2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
denozum deme öyle ne olur, şimdi sana bu hissettiğin hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan hafifleyecek eşine sinirin. Sizin durumunuz özel, eşin ne yaptı bilemiyorum ama her insanın tepkisi bir olmaz yaşadığı acıya. Belki eşin sana haksızlık olacak şekilde, kabul edilmez şekilde davranmıştır ama bence yaptığı her ne ise sana karşı değildir acısınadır canım. Bildiğim kadarı ile siz birbirinize çok düşkünsünüz. Dilerim en kısa zamanda hatasını anlar eşin. Annenler de adı üstünde annenler. Elbet seni anlarlar.

bir kere allah korusun agzini hayir ac canimm ölümü flnn düsünmee, gözunun sisi icinde bir tavsiyede bulunum hemen demli cay posasi koy yada sallama cay bak sis mis kalmaz sabaha kadarr. simdi diyeceksinki benim derdim ne sen ne diyorsun diyee
canim esler arasinda kavga etmeyen varmi acaba bir sor inan bana her kavga bi öncekinden daha agirmis gibi geliyor birza zaman gecince aslinda hic okadarda buyutulecek birsey olmadigini anlyiorsun.

canim ayrica bahsedip yarani desmek istemesemde (lütfen bana kizma üzülmeni istemiyorm) siz kolay birsey atlatmadiniz yasadiginiiz cok agir birseydi ve her ne kadar disa vurmamaya calisanizda bu sizi gerdi ve bir patlaklik verdi sonunda kafani hic takma bir iki gun sonra hersey yoluna girer :))) kendini bosuna uzmee lütfennn

canım ben kimseyi üzmemeye incitmemeye çalışmışımdır hep...çok zor günlerden geçiyoruz hem ben hem eşim...bakma burda hafife almaya çalışıyorum acımı ama ben de normal değilim...ama bu akşam hiç görmediğim bişeyle karşılaştım...bilmiyorum onu affederdimiyim affetmezmiyim...ki normal ben olsaydım kesinlikle affetmezdim....ama hala normal karşılayamıyorum bu durumu...
ilk defa 7 sendir beraberiz avukat düşünmeye başladım..çünkü sindiremiyorum kendime...
annemler gitsin daha sağlim kafayla düşünücem...
offf işte ben hep diyorum kendime hissettiğin şeyler çıkıyor diye...sabahtan beri normal değildim..bi sıkıntı vardı içimde...buna çıkacakmış..

heheheh bende sende görunmuyorsunn canimmm bu arada bizde seni taniyoruz sohbete cok katilmasanda nikinin göruyorum ben SIKCA :)))

ya sorma tam okudum sohbete yetiştim diyorum (gündeme bi bakim yırtık dondan çıkar gibi Buda neydi olmasın )die(aslında yere vura vura gülen sarı kafa var ya onu aradım bulamadım bunla idare edin)3gündür giriyorum 1sayfa okuyorum pat düşüyorum gir bi sayfa oku yine sizde kaynattıkca kaynattınız bende bu hızla amca 3gün bitirdim kimse beni atıp duran getir üleeeeen onu bana kimseyi görmedim yine firaklar eklenmiş silininmiş ben yine hayallere kaldım aslında kimseyede arkadaş deyişim ekleyenlere bakardım ben hala foto ekleme işinide çözemedim geri zekalımıyım neyim yok yaww vakit yok yoksa karıştıra karıştıra olsa yine çözerim
kkyi tl indirinize dahamı kolayherşey

canım biliyorum sen kendinden önce hep başkalarını düşünüyorsun. Yaşadıklarına karşı da güçlü durmaya çalışıyorsun. Doğrusunu da yapıyorsun ama eşin senin durduğun yerde durmayabilir. Erkekler acılarını çok daha farklı yaşarlar, biliyorsun. Genelde ağlayıp yardım istemek yerine kızıp vurup kırarak dışa vururlar..bir nevi bu onların ağlama ve yardım çağrısı oluyor. Ha doğru mu, değil haklı mı değil...Ama sana ne söylediyse, ne yaptıysa bil ki baş edemediği için. Çok doğru düşünmüşsün avukat işini beklet, üzerine bi uyu.

