2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ne sırası ki o

fotoğraf sırası. seni de çok merak ediyorum.

nirannnn gördüm seni sonunda. kısa sşyah küt saçlı hayal etmiştim snei. bu arada o dolaplı yeri mutfak sandım ilk. dedim mutfakta bilgisayar ne arıyo sanırım laboratuar gibi bişi.. çok hoşsun .

Canim gecmis olsun öyle bir anlatmissin ki güle güle okudum benimki gözümün icine bakiyor onada okudum oda gülümsedi.. Normal de bez olmayinca hemen saliverirler neresi denk gelirse yarin ugrastirmaz insallah gecmis olsun canim

Sen resim ekleyenleri bosver de kendi resmini ekle bi zahmet ben en cok seni merak ediyorum

ben dilemedim ateşi olduğunu okudum da ordan hasta olduğu sonucunu çıkaramadım. geçmiş olsun.

bence aç kalmıyordur çünkü aldığı kilo çok iyi benimde kızım 950 gr almıştı dr. süper sakın ek birsey verme dedi.benim kızımda 7 kilo bu hesaba göre 1050ml içmesi gerekli ama bazı günlerde 700 ml içtiği oluyor bu rakama hiç ulaşmadı,dr a sordum biz nasıl hergün aynı yemiyorsak bebeklerde hergün aynı yemez dedi canım.

iyi akşamlar ben uzman tv den dinlemiştim bebek 500 gr alıyorsa bir ay içinde ek birseye ihtiyaç yok diyordu canm

Allah siziii ne etmesinnnn

sagol canim bilgiler icin. benim memem iyilesti cok sukur ama orada sut yok... aslinda emziremedigim donemde sagdim hep ama bebegin emmesi gibi olmuyor iste. simdiden sonra yapilacak bisey var mi bilmyorum sut olmadigindan emmekte istemiyor cunku. boynu kafama takiliyor sanirim onun cin goturucem dr.a. belki fizik tedavi falan gerekir...

ayyy sinir oluyorum yaa.. ben hiç yapıyomuyum hiç duydunmu diyorum..
duydum tabi bi keresinde uyuyordun diyor ..
varmı böle bişi yaa.. beni sinir etmeye bayılıyo..

Benimkide gece zart zortt allah ne verdiyse artikk
Soyleyincede kabul etmiyorr

Canim seninki dis cikariyormus ya ondandir. Dis cikarirken gece de uyumazmis bebekler. Ben oglumun dis cikarmasindan korkuyorum acikcasi, ne hale gelecegini dusunmek istemiyorum

Canim ben bunu ilk denedigimde ise yaramisti ama sonra hicbir ise yaramadi. Daha dogrusu bizim bebekte kaka olmuyor, sutun hepsini kullaniyor sanirim

Anneme de yabanci yapiyor canim ya. Kadin bi kucagina alip sevemiyro dogru duzgun. Ben de bi topluluga gidemiyorum rahatca> Kimseye sevdirmiyor elletmiyor kendini. Hamileyken gene iyiydi, simdi etrafta daha fazla cokbilmis var, herkes doktor oluyor basima bi gorsen

Masallah sana yakisikli

Ellerine sagli. Gayet de guzel olmus

Sut memede fazla durunca aci veriyor, bebek icin de zararli duruma geliyor fazla beklemis sut. Ben birkac kez sabah uyandigimda gogsum cok dolmustu agrisindan agladim dakikalarca Benim bebegim de hep saga ceviriyor basini, sol elini ise daha fazla kullaniyor. Sen iki tarafa da yatir zamanla duzelir

Benimki aliskanlik yapti. Emdikten sonra bir suru kusuyor. Ilk basta usuttugu icindi ama simdi hala kusuyor. Emdigi burnundan geliyor resmen Sipacim bir de tukurmeyi ogrendi, sutu suratima puskurtuyor

sünnetten sonra ilk banyoyu nasıl yaptırdınız...
Ben normal banyo yaptirdim. Hemen ertesi gun banyo yaptirmistim

