2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım adına çok üzüldüm umarım aranızdaki her neyse düzelir
seni bilmem ama bu güçlü kadın olma işi bana annemden yadigar çoğu zaman diyorumki keşke daha pasif olabilseydim
çünkü eşin dahil seni öyle bi görüyorlarki bazen sen herşeyle baş edebilirsin ama bi an gelioki olmuyo işte çünkü tüm hassasiyetini içinde yaşıyorsun başkaları adına ii görünmeye çalışırken içten içe bitiyorsun
annemler geliyor demişsin sen kendini toparlayacaksın baban ve diğerleri belki anlamayacak birtek annen hissedecek
ama doğru karar vermişsin annenler gitsin sağlam kafayla düşün
önce sensin değerli olan unutma
ve bence eşin ne yaptı bilmiyorum her insanın kendine göre aşamayacağı tabuları vardır bunların kimisini sindirebilirsin ve halledersiniz ama bazı şeylerden varki insanın kaldırmayacağı cinsten...
düşün eğerki zamanla hafifletebileceğiniz bi sorunsa avukattan önce eşini karşına al herşeyi konuşun canım
allah yardımcın olsun güçlü kadın

Denozum canim ya içinde tutma hic biseyi sen millete göre değil onlar sana göre hareket etsin

Okudukca agliyorum canim ya inan cok uzgunum ama bu gunlerde gececek sadece bir az zaman yakininda destek olacak insanlarin olmasina izin ver ve buraya gel ve ne hissediyorsan hepsini dok ama hepsini

iyi ediosun tatlım bzde öyleyiz valla alışsın snradan yememe durumları olmaz en azından sırf anne sütüde yetmez belli zaman snra şmdiden yetmio bnmkine

biz babamızın izinli gününde kestiricez cnm saç kurutma makinesini çalıştırın yanında o şekilde durur biz 0 yapmıcaz zaten kısaltıcaz epeyce

bnm ki özellkle bu 1 haftadır 150 cc süt içio doyuramıorum bazen yettiremiorum al bndende o kdr pompayla inek gibi memeler dışarda btn gün yorucu olmaya başladı 3 ayları kaldı sabredicez artık cnm

boynunu takma dicem ama aynı eşimde snn gibi takıo eğri kalıcak dio bi götürmende fayda var cnm ne dyim
ayyyy yerim benn buu yakisikliyi masallah masallahhh cokkk tatlii yaa kizz basi baglimi oglunun seninde bekar oglan kalmamiss topikte masallahh

hkn cim cnm oğlumun küçük çapta bi haremi var verirsen kızınıda alırım esprisi tabi işin :) sağol tetesi ve teteleri beğenen herkese tşk ederiz sizlerin yavrularıda aynı böle balllll :)

günaydın herkese .. geçmişi okudum geldim..

seni seviyoruz arkadaşım umarım hersey yoluna girer..
hülya, oyun minderini gördüm çok güzel olmuş ya sen onu bir günde mi yaptın yazdıklarından öyle anladım ben

evet canım bigünde yaptım ve dün akşam direğin bi tarafı yıkıldı :90:
bugün yeniden dikicem ..

keep seni ekledim resimlerin duruyor mu ??

Canim benim okurken icim sizladi yazdiklarini okadar cok üzüldüm ki.. Sen cok güclü biriisin ne oldu ne yapti da bukadar üzdü seni siz birbirinize cok bagli, cok iyi anlasiyordunuz normal de.. Zaten yasadigin seyler kolay degil hicbir telafisi teselli yok kimse senin acini sen kadar hissedemez sürekli gözümün önündesin söylemek istedigim cok fazla sey var ama kelimelere dökemiyorum.. Birak herkese anlayis göstermeyi nasil rahatlayacaksan o sekilde davran bak annen geliyormus biliyorum onuda üzmek istemezsin ama anlat derdini bir nevi rahatlarsin en azindan lütfen atma icine hicbirseyi umarim hatasini anlayif af dilemistir seni böyle üzgün görünce hic dayanamiyorum canim benim birakma kendini allahin izniyle cok güzel günler seni bekliyor

hee yaa ben yaptım olacak .. minderse alın size minder .. ama direğin bi tarafı yıkıldı benim oğlan tekmeleye tekmelye yıktı ..iyi dikmemişim yine dikecem .. bu sefer GooooooLLLL olcak

sen arkadaşlık yollayınca aaa biz senle arkadas değilmiymişiz çok şaşırdım falan yazdım yolladım gitmedi ..
sonra bloga yazdım bende ..

benimkinin saçları hiç dökülmedi .. hızla uzuyor ..
herkes diyor yediği saçına gider kestir diye..
öyle şey mi olur yaa yediği saçına gider..
kilosu gayet iyi.. gelişiminde bi sıkıntı olmadıkça kestirmem ..
kız kıyılırmı şu saçlara baksana teyzesiiii....

