yaa bende kısa elbiselerde yaşıyorum aynı şeyi aslında normal boyutlardaki elbiseler ben giyince süper mini oluyorterziye verip bunu uzat ta diyemiyorsun ki seninkinin en azından çaresi var
canım zeynocum vermişti ya pratik tarif ev yemekleri yada pastaneden alıyosun yanınada salata çeşiti
Canım benimki sabah sabah emmem de emmem modundaydı yine uykusu da var emse rahatlıcak ama anlamıyor ki işte minik beyinim benim
Dün arabada emdiiğini farketmiştim indim arabaya oturur oturmaz emmek istedi araba duruyordu öylece
Ben de etrafı ilgisini çekiyor diye düşünüyorum canım bi de süt ağzına bir anda boşalıyor sanırım onu boğmak istediğimi düşünüyor
Ah yavrum benim emme problemimiz bi geçse..
Cnm simdiye kdr o kadar asi oldu ilkkez ateslendi cok degildi ama ben uyurken gece cikar falan diye allah korusun ben uyutmadan 1 cay kaşığı calpol verdim.. sabah uyandiginda da yoktu atesi ama az once baktim tekrar hafif vardi.. calpol vermedim bukez ama simdi surekli kontrol ediyorum
aşıya gitmeden önce hic vermedim ben ztn cikinca calpol hemen dusuruyor gerek var mi ki gitmeden vermeye :44:
Cnm hosgeldin geçmiş olsun hepimiz bu aralar hastalıkla ateş ile uğraşıyoruz..
su netide baglatmadiniz gittiiii bizde ozluyoruz senii
Canım benimki de öyle uyuyordu başlarda ama 11 de yatması bebek için geç bir saat aslında gece bir kere beslenmeye kalkıp daha erken de yatabilir..
Deniz Sadi de gün içinde sadece şekerleme yapıyordu gece de bizle yatıp bizle kalkıyor gibiydi..
Ben artık bir düzen uyguluyorum çok katı olmamak kaydıyla..
uyku konusunda diyorlar ki gündüz karnı iyi doyan ve dinlenen bebekler gece daha rahat ve uzun uyuyabiliyorlarmış..
uykusu yoksa mümkün değil uyutamıyorum.. varsada kulağından çeksem uyuyor..
zaten uyutmak içinde bi çaba harcamıyorum.. uykusu geldiğini anladığımda gözüne bi mendil kapatıyorum uyuyor..
11 gibi yatıp sabah 4te kesin uyanıyodu hemen mamasını yapıyodum ..geri uyuodu sonra 6da uyanıyodu babasıyla birlikte..
bi gece 4 te uyandı mama yapmaya giderken emziğini verdim geldiğimde uyumuştu bende uyandırmadım..
aç olsa uyumazdı dedm..
sebebi o oldu.. birdaha hiç 4 te uyanmadıönce hoşuma gitti sonra bi sorunmu var diye endişelenmeye başladım..
dediğin gibi normaldir inşallah..
Ben bundan aldim son 1 haftadir bununla uyuyor cok rahat ettim yorganini sürekli kafasina cekicek veya üstü acilacak korkusu yok sir bezini bagliyorum altina bu sekilde bacaklarini ciplak hissedince onunda cok hosuna gidiyorEki Görüntüle 805158
Benimde var bundan ama denemedim neden dersen bunu giydirince gene üstünü orterim gibime geliyor icim rahat etmez benim usur diye aklım kalir sence. Kullanımı nasil
Bana en mantiklisi bu gelmisti almadan önce arastirdim biraz en son buna karar verdim dedigin gibi bacakli olanda icim rahat etmezdi birde yorgan örterdim üstüne
Kizlar ben bundan cok memnunum zaten almadan önce cok arastirdim en son buna karar verdim tabi markadan markaya degisebilir bunun markasi alvi
Gece kac defa kontrol ettim sirf beziyle yatirdigim halde bacaklari falan sicacikti ic ve dis tulum olarak iki parca bu ic tulumun kollarini disa katlayinca eldiven gibi ellerini de kapatiyor bütün vücudu sicacik oluyor ayni zaman da terletmiyor da ektsra üzerini örtmeye falan hic gerek yok bacakli olunca zaten kalin cocuk rahat yatamaz gibi geliyor bana bilmiyorum
bende de taban çökmesi varmış.. hem fazla kilodan hemde doğum sonrası strese bağlı
kaslar kendini gerginleştiriyomuş.. bu bende fazla olmş ve taban ayalarım gerilmiş..
