- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
Okudukca agliyorum canim ya inan cok uzgunum ama bu gunlerde gececek sadece bir az zaman yakininda destek olacak insanlarin olmasina izin ver ve buraya gel ve ne hissediyorsan hepsini dok ama hepsinicanım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm
bugün evlilik yıl dönümümüz
yarın da eşimin doğum günü:44:
Bu nasıl bir saç dökülmesi ya tutam tutam kel kalacağım galiba
bende veriyorum valla hatta 1 dilm elma kesiyorum rendeleyip suyunu veriyorum 1 yemek kaşığı kadar. siyah üzümün suyunu sıkıp veriyorum.doktora kalırsa oo. bizler nasıl büyümüşüz sanki. bir arkadaşın 2 yaşında çocuğu var çocuk sadece köfte patates makarna ile besleniyor. doktor 6 aya kadar bişey verme demiş buda vermemiş. 6 aydan sonra haftada 1 birşeyin tadını tattır demiş. buda öle yapmış çocuk 1 yaşına gelene kadar fazla bişey tatmamış kızın sütüde iyiymiş hep anne sütü ile beslenmiş. çocuk bişeyin tadını bilmediği için hiç birşeye alıştıramamış. ben böle bir durum yaşamak istemiyorum açıkc
Canim ya benimkinin saclari da inanilmaz uzadi oglunun saclarinin iki kati oldu resmen annem sürekli gelisimine iyi degil kestir diyor ama kiyamiyordum simdi doktor böyle dedi deyince sen tereddüt ettim kestirsemmi acaba bilemedim simdi
Berbere götürsek durmazki 5 dk yerin de nasil kestiricez
kızım 2,5 aylık.2-3 aylık bir bebek bir öğünde kaç cc süt içer.sütüm yetmiyor sanırım günlerdir sütle bozdum kafayı.rüyalarıma bile giriyor.elimde pompa gece gündüz süt sağıyorum.
sagol canim bilgiler icin. benim memem iyilesti cok sukur ama orada sut yok... aslinda emziremedigim donemde sagdim hep ama bebegin emmesi gibi olmuyor iste. simdiden sonra yapilacak bisey var mi bilmyorum sut olmadigindan emmekte istemiyor cunku. boynu kafama takiliyor sanirim onun cin goturucem dr.a. belki fizik tedavi falan gerekir...
ayyyy yerim benn buu yakisikliyi masallah masallahhh cokkk tatlii yaakizz basi baglimi oglunun seninde bekar oglan kalmamiss topikte masallahh
seni seviyoruz arkadaşım umarım hersey yoluna girer..
hülya, oyun minderini gördüm çok güzel olmuş ya sen onu bir günde mi yaptın yazdıklarından öyle anladım ben
b
kiz hulya kendine haksizlik etmeyi birakk bu kadar kisa surede ve eldeki imkanlarla harika bir minder cikartmisin ortayaa tebrik ederim senidee cok guzel olmuss hazir satilandna hic bir farki yokgule gule kullansin kuzucugun cokta sevmis anlasilann keyfi yerinde bu arada dun bana mesaj gönderecektin gelmemiss halami mesaj kutum dolu merak ettim kiz ne yazcaktin:26::26::26:
ne koptumm bu lafinaaaa golllllllllll be gollllllllllllllllllll
ayyyyy o saclarada kiyilmazkiiicok guzel saclari var gvn nin oglunun saclarida cok guzell yaa nasil kiyacaksinizz aam saclarinin gelisimini etkiledigini duymustum bende ne kdar dogru bilmiyorum dökülmuyormu sizin bebisleirn sacllarii benim kizin bile yanlardan gittii bayaa
hani resim lover yaa.. okadar tezahürat yaptık..
