- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
aynen valla.. yanımda olsunda kavga edelim.. istemem ben öyle gitmesini..
sabahtan gidiyo akşama kadar özlüyorum valla
benim bi arkadaşım var kocası kaptan gidiyo 6 ayda geliyo.. 2 aylık hamileyken bıraktı gitti..
doğumdan bi ay önce geldi ..
40 çıkmadan yine gidecekmiş..
doğuralı daha bi ay olmadı ..yazık kadına ..
altında cip var istediği yere gidiyo deli gibi para harcıyo
ama bi kocanın yerini tutmaz bence..
seninkide mi gemide çalışıyo yoksa
valla benim kv kp i kimse parmakla göstermez bunlar iyi insanlardır filan diye
o kadar pişkin o kadar yalancı insanlar ki şaşarsın
zaten akrabalarından başka çevreleri yok doğru düzgün
tek ayak üstünde bin yalan söylerler bin palavra atarlar
lanet olsun ne biçim insanlara bulaştım ya
ailesinin yapmadığı kalmadı ama hala k.çlarında geziyor benim salak kocam
gıkını çıkarmıyor uyuz oluyorum onlara karşı süt dökmüş kedi
demin gene beni deli ettim var ya ne laflar var sayardım şimdi ama işte olmuyor
biraz önce kv utanmadan arıyor gelin oturalım diye
resmen salak yerine koyuyorlar bizi ya nefret ediyorum tiksiniyorum onlardan
o kadar yüzsüz o kadar adi insanlarmış ki zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum
kocama da onlara karşı bu kadar pısırık olduğu için çok kızıyorum
bana horozlanmayı biliyor onlara fıs
Tam anakuzusu desene senin ki sen nekadar konussan da söylesen de ciddiye almazlar zaten canim kocan bukadar seye ragmen dizlerinin dibin de oturmaya niyetliyse, bazi insanlar ne kötülük yapilirsa yapilsin yüzüne gülündügü gibi unuturlar saf olurlar esinde böyle anladigim kadariyla, kayinvaliden seni cok sevdiginden degil torun sevmek icin cagiriyordur cok istiyorsa yalniz gitsin
Belki biliyorsundur benim ki ailesiyle evlendigimiz seneden beri görüsmüyor seninkine benzer olaylar oldu allahtan benimki kendisi istedi görüsmemeyi evliligimiz ve huzurumuz icin böylesi daha saglikli diye
kac kez girip su kadarcik yaziyi tamamlamaya calistim bir firsat vermiyor oglum bugün yaa
bacım sen fena kinlenmişsin.. ben okadar değilim yaa..valla benim kv kp i kimse parmakla göstermez bunlar iyi insanlardır filan diye
o kadar pişkin o kadar yalancı insanlar ki şaşarsın
zaten akrabalarından başka çevreleri yok doğru düzgün
tek ayak üstünde bin yalan söylerler bin palavra atarlar
lanet olsun ne biçim insanlara bulaştım ya
kullanıcı adından anlamalıydım sanırım ..Allah sabır versin..aynen o arkadaşlardan biride benim
lakin kaptan değil personel şefliği yapıyo suan
İyi fikir canım... birisi açsın valla... benim gibi tecrübesiz anneler için iyi olur...bu arada kızlar bi arkadaşımız diş çıkaran 2013 haziran bebişleri die bi konu açsa tecrübeli biri oradan sorunlarımızı ve dişi çıkan ayrıca çıkarken neler yaşandığını paylaşırız yol gösterir bizlere
herkes hasta tam mevsimi salgın var dediğin gibi size de çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşş :)
bizde yeni olduk canım dr götürdük soğuk algınlığı dedi mikrop almış burun akıntısı tıkanıklığı hafif öksürük hafif ateş bol miktarda huysuzluk :)) analı oğullu olduk valla hasta dr bişey vermiyor bol bol serum fizyolojik damlatıp temizledik burnunu ateşi çıkarsa calpol ver dedi şükür fazla çıkmadı şimdi daha ii gibi eger 3-4 güne geçmiyip ilerlerse ilaç verebiliriz belki dedi ama biliyorsun 2-3 gün tavan yapıyor sonra iyileşmeye başlıyor 7 günde toparlanıyor ilaçlar sadece rahatlamasına yardımcı olur iyileşmesine değil dedi dr çokk çokk geçmiş olsun canım çabucak atlatın inşş
Geçmiş olsun sizede.bizde şimdilik ateş yok inşallah olmaz
[sıze=2]bacım sen fena kinlenmişsin.. Ben okadar değilim yaa..
Sadece evliliğimizin ikinci haftasında altınlarımızı istediler borç olarak..
Baktım eşim verme taraftarı kötü olmayayım dedim olur dedm.
Ama şimdi hiç lafı edilmiyo .. öyle bişey olmamış gibi davranıyo herkes..
Sanırım üzerine soğuk bi su içmeliyim..
Benim babam sürekli destek sürekli arkamızda ..
Onlara minnet etmiyorum ya bana yeter..
En baştan canımı sıkmışlardı zaten onun üzerine pek ısınamadım..
Ama bu k.pederim için geçerli.. Kv daha ılımlı.. çokta iyiliklerini gördüm allah var..
