Valla belli birsey de yok mervem ya birde kocam geldi dün bir hafta yoktu buna ragmen hic keyfim yok hava cok kapali yagisli burda belki buyüzdendir
anam kocalar iyice kudurdu bu aralar
o kadar olay üzerine bizimki de gelmiş bana babamlara gidelim mi diyor
daha olaylar tazeyken benim cinim tepemden inmemişken onlara karşı boğazıma kadar öfke doluyken hem de
dedim en azından bir süre bana gidelim filan deme lütfen anlayışlı ol biraz
ses etmedi o zaman
deli mi ne ya toptan sıyırdı bunlar
Esra. Kocisin sanada cirkin diyorsa yuh diyorum artık
Esra. Kocisin sanada cirkin diyorsa yuh diyorum artık
Yok kiz spring ığdırdasen de kalkıp yandaki odaya gideydin kuzum
şaka bir yana herkeste bir gerginliktir gidiyor
sen boşver kocayı takma bugün öyle der yarın sarılır koynuna girer
bu işler böyle
sen damadıma iyi bak annesi ağzını yerim onun
ha bir de sen eskişehirde misin kız?
benim 5 senem geçti orada hey gidi günler nasıl özledim oraları ya
Aman canim belli birsey olmasında havadandir o zaman sogumustur oralar demi
Gideyim falan deme canim ya bosuna gidip moralini bozma kocan da daha dün bugün iki ev derdine düstünüz okadar onlar yüzünden ne cabuk unuttu
bugün yaptığı şeyi affetmeyi düşünmüyorum. herşey güllük gülistanlıkken bile zordu bu evlilik benim için.
Yok kiz spring ığdırda
Ne biçim dünürsun bee
tavsiyen için sağol cnm ama doktoruna sordum arada yapılabilir dendi sürekli olmamalı tabi çocuk bu sefer alışkanlık haline getirir hep yardım alarak kaka yapar dedi ama uyarmamak gibi bi sıkıntılı durum söylemedi doktorumuzcanım işine karışmak gibi olmasın ama erkek çocugunun poposunu uyarma ne olursa olsun.doktorlar erkek çocuklarına fitil bile vermiyorlar.
kıyılmaz tabi saçlara ama ne bilek öle dedi doktor cnm ya bak 2. kız olursa benm bulurum seni haberin ola bnm kızımda güzel olur hani oğlumda kız gibi güzel bi başörtü takıom insan kıymıo bakmaya
hee yaa ben yaptım olacak .. minderse alın size minder .. ama direğin bi tarafı yıkıldı benim oğlan tekmeleye tekmelye yıktı ..iyi dikmemişim yine dikecem .. bu sefer GooooooLLLL olcak
sen arkadaşlık yollayınca aaa biz senle arkadas değilmiymişiz çok şaşırdım falan yazdım yolladım gitmedi ..
sonra bloga yazdım bende ..
benimkinin saçları hiç dökülmedi .. hızla uzuyor ..
herkes diyor yediği saçına gider kestir diye..
öyle şey mi olur yaa yediği saçına gider..
kilosu gayet iyi.. gelişiminde bi sıkıntı olmadıkça kestirmem ..
kız kıyılırmı şu saçlara baksana teyzesiiii....
