Lovercım bizden de sana sevgilerrrrrrrr
canım benim çok saol
herkes beni daha farklı hayal etmiş sanırım...ama nasıl ettiniz merak ediyorummmm...:44::44::44:
aşkolsun hemşom yaaa..hem de seni etmicemmm...
ama senden bana öyle bir şey gelmedi ..gelse hemen eklerdim bebişimmm
hatta dur ben seni ekleyeyim
bu arada senin gözler de çok güzelmiş gerçekten..bi de hiç öyle 100 kilo falan durmuyorsun
canım senin için düşündüklerimi yazsam sayfa yetmez
önce fiziğin için söyliyeyim sarışın renkli gözlü düşünüyorum çünkü genelde balıkesir kızları güzel oluyor böyle
karakter olarak da çok pozitif, yardımsever, içten, dobra ve bi de çokkkk komiksinnnnn...
yazdıklarına kopuyorum her defasında
canım ben de seni aynen kendini tarif ettiğin gibi tahmin etmiştim...ama ela gözlü olarak...bi de daha kısa boylu:) maşallah manken gibisin desene
onun dışında sen de çok pozitif, içten ve canayakınsınnn
Bu sefer kızmadım
aslında davetsiz misafirim olmasaydı ben de gelecektim ama bi de baktım cümbüş falan yok sabah yazarım dedim
mantuklu cicim ama sen iki bebeden sonra kel kalmadıysan bizde kalmayız o zaman
ne yarasıı canım bende yok öle bişiiya benım dogumdan sonra adetim gelir gelmez spral taktırmaya diye gittim doktor yara oldugunu söyledi ve adetin bitince gel dedi neyse benım adet 23 agustosta geldi 30 agustosta bitti bende 31 agustosta yaktırmaya gittim yaktırdım ve günden bu güne 2 hafta oldu ama sulu kan kesilmedi hala altıma işemişim gibi su gelio ardından kan sizinde başınıza böle bişey geldimi doktor bana bisey demedi sadece 20 gün eşinle birlikte olma dedi.
spralde takınamaDIM YARA OLUNCA
SİZ NASIL ANLADINIZ YARA OLDUGUNUDA YAKTIRDINIZ BEN ANLAMADIM YARAYI SPRAL MUAYENESİNDE CIKTI BİDE BU YARA TERARLARMI
SPRAL TAKTIRTMAKTANDA VAZGECTİM O YANMA EZİYETİNİ BOŞAMI CEKTİM ANLAMADIM YA
dün tatlı yapmıştım yanıma geldi akşam bu ne dedi bende kendime doğumgünü pastası yaptım dedim dumur oldu aval aval suratıma baktı sonra özürler falan ama nafile hiç bakmadım suratıma akşam yatmadan önce geçenlerde annenin doğumgününü hatırlamıştın bize gelince unutuluyo hiç değerimiz yokmuş dedim aldım çocuğu gittim yattım. ya biz zaten öle hediye işine girmeyiz hatırlasaydı yeterliydi amaa
ben daha adet görmedim canm
:18::18:
sibeelll hoşgeldin gönderdin sonunda kvyi. ben yaktırmıştım 2 sene önce hayırdır?
birde benim meşe kütüğü kocam(kıymetimi bilsin yinede kütüklerin kaliteli olanından hitap ediyorum) doğum günümü hatırlamadı
Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya
tava fırlattın mı kafasına
ben daha adet görmedim canm
:18::18:
yookk caanııımmmm
Ne yarasıı canım bende yok öle bişii
bendede yoktu canım üstelik hiç bi şikayetimde yoktu hatta benim akıntım bile yoktu
ama rahim testi yapıyorlarya onda cıkıor bide catı rahim muayenesinde cıkıor
bende bilmiordum ben spral taktırmaya için gitmiştim doktor önce tahilil aldı.tahlilde cıkınca catıya muayeneye alıp emin olmak istedi takamayız sende yara var kızım dedi yakacagız dedi korktum uyuşturuyoruz dedi bildigin kızgın bi demiri sokup çaş çaşşş diye sesler cıka cıka yaktı hep duman cıktı yanık et koktu igrenç bişeydi
bende niye gitmiyooo yahuuuuuu :97:
bendede yoktu canım üstelik hiç bi şikayetimde yoktu hatta benim akıntım bile yoktu
bende bilmiordum ben spral taktırmaya için gitmiştim doktor önce tahilil aldı.tahlilde cıkınca catıya muayeneye alıp emin olmak istedi takamayız sende yara var kızım dedi yakacagız dedi korktum uyuşturuyoruz dedi bildigin kızgın bi demiri sokup çaş çaşşş diye sesler cıka cıka yaktı hep duman cıktı yanık et koktu igrenç bişeydi
artık çok az gelmeye başlaynca biri diğerine geçyorum sonra gene dönüyorum evet.bende avent alaym o zaman.dua edin ne olur emsin artık gerçekten çok yorucu böyle
Az önce okuduğum bi yazıda bebek 5,5 kiloyu geçince 2 aylık bebeklerde gece beslenmeye gerek yok diyor. Son beslenmeden sonra kesintisiz 6-8 saat uyuyabilirmiş
canim bi yara ictemi distami? Genital sigilden bahsetmiyorsun demi?
ben mantar tedavisi görürken çıktı ortaya yoksa ben anlamamıştım ama böle akıntı falan olmamıştı bende tekrarlamadı inşallahda tekrarlamazya benım dogumdan sonra adetim gelir gelmez spral taktırmaya diye gittim doktor yara oldugunu söyledi ve adetin bitince gel dedi neyse benım adet 23 agustosta geldi 30 agustosta bitti bende 31 agustosta yaktırmaya gittim yaktırdım ve günden bu güne 2 hafta oldu ama sulu kan kesilmedi hala altıma işemişim gibi su gelio ardından kan sizinde başınıza böle bişey geldimi doktor bana bisey demedi sadece 20 gün eşinle birlikte olma dedi.
spralde takınamaDIM YARA OLUNCA
SİZ NASIL ANLADINIZ YARA OLDUGUNUDA YAKTIRDINIZ BEN ANLAMADIM YARAYI SPRAL MUAYENESİNDE CIKTI BİDE BU YARA TERARLARMI
SPRAL TAKTIRTMAKTANDA VAZGECTİM O YANMA EZİYETİNİ BOŞAMI CEKTİM ANLAMADIM YA
aaa hemen komşucum aç kapıyıpowerrrr komşucumm ne zaman geliyosun kahveye
daha ne istiyon bacım millet d.tünü yırtıyo kilo vercem diye. ama biraz yediklerine dikkat et 2 çocukla halsiz düşersinBu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
esranın demesi gibi düdüklğ tencere az gelir ona kazanda kaynatmak lazımdı ama neyse insaflı çıktım yinetava fırlattın mı kafasına
Ahahah ilahi düdüklü tencereyle girsen ne fayda bu erkeklere anacigim
Hkn canim neyim var hayirdir denoz nasil oldun diye sormus hastaydim sen ondanmi bahsediyor?
Ahahah ilahi düdüklü tencereyle girsen ne fayda bu erkeklere anacigim
Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
dün tatlı yapmıştım yanıma geldi akşam bu ne dedi bende kendime doğumgünü pastası yaptım dedim dumur oldu aval aval suratıma baktı sonra özürler falan ama nafile hiç bakmadım suratıma akşam yatmadan önce geçenlerde annenin doğumgününü hatırlamıştın bize gelince unutuluyo hiç değerimiz yokmuş dedim aldım çocuğu gittim yattım. ya biz zaten öle hediye işine girmeyiz hatırlasaydı yeterliydi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?