yok kuzucum tanımıyorum bu arkadaşı
bana benziyor biraz evet ama ben daha güzelim
bu arada hala senden resim bekliyorum hayatım ya ben çok merak ediyorum seni litfin litfin
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
Arkadaşlar baştan beri çok aktiftim ama doğumla birliklte herşeyden koptumdopumum sorunlu oldu oğlum 5 kg 10 gr dünyaya geldi ve doktorum bunu önceden göremedi bu şekilde normal doğuma girdim Allahtan tansiyonum çıktı ve sezeryana alımdım 37+6 da geldi paşam ama gelişimi fazla oldupundan karnımda mikrop kaptığını söylediler 10 gün yoğun bakımda yattı meleğim ve bugün artık tam 3 aylık çok zor zamanlar geçirdik 3 ay boyunca yarım saat uyuyup uyanan bir oğlum var.dün gece 3 saati başardık .ve biberon almıyorum.kilolu doğduğu için doymak bilmiyor paşamanlatıp biraz rahatlamak istedim umarım bugün 3 aylık olmasının hakkını verir.biberona nasıl alıştırıcam onu düşünüyorum hiçbiryere onsuz gidemiyorum uykuyu falan geçtim artık.dolaptaki sütlerim hemde ilk sütler onlar ziyan olsun istemiyorum ne yapabilirim sizce.
Madem süt konusu konuşuluyor bende yazim bari
Ben pes ettim kızlar.Tamamdır yani artık sağmıcam gerçi o kadar hastane pompası kiraladım ama olmuyor çıkmıyor işte.Dün eşime söyledim artık bırakıcam diye.O da bırak dedi, dayanamıyorum her defasında 10ml çıktığında gözlerinden akan yaşlara dediÖyle günde çıkacak 100ml bu kadar göz yaşıyla olacaksa hiç olmasın dedi Kıyamam sana seni kaybetmek istemiyorum gözlerinden yaş akmasını istemiyorum biraz mutlu olmanı istiyorum dedi dedide dedi
Rabbim beni sınadı isyankar oldum.Daha nice hastalıklar, sıkıntılar var şu iyi halimize şükretmez oldum.Demek annelik böyle bir şeymiş daha neler göreceğim daha başta nakavt oldum.En çok Denizimle o güzel duyguyu paylaşamıcaz ya ona üzülüyorum.Ya hala ağlıyorum artık bi sussam ya ben
iyi akşamlar hanimlar,
bugun oglumu 3 aylik kontrolu icin saglik ocagina goturdum bu ay sadece 600 gram almis gecen aylarda birer kilo alarak devam ediiyordu bu ay cok az almis((anne sutu veriyorum birde bi gunde iki kez 60cc mama yiyor sizcede mi az kilo almis??? ve son zamanlarda gunde bir kez kaka yapiyordu birkac gundur de iki gunde bir kaka yapıyor hemsire iste karni doymadigi icin oyledir dedi ((felaket derecede canim sıkılıyor sizce doktoruna goturmeli miyim lutfen bilgisi olan paylasssin
Kızlar kafayı yicem oğlum emmek istemiyor uzun zmandır böyle ve artık zorla emdirirken biryerlerini kırcak diye korkuyorum
Biberın falan vermedim hiç başka birşey de yok emzik de almak istemiyorr
Uykuluyken sorun yok emiyor
Oglumun geceden beri burnu tıkalı ve öksürmeye başladı hapşırıyoda sanırım hasta oldu ne yapmalıyım eşimde yok pztesiye kadar doktorada götüremem evde peditus var başlasammı? Bide bitkisel ne yapabilirim?
ben tezehurat falan görmedim ki :44:
Bende neden kimse beni merak etmiyor diyordum
Sanırım salgın var. Bizde dün hastanedeydik. İştahsızlıkla birlikte hapşırık ve burun akıntısı oldu. Ateşi yükselmeye başlayıncada soluğu doktorumuzun yanında aldık. Hastaneye gittiğimizde oğlumun ateşi 39 du. Hemen fitil attılar. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrar temiz kanda çok hafif enfeksiyon çıktı.
İlaç düşmanı doktorum bu kadarcık enfeksiyona antibiyotik vermem ben dedi. Calpol verdi yalnızca.
Çok şükür ateşimiz bir daha çıkmadı. Tüm gece terledik. Şimdi keyfi yerinde. Hafif burun akıntısı hala devam ama. Onun içinde fizyolojik serum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?