünnetten önce mama hazırladım. sünnet sırasında doktora sordum verelimmi diye. huysuzlanırsa verirsiniz dedi. çok huysuzlanmadı bizde sünnet bittikten sonra verdik. beslenme ile ilgili bi orun olmadı. ama genel anestezide aç olmak gerekiyormuş sanırım.

bu arada fiyat bilgisi de vereyim. ben merak ediyordum çok fiyat bilgisine ulaşamamıştım. 150 sünnet 30 muayene ücreti vardı. 180 ne geldi yani. 40 tl de ilaçlara verdik.

hastane bana pek hijyenik gelmedi ama dr iyiydi. eşim de iyi yaptığını söyledi. o izledi ben bakamadım. kamerayada alcaktık ama sarjı bitti makinenin.

aaa koskoca kadının yaptığına bak

ay sen çok yaşa emii

karşılaşamıyoruz doğru canım dediğin gibi bende 2 çocuk biriyoksa biri var malsf 3 4gündür de gezmelerdeydim ancaaa
senin büyük oğlan kreşe gitmiyor mu? dün arkadaşlarla oturduk, ikizleri vardı kreşe başlamışlar kızcağız bir anda bomboş kalmış özlemiş etmiş, ama yüzü gözü açılmış yaah bizim de gelecek mi o zamanlarımız

Hu huuu topigin sahibesii geldiiiiii
oyle cok yazmissiniz ki okudum okudumm baktim cok birikti alintilar amaaann cvp yazmaya kalksam gece 3 den once bitmezzz en iyisi yazmamak dedim
bundan sonra ben yokken sohbet etmeyi yasakliyorum
kafami bozmayinn vallah topigi sataram haaaaa

Merhaba hanımlar bikaç gündür yazamıyorum ancak fırsat buldukça okuyabiliyorum geçmişi evimi yeniliyorum halıydı perdeydi koltuktu,mobilyaydı derken öldüm valla ama ne kadar yorgun olsamda bağımlılık buraya bi göz atmadan yapamıyorum dünürlük muhabbetleri oluyor anladığım kadar talip olanlar olur diye göstermiyorum ben prensesimi:))))şaka tabii avatara resim nasıl yüklenir bilmiyorum cahilliğime verin biz zaten Esranın oğluna talibiz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…