Haklısın durumu abartıyorum ama keşke biraz daha anlayışlı davransa. Birazda kıskanıyorum galiba. Arkadaşları ile vakit geçiriyor işinde yükseldi etrafında hep süslü bebekler var ben ise evde kös kös ayağında çocuk sallayıp duran, bakımsız pijamalarla oturmuş, uykusuzluktan gözleri morarmış bir şekildeyim. İş mi o da nymiş unuttum. Kariyerim alt üst oldu. Benim şuan İngilterede tez çalışmam gerekirsen bir yandan makarna yiyorum bir yandan size yazıyorum
Halimden şikayetçi değilim Herşeyin başı sağlık Allah sağlık versin
tam olarak beni tarif ediyosun bakkkbende aynı şey var bende aslında kocama kızmıyorum ben kendime çok kızıyorumm ama bundan sonra yapılacak hiçbişi yok maslfff sevicez sevilicezz evde oturup çocuk bakıcazz mutluyuz biz loverrrrr
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin
Tatlım topik sahibesine seslendim düzenlesin diye..anacım o da bizi bırakıp bodruma gitmek istiyor
Hayır olmazzzz sensiz olmazzzzzzzz
Ordan da hep beraber bodruma geçeriz, bizden rahat yok sana
Almazmıyız yaaaa, önce yozgata sonra izmire hatta taliaa yı da almanyadan alırızzzz
ayyy kuzum üstüste gelmiş hepsi...
sen bence evde bi test yap kendine önce içindeki o şüphe kalksın...
mide bağırsak arası yer bende de sürekli ağrır gerçi bende reflü başlangıcı var ama sıkıntı yapar bilirim
onu da zeynoya bağladın yaaaa
ayy millet nasıl hastayım aslındaa içim çıkıcak hapşurmaktan valla sümükler yerlere kadarrr perişanımmm offf:2::2:
bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadıhesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı
olabilir hayatımmmbu sene tatil yapamadım ya hazır tur düzenlenmişken atim kendimi oralara dedim
canımsın zaten ben olmazsam tam eglenemezsinizgeridönüşüm gibi lanetlerim hepinizi
kız ayagı takılsa benden bilecekkkk töbe yarebpimmm
canım gecmiş olsunnazarımız degdiii galibaa
hepii börteyyy şekerimm :119::118:
aaa terbiyesize bak kutun dolu nedemek kız
küçükken kumraldım sonradan saçlarım koyulaştı nedense
saf derecesinde iyi niyetliyim de eşim gibi bir kurtla yaşamaya başladıktan sonra ben de yavaştan saflığımı kaybettim.
çekingenim o yüzden beni soğuk diye tanımlarlar
hamiş sarı kafayı niye koydun kız
sabah sabah çok iyi geldi zulalaben daha çok zulala zulala modundayım
Bende seni nedense cok alingan bi okadar da sessiz sakin hayal ediyorum zaten esinle senin fotografin vardi profilin de bir ara hatirladigim kadariyla uzun düz ve siyah sacli benim boylarim da balik etli birisi olarak canlaniyorsun gözümde hep
ewt büyüme atağı oluyooo. ama masajı kaçırıyor senin bızdık aaaah ah keşke bize de bi mesaj çeken olsaa
boy: 1.68
kilo: 53-58 arası
kumral düz saç ela göz
biraz içine kapanıksın. bi deee tutumlusun gibi
giyinip süslenip bide şapa oturmak vAr .. ben abartmadan makyajımı falan yaptım giyeceklerimi ayarladım ama giymedimbelki akşam seni yemeğe çıkartır oyüzden şık olmak istiyoo bakk sende süslennn
Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama
bende kanguruyla süpürüyorum çoğu zaman .. zor oluyor ama hiç yapamamaktan iyidir..bende oduruma çare buldumm derini kanguruya takıyorumm
moral olmasina sevindim canim zaten senin suanda en cokj ihtiyacin moral :)) insallah kolay gecirirsin bu dönemleri allah yardimcin olsun bu bebegin zamanda ve sorunsuz dogar insallahh :))) masalahh kocaman olmuss sanirim senle ayni haftada dogum yaptik biz :)))
masalllah canim kizinaa allahh nazarlardan korusun insallahh. arada olur okadarda canim benimkide uykuya gecemedigi zamanlarda cok huzursuz oluyor. hayirli ugurlu olsun mevlüdünüz insallah darisi bizim basimiza bize kismet olmadi henuz turkiyede yapcaktim olmadi ordada aaa bu arada ben bebek sekerimizin resmini cekimde ekleyimen baslarda ben yaptirmadigim icin eklememistim :26:
hosgeldin canim iyi olmanida sevindim kendi adima bizde iyiz cok sükür :)) masallahh kizinin kilosuda cokk iyii tombis bir kizz saniirmm emziriyormusun sadecee sen de yoksa mama takviyesi yapiyormusun :))
canim sende kilosuna takilanlardansin anlasildi Bence senin bebeginde kilosu gayet iyi oglnadi sanirim senin bebeis dimi? boya vermiss seninki kilodan cok sanirim en uzun bebis seninki suan bildigim kadariylaa masallahhhh
canım kendisini yolmuş olabilir sarı su akmış donmş gibi olan şeyde yüksek ihtimalle kulağından çıkan şeyler olamlı korkamnı gerektirecek bişi yoktur eminimm
canım benmkide 3 ayını 5 gün geçti 6 kilo seninkindende az üstelik günde iki öğün ben mama veriyorum emzirdikten sonra bence bebeğin gayet sağlıklı ve tokkk merak etmee
4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen
Allah iyiliğini versin emi sen bunu mu dert ettin
Allah sağlık sihhat versin hayatım bunu icin uzulunur.mu
Maşallah kilosu cok cok iyi sıkıntı yapacak bir şey göremedm inan
niranim duygularıma tercüman olmuşsun
oküzzz aramışş bana koyu renkli pantalon ütülesene diyoo
amaaan akşamdan kalmayım canım.
