2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
offf kimse kalmamids herkes gitmiss benim kizda uyumuyacak anöasilan bu gce tv seyrediyor hanfendi
demin biraz uyumustu bende wc gitmek icin yatagina biraktim gozlerini aacti hemen ben cok fena durumdayim emzigini alda geri uyu diyorum o bana guluyor be su koyu vercem hanfendi tinlamiyor simdide ayagiyla kolumu itiyor klavyenin uzerine uzatti ayagini yazma diyor resmen

Gecenin bu saati oglum dikti beni ayaga
3 de uyandi yarim saat once sanirim ikimizde benim yatakta sizmişiz. Bwnim ayak acikta kalmis ruyamda oğlumun emzigini emiyordum
sonra diyorum bu uyanirsa emzik lazim olacak gideyim emzigi kaynatayim. Mutfaga b giriyorum caycim icinde susuz agzinda kapaksiiz calisiyor.fosur fosur bozuldu bozulacak. Su koyup salona geciyorum esim yatmis kanepeye tv nin yeri degismis heryer darmadaginik tv izliyor. Bu saatte ben ne yapiyorum sen ne yapiyorsun diyorum. Esimin elle tacizinden kosarak uzaklasiyorum.bi uyandim oglumla sızmışız
Su anda ogluma teessuflerimi bildiriyorum. Sabaha karsi bunlai bana yazdirdigi icin.

canım benim çok teşekkür ederim sanırım benim ilgi alanım böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor dinlendiriyor beni biliyosun hamileykende bebek hazırlıkları sırasında bazı şeyleri kendim yapmıştım

evet daha acı olabilirdiii
Ben bugün işe başladımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaa allah yardımcın olsun ama kızına annenin bakması çok iyi mutlu olmalısın çoğu bakıcıya emanet ediyoo

canım ya seni okadar iyi anlıyorumkii biyerden fire veriyorum bende ya burda takılcam yada evle ilgilenicem arasıra evden fire veriyorum napıyım yoksa bunalıma giriyorum en azından annenlere gitiğinde seni bıraksaydı oradad seni yorması kötü olmuşş ama organik sebze olayı süperr canm kendine bakıcaksınki oğluşuna faydan olsun yalnızım diye yememzlik yapma bu arada kocan niye bi hafta yok uzakta mı üniversite anlayamadımm
ahh kuzumm yaa saoll ama ben seni görmedimmm gördüysemde hatırlamıyorummm lütfen tekrar ekle esra nolluurrrrr:84:

canım neden beceremeyesin o üstündeki elektrik tesisat borusu kumaşla kapladım ben kurdela da sarılabilir üstüne halkalar da banyo perdesi halkası

ayy valla harikasınn ne diyim sana helal olsunn

günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:

Denoz tur mu duzenliyoosun cnm.. oo superr.. topigin sahibesi ne der ki:) sahibesi nerde bu aradaa
Memleketinide ozledinn dimiiii cnm senn:))
Tatlım topik sahibesine seslendim düzenlesin diye..anacım o da bizi bırakıp bodruma gitmek istiyor
valla ne yalan söliim çok özledim canım...eşim cumartesileri çalışmasa gidicez arada ama..anca işte bayramlarda falan denk gelirse

hkn2013
uyandığımda ayaklarım üşümüştü açıkta olduğu iiçin ama diğer taraflarımı hatırlamıyorum
rüya o kadar gerçekçiydi ki sanki uyumadan önce olmuş gibi

Günaydın fıstıklar

Akşam vardiyası iyi çalışmış valla
Ben bi geçmişe bakıp geleyimm

akşam vardiyasından sonra zor bi gece geçirdim.

