2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaa bende kısa elbiselerde yaşıyorum aynı şeyi aslında normal boyutlardaki elbiseler ben giyince süper mini oluyor terziye verip bunu uzat ta diyemiyorsun ki seninkinin en azından çaresi var

dimi dimi bendede hele bide popo varsa birazda o kaldırıyor eteği giy giyebilirsen oluyo banada ama ben bacaklarımı pek beğenmem onun içinde pek giymem giyersemde mus çoraplar büyük bi kurtarıcı

canım zeynocum vermişti ya pratik tarif ev yemekleri yada pastaneden alıyosun yanınada salata çeşiti

Ay sekerim dogru söylüyor ne yoruyosun kendiniii

Ben dün patates salatasi yaptim.. 1 kilo su boregi siparis verdim (20 tl )
Zaten 5 yaprak yufka burada 9 tl. E icine peynir al yagiydi yumurtası 20 tl yi geçiyor
bide son anda sütlü tatli yaptim oda 10 dakika mi aldii..
gayette güzel olduuu

annemin sütü de kardeşime fışkırır tarzda gelirmiş. o yüzden kardeşim emmeyi bırakmış. daha 1 ayık bile değilken buğdayunu mamalarıyla beslenmiş.

bende anneme elinle fazlasını alsaydın ya dedim. nerden akıl edebilirdim o zamanlar dedi.

şimdi o aklıma geldi. sende fazlasını önden bi alsan sağsan . sonra versen olmaz mı?

Geçenlerde televizyonda dinledim ateşi ciddi miktarda çıkmadığı sürece vermeyin aşıdan sonuç alınmasını engelliyormuş tam anlatamadım ama anladınız sanırım tabi sık sık kontrol edin havale falan geçirmesin Allah'a emanet

Cnm hosgeldin geçmiş olsun hepimiz bu aralar hastalıkla ateş ile uğraşıyoruz..
su netide baglatmadiniz gittiiii bizde ozluyoruz senii

Size de geçmiş olsun canım.. Ben de evin içinde elimde ateş ölçerle geziyorum ağzımda da burun aspiratörü :)

Anacığım ben evde değilim 3 haftadır annemdeyim burada net var da ne oluyor ya kardeşim giriyor bana kalmıyor ya Deniz Sadi hasta ya da öyle sevimli oluyor ki bırakıp gelemiyorum :)

Eşim bağlattıracaktı eve döndüğümde sanırım kullanılabilir olur..

uykusu yoksa mümkün değil uyutamıyorum.. varsada kulağından çeksem uyuyor..
zaten uyutmak içinde bi çaba harcamıyorum.. uykusu geldiğini anladığımda gözüne bi mendil kapatıyorum uyuyor..
11 gibi yatıp sabah 4te kesin uyanıyodu hemen mamasını yapıyodum ..geri uyuodu sonra 6da uyanıyodu babasıyla birlikte..
bi gece 4 te uyandı mama yapmaya giderken emziğini verdim geldiğimde uyumuştu bende uyandırmadım..
aç olsa uyumazdı dedm..
sebebi o oldu.. birdaha hiç 4 te uyanmadı önce hoşuma gitti sonra bi sorunmu var diye endişelenmeye başladım..
dediğin gibi normaldir inşallah..

bu arada oğlum meşhur oldu kızlarr gazeteye çıktık =)))))
posta gazetesine mail atmıştım resmini dün yayınlamışlar .. sizlerde yapabilirsiniz..
bi hatıra olarak kalır.. ileride hoşuna gider bebişlerimizin..

Canım bebek üç ay olduktan sonra hiç bir sakıncası yok şanslı annelerdensin tadını çıkar
Okuduğum bütün kitaplarda bloglarda heryerde gündüz yeterli beslenen bebeklerde gaz sorunu falan geçtiğinde aşağı yukarı üç aylık olduktan sonra gece kesintisiz uyur diyor yani annesi gündüz bol bol beslendiği için özelliklere mama alan bebişlerin daha geç açıklığı o yazıyoru merak etme şanslısın maşallah

Benimde var bundan ama denemedim neden dersen bunu giydirince gene üstünü orterim gibime geliyor icim rahat etmez benim usur diye aklım kalir sence. Kullanımı nasil

siz şimdi bunları söyleyince bende bir gariplik olduğunu anladım Bizim oda genelde 26 derece oluyor bazen 27...
Denizim çok terliyor.Sadece çıtçıtlı body ile yatırıyorum.Bu arada yatağı pamuk doldurma yatak.Ayrıca yan yastığı var, oda sünger tabi içi...bunlar terlemesinde etken dimi? O kadar çok terliyorki gecede 3 body değiştiriyoruz :44:
şimdi ben bunu giydirsem çocuk kurdeşen dökecek.nasıl olacak böyle ya? korkumdan örtemiyorumda...

