2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benimboyum uzun canımcım da bu aralar benden olsa olsa büyük beden manken olur

mantuklu cicim ama sen iki bebeden sonra kel kalmadıysan bizde kalmayız o zaman

yookk caanııımmmm
ne yarasıı canım bende yok öle bişii

powerrrr komşucumm ne zaman geliyosun kahveye

Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya

ben daha adet görmedim canm
:18::18:

yookk caanııımmmm

Ne yarasıı canım bende yok öle bişii

bendede yoktu canım üstelik hiç bi şikayetimde yoktu hatta benim akıntım bile yoktu
ama rahim testi yapıyorlarya onda cıkıor bide catı rahim muayenesinde cıkıor
bende bilmiordum ben spral taktırmaya için gitmiştim doktor önce tahilil aldı.tahlilde cıkınca catıya muayeneye alıp emin olmak istedi takamayız sende yara var kızım dedi yakacagız dedi korktum uyuşturuyoruz dedi bildigin kızgın bi demiri sokup çaş çaşşş diye sesler cıka cıka yaktı hep duman cıktı yanık et koktu igrenç bişeydi

Canim bi yara ictemi distami? Genital sigilden bahsetmiyorsun demi?

bende niye gitmiyooo yahuuuuuu :97:

gülşahcıgım biliorsunya 2 aydır kayınpedeler bendeydi onlara koşuşturmak gitti kilolar
cünkü 25 kişiye yemek yap ve onların bulaşıgı temizligi çamaşı flannn öldümm
yemek yemeyi bırak tadına bile bakamıyorumdum
galiba yemedgimden ve yorulmaktan gitti canım yaaa

nasılda anlatmışşın şekerimmm bayılaaaazaaaaammm:83:
offf ben bu alttan muayene olayından fena halde korkuyorumm:83:

artık çok az gelmeye başlaynca biri diğerine geçyorum sonra gene dönüyorum evet.bende avent alaym o zaman.dua edin ne olur emsin artık gerçekten çok yorucu böyle

canım ya bana günde 1 kez bile sağmak zor gelirken allah sana kolaylık versin inşallah emer bu şekilde yaz bize mutlaka..

Az önce okuduğum bi yazıda bebek 5,5 kiloyu geçince 2 aylık bebeklerde gece beslenmeye gerek yok diyor. Son beslenmeden sonra kesintisiz 6-8 saat uyuyabilirmiş

süpermiş uyusun valla gündüz uyumuyo sıpalar bari gece uyusunlar di mi ama...

canim bi yara ictemi distami? Genital sigilden bahsetmiyorsun demi?

içeride canım ya .
Valla bilmiorumki bende ilk defa duydum yara dedi doktor nasıl oluyo bilmiorum
ben cataldaydım içeride hatta bi makas gibi demir sokup rahmi yukarı cekti onu gördum

ben mantar tedavisi görürken çıktı ortaya yoksa ben anlamamıştım ama böle akıntı falan olmamıştı bende tekrarlamadı inşallahda tekrarlamaz

powerrrr komşucumm ne zaman geliyosun kahveye
aaa hemen komşucum aç kapıyı şaka bi yana ayarlayalım valla ya

daha ne istiyon bacım millet d.tünü yırtıyo kilo vercem diye. ama biraz yediklerine dikkat et 2 çocukla halsiz düşersin
tava fırlattın mı kafasına
esranın demesi gibi düdüklğ tencere az gelir ona kazanda kaynatmak lazımdı ama neyse insaflı çıktım yine

Ahahah ilahi düdüklü tencereyle girsen ne fayda bu erkeklere anacigim

bunlara ne laf ne söz nede dayak geçmez valla. nasıl olsa kendi bildiklerini yapıyorlar. trip attım diye akşama suçlu olmayayımda

Benimki son 1 haftadir en fazla 3 saat uyuyor geceleri hatta her 1,5 saatte uyaniyor sabaha dogru acmi kaliyor sütmü az geliyor diye sagilmis süt veriyorum normal de 100 ml ile doyan cocuga 150-160 ml kadar yine de en gec 3 saate uyanmis oluyor :S
Önceden ilk uykusu 5-6 saatti araliksiz

Hkn canim neyim var hayirdir denoz nasil oldun diye sormus hastaydim sen ondanmi bahsediyor?

oda varda bugün biraz canım sıkkındı onu sormuştuu keyifsizimde birazz
Ahahah ilahi düdüklü tencereyle girsen ne fayda bu erkeklere anacigim

kıss bu şey gibi oldu 7 kişi bi danaya girmiş gibiii

yok kuzum sen benden alıntı yapmışsın ya ben onun üstüne şey ettim yaniii neyse geçmiş olsunn seni yaktılar ha çatır çatırr

anam bende emziriyorum benim kilolar niye gitmiyo anlamadım.... tıkınıp duruyorum ben tabi..

canım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere.. çok fena koymuşsun lafı heee bu kadınlardan korkulur. yazık kıss adama bir iki yanaşırsa affet gitsin bence olur böle şeyler bebek telaşından bu seferlik affet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…