2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende veriyorum valla hatta 1 dilm elma kesiyorum rendeleyip suyunu veriyorum 1 yemek kaşığı kadar. siyah üzümün suyunu sıkıp veriyorum.doktora kalırsa oo. bizler nasıl büyümüşüz sanki. bir arkadaşın 2 yaşında çocuğu var çocuk sadece köfte patates makarna ile besleniyor. doktor 6 aya kadar bişey verme demiş buda vermemiş. 6 aydan sonra haftada 1 birşeyin tadını tattır demiş. buda öle yapmış çocuk 1 yaşına gelene kadar fazla bişey tatmamış kızın sütüde iyiymiş hep anne sütü ile beslenmiş. çocuk bişeyin tadını bilmediği için hiç birşeye alıştıramamış. ben böle bir durum yaşamak istemiyorum açıkc

ben 4 aylık olunca tattırmayı düşünüorum. yaz meyvelerini kaçıcak ama napalım..

Oglum gazini cikarirken belki bir kac damla kadar cikarirdi dün aksamdan beri her emzirme sonrasi kusuyor hatta biraz önce hepsini cikardi resmen neden oluyor anlamadim birtürlü atesi yok burnu falan da kapali degil öksürmesi de yok üsüttü desem

Canim ya benimkinin saclari da inanilmaz uzadi oglunun saclarinin iki kati oldu resmen annem sürekli gelisimine iyi degil kestir diyor ama kiyamiyordum simdi doktor böyle dedi deyince sen tereddüt ettim kestirsemmi acaba bilemedim simdi
Berbere götürsek durmazki 5 dk yerin de nasil kestiricez

Kızlar kafayı yicem oğlum emmek istemiyor uzun zmandır böyle ve artık zorla emdirirken biryerlerini kırcak diye korkuyorum
Biberın falan vermedim hiç başka birşey de yok emzik de almak istemiyorr
Uykuluyken sorun yok emiyor

ben geldim ama kimsecikler yok
sizin bebişler belliki akşamcı
benimki gündüzcü

canııııııııım nice yıllara
sağlıkla mutlulukla bereketle geçireceğiniz

rezene evlilik yıldönümünüz kutlu olsun çooooooooooooooooooooook mutlu bir ömür dilerim

Son düzenleme:
Sünnetten üç gün sonra duş şeklinde yaptırdık.
5. günü de küvet içi banyo yaptırdık.
Doktorumuz böyle söylemişti.
Geçmiş olsun küçük adama :)

doktor 5. gün banyo yaptırın dedi. bugün 6. gün. ilk kez şimdi yaptırcam. bilemedim nasıl yaptırayım. korkuyorum

geridönüşüm ben seni hiç öle hayal etmemiştim anam kilo kilo diyodun sıska bişimişsin sen yahu bu arada ne güzel kızmışın wooow
hülyaerdem ben seni hayal edememiştim çünkii avatarda resmin vardı zaten ordan görmüştüm... ama yakından bi başkamışsın ne güzel gözler öle
mikailesra hey maşallah
anacııım hepiniz çıtırmışınız

Son düzenleme:
doktor 5. gün banyo yaptırın dedi. bugün 6. gün. ilk kez şimdi yaptırcam. bilemedim nasıl yaptırayım. korkuyorum

Canım korkulacak hiç bir şey yok inan. Biz sünneti çok sıcaklarda yaptırmıştık, o yüzden duş aldırabilirsiniz demişti. Asıl küvet banyosu 5. günü oldu. Banyodan sonra batikon sür, sorun olmaz. Yine de içine sinmiyorsa, suyu önce kaynat sonra ılıt öyle banyo yaptır. Kolay gelsin. :)

hadi seni de görelim.

benim kilom belden aşağıda canım.

batikon yok evde. ben canı acır diye korkuyorum. şampuandan falan sıkıntı olur mu diye. ama suyu kaynatma iyi fikirmiş. onu yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…