Eki Görüntüle 803189 Eki Görüntüle 803188 Eki Görüntüle 803191 Eki Görüntüle 803190
TALİPLERİMİZ VARSA KAYIT YAPTIRIN KURRA ÇEKECEM =)))))))))))))
şaka diyor kız aslında benim güzel karım diyor mesajın meali bu
düğünümüz oldu olalı yaptıklarını anlatsam düşer bayılırsınız hayatım inan buna
ama benim saftirik kocam şimdiye kadar tek kelime etmemiştir onlara
ben de tabi
onlar da bizim susuşumuzdan coştular iyice
dediler nasıl olsa bunların sesi çıkmıyor ağızlarına tükürelim
ben artık soğuk davranıyorum onlara içim buz gibi çünkü Allah görüyor yüzlerini göresim yok
kocama da ne diyeyim ki ne kadar olsa ana babası silip atılmıyor kolay kolay
ama aynı şeyleri bizimkilerin yapmasına izin vermezdim ben
gel gör kocam böyle bir insan hiç ses etmez onlara
kızıyorum bu huyuna ama napayım kendime harap edemem ya nasıl biliyorsa öyle yapsın
maşallah tosununa cnm.Doktorun gerekli şeyleri sölemiş cnm ben arada ıhlamur veriorum oğluma önerebiliırim verirsende süzgeçten iyi geçir ver gıcık etmesin yavruyu gçmiş olsunnselam kızlar hamileliğimin başından beri bu başlığı takip ediyorum siz beni tanımasanızda bi çoğunuzu burda yazıklarınız kadarıyla tanıyorumoğlum 21 haziran da 3 kilo 830 gr olarak sezeryanla dünyaya geldi.hepinizin bebekleri çok şeker ALlah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin
Oğlum dün gece ateşlendi ateşi kaç bilmiyorum derecem olmadığı için ölçemedim.ve öksürmeye başladı. bugun doktora götürdüm bi şurup verdi şuan ateşi normal gibi duruyo öksürük için yapabileceğim başka bişeyler varmı.. Bu arada ben doğduğundan beri nane veya rezene hiç bi bitki çayı vermedim ilaç da dahil..İlk kez bugun şurup ve fitil verdim yeterlimi sizce yardımcı olursanız çok seviniirm
Canim benim ya kocan ses cikarmadikca dedigin gibi onlarda daha fazla tepenize cikar saygisizlik yapmak istemiyor demekki akli sira ama konusulmasi gereken yerde de konusmali aslinda yeni eve ciktiginiz da hergün gelip gitmezse kaynanan utanmadan bakalim onlara göre sorsan yaptiklari ayip yanlis birsey degildir hic.. Senin esin anlayisli sana karsi yine tatli dille anlatmaya calis ailenden gec diyemezsin zaten desen ya gecemem yada ozaman sende kendi ailenden geciceksin olur
ailesinin yapmadığı kalmadı ama hala k.çlarında geziyor benim salak kocam
gıkını çıkarmıyor uyuz oluyorum onlara karşı süt dökmüş kedi
demin gene beni deli ettim var ya ne laflar var sayardım şimdi ama işte olmuyor
biraz önce kv utanmadan arıyor gelin oturalım diye
resmen salak yerine koyuyorlar bizi ya nefret ediyorum tiksiniyorum onlardan
o kadar yüzsüz o kadar adi insanlarmış ki zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum
kocama da onlara karşı bu kadar pısırık olduğu için çok kızıyorum
bana horozlanmayı biliyor onlara fıs
kocalarıyla sorun yaşayanlara sesleniyorum
hepiniz kocalarınıza gemi adamı ehliyeti alın
yollayın sefer
en kısa sefer 6 ay
maaş size yatıyor emin olun ücret güzel size yeter artar bile
6 ayda bir gelir bi ay en fazla 1.5ay karada tutarlar sonra tekrar sefere
yılda 1.5 ayda çekiverirsiniz artık
ama seviyorum diyorsanız çok zor çok
parası batsın deli gibi kavga edelim ama yanımda olsun
bende yeni yeni uyanıyorum şekerim.. en iyisi benim kv kp di ..
onlarıda anlatsam yuhh dersiniz.. sanırım zamanla tahammül gücümüz azalıyor..
bide benimkileri tüm ailem parmakla gösterir.. dua ederler allah herkese böyle kaynana ,
böyle k.peder versin diye.. ama bana sorsalar bide.. gerçi sorsalarda ben şöle böle demiyorum..
iyi deyip geçiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?