2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım ya öle oldu
kızım emince bende emzirme hazzını yaşıyorum en azından umarım bırakmaz

canım işine karışmak gibi olmasın ama erkek çocugunun poposunu uyarma ne olursa olsun.doktorlar erkek çocuklarına fitil bile vermiyorlar.

Ama bizde seni görmek istiyoruz

sağolun kızlar, ekleyim peki amma hemencik kaldırmam gerek

ben dilemedim ateşi olduğunu okudum da ordan hasta olduğu sonucunu çıkaramadım. geçmiş olsun.
ayy canım benim sağol öyle mühim değil bizim ilkimiz olduğundan büyütmüşüz

koyduumama yeni foto yok öhöm, ayy bi de eşim geldi az önce ödüm koptu-çok kızar böle foto koyma işlerine

Son düzenleme:
kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor şöyle okkalı bir hediye ve organizasyon yapmak istiyorum tokat gibi gelsin ve bilmem kaç zamandır süren "gel çıkalım sana giyecek bişiler alalım o senin doğum günü hediyen olsun" umursamazlığı bitsinhadi bi kafa kafaya verelim şöle "vay beeee" dedirtecek bişiler bulalım olur muuu

Son düzenleme:
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...

offff offf cok yoruldum kizlar cenenizmi dustuu yaa gecmisi oku hemde diger topikkle birlikte :26:yorum yap tek tek resimlere bak yorum yap burda gecmisi oku ancak yorum yapmaya gectimki kimse kalmamis sayfadaaaaaaa
bu arada resimlerden bahsetmisken ben bebislerime kac gun önce album yapmistim kimse bakip yorum yapmamiss hihhh tirippp yaptikkkkkkkkk

ayy cnimmm öyleydi dun emmek istemedi hic neyseki bugun emdi cok sükür bgun sadece 2 sise mama ictii surekli emdi yatan kadar ne cok korktum ya emmiyecek artik diyee ay canim ya niye attin mamayii hulyayla biz pylasirdik hakkaten gunde 2- 3 sise ictigi halde mama dayanmiyorsenin kizinda akilli agzinin tadini biliyor en sagliksi anne sutu annecim ben mama istemiyorum diyordur
yakında bizde böyle olacaz az kaldıı
koptum yaaaa
:

Eki Görüntüle 802047
ayy yok canim allah korusun cidden bukadari vijdansizlik bende emzirken bir kacze buraya baktim gece uyandiginda ama öyle masaya fln yatirmadim kizimi zaten laptop oldugu icin ben koltuktayim
kiz iste dogru tahmin etmisim göz rengin disindaa uzun boylu oldugunu soyledim istee bende ice kapanik birisi oldugunu uydurdum ne yalan soyledim digerlerini avatrandan kopya cekerek yazmistim halbuki nasil tuttmamiss

ayyy ben biliyordummmmm bu dogruu hemde gercekten oyle oluyorrama nedendir bilmem benden az dokuluiyorr keskee biraz cok dökülseee
nirann koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

haaa kk bir aciklik getirr bencedeee neden kisa buluyorsun

ben aksam bir supriz olur diye dusunuyordumm cok uzuldum senin adinaa canimm belkide cok mesguldur kafasi cok dalgindir o yuzden hatirlamamis olabilir birde bebekler onlarinda aklini basindan aliyor
Bu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya
kizz sne kilo istiyorsan ben sana bedavaya kilo kilo verimmmmmmmmmmmmmmmay nolurrrrrr bende zayiflasammm yaaa bizde emziriyoruzz bizde niye ise yaramiyor oysa daha öncekilerde cok ise yaramisti hemencecik vermistim bundan niye yaramiyorrdepresyona girdim senin ve esranin sayesindeee sagolun diger ciitirlari saymiyorum bileee artik hangisini sayimmm TÜMMMMM TOPIKKKKKKK desem kisacaaaaaa:26:

ayy iyiki ben yetismisimmmm yoksa göremiyecezz gerci daha öncede görmustum ama bende özlemism senii hasret gidermis oldumm vee ayricaaa depresyona girmemide sagladiinizz ay sagolunn
Ayy esra alemsin ha. Bi ara eskisi gibi gideyim dedim de birden bi baktim kucagimda bi cocuk varmis eskiden cikmaya çalışırdmda tutardi beni
ooo o eskidendi canim artik yutmuyorlarrr onuuhele birde 2. olsun tamamen bitiyorr senin soyledigini bile duymuyor artik tutmayi birakk

Topigiminn sultaniii nerdesinnnn
ben burdayimm canimmmmayy aseye demisin bende uzerime alindimm:26:

tırstım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (al sana 15 karakter buda taktı benim msjların kısalığına illa 15 karakter istiyo)

ayyy sinir oluyorum yaa.. ben hiç yapıyomuyum hiç duydunmu diyorum..
duydum tabi bi keresinde uyuyordun diyor ..
varmı böle bişi yaa.. beni sinir etmeye bayılıyo..

niran ve hulya sayenizde koptummmmmmmmm suan evde kahkahayii basiyorumm halaa esim uyanip oda beni kapiya koycak ne guluop duruyorsun diye benide alin aranizaaa nede olsa siz sebeb olyuorsunuz dimii

kizlarrrr siz nasil görunmezzz olmayiii basariyorsunuzzzz:44::44::44::44:asagda kimse yok ama arada birileri yaziyorrrrrrr:44:

yolda görsem tanıyamam anlamında resminizde görmedim kelimesi yazını okuyunca birden yüreğim hopladı ben her ne kadar sıkda giremesem topiği her sayfayı okumaya çalışıyorum buradaki herkeside çok yakın hissediyorum kendime onun için sanki bi an ablam yazmış ona bişey olmuş gibi hissettim inş iyisindir Allah'a emanet ol

canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...

istanbulda bu gece gökgürültülü yagis bekleniyormus bu yagis tüm hafta sonu da devam edebilirmis gezmeve piknik hayali kuranlara uyarida bulunulurr :)) ayrica
pazartesi gunun okullarin ilk günü olmasi sebebiylee toplu tasima araclari ücretsiz olacaktir. ise ve okula gideceklere duyurulurr

taksim tüneli acilmistir, taksimde bir degisiklik daha taksim ilk yardim hastanesi yikilip yeniden yapilacagi icin bugun son hastalarina bakti, hastane gecici olarak gaziosmanpasaya tasindi.
gündemden bugunluk haberler bu kadarr benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…