canım umarım öyle olur ama bu hiç öyleye benzemiyor..uzun zamandır eşimde olan bişey ve ben ne kadar güçlü görünürsem üstüme gelinen bişey...
ben sıkıldım artık güçlü olmaktan....
herkes ve herşey benim üstüme geliyor ben öyle oldukça...ki eşim bile...
ben bebeğimin hasretini çekiyorum....onu gördüğüm anlar geliyor her seferinde gözümün önüne...
ben onun mezarına diktiğim pembe çiçeklerle avunuyorum her defasında...
ama kimse bana da demiyor ki sen bu acıları çektin biz de sana karşı anlayışlı olalım....
canım taliaacım noolur sana bunları yazdım diye üstüne alınma...ben genel olarak konuşuyorum sadece sen sordun diye....
gözyaşlarım dinmiyor bir türlü...hep kızıma kavuşmak istiyorum

ayy valla ben atmiyorum görmedimm seni atanii :26::26: kiz o yere vurarak gulen sapi kafayi bende hala bulmus degilim nerden aldilarsa aha buldumm bir daha bakim dedim megrsem görmuyormusum bende ikonlarin altinda fazlasi yazan yere tikla orda var ben kac kez baktim görmemistim bendemi salagim acaba:26:biz burda hergu8n takiliyozz baksana bizde bilmiyozz halaaresim yuklemeside basit canim kolay bir sekilde anlatabilen birisi tarif etse daha iyi olur sana simdi ben anya derken konya demeyim

canim sen acini icine atmakla kendine kötuluk yapiyorsun zaten icine atma bence icinden nasil geliyorsa o sekilde davran aglamak geliyorsa agla kizindan bahsetmek geliyorsa anlat nasil rahatliyacaksan o sekilde davran. canim sana hic kizarmiyim benn estfrullah
ayrica senin acina ancak biz ortak olmaya calisiirz aslaa o aciyi biz icimizde bilemeyiz ( RABBIMDE KIMSEYE YSATAMASIN SANADA BIR DAHA BÖYLE ACI GÖSTERMESIN ) senin nasil bir aci cektigini sadece tahmin edebiliriz anlayamayz bunu esin bile anlamazz cnm babasi oldugu halde o yuzden anlayisli olmasini yada olmalarini bekleme sen davranmak istedigin gibi davran :))
esin ne yapti bilmiyorum ama her ne kadar anlamasada senin kadar o aciyi hissetmesede onun icinde kolay degildir mutlaka o da acisni bir sekilde unutmaya calisiyordur bunu beraber atlacaksiniz birbirinize destek olcaksinizz.

Canım neolur deme öyle çok kötü oldum ben senin yerine koydum kendimi dayanılması çok zor ben hep seni düşünüyorum zaten hiç aklımdan çıkmıyor oğluma dokundukça sen geliyorsun aklıma ve ben senin için her daim dua ediyorum ne olur üzülme allahım yardımcın olsun bu günlerde geçecek Allah'ın izni ile

canım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm

canım benim Unutulurmu hiç acısıyla baş etmeyi onunla yaşamayı öğreniyor insan Rabb'ime dua ediyorum sana en kısa zamanda bir melek daha nasip etsin onunla doldur içindeki boşluğu acıyı onunla güç bul.

canım retbulum noolur bana bir melek nasip etsin diye dua etme nooolur....
benim bir meleğim oldu...senin ne demek istediğini anlıyorum ben ama dualarında melek olmasın noolur canım benim...
sağlıklı, uzun ömürlü bir bebeğim olsun...
ben meleğimi unutamam ben denizimi unutamam ama alllah bana da sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin....

Aminnnnn .......affedersin canım hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir bebek anlamında bir melek demek istemiştim haklısın canım

Aminnnnn .......affedersin canım hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir bebek anlamında bir melek demek istemiştim haklısın canım
canım sen çok güzel bir insansın....
ne demek istediğimi anlıyorsun....
allahım senin de bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah....

canım sen çok güzel bir insansın....
ne demek istediğimi anlıyorsun....
allahım senin de bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah....

Aminn canım çok sagol...
topikteki tüm bebişlere inşallah ve
en yakın zamanda bak seninde yine bebeğin olacak ve
biz onuda burda büyütecegegiz canım

koyduumama yeni foto yok öhöm, ayy bi de eşim geldi az önce ödüm koptu-çok kızar böle foto koyma işlerine
aynen benimki koyarken çok tırstım

benim ki de oğlanın üzerine atıyor, "ama diyorum oğlanın poposu bu tarafta ses öbür taraftan geldi" yankı yapmıştır diyor-YUH

Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...

denooooozz
ay niye öyle diyorsun zaten sulu gözlüyüm ağlattın valla.....çok üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…