2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben göremiyorum arkadaslık istegimi kabul etmemişsin canım

Niran: ben albümü gündüz koymuştum sonra kaldırdım şimdide telden giriyorum biara tekrar albüm yaparım canım

Canimmm Sağol valla moralimi duzelttin acik var bi uyuzluk iste kociste arada oduna bağlıyo

Benimki de beni bir iki defa kovdu kaslari indirip sessiz sessiz oturmak disin da hicbir tepki vermedim kafasi karisiyordu haliyle ne düsünüyor bu acaba diye zavalli hem kovardi hemde ben uyurken gider falan korkusuyla kapinin anahtarini saklardi :))))

En son kapi orda yürü gidebilirsin dedigin de ciktim annemlere gittim 1 saat sonra arkamdan gelmis hadi eve gidelim diye o son olmustu simdi de arasira ben kovuyorum ama giden yok

benim kızım uykuda bie emmyior,sağmaya devam(

Benim oğlumda emmek istemiyor... kendini geriye doğru kasıyor ve ağlıyor... biraz ısrar edersem içli içli ağlıyor dayanamıyorum... nadiren gönlü oluyor ve emiyor... ama artık emmeyecek sanırım...

sünnetten sonra ilk banyoyu nasıl yaptırdınız...

canım biz sünnetin 6. günü banyo yaptırdık... küvetine suyu doldurduk yarım saat suyun içinde beklettik... yarım saat suda oturması gerekiyordu, dikişlerinin düşmesi için... bizim bebiş oturamadığı için yarı yatar vaziyette suda beklettik... hoşuna gitti zaten.. sonra normal banyosunu yaptırdık.. hiç bir sorun olmadı... ben batikon bile sürmedim...

oyun halin cok güzel olmus canim ya masallah ben bunun yarisini ugrassam belki bir haftada yapabilirdim

Ayy esra alemsin ha. Bi ara eskisi gibi gideyim dedim de birden bi baktim kucagimda bi cocuk varmis eskiden cikmaya çalışırdmda tutardi beni

Madem süt konusu konuşuluyor bende yazim bari
Ben pes ettim kızlar.Tamamdır yani artık sağmıcam gerçi o kadar hastane pompası kiraladım ama olmuyor çıkmıyor işte.Dün eşime söyledim artık bırakıcam diye.O da bırak dedi, dayanamıyorum her defasında 10ml çıktığında gözlerinden akan yaşlara dedi Öyle günde çıkacak 100ml bu kadar göz yaşıyla olacaksa hiç olmasın dedi Kıyamam sana seni kaybetmek istemiyorum gözlerinden yaş akmasını istemiyorum biraz mutlu olmanı istiyorum dedi dedide dedi

Rabbim beni sınadı isyankar oldum.Daha nice hastalıklar, sıkıntılar var şu iyi halimize şükretmez oldum.Demek annelik böyle bir şeymiş daha neler göreceğim daha başta nakavt oldum.En çok Denizimle o güzel duyguyu paylaşamıcaz ya ona üzülüyorum.Ya hala ağlıyorum artık bi sussam ya ben

Ayy esra alemsin ha. Bi ara eskisi gibi gideyim dedim de birden bi baktim kucagimda bi cocuk varmis eskiden cikmaya çalışırdmda tutardi beni

Annem her zaman babamla tartistigin da elimi kolumu baglayan cocuklarim derdi simdi daha iyi anliyorum haklisin ama ben buna ragmen canimi sıktiginda hala tehdit ediyorum oglumu da alir giderim kalirsin tek basina diye
Bir gün iyi yürü git demese bari
ahada yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
peki nasıl kaldırılıyor

Albüm var resim yok kiz hani

Son düzenleme:

ay şekerim ben bıraktım bile bendede ancak 10-20ml çıkıyo
bende ağlıyordum bi ara ay ne yapayım artık sıkıldım valla
bitkisel ilaçlar laktamil falan var onlar bitince dahada almayacam
bizimki artık memişi seviyor emdiği kadar veriyorum genelde uyumak için tutuyor o sırada ağzına ne gittiyse artık

iyi akşamlar hanimlar,
bugun oglumu 3 aylik kontrolu icin saglik ocagina goturdum bu ay sadece 600 gram almis gecen aylarda birer kilo alarak devam ediiyordu bu ay cok az almis((anne sutu veriyorum birde bi gunde iki kez 60cc mama yiyor sizcede mi az kilo almis??? ve son zamanlarda gunde bir kez kaka yapiyordu birkac gundur de iki gunde bir kaka yapıyor hemsire iste karni doymadigi icin oyledir dedi((felaket derecede canim sıkılıyor sizce doktoruna goturmeli miyim lutfen bilgisi olan paylasssin

Bende tehdit yokda cok bagiririm oda da sallamaz pek ama israrciyimdir dedigimi yapana ka dar basinin etini yerim

fotoları sürüklemem lazımmış yeni yaptım cahillik işte

oyun halin cok güzel olmus canim ya masallah ben bunun yarisini ugrassam belki bir haftada yapabilirdim
tşk ederm tatlım..
elim çabuktur benim.. çokta pratiğimdir hatta uyuşukluğa hiç tahammül edemem ..
hemen müdahale ederim.. huyum kurusun =)))
dün akşam başladım sabah bitirdim ..
Ellerine sağlık cok guzrl olmuş. Ben de okul öncesi ogretmeniyim ogrencilerime cok yapardim bu tarz mataryeller ama kendi oğlum için denemedim bişey henüz
aman çok keyifli el emeği falan diyolarda
bidaha girişmem .. ben tadını kaçırıyorum .. bitene kadar kendimi paralıyorum ..

Gider gider canim yuruyus falan beimde gobek buyuyo giderek ama saklanabildigi sürece sıkıntı yok

ay inş. gider yapışıp kaldı
bu arada koçiş foto eklediğimi bi duysa vay benim halime daha günlerce tartışırız bla bla bla (sarı kafa eklemeyi unutmuşum birbirinin kafasına vuran sarı kafalar)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…