2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

doğum günün kutlu olsunnn kaç oldunn bacımm
bencede canım akşama mutlaka hatırlarr hatırlamassa çık dışarı çıkçıkçık
aynen canım bala zencefil karıştırıp ye hamileyken bana çok iyi gelmişti

bende yay burcuyum çok gezentiyim sende öylemisin
valla öleyiömdir ama benm koca oğlakk iki zıt burçç oda evcidir oyüzden sınırlarımın içinde geziniyommbende biraz cazgırlık vardır sendede varmıı

hah evet canım oyduuuu :)))
bana hamileyken çok iyi gelmişti grip olduğumda
denicem hayatımm söliyimde alsın kocacımmm

zaten komik yanıda oyaa acayip saçmalımışım yaniioda yememiş içmemiş bütün gece benle uğraşmışş sonunda bağırıyomm git yat herif diyeee ayy çok komiktiii yaaa

3-5-9 koptum buna
bende buna benzer şeyler yapıyorum bazen

amin ,nşallah bende kan pıhtılaşması var tatlım hamişken cıvıklaştırıcı kullandım daha öncede bu sebepten 2 düşük yaptım
o üzden 2 yeterli nasipse

Almazmıyız yaaaa, önce yozgata sonra izmire hatta taliaa yı da almanyadan alırızzzz

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

mutlu yıllar tatlım aman çokta önemli bişi değilde işte biz nazik yaratıklarız hatırlasalar ne olmuş yani demi:44:
sevgili dönemleirinde bir ay önceden hazırlıklar başlardı ama şimdi umurlarında olmuyor
sewgililer gününde kutlamadık diye kızdım eşime
-kocaman anne olacan daha sewgililer günümü kutlayacaz dedi
uyuz..

bacım senin ilk çocuk galibaa daha ilkten böle olduysan sen ikincide benmgibi başlarsın kuşum nerde demeyeee

aaaaaaaaaa benim koca da oğlak ama ben onu da alıştırdım gezmeye bırakıp gidiyordum yoksa onu adamda mecbur alıştı şimdi takılıyor peşime beraber geziyoruz burdan ne sonuç çıkıyor bendede biraz cazgırlık varmış:))

sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüş anlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm

Son düzenleme:

dediğin gibi canımm dinlenme gibi bi şansım yok malsff ev işi bugün doktora gidilecekk oğluma oda almaya çıkıcazz off hepsine yetişmem gerekk derin hiç uyumadı zaten burnu tıkalıydı bütüngece ağzımda boru sümük çektikksabahtan beride uyumadıda bende tırlatıyom ölee

kız bende baya yonttum ama hala biraz odunluk var bide çok yoğun çalışıyoo o yüzden kış dışında pek gezemiyoruzz malsff oğlakla yay uyumu çok zordur iyi idare ediyoz bizimkilerii valla cazgırlık var bende ama çoğu zaman alttan alırım kocamı sonra binerim tepesine politiğim yani birazzz mesela o önce hep kendi istediği olsun ister ama hep benmö dediğim olurrrr

sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüş anlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm
yok canım gençsin daha kadınların zirve yılı 30dur sen daha çıkıştasınn 30 u geçen arkadaşlar varsa lafın gelişii yanii

günaydın tatlım...
valla heee hem gelmiş hem de ortalığı coşturmuşşş...
biz de istiyozz di mi

amaaan akşamdan kalmayım canım.
hem ben gündüz evimin kadını akşamm ..yım. gece gel de coşalım
ayy millet nasıl hastayım aslındaa içim çıkıcak hapşurmaktan valla sümükler yerlere kadarrr perişanımmm offf:2::2:

zencefilli çay +++ tarhana çorbası akşama hiç bişeyin kalmaz garantii. geçmiş olsun canım
ahahahaaa başka kuş zannetmesi iyiymiş...
ayy ben de eşime yaparım onu...konuşturur konuşturur gülerim ama hiç videoya almadım

kızz günaah yapmayın video falaan. eşim bana da yapmıştı bikeree hain köfteee
ama bende şunu anlatmadan geçemiycem
geçen gece eşim uyudu ben daha uyanığım tam dalmamışım. birden göğsüm de bir el. dairesel hareketlerle okşuyor eşim. baktım gözleri kapalı bi süre okşadı sonra pişpişlediii en sonunda da uzandı öptüüü vee dönüp uyumayaa devam ettii
yaniii anlıycaanız benim memeyii uyuttu sevgili kocacıımm
iyiyki doğduun poveeeeeeer
iyiyki doğduun poveeeeeeeeeeer
iyiyki doğduun
iyiyki doğduun
iyiyki doğduun poveeeeeeer

aaa terbiyesize bak kutun dolu ne demek kız

hıhıhıhı bende aynı şeyi düşünmüştüm

zeyno da diyor. boşaltıyoruum tövbe tövbee

saol canım bugün fırsatım olursa hepsini yapıcam inşş :2::2:

hkn2013
uyandığımda ayaklarım üşümüştü açıkta olduğu iiçin ama diğer taraflarımı hatırlamıyorum
rüya o kadar gerçekçiydi ki sanki uyumadan önce olmuş gibi

Kiz o kadar tahmin yuruttum senin icin insan bi yorum yapar evet doğru yada yanlış diyeee

ne örüyon gııı (accık gösteriyim nerde oturduğmuu) naptın canım hep geç kalıyoruz birbirimze canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…