valla cnm ben oğluma herşeyi veriorum artık doktorların her dediğinede uymuorum açıkçası çorbada veriorum az suda veriorum ıhlamurda veriorum hiç zararıda olmadı yazdığım metodu sende uygulayabilirsin gazıda iyi çıkarıo o şekilde :)
bende veriyorum valla hatta 1 dilm elma kesiyorum rendeleyip suyunu veriyorum 1 yemek kaşığı kadar. siyah üzümün suyunu sıkıp veriyorum.doktora kalırsa oo. bizler nasıl büyümüşüz sanki. bir arkadaşın 2 yaşında çocuğu var çocuk sadece köfte patates makarna ile besleniyor. doktor 6 aya kadar bişey verme demiş buda vermemiş. 6 aydan sonra haftada 1 birşeyin tadını tattır demiş. buda öle yapmış çocuk 1 yaşına gelene kadar fazla bişey tatmamış kızın sütüde iyiymiş hep anne sütü ile beslenmiş. çocuk bişeyin tadını bilmediği için hiç birşeye alıştıramamış. ben böle bir durum yaşamak istemiyorum açıkc
bende veriyorum valla hatta 1 dilm elma kesiyorum rendeleyip suyunu veriyorum 1 yemek kaşığı kadar. siyah üzümün suyunu sıkıp veriyorum.doktora kalırsa oo. bizler nasıl büyümüşüz sanki. bir arkadaşın 2 yaşında çocuğu var çocuk sadece köfte patates makarna ile besleniyor. doktor 6 aya kadar bişey verme demiş buda vermemiş. 6 aydan sonra haftada 1 birşeyin tadını tattır demiş. buda öle yapmış çocuk 1 yaşına gelene kadar fazla bişey tatmamış kızın sütüde iyiymiş hep anne sütü ile beslenmiş. çocuk bişeyin tadını bilmediği için hiç birşeye alıştıramamış. ben böle bir durum yaşamak istemiyorum açıkc
Oglum gazini cikarirken belki bir kac damla kadar cikarirdi dün aksamdan beri her emzirme sonrasi kusuyor hatta biraz önce hepsini cikardi resmen neden oluyor anlamadim birtürlü atesi yok burnu falan da kapali degil öksürmesi de yok üsüttü desem
Canim ya benimkinin saclari da inanilmaz uzadi oglunun saclarinin iki kati oldu resmen annem sürekli gelisimine iyi degil kestir diyor ama kiyamiyordum simdi doktor böyle dedi deyince sen tereddüt ettim kestirsemmi acaba bilemedim simdi
Berbere götürsek durmazki 5 dk yerin de nasil kestiricez
Kızlar kafayı yicem oğlum emmek istemiyor uzun zmandır böyle ve artık zorla emdirirken biryerlerini kırcak diye korkuyorum
Biberın falan vermedim hiç başka birşey de yok emzik de almak istemiyorr
Uykuluyken sorun yok emiyor
dün tatlı yapmıştım yanıma geldi akşam bu ne dedi bende kendime doğumgünü pastası yaptım dedim dumur oldu aval aval suratıma baktı sonra özürler falan ama nafile hiç bakmadım suratıma akşam yatmadan önce geçenlerde annenin doğumgününü hatırlamıştın bize gelince unutuluyo hiç değerimiz yokmuş dedim aldım çocuğu gittim yattım. ya biz zaten öle hediye işine girmeyiz hatırlasaydı yeterliydi amaa
geridönüşüm ben seni hiç öle hayal etmemiştim anam kilo kilo diyodun sıska bişimişsin sen yahu bu arada ne güzel kızmışın wooow hülyaerdem ben seni hayal edememiştim çünkii avatarda resmin vardı zaten ordan görmüştüm... ama yakından bi başkamışsın ne güzel gözler öle mikailesra hey maşallah
anacııım hepiniz çıtırmışınız
Canım korkulacak hiç bir şey yok inan. Biz sünneti çok sıcaklarda yaptırmıştık, o yüzden duş aldırabilirsiniz demişti. Asıl küvet banyosu 5. günü oldu. Banyodan sonra batikon sür, sorun olmaz. Yine de içine sinmiyorsa, suyu önce kaynat sonra ılıt öyle banyo yaptır. Kolay gelsin. :)
geridönüşüm ben seni hiç öle hayal etmemiştim anam kilo kilo diyodun sıska bişimişsin sen yahu bu arada ne güzel kızmışın wooow hülyaerdem ben seni hayal edememiştim çünkii avatarda resmin vardı zaten ordan görmüştüm... ama yakından bi başkamışsın ne güzel gözler öle mikailesra hey maşallah
anacııım hepiniz çıtırmışınız
Canım korkulacak hiç bir şey yok inan. Biz sünneti çok sıcaklarda yaptırmıştık, o yüzden duş aldırabilirsiniz demişti. Asıl küvet banyosu 5. günü oldu. Banyodan sonra batikon sür, sorun olmaz. Yine de içine sinmiyorsa, suyu önce kaynat sonra ılıt öyle banyo yaptır. Kolay gelsin. :)