TALİPLERİMİZ VARSA KAYIT YAPTIRIN KURRA ÇEKECEM =)))))))))))))

Son düzenleme:
yok kuzucum tanımıyorum bu arkadaşı
bana benziyor biraz evet ama ben daha güzelim
bu arada hala senden resim bekliyorum hayatım ya ben çok merak ediyorum seni litfin litfin

Kesinlikle sen daha güzelsin

Tüylerim diken diken oldu. Resmen sıkıntını içimde yaşadım. Bu şekilde düşünme ne olursun. Eşin ile konu ne bilmiyorum ama biraz zamana bırak bazı şeyleri. Daha çok şey yazmak seni teselli etmek isterdim ama şimdilik bu kadar yazıyorum acil çıkmam lazım. Öpüyorum gül yüzünden

geçmiş olsun canım.. biberonda her markayı dene bence birini alacaktır illa ki.. maaşallah paşana..

canım üzülmemeye çalış sen karnını doyurduktan sonra emzik gibi tut memene karnı tokken emer bence en azından o zevki tadarsın.. ama ağlama bu kadar bebekler annelerinin mutsuzluğunu inan ki hissediyorlar onlar da huzursuz oluyorlar.. allah sağlık versin bize de bebişlerimize de gerisi boş canım bak bir hasta oluyorlar insan kahroluyor ki kötü hastalık değil boşvermeye çalış mutlu ol eşinin dediği doğru sen mutlu ol ki onlar da mutlu olsunlar..

canım benim oğlum her ay 600-700 gr aldı doktorumuz da ebemizde sadece anne sütüne devam diyor kakası ondan değildir bence benim oğlum günde 3 kere yapıyor mesela kaka yapmaları aydan aya değişiyor.. bazı aylar daha az kilo alabilirler hele 4.ay ve sonrasında daha da düşecek kilo alımları..

benim oğlum da hastalandığından beri sürekli kafasını çekiyor, memeyi sündürüyor, şimdilerde de habire ağzından çıkartıyor.. bazen zorla tutuyorum bazende bakıyorum 10 dk falan olmuş bırakıyorum.. ama arkadaşımla konuştum herkesinkinde var bu sanırım bu folik asit bebekleri bir tuhaflar valla biz önümüze ne konsa almışız saf gibi bunlar fena anacım.. fenalıklarından yapıyolar hepimizin mi sütü azaldı yani..

Oglumun geceden beri burnu tıkalı ve öksürmeye başladı hapşırıyoda sanırım hasta oldu ne yapmalıyım eşimde yok pztesiye kadar doktorada götüremem evde peditus var başlasammı? Bide bitkisel ne yapabilirim?

Sanırım salgın var. Bizde dün hastanedeydik. İştahsızlıkla birlikte hapşırık ve burun akıntısı oldu. Ateşi yükselmeye başlayıncada soluğu doktorumuzun yanında aldık. Hastaneye gittiğimizde oğlumun ateşi 39 du. Hemen fitil attılar. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrar temiz kanda çok hafif enfeksiyon çıktı.

İlaç düşmanı doktorum bu kadarcık enfeksiyona antibiyotik vermem ben dedi. Calpol verdi yalnızca.

Çok şükür ateşimiz bir daha çıkmadı. Tüm gece terledik. Şimdi keyfi yerinde. Hafif burun akıntısı hala devam ama. Onun içinde fizyolojik serum.

canım benim sen çok çok güçlü bir kadınsın ama bu zaman zaman kendini güvenli bir limana bırakmayacağın anlamına gelmez.. bazen derdini anlatıp annen gibi çok yakın bir arkadaşın gibi birinin güvenine sığınman birine sırtını yaslaman gerekir.. sen herşeyi kendi kendine halletmeye çalışma lütfen annene anlat rahatla onun desteğini al yalnız değilsin bu hayatta.. kocanla ne yaşadın bilemem ama onun da acısı tarif edilemezdir acı insanlara istemedikleri şeyler yaptırabilir biraz sakin kafayla düşün eşinle bir daha konuş bak bence yarın öbürgün çok güzel bir bebeğin olacak elbette meleğini de unutmayacaksın ama kardeşiyle avunacaksın.. her duamda sana da dua edeceğim rabbim sabırlar versin çok zor bir sınav bu canım içim sızladı seni düşünemiyorum bile dualara sığın hayatım allah yardımcın olacaktır..

Geçmiş olsun sizede.bizde şimdilik ateş yok inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…