hem ben gündüz evimin kadını akşamm ..yım. gece gel de coşalım
geçen gece eşim uyudu ben daha uyanığım tam dalmamışım. birden göğsüm de bir el. dairesel hareketlerle okşuyor eşim. baktım gözleri kapalıbi süre okşadı sonra pişpişlediii en sonunda da uzandı öptüüü vee dönüp uyumayaa devam ettii
yaniii anlıycaanız benim memeyii uyuttu sevgili kocacıımm
hıhıhıhıbende aynı şeyi düşünmüştüm
zeyno da diyor. boşaltıyoruumtövbe tövbee
ne örüyon gııı (accık gösteriyim nerde oturduğmuu) naptın canım hep geç kalıyoruz birbirimze canım yaaa
akşam bıraktım sayfalar dolmuş yine.. bende katılacaktım sohbete .. benim herif başladı hadi yatalım diye.. oğlunu ayrı uyut babasını ayrı.. gece nete girilmezmiş.. iyi değilmiş.. vaktinde yatıp vaktinde kalkmak lazımmış.. hacı dedem gibi konuşma dedim ama o kazandı kalktım yattım..
sabah sabah çok iyi geldi zulala
oturduğum yerden oynuyodum baktım mersinli falan diyor üstüme
alındım kalktım oynadım oğlumda beni izleyip gülüyordu
yok tatlım yaa ben resmini görmedim.. ben seni rüyamda görmüştüm doğumdan önce ..
rüyamda öyleydin sanırım ondan öyle hatırlıyorum..
tahminine gelince hiç alıngan değilimdir ağır şakaları bile kaldırırm ..
hatta kendimle çok dalga geçerim.. hiç sessiz değilim aksine gevezeyim..
eşim bazen biraz nefes al hülya diyor .. nefes alıpğ devam ediyorum
sakinde değilim çok heyecanlıyım sabırsızım..
eşimle resmim vardı evet hala var özelde duruyorlar..
saçlarım düz siyah evet ama kapalıyım
165 boyum 104 kiloyum..toparlacık bi hatunum yani..
ama diyetteyim vercem inş..
evlenmeden öncede zayıf değildim ama bukadarda değildim 71 kiloydum..
evlilk çook yaradı bana çook
çok girişkenimdir .. ben burda fazla zaman geçiremiyorum .. pc başında uzun süre oturamıyorum..
genelde okuyup bazen yorum yapmadan çıkıyorum..
her zaman takip etmeyincede konulara uzak kalıyorum bazen ..
o yüzden sessizmişim gibi görünüyo ama öyle değil..
tutumluluk yanımdan geçmez ..
elimde varsa anında yerim ..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:82:
giyinip süslenip bide şapa oturmak vAr .. ben abartmadan makyajımı falan yaptım giyeceklerimi ayarladım ama giymedim
oturdum bekledimde ne oldu :95:sen genede çok ümitlenme..
hatırlamış olsalar sabahtan belli edip gün içinde gerilmemize izin vermezler emin ol..
