2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tam olarak beni tarif ediyosun bakkkbende aynı şey var bende aslında kocama kızmıyorum ben kendime çok kızıyorumm ama bundan sonra yapılacak hiçbişi yok maslfff sevicez sevilicezz evde oturup çocuk bakıcazz mutluyuz biz loverrrrr

Allah onlara sağlık versin. Bu kadar tatlı olmasalar hiç çekilecek gibi değiller walla

kızlar şimdi size bişey danışıcamm biz bugün oğluma oda alıcaz yeni benm evim 4 oda bir salon şimdi benm iki çocuk odam bi oturma odam var ben çocuk odasının birini çamaşır odası yaptım biri kağanın odası ben yeni gelen odayı oturma odamı bozzup oraya koymayı düşünüyorum çamaşır odası olayı benm elim ayağımm ütüm herşeyim orda evi dağıtmamış oluyorum ama miletde oturma odasını bozma diyoo ben orayı normalde kullanmıyorum kırk yılda bir kadın erkek ayrı oturmak isterse ozaman kullanıyorum kağanın oyuncakları falan hep orda anlıcanız bana boşa dağınıklıkk kağanın şimdiki odasınada kızı yerleştiricemm oturma odasındaki tv falanda derinin odasına koyucam akşamları eşim salonda sigara içiyoo sabah ev havalanana kadar biz derinin odasında otururuzz ne diyosunuzzz:26:

bu sene tatil yapamadım ya hazır tur düzenlenmişken atim kendimi oralara dedim
canımsın zaten ben olmazsam tam eglenemezsiniz geridönüşüm gibi lanetlerim hepinizi

kız ayagı takılsa benden bilecekkkk töbe yarebpimmm

ayy millet nasıl hastayım aslındaa içim çıkıcak hapşurmaktan valla sümükler yerlere kadarrr perişanımmm offf:2::2:

canım gecmiş olsun nazarımız degdiii galibaa

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

hepii börteyyy şekerimm :119::118:

olabilir hayatımmm kem gözlü seniiiiibende geridönüşüm gibiiineyse odeğilde son attığım msja bi bakda bi fikir ver banayaaa:26:

amanın cevap yazmıssın ama ben geriden geldigim içinn şimdi okuyorumm
benimde eşim çok çakaldırr... oda aynı şeyi benim için düşünürr hatta o bana çok p,ç sin der
böyle bir ilişkimiz var bizimdee :44:

kız o sarı kafanın hamile oldugunu şimdi sen söyleyince farkettimmm

akşam bıraktım sayfalar dolmuş yine.. bende katılacaktım sohbete .. benim herif başladı hadi yatalım diye.. oğlunu ayrı uyut babasını ayrı.. gece nete girilmezmiş.. iyi değilmiş.. vaktinde yatıp vaktinde kalkmak lazımmış.. hacı dedem gibi konuşma dedim ama o kazandı kalktım yattım..

ben daha çok zulala zulala modundayım
sabah sabah çok iyi geldi zulala
oturduğum yerden oynuyodum baktım mersinli falan diyor üstüme
alındım kalktım oynadım oğlumda beni izleyip gülüyordu

yok tatlım yaa ben resmini görmedim.. ben seni rüyamda görmüştüm doğumdan önce ..
rüyamda öyleydin sanırım ondan öyle hatırlıyorum..
tahminine gelince hiç alıngan değilimdir ağır şakaları bile kaldırırm ..
hatta kendimle çok dalga geçerim.. hiç sessiz değilim aksine gevezeyim..
eşim bazen biraz nefes al hülya diyor .. nefes alıpğ devam ediyorum
sakinde değilim çok heyecanlıyım sabırsızım..
eşimle resmim vardı evet hala var özelde duruyorlar..
saçlarım düz siyah evet ama kapalıyım

165 boyum 104 kiloyum.. toparlacık bi hatunum yani..
ama diyetteyim vercem inş..
evlenmeden öncede zayıf değildim ama bukadarda değildim 71 kiloydum..
evlilk çook yaradı bana çook
çok girişkenimdir .. ben burda fazla zaman geçiremiyorum .. pc başında uzun süre oturamıyorum..
genelde okuyup bazen yorum yapmadan çıkıyorum..
her zaman takip etmeyincede konulara uzak kalıyorum bazen ..
o yüzden sessizmişim gibi görünüyo ama öyle değil..
tutumluluk yanımdan geçmez ..
elimde varsa anında yerim ..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:82:

belki akşam seni yemeğe çıkartır oyüzden şık olmak istiyoo bakk sende süslennn
giyinip süslenip bide şapa oturmak vAr .. ben abartmadan makyajımı falan yaptım giyeceklerimi ayarladım ama giymedim
oturdum bekledimde ne oldu :95:sen genede çok ümitlenme..
hatırlamış olsalar sabahtan belli edip gün içinde gerilmemize izin vermezler emin ol..
çünkü o gerilim başlarına patlıyo bilirler..