2 ye kadar buralarda takıldım. uykusuzluktan da feci durumdayım. sonra yattım. midem ağzımda zaten bu aralar. afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken de taa içten bi ağrı oldu. önceden de mide ve bağırsak arası bi yer sürekli ağrır beni kıvarandırırdı.

bende böyle durumlarda hep senaryo yazarım. yazdım durdum aklımda. en kötüsünü düşündüm. sonra uykusuzluktan mı eşimden mi bilemedim bi sarsıntı oldu. deprem fobim var zaten. korktum baya. :18::18::18:bide öyle uyuyamadım.

sonra köpekler falan havladı iyice korktum. ondan sonra çocuk mıkır mıkır ediyordu onu doyurdum. saat 4 de anca uyudum. ve tabi oğlum affetmez 7 mi 8 mi ne uyandırdı. hala ayaktayız. ben ayakta mıyım ondan da emin değilim.

zeynonun laneti diyorum başka bişi demiyorum

canımcım halam geldi hem de pir geldi
ama insan rahatlıyor gerçekten olunca...bir önceki gün saatli bomba gibiydim valla...
umarım seninki de kısa zamanda gelir

benim de öyle hayatım yine yalnız değilsin
hatta evde kocam ikide bir de güzel g.tlüm diyor bana
elalemin kocası güzel gözlüm der benimkinin dikkati başka taraflarımda

ahahaaaa bi tek benim koca diyor zannediyordum ben de...al benimkini vur seninkine

ayyy kuzum kıyamam...doktorun dediği gibi büyüme atağıdır heralde benim eşimin kuzeninin kızı da öyleydi 2 ayda bir giriyordu o atağa bikaç gün sürüp geçiyordu ama..umarım seninki de çabuk geçer...

canım çok saolll tükür tükür iyiceeeee
ben seni gördüğümde çok beğenmiştim, hatta çok kilo aldım dediğinde inanamıştım ne kadar güzel fiziği var hiç bi kilo bozamaz bu fiziği diye

yaa siz keeple ne ara görüştünüz bakiiiiim

olsa görünürdü bence..ama sen istersen bi de evde yapılan testlerden al, noolur noolmaz

ayyy kuzum üstüste gelmiş hepsi...
sen bence evde bi test yap kendine önce içindeki o şüphe kalksın...
mide bağırsak arası yer bende de sürekli ağrır gerçi bende reflü başlangıcı var ama sıkıntı yapar bilirim

onu da zeynoya bağladın yaaaa

hamile olduğumu sanmıyorum ya. korkuyorum hem test yapmaya. süt olsun diye bitki çay içiyorum. ondanda olabilir diye şüpheleniyorum. midemde ağrımsı bişilerde var çünkü. o karışık bitki çayıda süt yaptı baya. içmek istiyorum. tok karnına mı içmek lazım acaba?

Seyzen, Keep ve Pdnk
Kızlar ne güzel döktürmüşsünüz dün akşam....
ohhh biri çalmış, biri söylemiş biri de oynamışşşş
Ben de hani bana hani bana demekten başka birşey bulamıyorum...
burda bizim de kurtlarımızı dökmeye ihtiyacımız var dimi....
Siz cümbüşçüler sizi

hkn2013
uyandığımda ayaklarım üşümüştü açıkta olduğu iiçin ama diğer taraflarımı hatırlamıyorum
rüya o kadar gerçekçiydi ki sanki uyumadan önce olmuş gibi
banada oluyo bazen özellikle uykusuzsam ve böle bi uyanıp uyndıysam geçenn öle bi yatmıştım tam dalmışken kocam beni uyandırdı ama öle bi uyandımki hiç uyumamışm gibi neyse eşim bana bişiler soruyo oğlumda uyanmış ben öle bi saçmaalıyorumki neler neler bişi istiyomuşş ben önüne bir sürü şey koymuşum falansonra napıyon sen dedi benibi uyandırdı sarstııay kendime geldim ama sonra bişi yokmuş gibi gittim yattım çok komikti yaa sabah kırıldım kendimee

saol canım kafamı kaldırıcak halim yok ve bi okadarda işim var napıcam bakalım:2:

amannn boşver işi gücü bol bol dinlenmeye bak (nasıl olacaksa o artık) yoksa daha kötü olursun bu meret dinlenmeyle geçiyor malum...
bende geldim geleli evi toparlamaya çalışıyorum iki ay evde olmayınca işler birikmiş daha neticeye ulaşamadım benim cadı 6 da kalktı ama izin vermiyor ki iş yapayım tam gidiyorum başlıyo zırlamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…