Spring foto yok canim albümün de
Denoz: kaldirmissim sanirim fotograflari bugün baktim göremedim benden sonra birsey yazdinmi diye
bende arkadasz sanıyodum..teşekkür ederim tatlım da o resimlerin hepsi efe den önceydi.. ama şimdide kilomu göstermediğimi söylüyolar..degilmisiz malesef bende cok sasirdim valla arkadas listemde olmayanlarin cogunu var saniryorum galiba :26::26: tmm cnm bosaltim hemen BU ARADAA SAKIN BIR DAHA KILOLUYUM DEMEE BENDE TOMBALAK BIRSEY SANIYORDUM SENI HICTE ÖYLE DEGILSIN HAKSIZLIK EDIYORSUN KENDINEEhemde cok guzelsin masallahhhh
saol tatlım.. popom kalkacak (gerçi yerden kalkacak durumda deil amaşekerim sen emin misin 100 kilo filan olduğuna ya ne bileyim öyle görünmüyorsun da
kilonu göstermiyorsun ne güzel
yüzün de güzel gülüşün de
HOSBULDUK canım hayırdır kizin memeyi mi birakti :26: anlamadim
Mama mi istiyor inşallah birakmaz memeni.mama verme inatlas ac kalınca tutat muhakkak memeni biraz.zor olur ama mecburen artık bende.mama verdim sevmedi bizimki tüküruyor cope gitti kutu
iki düğünüm oldu benim .. biri mersin merkezde biri ilçesinde şuan yaşadığım yerde..hülya
canım maşallahın var yaşınıda kilonuda göstermiyosun
ama merak ettiğim 2 şey var:26::26:
1)düğün fotolarında saçın hem açık hem kapalı nasıl oluyoo kızzz
2)ayakkabılarına bayıldım ama neden beyaz değil
mrakımın kusuruna bakma
aramıza hoşgeldin canım..birde benim meşe kütüğü kocam(kıymetimi bilsin yinede kütüklerin kaliteli olanından hitap ediyorum) doğum günümü hatırlamadı
ahh bi taş geldi kafamakizlar beni görüp hatirlayamayanlar veya hic görmeyip görmek isteyenler icin kirmayip fotograf ekledim
kiymetimi bilin ulan
Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya
ben görmedimkiii ..evet canım kaldırdım...
gören gördü diye :)))
tekrar baktım resimlerine de maşallah fıstığıma benim
Nereye yaaaa
Geçmişi okuyup geldim
Esraaa supersin sekerimm cok begendim özellikle koyu renk sac cook yakışıyor
Spring-eda kizlar sizede bayildimmm o fizikler ne oylee yaaa ayni zamanda uyuz oldum
Hulyaa sende soyledigin kadar kilolu dilsin. Yadin ufak görünüyor gulusun cok guzell
saolasın gardaşşş.. bu arada sen mail attın diye açtım mailimi
Allah razı olsun bi dolu msj varmış kutumda..
doğum günümü kutlayanlar falan =))) sayende gördüm..
Sanirim bizim topik kalsiyum acisindan cok iyi beslenmissbugunlerde herkesin sorunu dis cikartmak canim bizimkininde sag alt ve ust it disi cikiyorr baya kiazrmis ikiside benim cocuklarin huyu galiba hep ayni yerden cikartiyorlar ilk
ANNEM BUGUN SOGANI DILIP BIR PARCA ELINE VERELIM DEDI DISINE IYI GELIYORMUS ÖYLE GÖRMUS BIRISINDE ACISINI ALIYORMUSS DISIN BIZDE ÖYLE YAPTIK AMA KIZIM COK BEGENMEDI TADINI ÖGGG YAPTI HEMENNbirde siz deneyin belki size iyi gelirr en azindan agrisini hafifletir :)) birde dis kasiyicilarini buzlukta soguttuktan sona dislerine masaj yapiyorsun cok iyi geliyorr
Az önce okuduğum bi yazıda bebek 5,5 kiloyu geçince 2 aylık bebeklerde gece beslenmeye gerek yok diyor. Son beslenmeden sonra kesintisiz 6-8 saat uyuyabilirmiş
Benimki son 1 haftadir en fazla 3 saat uyuyor geceleri hatta her 1,5 saatte uyaniyor sabaha dogru acmi kaliyor sütmü az geliyor diye sagilmis süt veriyorum normal de 100 ml ile doyan cocuga 150-160 ml kadar yine de en gec 3 saate uyanmis oluyor :S
Önceden ilk uykusu 5-6 saatti araliksiz
canım ya bana günde 1 kez bile sağmak zor gelirken allah sana kolaylık versin inşallah emer bu şekilde yaz bize mutlaka..
