- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
canım aptamilin o plastik kutulu olanından aldıysan onun köşesinde plastik bir çubuk var o bu amaçla yapılmış bişey ölçeği tepeleme doldurup oraya sürtüyorsun fazlalıklar dökülüyor silme bir ölçek yani doğru olan:))
denk geldiğimizde tekrar yüklerim emirciğe geçmiş olsun bu arada ateş düşürücü vermişmiydin gitmeden önce bizimde pazartesi aşı günümüz gitmeden versemmi ki lina da hiç ateşlenmedi daha önce öyle bişey olursa panik yaparım ben:18::18:
canım çok teşekkür ederim senin gibi çıtır olmasak ta idare ediyoruz işte. boyum 1.73 sende kısa sayılmazsın 1.67 iyi bir boy bence standartların üstünde
cuma akşamı eşimin arkadaşları bebek görmeye geleceklermiş offfff çok işim varrrrr ne yapsam ki ben şimdi onlara varmı pratik tarifleriniz hanımlar:44::44:
Merhaba
Bana da aman canım çok evhamlısın diyorlar cinnet geçiriyorum bile bile çocuk hasta oldu..
elbette hasta olacak ama keşke daha düşünceli olsalar
Teşekkür ederim canım o zaman uğraşanlara geçmiş olsun..
Diğer topiğe de bir bakayım hemen buraya atladım hasta olanlar neler yapıyor acaba?
Sen nasılsın bebiş iyi mi?
Buna da sükür tabi canim ama o güzelim elbiseler, etekler hep uzun boylular icin satiliyor ya sinir oluyorum illaki uzun elbise aldigim da terziye verip kisalttiracaksin :)
yaa bende kısa elbiselerde yaşıyorum aynı şeyi aslında normal boyutlardaki elbiseler ben giyince süper mini oluyorterziye verip bunu uzat ta diyemiyorsun ki seninkinin en azından çaresi var
en pratik milföy bence.. ben bide yalancı kadayıf yapıyorum tuzsuz etimekle çok kolayıma geliyor ..fırınla falan uğraşmıyosun hemde çok gösterişli bi tatlı oluyor istersen tarifini verebilirim..
minikkuş hoşgeldin canım .. çok geçmiş olsn ..en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah..
yokluğun çok belli oluyor ..kardeşine bizden selam sööle azcık kaldırsın poposunu..hem okullar açıldı okula gitmiyomu o
inşş öyledir canım ama benim oğlum baya bir süredir böyle bu gün tartıldık 1 haftadır hiç kiloda almamış aynı kiloda duruyor o kadar emmeye bakalım 6 aya kadar idare etsek ek gıda girince sorun kalmaz inşş diyelimBuyume ataklari yasiyor olabilir. Bu donemlerde normalden cok cok fazla emmek istiyorlarmis. Benim oglum da oyle su an. Sutum yetmiyor mu diye bi korkuya kapilma o emdikce sut uretimi artarmis:)
Keşke benimki de öyle olsa..razıyım yatmamaya ama hiç emmek istemiyor..
isterim isterim milföy iyi fikir dolapta var zaten
valla gittim pasta tarifi defterimi aldım geldim..:125::125:
engin tariflerimle sizi şereflendirebilirim ..:125:
yalancı kadayıf (etimekli pasta)
bi paket tuzsuz etimek
kreması için :
3 su bar süt
1 çay bar. irmik
1 yemek kaş. şeker
şerbeti için:
2 bar su
1.5 bar. şeker
krem şanti + 1 bar süt
hazırlanışı:
etimekleri bi borcama diziyosun ..üzerine şerbeti kaynatıp döküyosun..onlar şişiyo bi köşede
kremayı yapıyosun ocakta pişiriyosun ..irmik süt şekeri yani..kaynayıp koyulaşınca ocaktan alıp etimeklerin üzerine döküyosun
soğuyunca krem şanti yapıp üzerine döküyosun ..damla çikolata yada küçük renkli pasta şekerleri falan süslersin..süslemesende olur.. beyazda güzel oluyo.. hem lezzetli hemde yarım saatini almaz ..dolapta 3 4 saat beklesin ama ..hadi afiyet olsun
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
hımmmm kolaymış bir akşam önceden de yapılabilir sanırım ama kremasına 1 yem kaş. şeker az gelmiyormu ki:44:
evet bigün önceden de yapabilirsin.. streç filmle kapatırsın üzerini..