Kızlar belki şimdi bana kizarsiniz ama

ben kızmadım tatlım.. aksine sevindim.. gayet gerekli bi durum bu .. her yol mübah .. canın sağolsun..

bende oduruma çare buldumm derini kanguruya takıyorumm
bende kanguruyla süpürüyorum çoğu zaman .. zor oluyor ama hiç yapamamaktan iyidir..

4. ayımıza girdiğimizde 5900gr 60cm idik şimdi ne oldu bilmiyorum ama bebişin kilosu bence çooook iyi
bizimkini örnek olsun diye söyledim
maşallah sizin boyunuzda uzun
ha biz bide mama ile besleniyoruz ona rağmen

Kızlarr benim terddütüm şundan emerken aglamaya baslıyor sıkıyorum süt cok gelmiyor acaba ac mı kalıyor...Ondan kilosuna takılıyorum

oküzzz aramışş bana koyu renkli pantalon ütülesene diyoo

tam dayaklıkmışş seninkide
loverin kocasıyla seninkine bir tane patlatıcammmm ohh sefam olsunnn

gündüz evinin kadını akşam tırıspısın yaniii
adam daha ne yapsın memişlerini bile uyutuyormus yazık adamaa

fesatsınız kızım sizzz halbuki çok masum bir diyalogdu bizimkisi

ne örüyon gııı (accık gösteriyim nerde oturduğmuu) naptın canım hep geç kalıyoruz birbirimze canım yaaa

ne örim hayatım, tam girdim 1-2 cevap yazdım emir huysuzlandı tekrar cıkmak zorunda kaldımm
biz birbirimize gec kalmayız sekerim gönüllerimiz bir bizimmm

Bayanlar... Sizle paylaşmak istedigim bir konu var ki o da söyle... Eşimle ay da en fazla 4 kere beraber oluyoruz...9 ay boyunca hamiileligim de hiç birlikte olmadık rahat edemeyiz diye 40'ım cıktı adama ben teklif ettim daha iyileşmedin dedi.. daha sonra da hep ben konuyu acarsam oluyor falan ve dedigim gibi ayda 4 kere yani hafta sonları o da adetime denk gelirse olmuyor...ben bile kadın halimle isterken onun böyle cekinik durmasını anlamıyorum havalar sıcak diyor mesai yoruyor diyor senle alakası yok diyor aksam eve gelince bugün de belim agrıyor yok cok yoruldum aksam erken yatarım deyip sanki o konuyu acma sinyalleri veriyor bana..davranısları dcok iyi beni seviyor biliyorum ama bu durum da canımı sıkmıyor degil. bebekten mi etkilendi bilmiyorum sizin esleriniz de durum nasıl?

merhaba kizlar
oglum cok huzursuz ya...
burnu tikaniveriyor hemen acmaya calisiyorum acamadim da bu sabah sonra agzindan cikan salyalarda azicik cikti sumukleri. ne yapsam bilemedim.
emzirmek istiyorum agliyor burnu tikali diye
sanki gazi da var gibi
ellerini yutucak neredeyse oyle deli bir kasinma yasiyor anladigim kadariyla ama gorseniz yuzunu gozunu komple perisan ediyor. dislerine masaj yapayim dediim ben mi beceremedim bilmiyorum ama hic bir etkisi olmadi. hatta parmagimi buza surdum oyle kasidim yine de bana misin demiyor.
uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor ayni hizla tekrar ellerini emiyor.
ay cok dolmusum bu sabah kusura bakmayin

aaa bende çok şaşırdım bende seni böle daha az kilolu diye düşünmüştümm olsun hayatım verirsin nasıl olsaa..valla napıyım canım yaa yoksa evle başa çıkamam bende

ahh kuzummm ama sen böle geriden gelince hiç olmuyooo zeynooo ben konudan kopuyom bakk:44:elbetteki gönüllerimiz birr şekerimm gönüller bir olunca kk seyran olurmuşş hadi bakalımmmm ohhh:129:

cok uzerine gitme ama acik bir sekilde kendini ifade et. psikolojik de olabilir hormonlari da etkilenmis olabilir. hormonlar cok etkiliyor bu durumu. mesela biz isteksizlik deyince komple istememek anliyoruz ama uzmanlar istek olup yorgunluk stress uykusuzluk gibi nedenlerle erkegin bu durumdan uzaklasmasini da isteksizlik olarak kabul ediyorlar. cok kolay tedavi olunuyor ama onceklikle acik sekilde konusman gerekecek...

canım sütün falanmı az çünkü dört ayda genelde böle durumlarda ek gıdaya geçilir bende 4. aydan sonra tatırmalara başlarım hafiften ama sen baya geçmişsinn

Evet canım sütüm az, doğdu doğalı mama veriyorum, anne sütü az alıyor, tatlı niyetine alıyor yani anlıyacağın...

günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:

Çok geçmiş olsun...

