denozum deme öyle ne olur, şimdi sana bu hissettiğin hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan hafifleyecek eşine sinirin. Sizin durumunuz özel, eşin ne yaptı bilemiyorum ama her insanın tepkisi bir olmaz yaşadığı acıya. Belki eşin sana haksızlık olacak şekilde, kabul edilmez şekilde davranmıştır ama bence yaptığı her ne ise sana karşı değildir acısınadır canım. Bildiğim kadarı ile siz birbirinize çok düşkünsünüz. Dilerim en kısa zamanda hatasını anlar eşin. Annenler de adı üstünde annenler. Elbet seni anlarlar.canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
denozum deme öyle ne olur, şimdi sana bu hissettiğin hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan hafifleyecek eşine sinirin. Sizin durumunuz özel, eşin ne yaptı bilemiyorum ama her insanın tepkisi bir olmaz yaşadığı acıya. Belki eşin sana haksızlık olacak şekilde, kabul edilmez şekilde davranmıştır ama bence yaptığı her ne ise sana karşı değildir acısınadır canım. Bildiğim kadarı ile siz birbirinize çok düşkünsünüz. Dilerim en kısa zamanda hatasını anlar eşin. Annenler de adı üstünde annenler. Elbet seni anlarlar.
heheheh bende sende görunmuyorsunn canimmmbu arada bizde seni taniyoruz sohbete cok katilmasanda nikinin göruyorum ben SIKCA :)))
canım biliyorum sen kendinden önce hep başkalarını düşünüyorsun. Yaşadıklarına karşı da güçlü durmaya çalışıyorsun. Doğrusunu da yapıyorsun ama eşin senin durduğun yerde durmayabilir. Erkekler acılarını çok daha farklı yaşarlar, biliyorsun. Genelde ağlayıp yardım istemek yerine kızıp vurup kırarak dışa vururlar..bir nevi bu onların ağlama ve yardım çağrısı oluyor. Ha doğru mu, değil haklı mı değil...Ama sana ne söylediyse, ne yaptıysa bil ki baş edemediği için. Çok doğru düşünmüşsün avukat işini beklet, üzerine bi uyu.canım ben kimseyi üzmemeye incitmemeye çalışmışımdır hep...çok zor günlerden geçiyoruz hem ben hem eşim...bakma burda hafife almaya çalışıyorum acımı ama ben de normal değilim...ama bu akşam hiç görmediğim bişeyle karşılaştım...bilmiyorum onu affederdimiyim affetmezmiyim...ki normal ben olsaydım kesinlikle affetmezdim....ama hala normal karşılayamıyorum bu durumu...
ilk defa 7 sendir beraberiz avukat düşünmeye başladım..çünkü sindiremiyorum kendime...
annemler gitsin daha sağlim kafayla düşünücem...
offf işte ben hep diyorum kendime hissettiğin şeyler çıkıyor diye...sabahtan beri normal değildim..bi sıkıntı vardı içimde...buna çıkacakmış..
bir kere allah korusun agzini hayir ac canimm ölümü flnn düsünmee, gözunun sisi icinde bir tavsiyede bulunum hemen demli cay posasi koy yada sallama cay bak sis mis kalmaz sabaha kadarr. simdi diyeceksinki benim derdim ne sen ne diyorsun diyee
canim esler arasinda kavga etmeyen varmi acaba bir sor inan bana her kavga bi öncekinden daha agirmis gibi geliyor birza zaman gecince aslinda hic okadarda buyutulecek birsey olmadigini anlyiorsun.
