canım teşekkür ederim öncelikle beğenmene sevindim kurdeleleri minderin köşelerine diktim boruların uçlarına kurdeleyi geçirecek biritler yaptım oralardan geçirip sıkıca bağladım cırt cırt ta iyi fikir öyle de yapılabilir sana kolay gelsincanım sen oyun halısı sormuştun bir türlü cvp yazamadım bu da bizimki kendim yaptım kızım bayıldı evde büyük bir minderin varsa sende yapabilirsin
-Yaa çok güzel olmuş, bayıldım...bende oyun halısı yapacağım, malzemeleri aldım ancak minder için kayınvalidemi bekliyorum onda varmış ama biz ona bir saat uzaktayız, haftaya gideceğiz oraya o zaman getirebilirim ancak... canım birde elektrik borusunu mindere nasıl sabitledin? ben onu nasıl yapacağımı bilemedim? cırt cırt almıştım ama seninkilerde kurdela var ve çok hoş görünüyor...
-Bu arada kızlar dün doktor kontrolümüz vardı... oğluşum 4 aylık, boyu 64 cm, kilosu da 7 kilo olmuş... doktor fazlası var eksiği yok dedi... gelişimi gayet iyiymiş... zaten boyunun uzadığını fark etmiştim, bir ay önce 60 cm. idi.. bir ayda 4 cm uzamış oğluşum... artık daha büyük kıyafetlerini giydiriyorum... çok tatlı oluyor... bugün ek gıdaya da başladık artık... ilk yoğurt verdik, ilk önce ağzını yüzünü buruşturdu... azıcık yedi... sonra 4-5 saat sonra yine verdik... bu sefer çokça yedi... birde yerken çok heyecanlıydı... çok severek yedi... bende çok mutlu oldum... yarın da meyve suyu vereceğim... şeftali düşünüyorum...bitirdiğinde resim bekliyoruz:))
oğluşuna da kocaman maşallah
teşekkür ederimSupermis bu. Balkonun da havaalani gibi masallah. Cocuk burda cok rahat oynar ilerde
Cok guzel olmus cok beceriklisin masallah
canimya allah kolaylik versin hem sana hemde diger ise baslayan basyalacak olan tüm arkadaslara bebegi birakip ise gitmek cok zor oluyor rabbim yardimciniz olsun insallah :))
valla cok zeki ve cok marifetlisin benim hayatta aklima gelmez böyle birsey yapmaksanirim birazcikta tembellik var hic gelemiyorum böyle seylerle ugrasmaya:26::26:
teşekkür ederim tatlım.. öyle aslında unutulabilir tabi ama .. çocukla uğraşırken arada bi değişiklik yapsa güzel olurdu .. küs kalmaması güzelde çok sinirli olduğumda ısrarı bunaltıcı olabiliyor..
belki bugün beşiğe eş değer bi hediye gelebilir .. bekliyorum bakalım =)))
tabii karşılıklı bi kullanma söz konusu..
bardağın dolu tarafından bakalım ..
üstüne çıkarıp parada verebilirdi dimi kendine bi hediye al diye..
o daha kötü olurdu bak
canım yaa allah yardımcın olsun ama kızına annenin bakması çok iyi mutlu olmalısın çoğu bakıcıya emanet ediyooBen bugün işe başladımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universiteye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin ne kadar stressli geciyor günler
ahh kuzumm yaa saoll ama ben seni görmedimmm gördüysemde hatırlamıyorummm lütfen tekrar ekle esra nolluurrrrr:84:Bu arada fotograflar eklenmis albümlere hkn ve denozcugumu görebildim simdilik hkna yorum yazana kadar tekrar kaldirmis fotolarini ikinizde fistik gibisiniz kizlar vallahi aramiz da belki 8-10 yas var ama benden genc duruyorsunuz ay tüküreyim de nazar degmesin bari :)
Beni zaten herkes gördü sanirim hamilelik boyunca fotograflarim vardi hep eklemeye gerek yok simdi yeniden
canim o o anlik bir dusunceydi simdi gecti kv demi gördukten sonra cok cocukta iyi olmadigini anladim 2 de cok az geliyordu bize bakincada sanirim 3 tmm oldusen ne ignesi kullaniyordunki insallah rabbim herkesin gönlune göre versin :))
Mersin susanogluna gittik canim, evet teyzesi cok usluydu hic sorun ckarmadi annesine denize girip ciktiktan sonra aksama kadar uyuyordu acikinca uyaniyor mamasini yiyor geri uyuyordu :))
tsk ederimmm iyi cekistirin haa söyle 10- 15cm uzasam yeter
bak bakk kız arada sende beni konuşta kendi kendine benmde uzasın boyumm öle beleşe yok boy uzatmazeynooooooo benide bodruma göturrrr zeynooo benide bodruma göturrrrrr:84::84::84:ayrıca bodruma bende gelcem bananeeee kopalım gecelere akalım olarmıııı
ahh canım bizde öleyizz sabah 5te ayakta ama senin gördüğün rüyanın anlamı senin biyerlerin çok pis açıkta kalmış bacımmGecenin bu saati oglum dikti beni ayaga
3 de uyandi yarim saat once sanirim ikimizde benim yatakta sizmişiz. Bwnim ayak acikta kalmis ruyamda oğlumun emzigini emiyordum
sonra diyorum bu uyanirsa emzik lazim olacak gideyim emzigi kaynatayim. Mutfaga b giriyorum caycim icinde susuz agzinda kapaksiiz calisiyor.fosur fosur bozuldu bozulacak. Su koyup salona geciyorum esim yatmis kanepeye tv nin yeri degismis heryer darmadaginik tv izliyor. Bu saatte ben ne yapiyorum sen ne yapiyorsun diyorum. Esimin elle tacizinden kosarak uzaklasiyorum.bi uyandim oglumla sızmışız
Su anda ogluma teessuflerimi bildiriyorum. Sabaha karsi bunlai bana yazdirdigi icin.