dolayısıyle basamıyorum iç kısımları acıyor..sürekli ortopedik terlik ve ayakkabı giyiyorum..
seninde öyle yapman gerekecek..zaten ortopedik a.kabı problemli ayağı rahatlatıyor..
bu bi tek bende var sanıyordum.benimde tabanlarım acıyor.evde terlikte giyemiyorum parkeler çok ses yapıyor.
bebişimde en ufak seste uyanıyor.valla bazen gece mama yapmaya kalktığımda ayaklarımın üstüne basmakta
çok zorlanıyorum...
öffff hiç deme yaa..mama işi çok zor..
maması ayrı kapta..sıcak suyu termosta..
soğuk suyu başka bi şişede(biz arıtma kullanıyoruz bu yüzden başka su vermiyorum)
iki biberon muhakkak..biri kirlenirse diğeri şart..
o biberonların kapakları yokmu hele her seferinde kayboluyor..ara dur..
ıslak mendil bez kolay onlar hep çantada ama
mama her seferinde çoğaltılacak biterse yandın..
sürekli kustuğu için bisürü yedek kıyafet + mendil..
hakkaten çoooook zorrr..
aslında iyi fikir burada güzel börekler yapan biryer de yok ki:44:canım zeynocum vermişti ya pratik tarif ev yemekleri yada pastaneden alıyosun yanınada salata çeşiti
buradaki hemşire bana 2 aylık aşılarını yaptırmaya gelmeden önce ver demişti de ondan öyle söyledim ama ben o sıra istanbuldaydım kardeşimde orada yaptırdık aşıları evde iki sağlıkçı olunca onlar ilgilendiler ateşide çıkmamıştı biz her ihtimale karşı paranox fitil almıştık ama kullanmadıkCnm simdiye kdr o kadar asi oldu ilkkez ateslendi cok degildi ama ben uyurken gece cikar falan diye allah korusun ben uyutmadan 1 cay kaşığı calpol verdim.. sabah uyandiginda da yoktu atesi ama az once baktim tekrar hafif vardi.. calpol vermedim bukez ama simdi surekli kontrol ediyorum
aşıya gitmeden önce hic vermedim ben ztn cikinca calpol hemen dusuruyor gerek var mi ki gitmeden vermeye :44:
yaa tabi istanbulda olunca kolay öyle ver hemen siparişi gelsin ben nerden bulacam burada onları
Ay sekerim dogru söylüyor ne yoruyosun kendiniii
Ben dün patates salatasi yaptim.. 1 kilo su boregi siparis verdim (20 tl)
Zaten 5 yaprak yufka burada 9 tl. E icine peynir al yagiydi yumurtası 20 tl yi geçiyor
bide son anda sütlü tatli yaptim oda 10 dakika mi aldii..
gayette güzel olduuu
ölmeyecem bendünyaya direk kalcam .. :89:
siz şimdi bunları söyleyince bende bir gariplik olduğunu anladımBizim oda genelde 26 derece oluyor bazen 27...
Denizim çok terliyor.Sadece çıtçıtlı body ile yatırıyorum.Bu arada yatağı pamuk doldurma yatak.Ayrıca yan yastığı var, oda sünger tabi içi...bunlar terlemesinde etken dimi? O kadar çok terliyorki gecede 3 body değiştiriyoruz :44:
şimdi ben bunu giydirsem çocuk kurdeşen dökecek.nasıl olacak böyle ya? korkumdan örtemiyorumda...
Geçen sene lcwaikiki den 10 liraya dandik ama şık yeşil bir kol çantası almıştım,bebek çantası yaptım onu.. hep bir kenarda tutarım.
İçinde her şey hazır duruyor.İşte termos,soğuk su falan koyuyorum dışarı çıkarken.ikide biberon...bizimde çıkmamız
uzun sürüyor.hep içerleniyorum sütüm olsaydı hazır memeden ver gitsin.hazırlama derdi yok taşıma dedi yok
neyse yine arabeske bağlamıyım.yok işte napalım
yaa bende kısa elbiselerde yaşıyorum aynı şeyi aslında normal boyutlardaki elbiseler ben giyince süper mini oluyorterziye verip bunu uzat ta diyemiyorsun ki seninkinin en azından çaresi var
hiç ağlamayın kızlar.. aslında kötü olan beğendiğin elbisenin uzun yada kısa gelmesi değil..
