2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen o arkadaşlardan biride benim
lakin kaptan değil personel şefliği yapıyo suan

canım kendini sıkma şişirme daha çok biliyorum çok zor ben senin yerinde olsam dayanamaz konuşurum düşünmemeye çalış senin durumun aynı kv ve kb gibisiniz kbda hala anam der
kv cenazesine geldi babane olcak karı oğlumu dağların ardına attılar diyo ağzından başka bişiy çıkmıyor vefat eden kv sanırsın kb vefat etti...
en son dayanamadım büyük yengelere alın şu karıyı dışarı çıkartın sağken etmediğini bırakmamış ne diye getirdiniz onuda anlamdım ama sesini duymak istemiyorum dedim kadını apar topar dışarı çıkardılar 10 dk geçmedi benimki dışardan kovmuş sokun şunu içeri hastalıktan ölmedi benim elimden ölecek diye
biz karı koca pek lafa söze gelemiyoruz hele haksızlığa tahammül edemiyoruz
kb ses bile çıkarmadı
demek istediğim biri 7 sinde neyse 89undada o
annemin sıkıntılarını çok dinledim yeri geldi gördüm karşı çıktım ben çenemi tutamam çünkü benide alan böle aldı :)
sen yazdıkça kv aklıma geliyo garibim diye severdim onu anne baba ayrı üvey annelerden çektiğide cabasıydı
yani kimseye bişiy olmuyo sana olan oluyo canım inan sen anlattıkça kv kbnı bulup yolasım geliyo :)
hastalanırsın sıkıntıya düşdükçe olan sana olur canım benim

bana bebek görmeye pek kimse gelmedi. işe başlamak üzereyim herkes o zman gelcek haftaya mevlüt var diyorum mevlüte gelmek istemiyorlar. biz sonradan geliriz diyorlar. ama o zamanda ben çalışıyor olcam. büyük ihtimal haftasonu bile çalışcam

Tam anakuzusu desene senin ki sen nekadar konussan da söylesen de ciddiye almazlar zaten canim kocan bukadar seye ragmen dizlerinin dibin de oturmaya niyetliyse, bazi insanlar ne kötülük yapilirsa yapilsin yüzüne gülündügü gibi unuturlar saf olurlar esinde böyle anladigim kadariyla, kayinvaliden seni cok sevdiginden degil torun sevmek icin cagiriyordur cok istiyorsa yalniz gitsin
Belki biliyorsundur benim ki ailesiyle evlendigimiz seneden beri görüsmüyor seninkine benzer olaylar oldu allahtan benimki kendisi istedi görüsmemeyi evliligimiz ve huzurumuz icin böylesi daha saglikli diye
kac kez girip su kadarcik yaziyi tamamlamaya calistim bir firsat vermiyor oglum bugün yaa

benimkine yemedi işte araya biraz mesafe koymak
sinirden beynim zonkluyor resmen ağrıdan çatlıyor
bütün kavgalarımızın sebebi ailesi ama benim aptal kocam bunun farkında değil
kolay kolay nefret etmem birinden ama ailesinden ölesiye nefret ediyorum ölesiye tiksiniyorum

bacım sen fena kinlenmişsin.. ben okadar değilim yaa..
sadece evliliğimizin ikinci haFtasında altınlarımızı istediler borç olarak..
baktım eşim verme taraftarı kötü olmayayım dedim olur dedm.
ama şimdi hiç lafı edilmiyo .. öyle bişey olmamış gibi davranıyo herkes..
sanırım üzerine soğuk bi su içmeliyim..
benim babam sürekli destek sürekli arkamızda ..
onlara minnet etmiyorum ya bana yeter..
en baştan canımı sıkmışlardı zaten onun üzerine pek ısınamadım..
ama bu k.pederim için geçerli.. kv daha ılımlı.. çokta iyiliklerini gördüm Allah var..
ama şuda bi gerçekki Sen İyiysen herkes herşey iyi..

aynen o arkadaşlardan biride benim
lakin kaptan değil personel şefliği yapıyo suan
kullanıcı adından anlamalıydım sanırım ..Allah sabır versin..

