Canim ya bir donem herkeste oluyor bu. Sut artiricilara devam. Ben yeniden still tee ve malt icecegi icmeye basladim. Sen de bir sure herseyi dene sut artirmak icin. Bir de 4.ayda bazi bebekler emmeyi birakiyormus, insallah birakmaz senin oglun.
Ya valla bu ay ben de acayip korktum bircok kez basim dondu yusuf yusuf oldum. Insan resmen sok geciriyor. Hamileysen de Allah hayirlisini versin
Iserken sorun olmuyor. Pipisi sisiyor malesef bi de dedigin gibi masum bebek pipisi olmaktan cikti artik
Ayni benimki de boyle
Bugun oglum beni utandirdi. Misafirlerin yaninda aglayip zirlamadi. Sessizce cikardi gazini. Onlar gidince biraz zirladi ama cok degil. UStelik telastan koca gun bir kez ilac vermistim. Diyorum ya mizmizlik benimkisinin derdi
Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onunesürekli kıyafet değiştiriyorum valla şimdi böleseyse çıkartırken napcaz bilmem
bütün bebekler aynı hayatım derlerya bi kocanı bi çocuğunun lafını etmicen mutlaka utandırırlar diye omisal seninkide...
süt korur işine kulak asmadım bi de sözde korunduk nasıl oldu anlamadım idrar tahlilim pozitif pzt dr gidicez
Canim benimkinin iltihabi bayagi ilerledigi halde hic atesi cikmamisti emmesi o hafta azalmisti hastaneye yatip serum alir almaz tekrar düzeldi her saat basi meme istiyordu o emerken yutkundukca kulagi cok sancir acidan yutkunamaya bilir orta belki yutkundukca cani yandigi icin emmiyordur..
evet olduk. şimdilik sıkıntı yok. ağrı kesicinin etkisi gidince olacaklardan azıcık korkuyorum :)
eve gelincekanama oldu biraz. korktuk ama sanırım normalmiş. altını eşim değiştiriyor. ben tırsıyorum biraz. pek bakamıyorum. sünnet olurkende bakmadım.
lokal oldu. iğne vurulurken ağladı. sünnet olurken ık mık etti sadece. bitince b, on dakika sonra ağladı. beş dakika falan ağladı eve geldik sonra. yolda uyudu. eve gelirgelmez ağrı kesici verdim.
canım biz 1 aydan fazladır mama kullanıyoruz günde bir yada 2 defa veriyorum herşey yolunda gidiyo sende bozma morelini mama takviyesi yapmaktan korkma hem kilosunun olmaması sağğlıklı olmadığı anlamına gelmez...
canım benm oğlun çiroz falan değil maşallah boyu çok uzunn bence ondan zayıf görünüyooo selvi boylumm....
canım takma kafanı ya taktıkça daha da gider sütün olduğu kadar ya mamalar olmasaydı napıcaktık dediğin gibi burda hiç emziremeyen annelerde var onları düşün içini ferah tut...
:
oyy kızlar kızlar bi korkm var 3 gündür midem bulanıo ya üşütmüşümdür dimiii :18::18::18: dötüm tavan yaptı resmen korunuyoruz dkktte edios ama bu kdrda erken istemem oğlan 1-2 yaşına gelsin hele bi uslu olmasına rağmen düşünemem 2. çocuğu bikaç gün daha geçsin bakalım devam ederse test yapıcam beklentim yok ama korkmuorda deilim
Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onune
Ben de cok degistirmeye basladim. Artik mama onlugu takiyorum onune
ay canım hayırlısı olsun sanırım hepimizin korkulu rüyası allah biliyor ya herkese zamanında nasip etsin..
ay bilmiyorumda bu sıpanın totosuna 2 tane patlatçam artık.. :)
geçmiş olsun canım allah damatlığını da göstersin.. öncesinde aç kalması gerekti mi ya da sonra şu kadar emzirme falan dediler mi?
sağol hayatım pipirikliyim zaten ben biraz başıma da ne geliyosa çok düşünmekten geliyo.. ama artık anne oldum azcık yontsam kendimi iyi olcak..
valla biz daha 1 kere birlikte olduk geri çekme yöntemiyle korunduk ki hiç güvenmiyorum. 10-15 gün sonra doktor kontrolüm vardı o bişey demedi herhalde bişey olsa anlardı bende test yapmadım ama bende çok tırstım bir daha yapmadım 3.ay dolsun hemen spiral taktırıcam adamın işkencesi de bitsin..
