2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merve nin resimleri vardı kaldırmadıysa.

ervayı da gördüm. çok tatlıymış

Yaşadığın şey çok çok ağır belki bir çoğumuzun başına gelse kaldiramayacagimiz türden
Bu acı ikinizin acısı biz erkeklere duygusuz gibi bakıyoruz ama onlarında duyguları var üstelik onlar içlerinde yaşıyorlar
Herkesin bir patlama ani noktası olur bana göre esinin yaptigi öyle bir sey.Rabbim sizi siniyor suan
Bunu bir imtihan olarak düşün duygularını serbest bırak kendini fazla kasma buraya gel bizimle paylaş annenle Paylaş içinde tutma sen bilmeden ruhun yara alır duygularını saklama.illaki her evlilikte olur böyle seyler herkesin bir ucurumdan dönüş ani vardir:)
Bizim bebek tup bebek biliyorsundur belki
Ben transfere girmeden 1 gun once babami aradim geliyorum yanınıza diye her şeyi bitirmistim çünkü
Esimle cok kötü kavga etmiştik zamanlama berbattı
Iyikide gitmemisim.zaman her seyin ilacı
Insallah yavrunu sağlıcakla kucağına aldığın vakit
ARkana dönüp baktığında vay be bunları beni yasamisim diyeceksin inan bana. Hep mutlu ol inşallah öpüyorum seni...

Hulya oglun cok tatli masallah cok da guler yuzlu

Bence hemen ilac verme.Atesi olmadikca doktora goturmene de gerek yok. Burnunu serum fizyolojikle ac ve bol bol emzir

Cok gecmis olsun canim ya

Sayın Esra Hanımefendi,

Katıldığınız Çirkinlik yarışmasında yüksek puan ile evrenler çirkini seçildiniz, sizi kutlar ve size bir değil iki ömürboyu fevkalade bir çirkinlik dilerim.

Saygı ve sevgilerle

Çirkinler kralı

Buda benim kocanim bana bugün ki mesaji acaip romantiktir gördügünüz gibi

canım sana bir şey sormak istiyorum
sen eşini gerçekten seviyorsun ama davranışlarından dolayı artık katlanamıyor musun
yoksa artık aramızda sevgi saygı kalmadı mı diyorsun bunu merak ediyorum

canım sana bir şey sorucam
sen eşini gerçekten seviyorsun ama davranışlarından dolayı artık katlanamıyor musun
yoksa aramızda sevgi saygı kalmadı artık mı diyorsun ?

o kadar kırgınım ki. seviyormuyum diye düşünemem bile. saygı kalmadığı kesin. sevgi ne kdar kaldı buna cevap veremeyeceğim , en azından bugün..

o kadar kırgınım ki. seviyormuyum diye düşünemem bile. saygı kalmadığı kesin. sevgi ne kdar kaldı buna cevap veremeyeceğim , en azından bugün..

anladım canım
yine de bu konu üzerinde uzun uzadıya düşünmekte fayda var
tabi en iyisini sen bilirsin
Rabbim yardımcın olsun

Ayol şu erkekleri çokta ciddiye almayın
Amaan hayatınızı yaşayın boşverin ama gerçekten boşverin
Ka.valide cart curt seylerinide takmiyorum artik
AGzi olan konuşuyor valla hiçbir sey benden kıymetli ve degerli degil
ALLAH sağlık sihhat vermiş es vermiş aş vermiş bide bebe verdi daha ne olsun ayol sukredelim halimize

anam kocalar iyice kudurdu bu aralar
o kadar olay üzerine bizimki de gelmiş bana babamlara gidelim mi diyor
daha olaylar tazeyken benim cinim tepemden inmemişken onlara karşı boğazıma kadar öfke doluyken hem de
dedim en azından bir süre bana gidelim filan deme lütfen anlayışlı ol biraz
ses etmedi o zaman
deli mi ne ya toptan sıyırdı bunlar

selam kızlar hamileliğimin başından beri bu başlığı takip ediyorum siz beni tanımasanızda bi çoğunuzu burda yazıklarınız kadarıyla tanıyorum oğlum 21 haziran da 3 kilo 830 gr olarak sezeryanla dünyaya geldi.hepinizin bebekleri çok şeker ALlah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin
Oğlum dün gece ateşlendi ateşi kaç bilmiyorum derecem olmadığı için ölçemedim.ve öksürmeye başladı. bugun doktora götürdüm bi şurup verdi şuan ateşi normal gibi duruyo öksürük için yapabileceğim başka bişeyler varmı.. Bu arada ben doğduğundan beri nane veya rezene hiç bi bitki çayı vermedim ilaç da dahil..İlk kez bugun şurup ve fitil verdim yeterlimi sizce yardımcı olursanız çok seviniirm

sen de kalkıp yandaki odaya gideydin kuzum
şaka bir yana herkeste bir gerginliktir gidiyor
sen boşver kocayı takma bugün öyle der yarın sarılır koynuna girer
bu işler böyle
sen damadıma iyi bak annesi ağzını yerim onun
ha bir de sen eskişehirde misin kız?
benim 5 senem geçti orada hey gidi günler nasıl özledim oraları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…