6 kiloya yakın kızım.6 kilo desem 900 gr içmesi gerekiyor verdiğin hesaba göre.ben sağarak 300 anca içiriyorum.birde kendi emdikleri var taş çatlasa 500 olur.aç kalıyor kızım o zaman.ama geçen ay 1kilo 150 gr almıştı.eğer bu ay az aldıysa mama takviyesini artırıcam.
benimkide belini kıracak gibi geriye doğru çekiyor kendini.süt az geliyor sanırım.
seninkinin rızkıda mamadanmış canım üzülme.en azından manevi olarak memende haz duyuyor demekki orada uyuyor.
kabızlığa son arkadaşlar :)
bnm sütüm yağlı olduğu için oğlum sık kabız olur.Millet gazdan çekti bnde 3-4 günde 1 kabızlıktan çektim.2 gün önce okuduğum bi yazıyı uyguladım kulübte bi bayan yazmış.Bu kulak temizleme çubuklarından 1 tanesini zeytinyağına batırdım 1 cm kdr popo deliğinden içeriyi uyardım anında fosur fosur kaka yapmaya başladı oğlan tesadüftür die bikaç kez daha uyguladım değişik zamanlarda gayet güzel kakasını yapıo ve rahat ediolar denemenizi tavsiye ederim bi sakınca yoktur çok sokmamak gerek sadece 1 cm kdr uyarılacak o kısım çocukda hemen anında yapıo kakasını inş sizdede işe yarar canlarım her sabah ayrıca 1 çay kaşığı saf zeytinyağı verin hem bağırsakları hareketlenir buda kabızlığı önler
Ama bizde seni görmek istiyoruz
sağolun kızlar, ekleyim peki amma hemencik kaldırmam gerekCanim gecmis olsun öyle bir anlatmissin ki güle güle okudum benimki gözümün icine bakiyor onada okudum oda gülümsedi.. Normal de bez olmayinca hemen saliverirler neresi denk gelirse yarin ugrastirmaz insallah gecmis olsun canim
Sen resim ekleyenleri bosver de kendi resmini ekle bi zahmet ben en cok seni merak ediyorum
ayy canım benim sağolben dilemedimateşi olduğunu okudum da ordan hasta olduğu sonucunu çıkaramadım. geçmiş olsun.
Benimkide gece zart zortt allah ne verdiyse artikk
Soyleyincede kabul etmiyorr
HOSBULDUK canım hayırdır kizin memeyi mi birakti :26: anlamadim
Mama mi istiyor inşallah birakmaz memeni.mama verme inatlas ac kalınca tutat muhakkak memeni biraz.zor olur ama mecburen artık bende.mama verdim sevmedi bizimki tüküruyor cope gitti kutu
ayy yok canim allah korusun cidden bukadari vijdansizlik bende emzirken bir kacze buraya baktim gece uyandiginda ama öyle masaya fln yatirmadim kizimi zaten laptop oldugu icin ben koltuktayim
kiz iste dogru tahmin etmisim göz rengin disindaa uzun boylu oldugunu soyledim istee bendeya sen beni ne yanlış tanımışsınbazılarını tutturdun canım kumralım gözlerim mavi boyum 1.73 yok öyle pek ince sayılmam diğer yorumların içinse çok teşekkür ederim arkadaşım çok naziksin ama pek içe dönük değilim sosyal biriyimdir yeni tanıştığım insanlar çok sıcak olduğumu sanki beni yıllardır tanıdıklarını hissettiklerini söylerler tabi herkese karşı değil karşı taraftan negatif elektrik alırsam çok soğuk biri de olabilirim
ayyy ben biliyordummmmm bu dogruu hemde gercekten oyle oluyorrsacı dökülen arkadaşlar bılmiormusuz bebegınızın sacı dökülürken aynı anda sizinkide dökülür ve
bebek anneyi tanımaya başladıgı zaman annenın sacı dökülmeye başlar derler bizim oralarda
ama gercektende öyle eren ne zaman bana konuşarak gülmeye başladıysa benım saclarda dökülmeye basladı
yanı annem öle soylüyo
nirann koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay benimkide
(yazmış olduğum msj çok kısaymış 15 karaktere yükselmem gerekmiş şimdi hoşuna gittimi kk he bide niye benim iletilerimde hep silinmiş ileti yazıyo ha bide zeyno alıntı yapmış altına gülücük komuş ama benim alıntımda null yazıyo kızın msjını bile beğenemedim sen önce bunlara bi açıklık getir ondan sonra msjımı kısa bul kk)
ben aksam bir supriz olur diye dusunuyordumm cok uzuldum senin adinaasibeelll hoşgeldin gönderdin sonunda kvyi. ben yaktırmıştım 2 sene önce hayırdır?
birde benim meşe kütüğü kocam(kıymetimi bilsin yinede kütüklerin kaliteli olanından hitap ediyorum) doğum günümü hatırlamadı
kizz sne kilo istiyorsan ben sana bedavaya kilo kilo verimmmmmmmmmmmmmmmBu arada kızlar dogumdan sonra 58 kiloydum şuan 51 kiloyu düşmüşüm
Galiba hamile kalmadan önceki 45 kiloma düşcem korkuyorum
emzirdikçemi gidio kilolar ya
ayy iyiki ben yetismisimmmm yoksa göremiyecezz gerci daha öncede görmustum ama bende özlemism senii hasret gidermis oldummHepinize cok tesekkür ederim kizlar merakinizi gidermis oldugum icin sevindim
Yalniz tekrar kaldiricam albümü bakan baksin sonra yok ben görmedim, duymadim, bilmiyordum, yetisemedim, kocamdan gizli anca nete girebildim, kaynanam bizdeydi, cocuk agladi, isten vakit bulamadim demeyin :))
Ahahhaha
ooo o eskidendi canim artik yutmuyorlarrr onuuAyy esra alemsin ha. Bi ara eskisi gibi gideyim dedim de birden bi baktim kucagimda bi cocuk varmiseskiden cikmaya çalışırdmda tutardi beni
ben burdayimm canimmmmTopigiminn sultaniii nerdesinnnn
tırstım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (al sana 15 karakter buda taktı benim msjların kısalığına illa 15 karakter istiyo)
ayyy sinir oluyorum yaa.. ben hiç yapıyomuyum hiç duydunmu diyorum..
duydum tabi bi keresinde uyuyordun diyor ..
varmı böle bişi yaa.. beni sinir etmeye bayılıyo..
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
canım ne oldu? sakinleş, anlatırsan iyi gelir miYeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
kizlarrrr siz nasil görunmezzz olmayiii basariyorsunuzzzz:44::44::44::44:asagda kimse yok ama arada birileri yaziyorrrrrrr:44:
Bendede kimse görünmüyor ama pdnk de burda:44:
Bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?