2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben seni esmer zayif zarif citii piti orta boylu belki biraz daha uzun olabilirr böyle hayal ediyorum kahve yada ela gözlu
uzun siyah duz sacli

Sen kocam misin yoksa dogru soyle. Talia nin uyeligini caldin dimi. Talia yoksa sen beni gordun mu?
Sadece sacim duz degil, diger tahminlerin dogru

Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim

Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben

saol canim kiz bende gercekten seyzenle baska yerde göörustun sanmistim:26::26::26:
gördum canim keepin yaziisini ama oyunu bende anlamadim oynamak isteyen olursa görunce anlarim artik:26::26::26:

yine kendim çalıp kendim söylüyom nerdesiniz yaaaaa

Ben geldim de gecmisi okuyup laf yetistirine kadar ooo kimse kalmadii
benim de öyle hayatım yine yalnız değilsin
hatta evde kocam ikide bir de güzel g.tlüm diyor bana
elalemin kocası güzel gözlüm der benimkinin dikkati başka taraflarımda

çıtı pıtı esmer bomba
çok sempatiksin.
asla altta kalmazsın, haşinsin, ihtiraslısın bi dee çok güzel sütlü tatlı yaparsııın

ay esmer kismi disinda tahminin ayni ben

ay canim allah sabir versin geçtiğimiz günlerde bende cok cektim biliyorsun
Büyüdükce ara ara cok yorucu oluyorlar.. ins seninkide hemencik düzelir. .

zeyno foto eklesene albümüne. ben senin o fotonu tam anlamamamıştım. minicik resimdi.

Cnm resim koymuyorum ama cok merak ediyosan mail adresini yaz ozelden mail atim
ben yazmadan cikmazsin insallahhhh:26::26:
fal gibi tahmin yapiyorusn masallahhhh bendeee isterimmmmmmmmmmm:26::26:

tühh cikmis bilee yaaa aklima da gelmistii kiz yaziyordun hemenmi ciktinn ask olsun ((

Dur ben tahmin edim sekerim
Orta boylu koyu uzun sacli güler yuzlu bir hatunsun
Belki gözlük kullaniyor olabilirsin
Ilk etapta cekingen tanidikcada samimi ve icten oluyo gibisin..
Nasil tuttu mu
zeynooooooo benide bodruma göturrrr zeynooo benide bodruma göturrrrrr:84::84::84:

gel kiz goturmeyen nolsunnnn

zeyno başbaşayız galiba. hadi fotonu koy ben bi görim

Tovbe yarappimmmm

Oyunu bende tmm anlamadim cnnmm seyzen nerdeki nerden gönderiyorsunn

bende anlamadim banada anlatin

Beni nasil hayal ediyorsunuz merak ediyorum

zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.

Kiz rezene dur ben tahmin edim senii
Oncelikle bi kere ben senii cok seviyorum

Uzun boylu naif kibar kumral olarak düşünüyorum. . Ince düşünceli iyi niyetli ve cok cana yakin oldugunu tahmin ediyorum

Sen kocam misin yoksa dogru soyle. Talia nin uyeligini caldin dimi. Talia yoksa sen beni gordun mu?
Sadece sacim duz degil, diger tahminlerin dogru

evettttt ben kocanim seninn yakalandim tühhh kimligim ortaya ciktii desifre oldum:26::26: :26:
acikca söyleyim tahmin etmek cok zor olmuyor burdakileirn geneli citi pitii birazda klasik turk kadinini dusununcee is tamamdir

Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim

Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben

bilmiyorumki. ben onu esmer sanıyorum. ufacık bi fotoydu. tam hatırlamıyorum. ben onu esmer hayal ediyorum

Ay geridonusum resmi desifre eden sensinn zaten nerenle bakmissin merak ettim simdiii

Rezenecim dogru gormussun sen beyaz tenliyim

evettttt ben kocanim seninn yakalandim tühhh kimligim ortaya ciktii desifre oldum:26::26: :26:
acikca söyleyim tahmin etmek cok zor olmuyor burdakileirn geneli citi pitii birazda klasik turk kadinini dusununcee is tamamdir

Yok sen benim kocam degilsin kesinlikle
cunku kocamin gozunde turk kadini sisman hatta obez bi goruntude

kizz dogruyu söylee cabuk sen beni nerde gördünnn kizimdan yola ciktin dimi seni uyanikk yalniz uzun saclarim yok artik turkiyede kisalttimm onlarii
digerleri konusunda yorum yapmiyacam bakalim seyzen ne yazcakk boy ve kilo konusundada zaten dunya duydu benim kisa ve sisko oldugumuu yalniz cekingen oldugumu tahmin etmene cok sasirdim :26::26::26:

göturmeyen ne olsunn bakimmm oyun konusunda keeepe sormak lazimm kimse anlamamis anlasilan

rezeneyi tutturmuşsun. bende foto koymuyorum ama özel albüme koyarsın diye düşünmüştüm. neyse hemen maiilimi atıyorum

gözüm görmüo uykusuzluktan yaa. bu ne sosyalleşme aşkıdır...

teşekkür ederiz teyzesi ♡♥♡ hadi koy bebek şekerinin resmini merak ettim.

maşallah ervaya cnm
Cnm bizimde diş derdimiz var aynı erva gibi diş etleri kabarmış ve sıkıntısı var parmağımi ağzına veriyorum ısırmaya uğraşıyo.

oooooo maşallah balkon süper oğluşun keyfi de yerinde , çok tatlı yaa yerim ben bu paşayı
Buarada o hikaye de cok hoş valla bu sıpalar bize her sşeyi yaptırıyor çaresiz kalınca. Bizde annemle çaresiz kalınca çarşafla çingene Salıncağı yapıp sallıyoruz kızı

Yok sen benim kocam degilsin kesinlikle
cunku kocamin gozunde turk kadini sisman hatta obez bi goruntude

benim icin ona HADIIII BEEEE ORDANNNN dermisinnn:26::26: klasik turk kadini birkerem obez degil sadece birazcik balik etlidirr asil obezlik yabancilarda cok fazlaaa hem bizim kadinlarimiz gibide degil kilo aldiklari yerleriin orantilari vicik vicikk her yerden tasiyorr birseyler öggggg

Kiz nerden gorcem foto yuklemedin ki hic
benim onsezim güçlüdür sekerimmm

zeyno allem ettim kallem ettim peşine düştüm

geçen gecede o kadar az uyudumki. bu saat olmuş belim kopuyor aklım başımda değil neyle uğraşıyorum. meraklı oluşumu seviyorum gerçi

böyle manyak dedektif gibi araştırmalarım vardır benim. bi kere bi konuda kadın eşinden bahsetti. tanınan bi şair eşim dedi. tabi eşinin ismini vermedi. ben interneti araştırdım araştırdım kızı da eşini de gördüm

elime ne geçecekse artık dayanamıyorum napim

arasırada gazetede bişi okuyorum. hiç bilmediğim bişi oluyor. tee geçmişlere gidip onu araştırıyorum. en son çakıcıyla ilgili bişiler okumuştum. ufacık bi haberden bişi merak ettim. onu araştır bunu araştır derken bi sürü bilmediğim bişiler öğrendim

Aynen yapistin yakama anacimmm baktim kurtuluş yok teslim oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…