iyi canım şimdilikHAYIRLI CUMALARR
DÜN Kİ 3 LÜ ASIDAN SONRA zor bir geceydı gayet huzursuz ve sıkıntılı gece sonrası paşam uyuyo suanda amann duymasınn
nice hayılrı senelere rezene cimm kız kardesın nasıll hamıslıgı nasıl gıdıyor bakalım tecrubelerini payşasıyorsun degilmi??ne kadaralık oldu yıyenınn ALLAH ın ıznı ıleeeeeee
nice yıllara canım allah mutluluğunuzu bozmasın..
bende bi düşündümm neyi bıraktılar diyee:26::26:
nice mutluuuuuu senelere canm
benim eşiminde haftaya dogum gunu bişiler hazırlamak istiyorum ama bakalımmm daha karar veremedim
işin zor desene:18::18::18::18:
dahaaa nice nice mutlu senelereee canım rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallahhh..:54:
neyi zaten bıraktınız kız:26::26::26:
teşekkür ederim kızlarnice mutlu yıllarınız olsun...
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
sağol sen olmasan dünyadan haberim yoktuistanbulda bu gece gökgürültülü yagis bekleniyormus bu yagis tüm hafta sonu da devam edebilirmis gezmeve piknik hayali kuranlara uyarida bulunulurr :)) ayrica
pazartesi gunun okullarin ilk günü olmasi sebebiylee toplu tasima araclari ücretsiz olacaktir. ise ve okula gideceklere duyurulurr
taksim tüneli acilmistir, taksimde bir degisiklik daha taksim ilk yardim hastanesi yikilip yeniden yapilacagi icin bugun son hastalarina bakti, hastane gecici olarak gaziosmanpasaya tasindi.
gündemden bugunluk haberler bu kadarr benden
doğmamış kızımı veriyorum
hee yaa ben yaptım olacak .. minderse alın size minder .. ama direğin bi tarafı yıkıldı benim oğlan tekmeleye tekmelye yıktı ..iyi dikmemişim yine dikecem .. bu sefer GooooooLLLL olcak
sen arkadaşlık yollayınca aaa biz senle arkadas değilmiymişiz çok şaşırdım falan yazdım yolladım gitmedi ..
sonra bloga yazdım bende ..
benimkinin saçları hiç dökülmedi .. hızla uzuyor ..
herkes diyor yediği saçına gider kestir diye..
öyle şey mi olur yaa yediği saçına gider..
kilosu gayet iyi.. gelişiminde bi sıkıntı olmadıkça kestirmem ..
kız kıyılırmı şu saçlara baksana teyzesiiii....
Eki Görüntüle 803189 Eki Görüntüle 803188 Eki Görüntüle 803191 Eki Görüntüle 803190
TALİPLERİMİZ VARSA KAYIT YAPTIRIN KURRA ÇEKECEM =)))))))))))))
Oglumun geceden beri burnu tıkalı ve öksürmeye başladı hapşırıyoda sanırım hasta oldu ne yapmalıyım eşimde yok pztesiye kadar doktorada götüremem evde peditus var başlasammı? Bide bitkisel ne yapabilirim?
Sanırım salgın var. Bizde dün hastanedeydik. İştahsızlıkla birlikte hapşırık ve burun akıntısı oldu. Ateşi yükselmeye başlayıncada soluğu doktorumuzun yanında aldık. Hastaneye gittiğimizde oğlumun ateşi 39 du. Hemen fitil attılar. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrar temiz kanda çok hafif enfeksiyon çıktı.
İlaç düşmanı doktorum bu kadarcık enfeksiyona antibiyotik vermem ben dedi. Calpol verdi yalnızca.
