akşam vardiyasından sonra zor bi gece geçirdim.
2 ye kadar buralarda takıldım. uykusuzluktan da feci durumdayım. sonra yattım. midem ağzımda zaten bu aralar. afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken de taa içten bi ağrı oldu. önceden de mide ve bağırsak arası bi yer sürekli ağrır beni kıvarandırırdı.
bende böyle durumlarda hep senaryo yazarım. yazdım durdum aklımda. en kötüsünü düşündüm. sonra uykusuzluktan mı eşimden mi bilemedim bi sarsıntı oldu. deprem fobim var zaten. korktum baya. :18::18::18:bide öyle uyuyamadım.
sonra köpekler falan havladı iyice korktum. ondan sonra çocuk mıkır mıkır ediyordu onu doyurdum. saat 4 de anca uyudum. ve tabi oğlum affetmez 7 mi 8 mi ne uyandırdı. hala ayaktayız. ben ayakta mıyım ondan da emin değilim.
zeynonun laneti diyorum başka bişi demiyorum
bacım senin ilk çocuk galibaa daha ilkten böle olduysan sen ikincide benmgibi başlarsın kuşum nerde demeyeee
sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüşanlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm
Kızlar bugün iznimin son günü yarın iş başı yapmam gerekiyodu kara kara düşünüyodum hep ama sonra bi tanıdığımız sayesinde sinopta bi kadın doğumcudan bir aylık heyet raporu aldım bugün Ohhhh Ohhhhhhhh bir ay daha kızımlayim.
Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama bunu yapmaya mecburdum benim işim ağır ve yolum birbuçuk saat işe ve kizima bakacak kimse yok k.valideyi hem istemiyorum hemde çok hasta kadın bu aralar. Yani tanıdık vasıtasıyla rapor almak zorundaydim . Kvde bir iki aya iyi olursa yinede ona.birakicam sanırım.
sağolun kızlar sizde olmasınız bankaların mesajlarıyla yetinicem
ben doğduktan sonra 26 kere yapraklar dökülmüşanlıcanız 26 yaşını devirdim yaşlanıyorum allahımmm
misal bennnnnkız bende baya yonttum ama hala biraz odunluk var bide çok yoğun çalışıyoo o yüzden kış dışında pek gezemiyoruzz malsff oğlakla yay uyumu çok zordur iyi idare ediyoz bizimkilerii valla cazgırlık var bende ama çoğu zaman alttan alırım kocamı sonra binerim tepesine politiğim yani birazzz mesela o önce hep kendi istediği olsun ister ama hep benmö dediğim olurrrr
yok canım gençsin daha kadınların zirve yılı 30dur sen daha çıkıştasınn 30 u geçen arkadaşlar varsa lafın gelişii yanii
oküzzz aramışş bana koyu renkli pantalon ütülesene diyoo
amaaan akşamdan kalmayım canım.
hem ben gündüz evimin kadını akşamm ..yım. gece gel de coşalım
zencefilli çay +++ tarhana çorbası akşama hiç bişeyin kalmaz garantii. geçmiş olsun canım
kızz günaah yapmayın video falaan. eşim bana da yapmıştı bikeree hain köfteee
ama bende şunu anlatmadan geçemiycem
geçen gece eşim uyudu ben daha uyanığım tam dalmamışım. birden göğsüm de bir el. dairesel hareketlerle okşuyor eşim. baktım gözleri kapalıbi süre okşadı sonra pişpişlediii en sonunda da uzandı öptüüü vee dönüp uyumayaa devam ettii
yaniii anlıycaanız benim memeyii uyuttu sevgili kocacıımm
iyiyki doğduun poveeeeeeer
iyiyki doğduun poveeeeeeeeeeer
iyiyki doğduun
iyiyki doğduun
iyiyki doğduun poveeeeeeer
hıhıhıhıbende aynı şeyi düşünmüştüm
zeyno da diyor. boşaltıyoruumtövbe tövbee
Kızlar bugün iznimin son günü yarın iş başı yapmam gerekiyodu kara kara düşünüyodum hep ama sonra bi tanıdığımız sayesinde sinopta bi kadın doğumcudan bir aylık heyet raporu aldım bugün Ohhhh Ohhhhhhhh bir ay daha kızımlayim.
Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama bunu yapmaya mecburdum benim işim ağır ve yolum birbuçuk saat işe ve kizima bakacak kimse yok k.valideyi hem istemiyorum hemde çok hasta kadın bu aralar. Yani tanıdık vasıtasıyla rapor almak zorundaydim . Kvde bir iki aya iyi olursa yinede ona.birakicam sanırım.
aynen canım bende öle kimsem yok burdaa bizdede kuş uçtuuuuyaa ewt ilk çocuk canım ben yalnızım bi dee kimse yok yardım eden. sabahları sarhoş gibi oluyorum kuş muş görecek halim olmuyoo
hadee beee sen yaşlıysan bi öldük mü kıız. :26: enn güzel yaş canım 26. kıymetini bil.Allah sana çocuklarınla sevdiklerinle uzuun ve sağlıklı bi ömür versin tatlım
öküzlerede fazla takılma maalum dünya onların boynuzlarımı üstünde dönüyoo
yaa ewt ilk çocuk canım ben yalnızım bi dee kimse yok yardım eden. sabahları sarhoş gibi oluyorum kuş muş görecek halim olmuyoo
bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadıhesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı
çıtırsın zatennn canım benm maşallahhh 20liklere taş çıkartırsın cvallaaen güzel yaşlardasın canım...yaşlanmak ne demek ben burda dururken
bak hala çıtır hissediyorum kendimi
misal bennnnn
hkn ın dediği gibi akşam bi yere çıkaracaktır, sen ütünü yap da noolur noolmaz...tava faslını sonraya bırak
valla gece gelicem ben de çok kıskandım
bak hala çalıyor yaaaaaaa...
meme olayına da koptummmm
iyi sevindim canım...bir ay bir aydır...
Bizim vardiya sıkı çalışıyor performance süper
Gece 3 de uyudum yaww
yaa seyzenim sen beni öldürücen nerden buluyon bu laflarıııı...
kendi kendime kopuyom burda arada öğrenciler gelip gidiyor, o değil karizmayı çizdirdim çok fena
Aramıza hoş geldin.Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:
Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değilBenim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi
çıtırsın zatennn canım benm maşallahhh 20liklere taş çıkartırsın cvallaa
Canım ben seni görmedim
Aramıza hoş geldin.Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:
Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değilBenim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi
ahh canım yaa takma bütün erkekler aynı şeyi isterr ama birsüre sonra alışıyolar mecbuurrr...düngece bizde kavga ettikk konu oğlumuz geniz eti ameliyatıydı ben çok sinirlendim cahill resmennn neyse bizde küs yattık olur böle şeylerr boşanmak ne demek zamanında bende çok düşündümde saçmansapan şeyler için kocada boşanmıyoo yada sana sebep gelen şeyler insanlar için saçmalık oluyoo o yüzden erkek fıtratını anlayıp ona göre su vereceksinn kocan temizlık istiyosa bugün yap pırıl pırıl görsün sonra yine bildiğine bırak biz öleyizz dün sabah ütü yüzünden kavga ettikk çamaşırları toparladım ütüledim yerleştirdimm bu sabahh kavgaya rağmen mis gibiydii hasta hasta yaptığımıda görünce dahada üzüldüü sende böle yapp patladığı zaman allttan all istediğini yapp sonrada sen istediğini yaptırr kafana taktığına değmez bu erkekler arkadaşımmm boşverrrr
evet yaaa çok kıskandım yahuuu...
ama arada buraya da uğrayın böyleee..akşam söz ben de çalışcam sizin vardiyada
Canım bende çok titiz bir insanım çokta lezzetli yemekler yaparım kötü alıştırdım tabi. Dokuz aylık hamile halimle her hafta cam silerdim. Çocuk 1 saat uyusa bir sürü iş yaparım ama nerdeeeee. uykusu 20 dk. 20 uyuyor 1-2 saat mızmızlık yapıp ağlıyor tekrar yatıyor 20 dk. Başından ayrılamıyorum ki
biz arkadaş değilmiyiz canım..özele koydum fotoları ama silicem yakında
dur ekliim seni
bende oduruma çare buldumm derini kanguruya takıyorumm öle yapıyom bazenn süpürgeyi falan çok hoşuna gitmiyo ama napıyım mecburumm iş varr ama bazen bi salıyomm adam haklı diyorumm afedrsin evin içini b.k götürüyo lafı az kalır yani düşünsene iki çocuk tahmin et artıkk...ayrıca erkekler bizim durummuzu anlayamıyolar malasff oyüzden nedesek boşşşş
günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?