üzerine hiç girmemesidir..:125::125::125::125:
evet şimdi biraz bende araştırdım..normal görünüyor..Canım bebek üç ay olduktan sonra hiç bir sakıncası yok şanslı annelerdensin tadını çıkar
Okuduğum bütün kitaplarda bloglarda heryerde gündüz yeterli beslenen bebeklerde gaz sorunu falan geçtiğinde aşağı yukarı üç aylık olduktan sonra gece kesintisiz uyur diyor yani annesi gündüz bol bol beslendiği için özelliklere mama alan bebişlerin daha geç açıklığı o yazıyoru merak etme şanslısın maşallah
efede çok terliyor .. malum buralar sıcak hala .. ama kışa düşünüyorum tulum..siz şimdi bunları söyleyince bende bir gariplik olduğunu anladımBizim oda genelde 26 derece oluyor bazen 27...
Denizim çok terliyor.Sadece çıtçıtlı body ile yatırıyorum.Bu arada yatağı pamuk doldurma yatak.Ayrıca yan yastığı var, oda sünger tabi içi...bunlar terlemesinde etken dimi? O kadar çok terliyorki gecede 3 body değiştiriyoruz :44:
şimdi ben bunu giydirsem çocuk kurdeşen dökecek.nasıl olacak böyle ya? korkumdan örtemiyorumda...
Geçen sene lcwaikiki den 10 liraya dandik ama şık yeşil bir kol çantası almıştım,bebek çantası yaptım onu.. hep bir kenarda tutarım.
İçinde her şey hazır duruyor.İşte termos,soğuk su falan koyuyorum dışarı çıkarken.ikide biberon...bizimde çıkmamız
uzun sürüyor.hep içerleniyorum sütüm olsaydı hazır memeden ver gitsin.hazırlama derdi yok taşıma dedi yok
neyse yine arabeske bağlamıyım.yok işte napalım
bu arada oğlum meşhur oldu kızlarr gazeteye çıktık =)))))
posta gazetesine mail atmıştım resmini dün yayınlamışlar .. sizlerde yapabilirsiniz..
bi hatıra olarak kalır.. ileride hoşuna gider bebişlerimizin..
Eki Görüntüle 805765
Merak etme sıkma canını hepimizde ayni sorun var yaklasik on gündür gündüzleri 7-8 saa Emmiyo cok uğraşıyorum
Allah iyiliğini versin emi ne güldüm
Yok hayatım onu ayrica belirtti ama bu sebeple diye bisey söylemedi. Yani gogsumy birakmasina uzuldu gibi hani bu hic iyi olmamis anlamindaaa
Canım benimki sabah sabah emmem de emmem modundaydı yine uykusu da var emse rahatlıcak ama anlamıyor ki işte minik beyinim benim
Dün arabada emdiiğini farketmiştim indim arabaya oturur oturmaz emmek istedi araba duruyordu öylece
Ben de etrafı ilgisini çekiyor diye düşünüyorum canım bi de süt ağzına bir anda boşalıyor sanırım onu boğmak istediğimi düşünüyor
Ah yavrum benim emme problemimiz bi geçse..
kızlar benim oğlum sürekli emmek istiyor 30-40 dk bir emiyor hemde çok acıkmış olarak gece de böyle gündüz de büyüyünce araları uzuyucağına kısaldı bizde sütüm var şükür ama neden çok çabuk acıkıyor anlamadım yetmiyormu sütüm mü doyurucu değil bilmiyorum kilo alımı ii sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyoruz dr gerek yok dedi ama bu kadar emmeye az olamaz zaten gündüz neysede gece de aynı olunca çok kötü oluyor ben daha yatağa geçip uykuya dalmamla onun kalması bir oluyor başlıyor bu sefer şapır şapır elini emmeye açken yapıyor bir tek bunu doyunca emmiyor çünkü hadi kalk tekrar emzir ayakta uyuyorum artık sizce neden böyle hep böylemi olucak
kızlar elimde ülker hero baby nin maması var tek kullanımlık şeklinde baya var
tanıdık bi çocuk dr.vermişti ben ihtiyaç duymadım isteyen varsa özelden bana ulaşsın. gönderirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?