Ama şuda bi gerçekki sen iyiysen herkes herşey iyi..[/sıze]
[sıze=2]kullanıcı adından anlamalıydım sanırım ..allah sabır versin..[/sıze]
slm kızlar beni takip etmek istersenız face sayfama buyrun mutfagımı paylaşıyorum yaptıgım pogoca pastaları kekleri uygulamalı olarak resimliyorum ve anlatıyorum hobi olarak merak sardım destegınızı bekliorum
tıklayın lütfen burdayım
https://www.facebook.com/aysi4234
ah hayatım derdim altınlar değil kibacım sen fena kinlenmişsin.. ben okadar değilim yaa..
sadece evliliğimizin ikinci haFtasında altınlarımızı istediler borç olarak..
baktım eşim verme taraftarı kötü olmayayım dedim olur dedm.
ama şimdi hiç lafı edilmiyo .. öyle bişey olmamış gibi davranıyo herkes..
sanırım üzerine soğuk bi su içmeliyim..
benim babam sürekli destek sürekli arkamızda ..
onlara minnet etmiyorum ya bana yeter..
en baştan canımı sıkmışlardı zaten onun üzerine pek ısınamadım..
ama bu k.pederim için geçerli.. kv daha ılımlı.. çokta iyiliklerini gördüm Allah var..
ama şuda bi gerçekki Sen İyiysen herkes herşey iyi..
ayyy o takı yönünden bende çok dertliyim kim actı bu konuyu ya lafı olunca cok üzülüyorum
benim dügündede eşimin ailesi yegenlerinin kocaman bileziklerini getirip benim ailemin yanında dügünde herkesin içinde formalite olsun diye başkasının altını takmışlar .dügün bitti gerdege gircez kaynanam poşet getirdi dediki o bilezikler bizim degil başkasının dedi aayyyy kaynar sular başımdan döküldü neyse dedim gecemi berbat etmemewyim diye güldüm.
Zaten anlamıştım kullanılmış gibiydi
dügünde akrabaların taktıgı ise ben daha elimi sürmeden gelin odasında hepsini aldılar görmedim nerde dedim borclarımız var dedi
yanı büütün apartmanın pencerelieri benim takımla ödemişler.
Ii akşamlar kızlarrrrr
bacım sen fena kinlenmişsin.. ben okadar değilim yaa..
sadece evliliğimizin ikinci haFtasında altınlarımızı istediler borç olarak..
baktım eşim verme taraftarı kötü olmayayım dedim olur dedm.
ama şimdi hiç lafı edilmiyo .. öyle bişey olmamış gibi davranıyo herkes..
sanırım üzerine soğuk bi su içmeliyim..
benim babam sürekli destek sürekli arkamızda ..
onlara minnet etmiyorum ya bana yeter..
en baştan canımı sıkmışlardı zaten onun üzerine pek ısınamadım..
ama bu k.pederim için geçerli.. kv daha ılımlı.. çokta iyiliklerini gördüm Allah var..
ama şuda bi gerçekki Sen İyiysen herkes herşey iyi..
kullanıcı adından anlamalıydım sanırım ..Allah sabır versin..
ayyy o takı yönünden bende çok dertliyim kim actı bu konuyu ya lafı olunca cok üzülüyorum
benim dügündede eşimin ailesi yegenlerinin kocaman bileziklerini getirip benim ailemin yanında dügünde herkesin içinde formalite olsun diye başkasının altını takmışlar .dügün bitti gerdege gircez kaynanam poşet getirdi dediki o bilezikler bizim degil başkasının dedi aayyyy kaynar sular başımdan döküldü neyse dedim gecemi berbat etmemewyim diye güldüm.
Zaten anlamıştım kullanılmış gibiydi
dügünde akrabaların taktıgı ise ben daha elimi sürmeden gelin odasında hepsini aldılar görmedim nerde dedim borclarımız var dedi
yanı büütün apartmanın pencerelieri benim takımla ödemişler.
benimkine yemedi işte araya biraz mesafe koymak
sinirden beynim zonkluyor resmen ağrıdan çatlıyor
bütün kavgalarımızın sebebi ailesi ama benim aptal kocam bunun farkında değil
kolay kolay nefret etmem birinden ama ailesinden ölesiye nefret ediyorum ölesiye tiksiniyorum
geçen ay sütüm yetmyo kaygım yoktu.bu ay başladı meme sündürmeler açlık belirtileri.bakalım ay sonu kilosu iyi çıkarsa dert etmem artık.bence aç kalmıyordur çünkü aldığı kilo çok iyi benimde kızım 950 gr almıştı dr. süper sakın ek birsey verme dedi.benim kızımda 7 kilo bu hesaba göre 1050ml içmesi gerekli ama bazı günlerde 700 ml içtiği oluyor bu rakama hiç ulaşmadı,dr a sordum biz nasıl hergün aynı yemiyorsak bebeklerde hergün aynı yemez dedi canım.
iyi ediosun tatlım bzde öyleyiz valla alışsın snradan yememe durumları olmaz en azından sırf anne sütüde yetmez belli zaman snra şmdiden yetmio bnmkine
biz babamızın izinli gününde kestiricez cnm saç kurutma makinesini çalıştırın yanında o şekilde durur biz 0 yapmıcaz zaten kısaltıcaz epeyce
bnm ki özellkle bu 1 haftadır 150 cc süt içio doyuramıorum bazen yettiremiorum al bndende o kdr pompayla inek gibi memeler dışarda btn gün yorucu olmaya başladı 3 ayları kaldı sabredicez artık cnm
boynunu takma dicem ama aynı eşimde snn gibi takıo eğri kalıcak dio bi götürmende fayda var cnm ne dyim
hkn cim cnm oğlumun küçük çapta bi haremi var verirsen kızınıda alırımesprisi tabi işin :) sağol tetesi ve teteleri beğenen herkese tşk ederiz sizlerin yavrularıda aynı böle balllll :)
kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyorşöyle okkalı bir hediye ve organizasyon yapmak istiyorum tokat gibi gelsin ve bilmem kaç zamandır süren "gel çıkalım sana giyecek bişiler alalım o senin doğum günü hediyen olsun" umursamazlığı bitsin hadi bi kafa kafaya verelim şöle "vay beeee" dedirtecek bişiler bulalım olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?