yazarm cnm bakalm bgn bir iki kere tuttu hemen uykuya daldı anne sıcaklığını alamıyo böyleüzülüyorum
Arkadaşlar baştan beri çok aktiftim ama doğumla birliklte herşeyden koptumdopumum sorunlu oldu oğlum 5 kg 10 gr dünyaya geldi ve doktorum bunu önceden göremedi bu şekilde normal doğuma girdim Allahtan tansiyonum çıktı ve sezeryana alımdım 37+6 da geldi paşam ama gelişimi fazla oldupundan karnımda mikrop kaptığını söylediler 10 gün yoğun bakımda yattı meleğim ve bugün artık tam 3 aylık çok zor zamanlar geçirdik 3 ay boyunca yarım saat uyuyup uyanan bir oğlum var.dün gece 3 saati başardık .ve biberon almıyorum.kilolu doğduğu için doymak bilmiyor paşamanlatıp biraz rahatlamak istedim umarım bugün 3 aylık olmasının hakkını verir.biberona nasıl alıştırıcam onu düşünüyorum hiçbiryere onsuz gidemiyorum uykuyu falan geçtim artık.dolaptaki sütlerim hemde ilk sütler onlar ziyan olsun istemiyorum ne yapabilirim sizce.
medela calma biberonu dene cnm uyku arasnda alır heralde
Yakisikli oglumu dun doktora goturdum. Cok sukur saglik sorunu yokmus. Doktor muayene ederken aglamaya basladi bu yuzden soracaklarimi soramadim. Kilosu olculurken hemsireler cok acidi bana ' ay yazik nasil agliyor bi emzir istersen' dediler. Benim cocugun dilinden anlamiyorlar.O aslinda 'burasi yabanci bir yer, her yer yabanci dolu, doktor bana elledi uhuuu' diyor. Insanlar benim bebemin aglamasi karsisinda niye boyle tepki veriyor ya herkesin bebesi uslu, az aglayan cinsten de bir benimki mi boyle agliyor naz yapiyor anlamiyorum
Oglum bugun oyun halisinda bayagi oynadi. Uyku uyumadi ama 15-20 dk sonra kalkiyor hem de uykusunda aglayarak. Az once yine agladi uykusunda. Kucagima aldim ellerini serbest birakip yuzunu omzuma gomdu uyumaya devam etti. Kabus goruyor sanirim zavalli yavrum. Bugun dogru durust emmedi, emdigini de kustu zaten. Halbuki yine bugun annecigine binbir sesle ciglikla kahkahayla guldu, oynadi. Canim yavrum ya keske dilinden daha cok anlasam ne derdi var bilsem
Attim sekerimmmm
bu arada gaz konusu olmus. yasamayan bilmez cok fena kizlar coookkk. ben oglumun 4 5 saat agladigini biliyorum hem de bir iki kez degil kac gun oldu oyle. hele evde yalniz oldugumda o aglardi ben aglardim. 15 gunlukken basladi ama cok sukur 3 aylik olunca toparladi artikk. ama hala ben biraz soguk yesem ya da karpuz kola gibi seyler tuketsem eskisi kadar olmasa da yine aglamali gaz cikarma oluyor.
dun ihlamur verdim biraz bayildi resmen tadina. ama ben biraz fazla vermisim meger bir kac cay kasigini gecmemeliymis halbuki bebegim ne kadar sevdi tadini anlatamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?