2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Japon derken merak ettim ha benide japonlara benzetirler cekik gozluyum diye ne alakaysa benide arkadas olarak ekleyinde goreyim kizlar bende koyuyorun şimdi

kızlarr ben kaçıyorum hepinize byeee
zeynooo seni aşağıda gördüm ama yine gidiyorummm öptüm seni

masaüssü pc de sandalyeye oturdum ayağımı çekyata uzattım
çocuk ayağımda tek elle mama yediriyorum tek elle yazıyorum..
noolcak bu kk aşkı :129:

bende arkadasz sanıyodum..teşekkür ederim tatlım da o resimlerin hepsi efe den önceydi.. ama şimdide kilomu göstermediğimi söylüyolar..
yaa sanırım ben serumlardan dolayı falan şişim hala .. umarım çabuk gider kilolar..

şekerim sen emin misin 100 kilo filan olduğuna ya ne bileyim öyle görünmüyorsun da
kilonu göstermiyorsun ne güzel
yüzün de güzel gülüşün de
saol tatlım.. popom kalkacak (gerçi yerden kalkacak durumda deil ama)kızlar şımartmayın beni..

tühhh yaa yakın olsaydık keşke bize verirdin..bende mama yetiştiremiyorum anacım..

iki düğünüm oldu benim .. biri mersin merkezde biri ilçesinde şuan yaşadığım yerde..
bende birinde açtım birinde kapattım
beyaz ayakkabıdan hoşlanmadığım için farklı olsun istedim ..
şimdi ayağıma girmiyo o pabuçlar
onun gibi bi ayakkabı koleksiyonum vardı nerdeyse hiç biri olmuyo

birde benim meşe kütüğü kocam(kıymetimi bilsin yinede kütüklerin kaliteli olanından hitap ediyorum) doğum günümü hatırlamadı
aramıza hoşgeldin canım..

kizlar beni görüp hatirlayamayanlar veya hic görmeyip görmek isteyenler icin kirmayip fotograf ekledim
kiymetimi bilin ulan
ahh bi taş geldi kafama
o görüpte hatırlamayan benim sankii

Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya

biz verelim diye yırtınıyoz sen verdim diye ağlıyon ama olmazki

evet canım kaldırdım...
gören gördü diye :)))
tekrar baktım resimlerine de maşallah fıstığıma benim
ben görmedimkiii ..
isterizz
isterizz
isterizz
isterizz
isterizz
isterizz
isterizz

Son düzenleme:
Esraaa supersin sekerimm cok begendim özellikle koyu renk sac cook yakışıyor

Spring-eda kizlar sizede bayildimmm o fizikler ne oylee yaaa ayni zamanda uyuz oldum

Hulyaa sende soyledigin kadar kilolu dilsin. Yadin ufak görünüyor gulusun cok guzell

saolasın gardaşşş.. bu arada sen mail attın diye açtım mailimi
Allah razı olsun bi dolu msj varmış kutumda..
doğum günümü kutlayanlar falan =))) sayende gördüm..

sağlıklı hazirn bebişleri hemencecik gelişiolar maşallah yavrulara :) soğanı annemde söledi bana yaptık ama bnm kide iğrendi attı elinden diş kaşıyıcıyıda kontrol edemio henüz elinde yzüne gözüne vuruo jel kullanıoruz o brz uyuşturuo 20 dk uyuyo uyanıo tilki uykusu mübarek çıkarsalarda rahatlasak ya
Az önce okuduğum bi yazıda bebek 5,5 kiloyu geçince 2 aylık bebeklerde gece beslenmeye gerek yok diyor. Son beslenmeden sonra kesintisiz 6-8 saat uyuyabilirmiş

evet cnm bncede bu yazı doğru olabilir oğlum 5 li kilolardayken 3 saatte 1 emmeye kalkardı şmdi dün tartıldık normalde tartı günümüze 10 gün var 20 gün önce idi şmdi 7100 olmuş ve gerçekten gece 12 de uyusa sabah 7de yada 7.30da uyanıo emip yine yatıo ama öğlenlerimiz sıkıntılı bu aralar bizimde dişten dolayı malesef

esracım bizim bu oğlanlar çok obur memeyle bile kavga ediodur eminim senin kide gündüzleri durmuolar beslenemioruz güzel yemek mi yiorum dayak mı anlamıorum valla doğal olarak çabuk dolmuo göğüsler süt yetmio gibi gelio bana şu memeleri her dk dolu olan annelere özeniorum bnm ki bi boşaltıo 2 göğsü snra yine istio 10 dk snra e oğlum nerden bulim sana süt inekmiyim entegre süt tesisimiyim ben diorum illallah ettirio bazen valla doymuolar ek gıdaya geçsek rahat ederiz sütte yeterli gelir o zaman sanırım

kabızlığa son arkadaşlar :)
bnm sütüm yağlı olduğu için oğlum sık kabız olur.Millet gazdan çekti bnde 3-4 günde 1 kabızlıktan çektim.2 gün önce okuduğum bi yazıyı uyguladım kulübte bi bayan yazmış.Bu kulak temizleme çubuklarından 1 tanesini zeytinyağına batırdım 1 cm kdr popo deliğinden içeriyi uyardım anında fosur fosur kaka yapmaya başladı oğlan tesadüftür die bikaç kez daha uyguladım değişik zamanlarda gayet güzel kakasını yapıo ve rahat ediolar denemenizi tavsiye ederim bi sakınca yoktur çok sokmamak gerek sadece 1 cm kdr uyarılacak o kısım çocukda hemen anında yapıo kakasını inş sizdede işe yarar canlarım her sabah ayrıca 1 çay kaşığı saf zeytinyağı verin hem bağırsakları hareketlenir buda kabızlığı önler

dr.a goturmussun aglamis ya onu gormustur ruyasinda canim. kuzularimiz cok nazli cooookk mesela dun ben burnu icin baya bir ugrastim ama cocuk artik sinir oldu arkasindan uyudugu ilk uykuda hemen kabus gorus gibi ciglik cigliga uyandi. boyle uyanmalarin arkasindan anne ya da babanin koynunda uyumayi cok seviyolar bence. benimki oylece 1 saat uyudu gecenlerde.
insanlar kendi yorumlarini kendilerine saklasinlar; hamileyken de yaparlardi hala devam desene

bu arada gaz konusu olmus. yasamayan bilmez cok fena kizlar coookkk. ben oglumun 4 5 saat agladigini biliyorum hem de bir iki kez degil kac gun oldu oyle. hele evde yalniz oldugumda o aglardi ben aglardim. 15 gunlukken basladi ama cok sukur 3 aylik olunca toparladi artikk. ama hala ben biraz soguk yesem ya da karpuz kola gibi seyler tuketsem eskisi kadar olmasa da yine aglamali gaz cikarma oluyor.
dun ihlamur verdim biraz bayildi resmen tadina. ama ben biraz fazla vermisim meger bir kac cay kasigini gecmemeliymis halbuki bebegim ne kadar sevdi tadini anlatamam ya

valla cnm ben oğluma herşeyi veriorum artık doktorların her dediğinede uymuorum açıkçası çorbada veriorum az suda veriorum ıhlamurda veriorum hiç zararıda olmadı yazdığım metodu sende uygulayabilirsin gazıda iyi çıkarıo o şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…