2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
içeride canım ya .
Valla bilmiorumki bende ilk defa duydum yara dedi doktor nasıl oluyo bilmiorum
ben cataldaydım içeride hatta bi makas gibi demir sokup rahmi yukarı cekti onu gördum
Sigil olabilir canim ozaman ya cünkü sigil genelde yakip dondurma gibi islemlerle tedavi ediliyor yakildiktan sonra birkac ay icinde tekrar cikma ihtimalide cok yüksek zaten eger sigilse kurtulus yok sen yaktirican o cikicak sürekli.. Umarim sigil degildir gecmis olsun canim

Olurmu olur bunlar hem suclu hem güclü olmayi iyi bilirler.. Benimkiyle tartissak mesela hemen benim eskiden olan hatalarimi ortaya dökmeye calisir sussuzken suclu duruma düsürmek icin beni tabi artik huyunu bildigimden yemiyorum :)

Birak iyice gönlünü alana kadar ugrassin hemen yumusama :)

seninki açlıktan değildir canım sıkıntısı var onun dişten bence kıyamam annesi derdi var bebişin..

Ahahhaha ay cocuk salliyorum gulecegim diye yavru hop hop hopluyor kucagimda nerden aklina geliyor 7 kisi bir dana falan off ne güldüm ya..
Hastaligin icin gecmis olsun canim daha cekiyorsunuz ailece anlasilan niye keyifsizsin peki anlat rahatlarsin belki konustukca

Arkadaşlar baştan beri çok aktiftim ama doğumla birliklte herşeyden koptum😄dopumum sorunlu oldu oğlum 5 kg 10 gr dünyaya geldi ve doktorum bunu önceden göremedi bu şekilde normal doğuma girdim Allahtan tansiyonum çıktı ve sezeryana alımdım 37+6 da geldi paşam ama gelişimi fazla oldupundan karnımda mikrop kaptığını söylediler 10 gün yoğun bakımda yattı meleğim ve bugün artık tam 3 aylık çok zor zamanlar geçirdik 3 ay boyunca yarım saat uyuyup uyanan bir oğlum var.dün gece 3 saati başardık .ve biberon almıyorum.kilolu doğduğu için doymak bilmiyor paşam😄anlatıp biraz rahatlamak istedim umarım bugün 3 aylık olmasının hakkını verir.biberona nasıl alıştırıcam onu düşünüyorum hiçbiryere onsuz gidemiyorum uykuyu falan geçtim artık.dolaptaki sütlerim hemde ilk sütler onlar ziyan olsun istemiyorum ne yapabilirim sizce.

Spring foto yok canim albümün de

Denoz: kaldirmissim sanirim fotograflari bugün baktim göremedim benden sonra birsey yazdinmi diye

bebek telaşında olan benim şekerim ona ne oluyoki lohusa deprosyonuna girende o oldu ben kaldım dışarda

esra senide göremedim. altta arkadaşmışız gibi görnüuor ama profilinde arkadaş değilmişiz gibi. anlamadım.

dün gece benim koca uyandı hemen kapattım kaçtım
sabahda oyun minderiyle uğraştım bitirdim şükür..
çok güzel olmadı ama idare eder işte..birazdan paylaşırım resimleri..
temizlk falan derken misafir geldi onları uğurladım oğlanı uyuttum geldim..
form çayı yaptım kendime
geçmişe bakıyım bi geliyorum..:126:

saol canım hastalığım hiç geçicek gibi değil zatenn anlatsamda azalmıyoki dertler bacımm dert dert hiç bitmiyooo

saol canım hastalığım hiç geçicek gibi değil zatenn anlatsamda azalmıyoki dertler bacımm dert dert hiç bitmiyooo

canım ya hastalğın için ıhlamur ve elmadan oluşan çay yapsana içerken içine limon bal ve karabiber ekle ben hep öyle atlatırım.valla herkesde dertler derya olmuş

Evet hayatım o zaman da görmüştüm ama şimdi daha bir güzel geldin gözüme özlemişim herhalde :)

esra senide göremedim. altta arkadaşmışız gibi görnüuor ama profilinde arkadaş değilmişiz gibi. anlamadım.

Simdi tekrar bak istersen görünüyor olmasi lazim

Kuzum herneyse fazla takmamaya calis kafana zaten hastasin birde iki cocugun sorumlulugu var üzerinde dert hic bitermi biri bitse digeri baslar
Üzüldügüyle kaliyor insan

esra giriş çıkış yaptım gördüm. profil resminde görmüştüm ama ben o resimlerden hiçbişi anlamıyorum galiba ki herkessi başka sanmışım :)

güzelmişsin. hakikaten bize mi öyle geliyor bilmiyorum. belki sıcak muhabbetleirmiz olduğu için öyledir yada gerçek bu bilmiyorum ama topikteki annelerde evlatlarda hepsi çok güzel.

spring sen düşündüğüm gibisin. kapalı olduğunu düşünmemişitm sadece. uzun düz siyah saçlı hayal etmiştim seni. pırasa saçlılardan :)

pdnk sen tam bi süpriz oldun. bildiğimiz japonsun sen ya kızının gözleri çekik değil o yüzden seni böyle düşünmezdim hiç alında kilondan zayıf olduğunda belli ama isminden midir kızından dolayı mıdır nedir bu kadar çıtı pıtı beklemiyordum seni.eşini bende teomana benzettim. çok hoş ve uyumlu bi çiftsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…