canim ayrica bahsedip yarani desmek istemesemde (lütfen bana kizma üzülmeni istemiyorm) siz kolay birsey atlatmadiniz yasadiginiiz cok agir birseydi ve her ne kadar disa vurmamaya calisanizda bu sizi gerdi ve bir patlaklik verdi sonunda kafani hic takma bir iki gun sonra hersey yoluna girer :))) kendini bosuna uzmee lütfennn
ya sorma tam okudum sohbete yetiştim diyorum (gündeme bi bakim yırtık dondan çıkar gibi Buda neydi olmasın )die(aslında yere vura vura gülen sarı kafa var ya onu aradım bulamadım bunla idare edin)3gündür giriyorum 1sayfa okuyorum pat düşüyorum gir bi sayfa oku yine sizde kaynattıkca kaynattınız bende bu hızla amca 3gün bitirdim kimse beni atıp duran getir üleeeeen onu bana kimseyi görmedim yine firaklar eklenmiş silininmiş ben yine hayallere kaldım aslında kimseyede arkadaş deyişim ekleyenlere bakardım ben hala foto ekleme işinide çözemedim geri zekalımıyım neyim yok yaww vakit yok yoksa karıştıra karıştıra olsa yine çözerim
kkyi tl indirinize dahamı kolayherşey
canım umarım öyle olur ama bu hiç öyleye benzemiyor..uzun zamandır eşimde olan bişey ve ben ne kadar güçlü görünürsem üstüme gelinen bişey...
ben sıkıldım artık güçlü olmaktan....
herkes ve herşey benim üstüme geliyor ben öyle oldukça...ki eşim bile...
ben bebeğimin hasretini çekiyorum....onu gördüğüm anlar geliyor her seferinde gözümün önüne...
ben onun mezarına diktiğim pembe çiçeklerle avunuyorum her defasında...
ama kimse bana da demiyor ki sen bu acıları çektin biz de sana karşı anlayışlı olalım....
canım taliaacım noolur sana bunları yazdım diye üstüne alınma...ben genel olarak konuşuyorum sadece sen sordun diye....
gözyaşlarım dinmiyor bir türlü...hep kızıma kavuşmak istiyorum
canım umarım öyle olur ama bu hiç öyleye benzemiyor..uzun zamandır eşimde olan bişey ve ben ne kadar güçlü görünürsem üstüme gelinen bişey...
ben sıkıldım artık güçlü olmaktan....
herkes ve herşey benim üstüme geliyor ben öyle oldukça...ki eşim bile...
ben bebeğimin hasretini çekiyorum....onu gördüğüm anlar geliyor her seferinde gözümün önüne...
ben onun mezarına diktiğim pembe çiçeklerle avunuyorum her defasında...
ama kimse bana da demiyor ki sen bu acıları çektin biz de sana karşı anlayışlı olalım....
canım taliaacım noolur sana bunları yazdım diye üstüne alınma...ben genel olarak konuşuyorum sadece sen sordun diye....
gözyaşlarım dinmiyor bir türlü...hep kızıma kavuşmak istiyorum
Canım neolur deme öyle çok kötü oldum bensenin yerine koydum kendimi dayanılması çok zor ben hep seni düşünüyorum zaten hiç aklımdan çıkmıyor oğluma dokundukça sen geliyorsun aklıma ve ben senin için her daim dua ediyorum ne olur üzülme allahım yardımcın olsun bu günlerde geçecek Allah'ın izni ile
canım işine karışmak gibi olmasın ama erkek çocugunun poposunu uyarma ne olursa olsun.doktorlar erkek çocuklarına fitil bile vermiyorlar.
canım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm
canım benim Unutulurmu hiç acısıyla baş etmeyi onunla yaşamayı öğreniyor insan Rabb'ime dua ediyorum sana en kısa zamanda bir melek daha nasip etsin onunla doldur içindeki boşluğu acıyı onunla güç bul.
canım retbulum noolur bana bir melek nasip etsin diye dua etme nooolur....
benim bir meleğim oldu...senin ne demek istediğini anlıyorum ben ama dualarında melek olmasın noolur canım benim...
sağlıklı, uzun ömürlü bir bebeğim olsun...
ben meleğimi unutamam ben denizimi unutamam ama alllah bana da sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin....
canım sen çok güzel bir insansın....Aminnnnn .......affedersin canım hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir bebek anlamında bir melek demek istemiştim haklısın canım
canım sen çok güzel bir insansın....
ne demek istediğimi anlıyorsun....
allahım senin de bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah....
aynen benimki koyarken çok tırstımkoyduumama yeni foto yok öhöm, ayy bi de eşim geldi az önce ödüm koptu-çok kızar böle foto koyma işlerine
benim ki de oğlanın üzerine atıyor, "ama diyorum oğlanın poposu bu tarafta ses öbür taraftan geldi" yankı yapmıştır diyor-YUH
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
denooooozzcanlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
canım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?