İyi fikir canım... birisi açsın valla... benim gibi tecrübesiz anneler için iyi olur...

herkes hasta tam mevsimi salgın var dediğin gibi size de çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşş :)

Geçmiş olsun sizede.bizde şimdilik ateş yok inşallah olmaz

Geçmiş olsun arkadaşlar... benim oğluşumda grip oldu, atlattı, ama şimdi de bana geçti... çok kötüyüm... hiç halim yok... bebişime zor bakıyorum valla.. allahtan şimdi uyudu.. inş. hep uyurda bende dinlenirim azıcık...

Canım bebişin çok tatlı maşaallah... kızım yok malesef yoksa bende abone olurdum oğluşuna...bende oğluşuma pdnk'in kızını beğenmiştim ama spring'e kaptırmışız... ama birde Hkn2013'ün kızı var... onu da gözüme kestirdim...Bakalım artık hayırlısı... kızlar hep güzel ama benimde oğluşum çok yakışıklı...

ayyy o takı yönünden bende çok dertliyim kim actı bu konuyu ya lafı olunca cok üzülüyorum
benim dügündede eşimin ailesi yegenlerinin kocaman bileziklerini getirip benim ailemin yanında dügünde herkesin içinde formalite olsun diye başkasının altını takmışlar .dügün bitti gerdege gircez kaynanam poşet getirdi dediki o bilezikler bizim degil başkasının dedi aayyyy kaynar sular başımdan döküldü neyse dedim gecemi berbat etmemewyim diye güldüm.
Zaten anlamıştım kullanılmış gibiydi
dügünde akrabaların taktıgı ise ben daha elimi sürmeden gelin odasında hepsini aldılar görmedim nerde dedim borclarımız var dedi
yanı büütün apartmanın pencerelieri benim takımla ödemişler.

canım mesajını hemen silmelisin.. bu sitede başka bi sitenin adını zikretmek yasak ..
seni atabilirler kk dan .. hadi kimse görmeden sil.. ben eklerim seni
diğerlerinede özelden yolla

ah hayatım derdim altınlar değil ki
ben bütün altınlarımı düğünün ertesi günü ellerine verdim borrcunuz harcınız varsa kullunın dedim
yok dediler güya
sonra bir baktık bize haber vermeden bir ton borç yapmışlar ödememişler de
hepsi bize kaldı
biz de altınları bozdurup ödedik
halbuki başta ben bütün altını ellerine saydığımda alsalardı da kapatsalardı o borçları ne olurdu
en azından gözden düşmezlerdi
bu düğün zamanı olanlar tabi
sonrasında yaptıklarını anlatsam bitmez zaten halim de yok

benden zorla almadılar ne yalan söyliyim.. kendim verdim..
ama vermesem anlayışsız olacaktım kötü olacaktım..
onlar benm için borca girmiş dert çekmiş ben sefa sürmüş olacaktım..
belkide gönüllü vermesem zorla alcaklardı ne bilim..
ama bizim aramızda çok samimiyet var gibi görünsede hep bi mesafe var..
hayır ilginç olan bunun hiç dile dökülmemesi..
sanki öyle bişey olmadı..
eşimle konuştuğumda oda kapatıyo konuyu hemen ..
oda farkında ama ailesi sonuçta naapsın ..
tabi ben ona karşı anlayışlı olmuyorum.. saydırıyorum arada .. tabi belli bi öçlüde
yoksa ailesine pek laf dedirmez benmkide..

arkadaşlar moralim çok bozuk,dısarı çıkmıştık yanıma aldığım süt sanki bozulmuştu , başka da yoktu yanımda kızımda emmiyor biliyorsunuz içirdim eşim bozuk değildir dedi ama biberonda pütürlük kalıyordu kenarlarda sanki,eve geldik kakasını yaptı keyfide yerinde ama içim hiç rahat değil ,lütfen bir akıl verin(

