2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kızlar bugün iznimin son günü yarın iş başı yapmam gerekiyodu kara kara düşünüyodum hep ama sonra bi tanıdığımız sayesinde sinopta bi kadın doğumcudan bir aylık heyet raporu aldım bugün Ohhhh Ohhhhhhhh bir ay daha kızımlayim.

Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama bunu yapmaya mecburdum benim işim ağır ve yolum birbuçuk saat işe ve kizima bakacak kimse yok k.valideyi hem istemiyorum hemde çok hasta kadın bu aralar. Yani tanıdık vasıtasıyla rapor almak zorundaydim . Kvde bir iki aya iyi olursa yinede ona.birakicam sanırım.

bacım senin ilk çocuk galibaa daha ilkten böle olduysan sen ikincide benmgibi başlarsın kuşum nerde demeyeee

yaa ewt ilk çocuk canım ben yalnızım bi dee kimse yok yardım eden. sabahları sarhoş gibi oluyorum kuş muş görecek halim olmuyoo
sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüş anlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm

hadee beee sen yaşlıysan biz öldük mü kıız. :26: enn güzel yaş canım 26. kıymetini bil.Allah sana çocuklarınla sevdiklerinle uzuun ve sağlıklı bi ömür versin tatlım
öküzlerede fazla takılma maalum dünya onların boynuzlarımı üstünde dönüyoo

Son düzenleme:

ben kızmadım canım tebrik ettim. bu bir ayın tadını çıkar

ayy çok sıkıştıım. halaa yzmaya çalışıyorum
oğlan uyurken bi lavaboyu göreyim bariii nerdeydi tabi yerini bulabilirsem

sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüş anlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm

en güzel yaşlardasın canım...yaşlanmak ne demek ben burda dururken
bak hala çıtır hissediyorum kendimi

misal bennnnn

oküzzz aramışş bana koyu renkli pantalon ütülesene diyoo

hkn ın dediği gibi akşam bi yere çıkaracaktır, sen ütünü yap da noolur noolmaz...tava faslını sonraya bırak

valla gece gelicem ben de çok kıskandım

bak hala çalıyor yaaaaaaa...

meme olayına da koptummmm

iyi sevindim canım...bir ay bir aydır...

bunu yapan ne ilk kişi sensin nede son kişi olucaksın canım oyüzden takma bencee gözün aydınn napıcan canım bakıcak kimse yok baksın tabi hem daha güvenilir...
aynen canım bende öle kimsem yok burdaa bizdede kuş uçtuuuu

yaa ewt ilk çocuk canım ben yalnızım bi dee kimse yok yardım eden. sabahları sarhoş gibi oluyorum kuş muş görecek halim olmuyoo

yaa seyzenim sen beni öldürücen nerden buluyon bu laflarıııı...
kendi kendime kopuyom burda arada öğrenciler gelip gidiyor, o değil karizmayı çizdirdim çok fena

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

Aramıza hoş geldin. Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:

Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değil Benim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi

çıtırsın zatennn canım benm maşallahhh 20liklere taş çıkartırsın cvallaa

ayy canım senin ondan canın sıkkın...ama hepinizde hatta bende de bu durumlar oluyor arada...alıştık onların öküzlüklerine..
hepsi inan aynı şeyi bekliyor...bak benimki güya çok anlayışlı çok yardımcı bana ama bi o kadar da öküzlüğü var ki...sevdiğimiz için ses çıkarmıyoruz ama biraz da burunlarını sürtmek gerekiyor...
gerekirse sen ondan daha öküz ol da anlasın durumu biraz...

çıtırsın zatennn canım benm maşallahhh 20liklere taş çıkartırsın cvallaa

Canım ben seni görmedim

biz arkadaş değilmiyiz canım..özele koydum fotoları ama silicem yakında
dur ekliim seni

ahh canım yaa takma bütün erkekler aynı şeyi isterr ama birsüre sonra alışıyolar mecbuurrr...düngece bizde kavga ettikk konu oğlumuz geniz eti ameliyatıydı ben çok sinirlendim cahill resmennn neyse bizde küs yattık olur böle şeylerr boşanmak ne demek zamanında bende çok düşündümde saçmansapan şeyler için kocada boşanmıyoo yada sana sebep gelen şeyler insanlar için saçmalık oluyoo o yüzden erkek fıtratını anlayıp ona göre su vereceksinn kocan temizlık istiyosa bugün yap pırıl pırıl görsün sonra yine bildiğine bırak biz öleyizz dün sabah ütü yüzünden kavga ettikk çamaşırları toparladım ütüledim yerleştirdimm bu sabahh kavgaya rağmen mis gibiydii hasta hasta yaptığımıda görünce dahada üzüldüü sende böle yapp patladığı zaman allttan all istediğini yapp sonrada sen istediğini yaptırr kafana taktığına değmez bu erkekler arkadaşımmm boşverrrr

Canım bende çok titiz bir insanım çokta lezzetli yemekler yaparım kötü alıştırdım tabi. Dokuz aylık hamile halimle her hafta cam silerdim. Çocuk 1 saat uyusa bir sürü iş yaparım ama nerdeeeee. uykusu 20 dk. 20 uyuyor 1-2 saat mızmızlık yapıp ağlıyor tekrar yatıyor 20 dk. Başından ayrılamıyorum ki

evet yaaa çok kıskandım yahuuu...
ama arada buraya da uğrayın böyleee..akşam söz ben de çalışcam sizin vardiyada

ben kalamıyom osaatlere uykum geliyoo hemen daha doğrudu kız uyurken ne kadar uyursam okadar kardır deyip yatıyomm bunlar nasıl dayanıyolar anlamıyom valla gıcık oluyom onlarra çok gıcık oluyom bakkk fesatım ben tamamı fesattt

bende oduruma çare buldumm derini kanguruya takıyorumm öle yapıyom bazenn süpürgeyi falan çok hoşuna gitmiyo ama napıyım mecburumm iş varr ama bazen bi salıyomm adam haklı diyorumm afedrsin evin içini b.k götürüyo lafı az kalır yani düşünsene iki çocuk tahmin et artıkk...ayrıca erkekler bizim durummuzu anlayamıyolar malasff oyüzden nedesek boşşşş

Haklısın durumu abartıyorum ama keşke biraz daha anlayışlı davransa. Birazda kıskanıyorum galiba. Arkadaşları ile vakit geçiriyor işinde yükseldi etrafında hep süslü bebekler var ben ise evde kös kös ayağında çocuk sallayıp duran, bakımsız pijamalarla oturmuş, uykusuzluktan gözleri morarmış bir şekildeyim. İş mi o da nymiş unuttum. Kariyerim alt üst oldu. Benim şuan İngilterede tez çalışmam gerekirsen bir yandan makarna yiyorum bir yandan size yazıyorum

Halimden şikayetçi değilim Herşeyin başı sağlık Allah sağlık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…