Yoruluyoruz cnm yaa.. azcık rolantide kalalim dimi
Sabahtandir 2 kere çamaşır astim.yemek bulasik.ev supur, sil, toz al
Bebisi yıkadim, uyuyoo.. ama ütü var ve aksama yemek yok.ama yüreğim kalmadı
Ne zaman emekliye ayrılırız acep
Hanimlar ikinizde bana gelin
Cocuklari ben oyalarim soz
Eveeeet oglumun huzursuzlugu bugün yine tavan yapti gün boyu güzel emdi ama her 20 dakika da basladi huysuzlanip aglamaya dişmi degilmi baska birseyimi var derken en son arkadaslarla kahve icmeye bulusmustuk kahveleri söyledik basladi huysuzlanmaya onlar oturup muhabbet ederken ben kalkip bir oraya bir buraya kucagim da sakinlestirmeye calisip durdum, dayanamadim hastaneye götürdüm herseyi kontrol edildi hic birseyi yok cok saglikli bir bebek dediler, agzinda ki bitmeyen salyasina yumrugunu kemirisine bakarak büyük ihtimalle damagi dis icin yer hazirliyor denildi ardindan bebek psikolojisi ve gelisiminden sorumlu bir uzmana yönlendirildik, bu aylar da bebegin birgün akilli bir gün huysuz veya sürekli huysuz olmasi normal artik gözleri daha iyi görüyor herseyin daha iyi farkina variyor ve kabus görme dönemi basladi özellikle uykusun da agliyorsa gündüzleri de huzursuz olmasi cok normal beyni birden cok hizli gelismeye basladigi icin bunu kaldiramiyor kisacasi bu aylarda cok zaman ne istedigini bilmez sirf rahatlamak icin bile aglayabilirmis.. Önceden rüyasin da sirf sesler duyar ama bu zamanlar da gün icin de korktugu seyi beynine kaydedip
(mesela asi yapildigi an) uykusunda kabus olarak görür denildi..
Biliyorum hepimiz bebegin nesi var hastami yine ne oldu telasini cok kez yasayip merak ettigimiz icin söylenenleri sizinle de paylasmak istedim.. unutmadan birde ates düsürücü ve agri kesici fitili atesi cikmadigi sürece kesinlikle vermeyin eger agrisi oldugundan süpheleniyorsaniz bunun icin sirf agri kesici, huzursuz oldugu zamanlar da bebekler icin sakinlestiri var bunlari kullanin ates ve agri icin olan fitil gelisimi icin cok sagliksiz resmen bebegin bagisiklik sistemine dur diye müdahale ediyorsunuz denildi onun yerine sakinlestiri aldim eve gelirken birtane verdim 20 dk sonra yatagina biraktim kendi kendine uyudu (normal de yarim saat kucakta dolastirmam lazim)
canım geçmiş olsun çocuklar çoğu zaman böyle huzursuz olabliyolar malsf hani bizdede olurya tersinden kalkmak gibi bii ama sakinleştirici iyimiş bitanede derinemi alsamm...
Aynen hayatim ama gel görki en ufak seyde endiseleniyoruz inan ayakta duramiyorum yorgunluktan bacaklarim sizliyor sürekli bir avutma derdi offf ne zor ismis arkadas bebek büyük konustum sanirim dilimi esek arilari soksun evli cocuklu bayanlara ne kadar bakimsizlar salmislar iyice kendilerini der dururdum aynisi yasiyorum
bak bu saat oldu hala akşam yemeği yiyemedik..ben oğlanı yıkadım giydir,besle,uyut..kocayı da mutfağa koydum artık gönlünden ne koparsa yapsın onu yeriz..hakkaten iki çocuk düşünemiyorum ya, nasıl bir enerji lazımYoruluyoruz cnm yaa.. azcık rolantide kalalim dimi
Sabahtandir 2 kere çamaşır astim.yemek bulasik.ev supur, sil, toz al
Bebisi yıkadim, uyuyoo.. ama ütü var ve aksama yemek yok.ama yüreğim kalmadı
Ne zaman emekliye ayrılırız acep
10 Mayıs
4 aylık olacağız biz
24 gün aramız
kızlar moralim cok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen galiba yeniden hamileyim
Kızlar inanmıyacaksınız ama sırf yazılanlara cevap vermek için internet kafeye girdimmmm
Bilmem kaç yaşında kadın ergenler gibi internet kafeye giriyor hayret bişeyim yaaa...
dün akşam benim laptop pert oldu telefondan da cevap yazmayı hiç sevmiyorum, kudurdum cevap yazamadığım içinbugün beşiktaşa geldim bir arkadaşımla görüşmeye o gidince hemen bi internet kafeye daldım...hayatımda yapmışlığım yoktur...ayy hala inanamıyorum kendime ne hale geldim bu topik yüzünden
bari daha fazla kalmayayım burda...
öpüyorum hepinizi, iyi hafta sonlarıııııııı
hkn canım sen de hoşgeldinnerelerdesin senle karşılaşamıyoruz gerçi ben de az girebiliyorum
senin büyük oğlan kreşe gitmiyor mu? dün arkadaşlarla oturduk, ikizleri vardı kreşe başlamışlar kızcağız bir anda bomboş kalmışkarşılaşamıyoruz doğru canım dediğin gibi bende 2 çocuk biriyoksa biri var malsf 3 4gündür de gezmelerdeydim ancaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?