Çok şükür ateşimiz bir daha çıkmadı. Tüm gece terledik. Şimdi keyfi yerinde. Hafif burun akıntısı hala devam ama. Onun içinde fizyolojik serum.
doğmamış kızımı veriyorum
bizde yeni olduk canım dr götürdük soğuk algınlığı dedi mikrop almış burun akıntısı tıkanıklığı hafif öksürük hafif ateş bol miktarda huysuzluk :)) analı oğullu olduk valla hasta dr bişey vermiyor bol bol serum fizyolojik damlatıp temizledik burnunu ateşi çıkarsa calpol ver dedi şükür fazla çıkmadı şimdi daha ii gibi eger 3-4 güne geçmiyip ilerlerse ilaç verebiliriz belki dedi ama biliyorsun 2-3 gün tavan yapıyor sonra iyileşmeye başlıyor 7 günde toparlanıyor ilaçlar sadece rahatlamasına yardımcı olur iyileşmesine değil dedi dr çokk çokk geçmiş olsun canım çabucak atlatın inşş
Oglumun geceden beri burnu tıkalı ve öksürmeye başladı hapşırıyoda sanırım hasta oldu ne yapmalıyım eşimde yok pztesiye kadar doktorada götüremem evde peditus var başlasammı? Bide bitkisel ne yapabilirim?
Sanırım salgın var. Bizde dün hastanedeydik. İştahsızlıkla birlikte hapşırık ve burun akıntısı oldu. Ateşi yükselmeye başlayıncada soluğu doktorumuzun yanında aldık. Hastaneye gittiğimizde oğlumun ateşi 39 du. Hemen fitil attılar. Kan ve idrar tahlili yapıldı. İdrar temiz kanda çok hafif enfeksiyon çıktı.
İlaç düşmanı doktorum bu kadarcık enfeksiyona antibiyotik vermem ben dedi. Calpol verdi yalnızca.
Çok şükür ateşimiz bir daha çıkmadı. Tüm gece terledik. Şimdi keyfi yerinde. Hafif burun akıntısı hala devam ama. Onun içinde fizyolojik serum.
iyi canım şimdilik
erkek olacak o da 21 haftalık oldular
teşekkür ederim kızlar
bende biraz sıkıntımı yazsam.aslında rahattım ama saatler geçtikçe içim sıkılmaya başladı. konuşmak istiyorum ondan.
sanırım eşimle ayrılacağım. tabi bunu pat diye yapmak benim için çok zor. ve aynı şehirdeyken ayrılmak çok zor. ben ailemin yanına dönemem. kiraya falan çıkmayada maddi açıdan imkanım yok. hem bu evi kurana kadar çok uğraştım kıyamıyorum inat ediyorum onlar gitsin diye. onlarında gideceği yok.
iştede sıkıntılarım vardı o yüzden bu yıl kpss ye sıkı çalışmaya karar vermiştim önceden. kpss de iyi bi puan alırsam başka bi şehire yerleşmeyi düşünüyorum. istanbulun güzelliklerini yaşayamıyrum zaten. kalabalığını, pisliğini yani sıkıntılarını yaşıyorum. şöyle sakin orta büyüklükteki bi şehir güzel olur gibi.
ayrılık kararını ilk aldığımda çok rahatlıyorum ama sonra içimi bi sıkıntı kaplıyor. çocuk varken bu kararı almak ayrı bi zor. sabah tartıştığımızda oğlumun bana bi bakışı vardı sormayın. genelde tartıştığımızda sanki hissediyor mahsunlaşıyor.
oğlum için onunla birarada kalayım desem... onu severken bile bu evde olmak yeterince zorken bütün ipleri atınca onunla kalmak nasıl olur bilmiyorum
canım sorun ne bilmiyorum ama eğer maddi açıdan da imkanın yoksa bence biraz düşün bu konuyu. hem daha bebiş çok küçük hamilelik ve doğum sonrası stres hepimizi mahvetti. bizde eşimle çok mutluyduk 3 sene çocuk sahibi olamadık ve sonrasında tüp bebek yaptık bu dönemde eşimle hep birbirimize destek olduk. hamilelikte de bana destekti hem işlerime hem psikolojik olarak. ama doğumdan sonra ailesi de işin içöine çok girince bambaşka biri oldu. zaman zaman olmadık laflar söylüyoruz zaman zaman kavga ediyoruz hata bazen sadece evde olması gereken biri gibi geliyo kocam gibi değil yani. ama bu süreç böyle işte hepsi geçecek biraz sabırlı olmak lazım daha çok yeni herşey hayatımız tamamen değişti buna alışmak için birbirimize zaman vermeliyiz. herkes aynı yollardan geçiyor hayatım az sabret sonra bir daha düşün göreceksin fikrin değişecek.
Sen baya kararlisinhemen ayrılmayacağım. 1 yılı bulur sadece evleri ayırmak bile. temelli ayrılmak da 2 yılı bulur diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?