2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın canımm seyzen yoktu kaç zamandır bi geldi pir geldi başlamış döktürmeleree

hele şunu anlatmadan geçemicemmyine ben böle uyumuşum benmki gelmişş bişi sormuş yatıyomuş oda ama ben hatırlıyorum birüya görüyomm kuşlar falan varrrben eşime diyomuşumki kuşları bıraktın falan kuşum nerdetabi bizimki başka kuş zannetmişş ne diyon ya falan diyo tabi ben sallamaya devamm ayy kaltığımda çok gülmüştüm eşim zaten kırılmışş videoyaya almış beni konuşturmuşş konuşturmuşşşneyse analtıyım dedim aklıma geldii hala gülüyommm

Tok karna iç...bi de o bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla içmek iyi değil diye biliyorum ben..özellikle mide açısından

ayy millet nasıl hastayım aslındaa içim çıkıcak hapşurmaktan valla sümükler yerlere kadarrr perişanımmm offf:2::2:

ahahahaaa başka kuş zannetmesi iyiymiş...
ayy ben de eşime yaparım onu...konuşturur konuşturur gülerim ama hiç videoya almadım

sen başak burcu musun yoksa
onlar uykularında ve uyandıklarında aynen senin yaptıklarını yapıyorlar da

ahahahaaa başka kuş zannetmesi iyiymiş...
ayy ben de eşime yaparım onu...konuşturur konuşturur gülerim ama hiç videoya almadım

ama öle bi konuşmuşumkii çeksen nerelere giderrr ondan sonra uzun zaman kocamdan önce yatmadım ne olur ne olmazzz

ayy millet nasıl hastayım aslındaa içim çıkıcak hapşurmaktan valla sümükler yerlere kadarrr perişanımmm offf:2::2:

oyyy kuzummmm...
hemen nane-limon-bal bi de hamileyken de içiyorduk bi bitki vardı toz şeklinde sarımsı adını hatırlayamadım şimdi ondan al istersen...

sen başak burcu musun yoksa
onlar uykularında ve uyandıklarında aynen senin yaptıklarını yapıyorlar da
yok canım ya ben yay burcuyum ama bazen özellikle yeni daldığım zaman biri beni uyandırırsa böle rüyamı anlatıyom direkkbikeresinde eşimle çıkarken adamadan ayrıldım yaa şaka gibi dimi ama gerçekkkve ben bunu sabah öğreniyomçok komikkkk

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

zeyno kutun dolmuş

aaa terbiyesize bak kutun dolu nedemek kız
Kiz rezene dur ben tahmin edim senii
Oncelikle bi kere ben senii cok seviyorum

Uzun boylu naif kibar kumral olarak düşünüyorum. . Ince düşünceli iyi niyetli ve cok cana yakin oldugunu tahmin ediyorum
küçükken kumraldım sonradan saçlarım koyulaştı nedense
saf derecesinde iyi niyetliyim de eşim gibi bir kurtla yaşamaya başladıktan sonra ben de yavaştan saflığımı kaybettim.
çekingenim o yüzden beni soğuk diye tanımlarlar

Kiz nerden gorcem foto yuklemedin ki hic
benim onsezim güçlüdür sekerimmm
hamiş sarı kafayı niye koydun kız

ben yazmadan cikmazsin insallahhhh:26::26:
fal gibi tahmin yapiyorusn masallahhhh bendeee isterimmmmmmmmmmm:26::26:

tühh cikmis bilee yaaa aklima da gelmistii kiz yaziyordun hemenmi ciktinn ask olsun ((
ay tatlıım benim oğlan mıgırdandı. onu pişpişlerken ben de sızmışım
ben seni anneme benzetiyorum
açık kumral, mavi veya yeşil göz, beyaz ten
çevresine karşı çok neşeli, hayat dolu amaaaaa içinde fırtınalar kopan, hep kaygılı ve çok fedakar
tutturabildim mi bişiler:44:

Oyunu tam anlamadim ama talia ya seyzen i gonderiyorum

beni neree gönderiyosunuz yaw. bakkala ekmek almaya mı

kız bu ne şimdi bişii anlamadım ama yine de gülüyorum.
bana da eşim geçen gün soruyoo: çocuğu kaçta doyurdun?
benim cevap: 3-5-9
şimdi bu adam beni ciddiye alır mı bundan sonra :26::26::26::26::26::26:

yaaw insan bizide düşünür maşallah çeneniz düşmüş yine nasıl okucam ben şimdi okadar sayfayı yaa

dimi şekerim ahhh hep bu akşamcıların yüzünden

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

doğum günün kutlu olsun canımmmm:119::119::119:
akşama hatırlar bence...akşam da hatırlamazsa kafasına tava fırlat

dimi şekerim ahhh hep bu akşamcıların yüzünden

doğum günün kutlu olsun canımmmm:119::119::119:
akşama hatırlar bence...akşam da hatırlamazsa kafasına tava fırlat

powerrr iyiki doğdun
şu an bi şarkı dinliyorum çok sevdim sana gelsin....
mabel matiz.... aşk yok olmaktırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…