Bizimde aynı canım... doğum yapalı 4 ay oldu, biz sadece 2 defa birlikte olduk... eşimde çok yoruluyor... birde evde yalnız değildik... kayınvalidem vardı, hafta sonları gitti... o da iki kere denk geldi ve birlikte olduk... başka yok...

kız senin koca hakikaten kaynana tipiii heee
aslında erkekler ev temizligine falan o kadar karısmazlar :26:

o zaman sende bir kadın al canım belli zamanlarda.. temizligini yaptır..
bunu ekstra bişi olarak görme sonucta sorumlulukların cogaldıı...yanlış hatırlamıyorsam birde calışıyordun sen..
temizlik parasını elektirik su dogalgaz gibi zorunlu görmelisinn bence.. o zaman eksta bir para gidiyormus gibi hissetmiyorsun

evlendigimizde ilk zamanlar herseyi kendim yapmaya calışıyordum.. temizlik ütü yemek.. sonra bi baktım köle gibiyimm
e ben evlendim ama evlenmeden önce yemegim önüme geliyordu temizlik ütü yapmıyordum annem sagolsun.. çalışıyordum cünkü...
evlendim kendim birde kocamın tüm yükü üzerime kaldıı.. e ben o zaman niye evlendim kii diye büyük bir boşluga düştümm
evlendigimizin 3. ayıı adliyeye gidip boşanma dilekçesi verdimm hemde eşime hiç bişi söylemeden bu arad birde avukat bakıyorum tabiii

aynı akşam eşim bişeyler oldugunu farketti baskı yaptıı bana noldu noldu diye.. ben başladım aglamaya
hem aglıyorum hem boşanıyorum senden diye anlatıyorum
adam şoka girdi resmen

anlattım ona ben hem evde hem işde çalışıyorum gece 11 e kadar oturamıyorum, haftasonu temizlik ütü yapıyorumm.. senin yüzünden hayatım kaydı benim diyee boşanalım flört edelim diyorum eskisi gibii

sarıldı bana sacmalama o dilekçeyi gidip yarın alalım anlatsaydın çözüm bulurduk falan dedi..

sonra annesine bi kadın ayarlatmış ayda bir defa geliyor dip köşe temizliyor.. yemek yapma derdim yok akşam çogu zaman kendi hallediyor.. işi dolayısıyla sürekli gömlek giyor gömlek ütüsüde yorucu biliyosnuz, biriktiriyor kuru temizlemeye götürüp hepsini toplu ütületiyor arada bir ben yapıyorumm

sonucta bu işler tek başlarına kolay gibi görünüyor ne varki yaparım 2 dakikada diyorsun ama üst üste birikince epey yoruyor.. yapmaktan cok düşüncesi bile yoruyor adamıı

demem o ki kendinizi bu kadar ezdirmeyin.. biraz sopanızı gösterin inanın işe yarıyor..

canım bizde aynıyız merak etme erkeklerde kadınlar gibi deprosyana girebiliyoo bende on abağlıyorum takma kafana düzelir zamanla onunda alışması gereken bir bebek var unutmaaa...

dün gece kızım hiç uyumadı tıkanık burnundan dolayı üstelik kaç kere temizledim aspiratörle ama okadar doluki bitmiyoo nerden salgılıyo bukadar sümüğü bilmiyomm yanii...ayrıca yumruklarını bizimkide sürekli ağzına sokuyoo hırslanıyoo sısırmaya çalışıyo falan hepimizinki aynı canım katlanıcaz birazz

evet canim biliyorum kizina cok guzel hatiralar birakiyorsun ne guzel kendi ellerinle hazirladigin esyalari kullanacak :)) AYRICA KIZINDA SANA BENZERSE BU KONUDA ZEYNOO COK SANSLII OLCAK
günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:
oyyyy kiyamamm cnm cok gecmis olsun hemen doktora git sende hasta hasta cocuklara bakmak daha zorr ((

Kızlarr benim terddütüm şundan emerken aglamaya baslıyor sıkıyorum süt cok gelmiyor acaba ac mı kalıyor...Ondan kilosuna takılıyorum

canim doymuyor olabilirr benim kizda emiyor emiiyor doymadigi icin geri cekilip agliyor, dun gecede emmemek icin inat etti durmadan agliyordu en son dayadim siseyi hemen uyudu bu sabahta emmek istemedi beni cok korktum artik emmeyecek diye ama neyseki sonra emmeye basladi ayyy ne uzattim kusura bakma kisaca doymuyor olabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…