canım neden beceremeyesin o üstündeki elektrik tesisat borusu kumaşla kapladım ben kurdela da sarılabilir üstüne halkalar da banyo perdesi halkası
canım sütün falanmı az çünkü dört ayda genelde böle durumlarda ek gıdaya geçilir bende 4. aydan sonra tatırmalara başlarım hafiften ama sen baya geçmişsinncanım sen oyun halısı sormuştun bir türlü cvp yazamadım bu da bizimki kendim yaptım kızım bayıldı evde büyük bir minderin varsa sende yapabilirsin
-Yaa çok güzel olmuş, bayıldım...bende oyun halısı yapacağım, malzemeleri aldım ancak minder için kayınvalidemi bekliyorum onda varmış ama biz ona bir saat uzaktayız, haftaya gideceğiz oraya o zaman getirebilirim ancak... canım birde elektrik borusunu mindere nasıl sabitledin? ben onu nasıl yapacağımı bilemedim? cırt cırt almıştım ama seninkilerde kurdela var ve çok hoş görünüyor...
-Bu arada kızlar dün doktor kontrolümüz vardı... oğluşum 4 aylık, boyu 64 cm, kilosu da 7 kilo olmuş... doktor fazlası var eksiği yok dedi... gelişimi gayet iyiymiş... zaten boyunun uzadığını fark etmiştim, bir ay önce 60 cm. idi.. bir ayda 4 cm uzamış oğluşum... artık daha büyük kıyafetlerini giydiriyorum... çok tatlı oluyor... bugün ek gıdaya da başladık artık... ilk yoğurt verdik, ilk önce ağzını yüzünü buruşturdu... azıcık yedi... sonra 4-5 saat sonra yine verdik... bu sefer çokça yedi... birde yerken çok heyecanlıydı... çok severek yedi... bende çok mutlu oldum... yarın da meyve suyu vereceğim... şeftali düşünüyorum...
günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:
Tatlım topik sahibesine seslendim düzenlesin diye..anacım o da bizi bırakıp bodruma gitmek istiyorDenoz tur mu duzenliyoosun cnm.. oo superr.. topigin sahibesi ne der ki:) sahibesi nerde bu aradaa
Memleketinide ozledinn dimiiii cnm senn:))
Vallahi tedbiri elden bırakma sen.. hatta sen direk kızının üstüne yaptir topigi
şimdiden yaptırsın dimi
Zeynoo
hep okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum :101: Birazda keyfim yok herhalde nedenini bilmiyorum kısaca yorgunluk diye özetleyeyim. Belkide depresyondayım
Anlat derdini dinleriz canım:114:...depresyondan çıkartmada bu topiğin üstüne tanımam...benim bile eski neşemi yerine getirdiniz
Tamam ayarlicam ben size tur
Sizi mersinde birakip ordan bodruma gecerim ben
Hayır olmazzzz sensiz olmazzzzzzzz
Ordan da hep beraber bodruma geçeriz, bizden rahat yok sana
appllaaaa kıızzz; yozgattan geçip benide alırsınız dimii noluurrr
beni de alın lütfeeeenizmirden de kaldırın otobüüüüs
Almazmıyız yaaaa, önce yozgata sonra izmire hatta taliaa yı da almanyadan alırızzzz
Günaydın fıstıklar
Akşam vardiyası iyi çalışmış valla
Ben bi geçmişe bakıp geleyimm
bu arada herkese selamlar öpücükler
okuyorum yazdıklarınızı kızlar ama bugün hiç bakmadım son durumlardan haberim yok yanii:44: inşallah herkeşler iyidir.
