Ben seni esmer zayif zarif citii piti orta boylu belki biraz daha uzun olabilirrböyle hayal ediyorum kahve yada ela gözlu
uzun siyah duz sacli
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim
Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben
ysmc yi nerde gördün..
yine kendim çalıp kendim söylüyomnerdesiniz yaaaaa
benim de öyle hayatım yine yalnız değilsin
hatta evde kocam ikide bir de güzel g.tlüm diyor bana
elalemin kocası güzel gözlüm der benimkinin dikkati başka taraflarımda
çıtı pıtı esmer bomba
çok sempatiksin.
asla altta kalmazsın, haşinsin, ihtiraslısın bi dee çok güzel sütlü tatlı yaparsııın
Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universiteye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin ne kadar stressli geciyor günler
zeyno foto eklesene albümüne. ben senin o fotonu tam anlamamamıştım. minicik resimdi.
ben yazmadan cikmazsin insallahhhh:26::26:
fal gibi tahmin yapiyorusn masallahhhh bendeee isterimmmmmmmmmmm:26::26:
tühh cikmis bilee yaaa aklima da gelmistii kiz yaziyordun hemenmi ciktinn ask olsun((
zeynooooooo benide bodruma göturrrr zeynooo benide bodruma göturrrrrr:84::84::84:
zeyno başbaşayız galiba. hadi fotonu koy ben bi görim
Oyunu bende tmm anlamadim cnnmm seyzen nerdeki nerden gönderiyorsunn
Beni nasil hayal ediyorsunuz merak ediyorum
zeyyyno ben fotonu gormeden once bebek bi avatarin vardi, esmer. İste onun gibi kara kaş kara goz biri olarak bekledim. Hatta ysmc i gorduysen onun gibi hayal etmistim.
Sen kocam misin yoksa dogru soyle. Talia nin uyeligini caldin dimi.Talia yoksa sen beni gordun mu?
Sadece sacim duz degil, diger tahminlerin dogru
Keep anlatmis bak yukarida senin istedigin seyzen in burada olmasi ben de sana.onu gonderdim
Nasil yani zeyno zaten beyaz tenliki yanlis mi gordum ben
bilmiyorumki. ben onu esmer sanıyorum. ufacık bi fotoydu. tam hatırlamıyorum. ben onu esmer hayal ediyorum
evettttt ben kocanim seninnyakalandim tühhh kimligim ortaya ciktii desifre oldum:26::26: :26:
acikca söyleyim tahmin etmek cok zor olmuyor burdakileirn geneli citi pitii birazda klasik turk kadinini dusununcee is tamamdir
kizz dogruyu söylee cabuk sen beni nerde gördünnn kizimdan yola ciktin dimi seni uyanikkDur ben tahmin edim sekerim
Orta boylu koyu uzun sacli güler yuzlu bir hatunsun
Belki gözlük kullaniyor olabilirsin
Ilk etapta cekingen tanidikcada samimi ve icten oluyo gibisin..
Nasil tuttu mu
gel kiz goturmeyen nolsunnnn
bende anlamadim banada anlatin
Ben geldim de gecmisi okuyup laf yetistirine kadar ooo kimse kalmadii
ay esmer kismi disinda tahminin ayni ben
ay canim allah sabir versin geçtiğimiz günlerde bende cok cektim biliyorsun
Büyüdükce ara ara cok yorucu oluyorlar.. ins seninkide hemencik düzelir. .
Cnm resim koymuyorum ama cok merak ediyosan mail adresini yaz ozelden mail atim
Dur ben tahmin edim sekerim
Orta boylu koyu uzun sacli güler yuzlu bir hatunsun
Belki gözlük kullaniyor olabilirsin
Ilk etapta cekingen tanidikcada samimi ve icten oluyo gibisin..