Ii akşamlar kızlarrrrr

iyi akşamlar canım

amin canım aynı kullanıcı adını faceden aratırsanız orada mesleğin zorlukları açıkça belli zaten
ama bana kalırsa en büyük artısı özlem insanın aşkını taze tutuyor
ilgisini heycanını falan demeyeceğim çünkü eşimin günahını alırım ilk iki yıl farklı farklı meslekler yaptı işsiz kaldı sonradan bi kurs sayesinde oldu bu meslek şimdi hem denizde kopamıyor hemde çocukların hasreti ağır basmaya başladı bi dükkan açalım sana en azından izne fazla kalırım yılda bi giderim sefere diyo bilmiyorum ne yapmalıyım çok uzun zaman önce içgiyim mağazası için düşünmüştüm ama çocuk iki olunca çekiniyorumda ne yalan söyleyeyim

takı muhabbetlerinide duyunca iyiki kaçmışız diyorum hiç böle bi derdimiz olmadı
düğünüz olmadı çünkü

biraz çılgınca gelebilir size ama 10 yılımızı görebilirsek eğer allah nasip ederse nikah tazeleyeceğiz kına gecesi düğün falan yapıcaz
bu garip ama insanın içinde kalıyor 6 yıldır bütün evlenen arkadaşlarımın kınalıklarını ben almışımdır garip bi şekilde mutlu ediyor bu beni

bana gelince parası olmayan kb sonradan öğrendikki diğer eltimin kına düğün masraflarını karşılamış
ben eşime sölüyordumda yok falan diyordu sonradan duyunca şok oldu
neden mi
eltim başı açık ama yazın bile uzun kollu giyer ailelerine uygun
bense giyimime dikkat ederim ama yazında uzun kolllularla dolaşmam
kb öle demişti bende benim masumiyetim senin değerlerinden büyük baba beş vakit namaz kıldığın allaha inanıyorsan bunun acısını çektirecektir sana umarım çekmezsin dedim
eltim evleneli bi sene olmadı baya büyük sorunlar yaşadılar küfürler falan beni aradı özür diledi ben kulum baba allah affetsin dedim

ama ne çok yazdım neyse ben eskiyi açtıkça anlatacaklar bitmez
sustum kaçtım

Kuzum onlarin almis oldugu evde oturuyorsunuz diye kendini ailesine borclu hissediyor da sesini cikarmiyor olabilirmi diyecegim ama evden cikin dedikleri halde böyle diyorsun.. Bende en az senin kadar nefret ediyorum aradan kac yil gecmis hala yaptiklari ilk günki gibi gözümün önünde yillardir ne biz ne onlar arayip sorduk dogumdan sonra utanmadan cikip torunumuzu görmeye gelecegiz en dogal hakkimiz diye haber gönderdiler defalarca.. Hatirliyorsan burda da anlatmistim bütün altinlari ortadan kaybedip birak evi falan corap
dahi almamislardi simdi cikmislar torun sevecekler 8 yil acmisiniz aciktanisiniz demeyenler en dogal haklariymis birde, kabul etmedim bu saatten sonra etmemde.. Koca cok önemli canim o eger boyun eger sesini cikarmazsa insanin tepesine cikiyorlar malesef

geçen ay sütüm yetmyo kaygım yoktu.bu ay başladı meme sündürmeler açlık belirtileri.bakalım ay sonu kilosu iyi çıkarsa dert etmem artık.

150 benden sabah kalktığımda bile çıkmaz taş çatlasa 100.makinem iyi değil belkide.ben bir dahaki aya bu kızı doyuramıycam sanırım.

Hadii ben fikrimi soylim
paket hâlinde satılan renkli balonlardan alip giris kapısından oturdugunuz yere kadar yayabilirsin
Ayni zamanda minik mumlar yakabilirsin
iceri girdiginde zaten bi sok olurr pastasini yakmış bir sekilde oglusunla birlikte onu bekleyebilirsin..bir kartonada babacığım dogum günün kutlu olsun iyiki benim babamsin gibi bisi yazıp oglusuna yakin bi yere ilistirebilirsinn bence cok hosuna giderr
hediye almasanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…