2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben uc aylık kontrolunu yaptirmadim daha ne kadar aldi oglum bilmiyorum ama 600gr cok da az degil bence.yine de ac kaldigini veya doymadigini dusunuyorsan her emzirmeden sonra biraz da mama verebilirsin.zaten mama takviyesi yapiyormussun.

Burayı okumaya çalışırken kusmuk banyosu yaptim hep sizin yuzunuzden
benimkide çok kusuyo yaa.. günde en az 4 5 defa kusmuk banyosu yapıyorum..

hülyaerdem ben seni hayal edememiştim çünkii avatarda resmin vardı zaten ordan görmüştüm... ama yakından bi başkamışsın ne güzel gözler öle

lover kuzucum ben seni çok merak ediyorum resim koy litfiiinn
evey koykoykoykoykoykoykoykoykoykoykoy
Kocam defolup gitmemi söyledi kime geleyim

bize gel bacım.. az sona bende benm herifi kovcam oda size gitsin
sinir ediyor beni yaaa.. gaz çıkarıyo yanımdaaaaaa:120::120:
yapma diyorum.. aşkım çok sıkışmıştım karnım ağrıyodu diyo..
yalan sööleme geldi mi salıyosun hiç tutmuyosun dedim .. baktım gülüyor..
çıkardım terliği fırlattım.. efede bize bakıp kıkır kıkır gülüyor..
ne biçim bi aileyiz biz yaaa...:113::113::113::113::113::113:

tırstım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (al sana 15 karakter buda taktı benim msjların kısalığına illa 15 karakter istiyo)

ay yine gidemedim ahada gittim
2 gün pek uğrayamam kociş evde olacak
nette çok vakit geçirdimmi kzıyo sonra beni pcnin başında kaldırıp kendi giriyo nete
bende kv var ayıp olmasın diye diğer pcden yazamıyorum
kocişi işe gönderip kv yatırıp (tavuk gibi erkenden uyuklar) giriyorum

gel ama gel bizi unutma olurmuuu ??

canım benim dr. günde kilosu ile 150 yi çarp bir günkü içmesi gereken demişti.benim kızım 3,5 aylk bu hesaptan daha az içiyor bende sağarak besliyorum ordan biliyorum.
6 kiloya yakın kızım.6 kilo desem 900 gr içmesi gerekiyor verdiğin hesaba göre.ben sağarak 300 anca içiriyorum.birde kendi emdikleri var taş çatlasa 500 olur.aç kalıyor kızım o zaman.ama geçen ay 1kilo 150 gr almıştı.eğer bu ay az aldıysa mama takviyesini artırıcam.
benimkide belini kıracak gibi geriye doğru çekiyor kendini.süt az geliyor sanırım.
seninkinin rızkıda mamadanmış canım üzülme.en azından manevi olarak memende haz duyuyor demekki orada uyuyor.

kızlar ben geldim anacım Allah muhabbetiminızı arttırsın oku oku bitmedi yav

sağolun oğluşuma geçmiş olsun dileyen teyzeleri, ay dilemeyenler de sağ olsun epey maceralı bi şekilde geçmiş oldu ilk hastalığı..Pipiye poşet taktılar idrar tahlili yapıcaz diye, 2,5 saat yapmadı bezinde mavi çizgisiz gezmeyen adam tak çıkar tak çıkar çıktı, yenisini taktılar, bi yapmış poşet çıkmış bu sefer de, o da olmadı 3.yü taktılar bu sefer de kaka ile birlikte gelmiş derken oğlum kıymatlı çişini vermedi yani yarına kaldıama dr bizim içimizi epey rahatlattı,ateşi de düştü bi sorun yok yani şimdi.

epeey resim muhabbeti olmuş hemencik resim kaldıranlar sizi kınıyoruuum ben de görmek istiyoruuuum

Ama bizde seni görmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…