Nasil tuttu mu
gel kiz goturmeyen nolsunnnn
Tovbe yarappimmmm
bende anlamadim banada anlatin
Kiz rezene dur ben tahmin edim senii
Oncelikle bi kere ben senii cok seviyorum
Uzun boylu naif kibar kumral olarak düşünüyorum. . Ince düşünceli iyi niyetli ve cok cana yakin oldugunu tahmin ediyorum
teşekkür ederiz teyzesi ♡♥♡ hadi koy bebek şekerinin resmini merak ettim.masalllah canim kizinaa allahh nazarlardan korusun insallahh. arada olur okadarda canim benimkide uykuya gecemedigi zamanlarda cok huzursuz oluyor. hayirli ugurlu olsun mevlüdünüz insallah darisi bizim basimiza bize kismet olmadi henuz turkiyede yapcaktim olmadi ordada aaa bu arada ben bebek sekerimizin resmini cekimde ekleyimen baslarda ben yaptirmadigim icin eklememistim :26:
4:
maşallah ervaya cnmKızım dis cikarmaya başladı zaten. O gunde elimle kontrol ettigimde hissetmistim
DUn doktora götürdük huysuzdu Emmiyordu kaç gündür
Doktor muayene etti.dis etleri.kabarmis yakindir.dis cikarmasi dedi
Cok zorlanıyor. Ama yaa sürekli ağlıyor daha cok küçük. Kiyamiyorum
Bide.bebesine zayif diyenler
Ya ben ne yapayım 3.5 aylik
DUn tarttilar 5900gr 59 cm olmuş
kızLaaar.. balkonuma eski zaman beşiği kurdum.. oğlum bayıLdı.. içerde durduramayınca atıyorum hemen mest oluyor resmen ..nasıl olmuş ???
Eki Görüntüle 800278 Eki Görüntüle 800277 Eki Görüntüle 800276 Eki Görüntüle 800275
oooooo maşallah balkon süper oğluşun keyfi de yerinde , çok tatlı yaa yerim ben bu paşayıbizim buralar okadarda soğuk olmuyo öğle vakitlerinde çıkarabilirim sanırım.. ama soğuk olduğunda isterse naaparım bilmiyorum evin içinede kurarım artık.. ee malum bu veletler herşeyi yaptırıyo insana.. annem hep anlatır eskiden bi komşuları varmış.. çocuk ekmek istemiş oda bazlama derler ya açık ekmek yani ondan yapmış yesin diye ikiye bölmüş önüne koymuş çocuk tutturmuş ben bunu tüm isterim diye .. yenisini yapmış istememiş ağlamış durmuş .. kadında naapsın almış iğneyi ipliği ekmeği dikmiş.. onun gibi yani çaresiz kalınca NAAAPACAN YAPACAN MECBUUUURRR...
bazen durduramazsam emziğine pekmez sürüyorum azıcık ..zararlı diyolar ama onu alınca zınk diye susuveriyo =))
zeyno kutun dolmuş
Yaaa dur bosaltiyorum
Sadece rezeneyi dil görünüşe göre talia yida tutturmusumm
Yok sen benim kocam degilsin kesinlikle
cunku kocamin gozunde turk kadini sisman hatta obez bi goruntude
kizz dogruyu söylee cabuk sen beni nerde gördünnn kizimdan yola ciktin dimi seni uyanikkyalniz uzun saclarim yok artik turkiyede kisalttimm onlarii
digerleri konusunda yorum yapmiyacam bakalim seyzen ne yazcakkboy ve kilo konusundada zaten dunya duydu benim kisa ve sisko oldugumuu yalniz cekingen oldugumu tahmin etmene cok sasirdim :26::26::26:
göturmeyen ne olsunn bakimmmoyun konusunda keeepe sormak lazimm kimse anlamamis anlasilan
ayyyy canim yaaa unuttum ben onuuu resmini cekmem lazimm kizim uyusunda suan uyanik hanfendi oturoyor kucagimda bir elimide esir aldi tek elle yazmaya calisiyorummteşekkür ederiz teyzesi ♡♥♡ hadi koy bebek şekerinin resmini merak ettim.
Kiz nerden gorcem foto yuklemedin ki hic
benim onsezim güçlüdür sekerimmm
zeyno allem ettim kallem ettim peşine düştüm
geçen gecede o kadar az uyudumki. bu saat olmuş belim kopuyor aklım başımda değil neyle uğraşıyorum.meraklı oluşumu seviyorum gerçi
böyle manyak dedektif gibi araştırmalarım vardır benim. bi kere bi konuda kadın eşinden bahsetti. tanınan bi şair eşim dedi. tabi eşinin ismini vermedi. ben interneti araştırdım araştırdım kızı da eşini de gördüm
elime ne geçecekse artıkdayanamıyorum napim
arasırada gazetede bişi okuyorum. hiç bilmediğim bişi oluyor. tee geçmişlere gidip onu araştırıyorum. en son çakıcıyla ilgili bişiler okumuştum. ufacık bi haberden bişi merak ettim. onu araştır bunu araştır derken bi sürü bilmediğim bişiler öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?