çünkü o gerilim başlarına patlıyo bilirler..
ben kızmadım tatlım.. aksine sevindim.. gayet gerekli bi durum bu .. her yol mübah .. canın sağolsun..
bende kanguruyla süpürüyorum çoğu zaman .. zor oluyor ama hiç yapamamaktan iyidir..
tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmmohh sefam olsunnn
gündüz evinin kadını akşam tırıspısın yaniii
adam daha ne yapsın memişlerini bile uyutuyormus yazık adamaa
fesatsınız kızım sizzzhalbuki çok masum bir diyalogdu bizimkisi
ne örim hayatım, tam girdim 1-2 cevap yazdım emir huysuzlandı tekrar cıkmak zorunda kaldımm
biz birbirimize gec kalmayız sekerim gönüllerimiz bir bizimmm
Bayanlar... Sizle paylaşmak istedigim bir konu var ki o da söyle... Eşimle ay da en fazla 4 kere beraber oluyoruz...9 ay boyunca hamiileligim de hiç birlikte olmadık rahat edemeyiz diye 40'ım cıktı adama ben teklif ettim daha iyileşmedin dedi.. daha sonra da hep ben konuyu acarsam oluyor falan ve dedigim gibi ayda 4 kere yani hafta sonları o da adetime denk gelirse olmuyor...ben bile kadın halimle isterken onun böyle cekinik durmasını anlamıyorum havalar sıcak diyor mesai yoruyor diyor senle alakası yok diyor aksam eve gelince bugün de belim agrıyor yok cok yoruldum aksam erken yatarım deyip sanki o konuyu acma sinyalleri veriyor bana..davranısları dcok iyi beni seviyor biliyorum ama bu durum da canımı sıkmıyor degil. bebekten mi etkilendi bilmiyorum sizin esleriniz de durum nasıl?
canım sütün falanmı az çünkü dört ayda genelde böle durumlarda ek gıdaya geçilir bende 4. aydan sonra tatırmalara başlarım hafiften ama sen baya geçmişsinn
günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:
Bayanlar... Sizle paylaşmak istedigim bir konu var ki o da söyle... Eşimle ay da en fazla 4 kere beraber oluyoruz...9 ay boyunca hamiileligim de hiç birlikte olmadık rahat edemeyiz diye 40'ım cıktı adama ben teklif ettim daha iyileşmedin dedi.. daha sonra da hep ben konuyu acarsam oluyor falan ve dedigim gibi ayda 4 kere yani hafta sonları o da adetime denk gelirse olmuyor...ben bile kadın halimle isterken onun böyle cekinik durmasını anlamıyorum havalar sıcak diyor mesai yoruyor diyor senle alakası yok diyor aksam eve gelince bugün de belim agrıyor yok cok yoruldum aksam erken yatarım deyip sanki o konuyu acma sinyalleri veriyor bana..davranısları dcok iyi beni seviyor biliyorum ama bu durum da canımı sıkmıyor degil. bebekten mi etkilendi bilmiyorum sizin esleriniz de durum nasıl?
Aramıza hoş geldin.Ben ve hülya da aynı şeyleri yaşadık. Gerçi benimki hatırladı pastada aldı ama hediye almadı:96:
Dün gecede tartıştık. Küs uyuduk gece gece bağırdı ev b.k içinde. Tamam ev kirli ama okadarda değilBenim eşim hem titiz bir kadın olup evi tertemiz yapmamı, hem iyi bir aşçı, hem bakımlı hem de siz anladınız olmamı istiyor. Ama benim gücüm yok artık. Boşanmayı düşünüyorum ama sonrada abartma diyorum kendime hiç ama hiç keyfim yok. Sabah işe giderken yavrusunu görmeye bile gelmedi
merhaba kizlar
oglum cok huzursuz ya...
burnu tikaniveriyor hemen acmaya calisiyorum acamadim da bu sabah sonra agzindan cikan salyalarda azicik cikti sumukleri. ne yapsam bilemedim.
emzirmek istiyorum agliyor burnu tikali diye
sanki gazi da var gibi
ellerini yutucak neredeyse oyle deli bir kasinma yasiyor anladigim kadariyla ama gorseniz yuzunu gozunu komple perisan ediyor. dislerine masaj yapayim dediim ben mi beceremedim bilmiyorum ama hic bir etkisi olmadi. hatta parmagimi buza surdum oyle kasidim yine de bana misin demiyor.
uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor ayni hizla tekrar ellerini emiyor.
ay cok dolmusum bu sabah kusura bakmayin
evet canim biliyorum kizina cok guzel hatiralar birakiyorsun ne guzel kendi ellerinle hazirladigin esyalari kullanacak :)) AYRICA KIZINDA SANA BENZERSE BU KONUDA ZEYNOO COK SANSLII OLCAKcanım benim çok teşekkür ederim sanırım benim ilgi alanım böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor dinlendiriyor beni biliyosun hamileykende bebek hazırlıkları sırasında bazı şeyleri kendim yapmıştım
oyyyy kiyamamm cnm cok gecmis olsun hemen doktora git sende hasta hasta cocuklara bakmak daha zorrgünaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:
Kızlarr benim terddütüm şundan emerken aglamaya baslıyor sıkıyorum süt cok gelmiyor acaba ac mı kalıyor...Ondan kilosuna takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?