hayır az gelmiyor çünkü altında etimekleri şerbetliyosun ya..
ikisi birbirini dengeliyor ..
evet kizz ben kapattim yorumu yazdim baktim kimseciklr kalmamis haa önce görmedinmi dersen alinti yaptim tmm yorum yazcaktim yazmadan birakip face bakmaya basladimsuydu buydu derken bir baktim saat 2 ye geliyor tmm tr de 3 geliyordu
gunaydin cm bravoo kk sana bu defa aacimis bak kaybetmemis seni
bu arada ilk topige girende bendim sabah 7 de girdim baktim kimse nyoktu yzamadan ciktim geri
yani hem kapatip hemde actim
ivet ivet bizmisiz ya ne gevezeyizz
en cokta ben sohbete dahil olunca daha cok doluyor sayfa sanki banami öyle gelyior:26:
gunaydinnnnnn biraz gec olsaDA ARTIK IDARE EDIN
ay cnmm gecmis olsunn(( Insallah iyilesir oglusun ay ne enfeksiyonu kapmss yaa ( bende dün gece lafini ettim hakkini helal et gunahini almisim lover suan uyyordur demistim :26: ise balsdigin icin
evet canim buyudu benim kizimda sizede cok gecmis olsun(
Canim ben silkme koyuyorum cok gelmiyor bize :))
cnm sanada gecmis olsunn nasil simdi emir bebiss :)) ben herkesi gördümmmmzeynooo son gunlerde senin performansinda dusukluk göruyorum daha cok aktif olmalisin cok sey kaciyor bsakk
cuma akşamı eşimin arkadaşları bebek görmeye geleceklermiş offfff çok işim varrrrr ne yapsam ki ben şimdi onlara varmı pratik tarifleriniz hanımlar:44::44:
canım aptamilin o plastik kutulu olanından aldıysan onun köşesinde plastik bir çubuk var o bu amaçla yapılmış bişey ölçeği tepeleme doldurup oraya sürtüyorsun fazlalıklar dökülüyor silme bir ölçek yani doğru olan:))
denk geldiğimizde tekrar yüklerim emirciğe geçmiş olsun bu arada ateş düşürücü vermişmiydin gitmeden önce bizimde pazartesi aşı günümüz gitmeden versemmi ki lina da hiç ateşlenmedi daha önce öyle bişey olursa panik yaparım ben:18::18:
canım çok teşekkür ederim senin gibi çıtır olmasak ta idare ediyoruz işte. boyum 1.73 sende kısa sayılmazsın 1.67 iyi bir boy bence standartların üstünde
Merhaba
Bensiz kaynatın durun acayip bozuluyorum bu duruma
Hala annemdeyim ben ama kardeşim yüzünden pc'yi elime alamıyorum
Oğlum grip oldu son bir kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşi çıkacak diye benim aklım çıktı..
Neyse ki şimdi daha iyi..
Burada oturan akıllı bir arkadaşım 10 aylık hasta bebeğiyle bizi ziyarete geldi..
Deniz Sadi'yi nereye sokacağımı şaşırdım. Aldım markete gittim geldim baktım hala evdeler saati olmamasına rağmen yatırdım uyuttum ama nafile kaptı bir kere düşüncesiz insanlara sinir oluyorum
Bana da aman canım çok evhamlısın diyorlar cinnet geçiriyorum bile bile çocuk hasta oldu..
elbette hasta olacak ama keşke daha düşünceli olsalar
hiç ağlamayın kızlar.. aslında kötü olan beğendiğin elbisenin uzun yada kısa gelmesi değil..
üzerine hiç girmemesidir..:125::125::125::125:
kızlar benim oğlumla ilgili soracğım bişey var..biliyorum bi çoğunuz kızacaksınız belki ama
benim oğlum son on gündür sabaha kadar deliksiz uyuyor ..
gece 11 gibi uyuyor sabah 6 yada 6buçukta uyanıp mamasını yiyor
bi saat kadar uyanık kalıp 9a kadar yine uyuyor ..gün içinde uykuları 15 dakikayı geçmiyor tabii..
belki diyceksiniz biz uyanmaktan bıktık sen şikayet ediyosun..
ama bütün bebekler uyanırken benmki uyanmıyosa bi sorun değilmidir bu..
doktora danışmalımıyım acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?