aklımda kalan bi denozcuğum var. halası gelmişti sanırımayyy keşke benimde gelsee. sıkıntı yaptı bende halamın gelmeyişi
bi deeee bebişlerin fotoları var yaaa çok tatlılar hahuuu
bi tane çirkin bebek olmaz mı yok işte yok
bence bu hallerinin kıymetini bilelim. bugün bi arkadaşıma gittim kızı 9 aylık. artık bebek yüzü kalmamış çocuk olmuş resmen
ne çabuk büyüyoo bu keratalar yaaahuuu:18::18::18:
benim de öyle hayatım yine yalnız değilsin
hatta evde kocam ikide bir de güzel g.tlüm diyor bana
elalemin kocası güzel gözlüm der benimkinin dikkati başka taraflarımda
Son günler de oglum inanilmaz yoruyor beni yemek yemeye firsatim olursa sükrediyorum o kucakta takip edebildigim kadar etmeye calisiyorum telefondan günlük en uzun uykum 5 saat vücudum inanilmaz yorgun, gündüzleri uyumuyor uykusuzluktan da aksam uyku saati gelene kadar sürekli agliyor.. Bugün en sonun da bindik trene annemlere gittik biraz da annem, babam ilgilensin kafa dinleyeyim diye ama yok kim kucagina alirsa bagira bagira agliyor 1 saatlik mesafe okadar gittim yine de tüm gün ben ilgilenmek zorunda kaldim..
Annem de avusturyanin göbeginde kendisine domates, salatalik, fasulye, patlican organik birsürü sebze yetistirmis masallah gelirken hepsinden en az 2 kilo doldurmus tek basima bu cocukla ne ara pisirip yiyebilirsem artik benimki de saolsun universiteye basladi ayda bir hafta evde yok artik anlayin ne kadar stressli geciyor günler
Bu arada fotograflar eklenmis albümlere hkn ve denozcugumu görebildim simdilik hkna yorum yazana kadar tekrar kaldirmis fotolarini ikinizde fistik gibisiniz kizlar vallahi aramiz da belki 8-10 yas var ama benden genc duruyorsunuz ay tüküreyim de nazar degmesin bari :)
Beni zaten herkes gördü sanirim hamilelik boyunca fotograflarim vardi hep eklemeye gerek yok simdi yeniden
yaa siz keeple ne ara görüştünüz bakiiiiimkeep ben seni gördüğümde çok şaşırmıştım. nickinde çok güçlü ifade var. hükümet gibi kadın dedikleri cinsten. muhakkak öylesindir ama normal dış görünüşün narin çıt kırıldım gibi duruyor. o yüzden şaşırmıştım
hatta ben seni rüyamda da görmüştüm. baya uzun iri yapılı uzun düz siyah saçlı görmüştüm. ve seni hep öyle sanıyordum
midem ağzımda ya. neden böyle. bi test mi yapsam.
aslında olması pek mümkün değil. daha önceden de midem bulandığımda idrar yolu iltihabından demişlerdi. en son hala iltihap vardı yeni test yaptırmadım. belki ondandır.
olsabile şüpheli günden 20 gün sonra dr a gitmiştim genel kontrol için. karından bakmıştı. olsa bişi görünürdü dimi?
canım çok geçmiş olsun hasta hasta çocuklarla uğraşmak ta zor olacak allah kolaylık versin...
akşam vardiyasından sonra zor bi gece geçirdim.
2 ye kadar buralarda takıldım. uykusuzluktan da feci durumdayım. sonra yattım. midem ağzımda zaten bu aralar. afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken de taa içten bi ağrı oldu. önceden de mide ve bağırsak arası bi yer sürekli ağrır beni kıvarandırırdı.
bende böyle durumlarda hep senaryo yazarım. yazdım durdum aklımda. en kötüsünü düşündüm. sonra uykusuzluktan mı eşimden mi bilemedim bi sarsıntı oldu. deprem fobim var zaten. korktum baya. :18::18::18:bide öyle uyuyamadım.
sonra köpekler falan havladı iyice korktum. ondan sonra çocuk mıkır mıkır ediyordu onu doyurdum. saat 4 de anca uyudum. ve tabi oğlum affetmez 7 mi 8 mi ne uyandırdı. hala ayaktayız. ben ayakta mıyım ondan da emin değilim.
zeynonun laneti diyorum başka bişi demiyorum
ayyy kuzum üstüste gelmiş hepsi...
sen bence evde bi test yap kendine önce içindeki o şüphe kalksın...
mide bağırsak arası yer bende de sürekli ağrır gerçi bende reflü başlangıcı var ama sıkıntı yapar bilirim
onu da zeynoya bağladın yaaaa
banada oluyo bazen özellikle uykusuzsam ve böle bi uyanıp uyndıysam geçenn öle bi yatmıştım tam dalmışken kocam beni uyandırdı ama öle bi uyandımki hiç uyumamışm gibi neyse eşim bana bişiler soruyo oğlumda uyanmış ben öle bi saçmaalıyorumki neler neler bişi istiyomuşş ben önüne bir sürü şey koymuşum falanhkn2013
uyandığımda ayaklarım üşümüştü açıkta olduğu iiçin ama diğer taraflarımı hatırlamıyorum
rüya o kadar gerçekçiydi ki sanki uyumadan önce olmuş gibi
saol canım kafamı kaldırıcak halim yok ve bi okadarda işim var napıcam bakalım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?