Pdnk s ni hic boyle hayal etmemistim panpisim
Citi pitisin maşallah arkadaşıma

bende sasirdim canim ama sanirim sadece altan cikartir ilk olarak usttekikin hemen cikacagini sanmiyorum :))) aaa sogan olayini herkes biliyormuss bende ne acmei anneymisim ya biz kurusogani verdik ama yesil sogan daha iyi sanirim daha az aci olur :)) antibiyotik yerine gecmeside iyimiss :)) kizz les gibi kokmaz onlarin agzi soganda yeseler mis gibi kokuyor

ayyyy yerim benn buu yakisikliyi masallah masallahhh cokkk tatlii yaa kizz basi baglimi oglunun seninde bekar oglan kalmamiss topikte masallahh

kiz hulya kendine haksizlik etmeyi birakk bu kadar kisa surede ve eldeki imkanlarla harika bir minder cikartmisin ortayaa tebrik ederim senidee cok guzel olmuss hazir satilandna hic bir farki yok gule gule kullansin kuzucugun cokta sevmis anlasilann keyfi yerinde bu arada dun bana mesaj gönderecektin gelmemiss halami mesaj kutum dolu merak ettim kiz ne yazcaktin:26::26::26:

benimde sag basindan beri iyidi soldan az geliyorr (( canim sol gögsunden emzirirken sag gogsunu emzirme pozisyonunda solu emziriyorsun bebegin ayaklari ve gpvdesi senin sol beline yasliyorsun memeni veriyorsun tipki sag gogsunu emiyormus gibi duruyorr :)) boyle yaparsan cocugun kafa sekli bozulmuyor emerkende cok dikkatli olmak lazim :)))
ne koptumm bu lafinaaaa golllllllllll be gollllllllllllllllllll

ayyyyy o saclarada kiyilmazkiii cok guzel saclari var gvn nin oglunun saclarida cok guzell yaa nasil kiyacaksinizz aam saclarinin gelisimini etkiledigini duymustum bende ne kdar dogru bilmiyorum dökülmuyormu sizin bebisleirn sacllarii benim kizin bile yanlardan gittii bayaa

Kızlar ben kızımın resmini ekledim albüme
Ama ters oldu duzeltme yapmiyor neden trs oldu
2'dEn fazla resim kabul etmiyor bilen var mı nasil duzeltecegimi:26:

teşekkür ederim canım

evet çekiğim ben
kızım aynı babası hatta kopyası
bebek telaşında olan benim şekerim ona ne oluyoki lohusa deprosyonuna girende o oldu ben kaldım dışarda
doğumgünün kutlu olsun hayatım

Pdnk s ni hic boyle hayal etmemistim panpisim
Citi pitisin maşallah arkadaşıma

teşekkür ederim kuzucum
nasıl hayal etmiştin ki beni merak ettim

evet canım kızım lab çocuğu oldu..hamileliğim resmen kimyasalların arasında geçti

Kızlar ben kızımın resmini ekledim albüme
Ama ters oldu duzeltme yapmiyor neden trs oldu
2'dEn fazla resim kabul etmiyor bilen var mı nasil duzeltecegimi:26:

kız merviş sorunun cvbını bilmiyorum ama ben senin fotolara cvp yazayım
ay ben seni hello kittye (sanırım böle yazılıyo) benzetiyodum (bu duruma uygun sarı kafa)
erva'ya sanırım hello kittyli bişiler almıştın ondan olacak hayalimde öle canlanmışsın napiiiim
e benzer bi noktanız var oda sevimli sende

yok kuzucum tanımıyorum bu arkadaşı
bana benziyor biraz evet ama ben daha güzelim
bu arada hala senden resim bekliyorum hayatım ya ben çok merak ediyorum seni litfin litfin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…