Geliyorum canim valla bi kahve vw dedikoduya hayir diyemem en sevdiklerim yediklerini topla kirinti dokme dedim diye yok agziminizin tadini bozma aksam aksam falan bende ben essek gibi temizliyrum dedim senin evin diyo bwnse temizlemek zorunda degilim dedim o da defol git dedi bende defolup yatak odasina geldim. Fazla mi uzaklastim ne:18:
Kızlar kafayı yicem oğlum emmek istemiyor uzun zmandır böyle ve artık zorla emdirirken biryerlerini kırcak diye korkuyorum
Biberın falan vermedim hiç başka birşey de yok emzik de almak istemiyorr
Uykuluyken sorun yok emiyor
benim kızımda son bikaç haftadır mememi sündürüyor hem emmek istiyor hem emmiyor.bir garip.sanırım sütüm azaldığı için yapıyor bunu.eskisi gibi tazzikli gelsin istiyor.son 1 haftadır sağarak veriyorum çoğu zaman.aynı şekilde uykuluyken sorunumuz yok.
Geliyorum canim valla bi kahve vw dedikoduya hayir diyemem en sevdiklerim yediklerini topla kirinti dokme dedim diye yok agziminizin tadini bozma aksam aksam falan bende ben essek gibi temizliyrum dedim senin evin diyo bwnse temizlemek zorunda degilim dedim o da defol git dedi bende defolup yatak odasina geldim. Fazla mi uzaklastim ne:18:
kızım 2,5 aylık.2-3 aylık bir bebek bir öğünde kaç cc süt içer.sütüm yetmiyor sanırım günlerdir sütle bozdum kafayı.rüyalarıma bile giriyor.elimde pompa gece gündüz süt sağıyorum.
spring ay gördüüüüüüüüüüüüüüüüm
ay senin koçiş tam bi mal kusura bakma ama
hani seni nasıl hayal ettiğimi söylediğimde koçişle ilgili bişi sölemiştin ya hakkatten güzellikten anlamıyo
ne zayıfmışın gııııı sen doğum yaptın dimi
bende seni kapalı düşünmemiştim geridönüşümüde
kızım 2,5 aylık.2-3 aylık bir bebek bir öğünde kaç cc süt içer.sütüm yetmiyor sanırım günlerdir sütle bozdum kafayı.rüyalarıma bile giriyor.elimde pompa gece gündüz süt sağıyorum.
canım benim dr. günde kilosu ile 150 yi çarp bir günkü içmesi gereken demişti.benim kızım 3,5 aylk bu hesaptan daha az içiyor bende sağarak besliyorum ordan biliyorum.
Kızlar kafayı yicem oğlum emmek istemiyor uzun zmandır böyle ve artık zorla emdirirken biryerlerini kırcak diye korkuyorum
Biberın falan vermedim hiç başka birşey de yok emzik de almak istemiyorr
Uykuluyken sorun yok emiyor
Hepinize cok tesekkür ederim kizlar merakinizi gidermis oldugum icin sevindim
Yalniz tekrar kaldiricam albümü bakan baksin sonra yok ben görmedim, duymadim, bilmiyordum, yetisemedim, kocamdan gizli anca nete girebildim, kaynanam bizdeydi, cocuk agladi, isten vakit bulamadim demeyin :))
Ahahhaha
Hepinize cok tesekkür ederim kizlar merakinizi gidermis oldugum icin sevindim
Yalniz tekrar kaldiricam albümü bakan baksin sonra yok ben görmedim, duymadim, bilmiyordum, yetisemedim, kocamdan gizli anca nete girebildim, kaynanam bizdeydi, cocuk agladi, isten vakit bulamadim demeyin :))
Ahahhaha