Geçen sene lcwaikiki den 10 liraya dandik ama şık yeşil bir kol çantası almıştım,bebek çantası yaptım onu.. hep bir kenarda tutarım.
İçinde her şey hazır duruyor.İşte termos,soğuk su falan koyuyorum dışarı çıkarken.ikide biberon...bizimde çıkmamız
uzun sürüyor.hep içerleniyorum sütüm olsaydı hazır memeden ver gitsin.hazırlama derdi yok taşıma dedi yok
neyse yine arabeske bağlamıyım.yok işte napalım

yok ya ben geçmişi biriktirmeden duramamkii
bi solukta okuyiimde geleyim
ay bu arada erva'ya bi heves elme ve şeftali püresi yapiimde yesin dedim blender hiç ezmedi accık ezilmiş yerlerinden pürüzlü pürüzlü verdim çok aç olduğu için sabırsızlandı çocuktan kalan o iğrenç ezilmiş şeyi anneler nasıl yiyor yiyene kadar içim çıktı

canım zeynocum vermişti ya pratik tarif ev yemekleri yada pastaneden alıyosun yanınada salata çeşiti
aslında iyi fikir burada güzel börekler yapan biryer de yok ki:44:
buradaki hemşire bana 2 aylık aşılarını yaptırmaya gelmeden önce ver demişti de ondan öyle söyledim ama ben o sıra istanbuldaydım kardeşimde orada yaptırdık aşıları evde iki sağlıkçı olunca onlar ilgilendiler ateşide çıkmamıştı biz her ihtimale karşı paranox fitil almıştık ama kullanmadık

yaa tabi istanbulda olunca kolay öyle ver hemen siparişi gelsin ben nerden bulacam burada onları
ölmeyecem ben dünyaya direk kalcam .. :89:

canım burda havalar soğudu artık ben bir iki saat kaloriferi açıyorum evi ılıtıp kapatıyorum bugün yatagıni
İçinde üşüdüm resmen onun için bende kullanıyorum oluşumu atıyorum içine oh sıcacıkss

yaa bende kısa elbiselerde yaşıyorum aynı şeyi aslında normal boyutlardaki elbiseler ben giyince süper mini oluyor terziye verip bunu uzat ta diyemiyorsun ki seninkinin en azından çaresi var

Orasi öyle canim kisaya hic care yok ama burda ki elbiseleri giysen sana bile uzun gelir mübarek victoria secret mankenlerine göre dikiyorlar yine orda her boya elbise bulmak az cok mümkün

hiç ağlamayın kızlar.. aslında kötü olan beğendiğin elbisenin uzun yada kısa gelmesi değil..
üzerine hiç girmemesidir..:125::125::125::125:

Allah seni emi :)))

evet şimdi biraz bende araştırdım..normal görünüyor..
mamaylada alakası var sanırım..neyse uyusunda büyüsün paşam
efede çok terliyor .. malum buralar sıcak hala .. ama kışa düşünüyorum tulum..
üzerini çok açıyor.. uykusunun arasında poposunu kaldırıp indirip itekliyor üstündekini..
bazen bende bağlıyorum o arabeske .. emziren bi anne gördümmü başımı çeviriyorum hemen
allah korusun nazarım falan değer diye.. napıyım çok imreniyorum..
kolaylığı da var evet ama kolaylığından ziyade emzirmek bambaşka bişey yaa..
bebeğinle arandaki o sıcak temas o bütünleşmek falan offf yaaa sütü olanlara bol bol versin rabbim..

Ayy cok hos fikir masallah canim büyüyünce gösterirsin artik :)

MELİNNAZ: canim benim buzlukta hazir sigara böregim olur herzaman zaten yufkayi hazir alip oturdugun yerde sarmasida uzun sürmez.. Ben genel de caya gelen oldugu zaman sigara böregi-pogaca-milföy bu ücünden birini yaparim yaninda da patates salatasi-makarna salatasi olur birde fazla vaktimi almayan aglayan kek veya ona benzer sütlü tatli yaparim..
Eger sirf bayansa misafirlerim kısırsız olmaz tabi

Merak etme sıkma canını hepimizde ayni sorun var yaklasik on gündür gündüzleri 7-8 saa Emmiyo cok uğraşıyorum

Allah iyiliğini versin emi ne güldüm

ay bu sıpalara noluyo bilmiyorum valla.. dayak istiyo bunlar...

Yok hayatım onu ayrica belirtti ama bu sebeple diye bisey söylemedi. Yani gogsumy birakmasina uzuldu gibi hani bu hic iyi olmamis anlamindaaa

göğsünü bırakmasına üzüldüm bende. belki de işe gittiğin bir haftada biberona alışmıştır. çok çabuk kolaya alışıyor bebekler.. ama bence kilo alımı normal daha geçen gün bir sitede 4 ve 5. aylarda kilo alımının azaldığını okudum. gerçi seninki ondan önce çok iyi almış o da yanına kar boşver.. ek gıdaya başlarsanız toparlar tekrar..

sütün bolsa birden geliyordur olabilir o zaman önceden sağ biraz canım bence emzirdikten sonra kaşıkla verirsin o sağdığın sütü de..

canım ya 30-40 dk bir emmmesi iyi değil bence hem midesi ve gazı için hemde süt birikmez garibim boşa çeker durur karnı da hiçbir zaman tam doymaz bana kalırsa. topikteki bütün bebekler şu an kıtlıktan çıkmış gibi elini parmağını hatta yumruğunu emiyor hatta benim oğlan omzumu kendi badisini ne bulursa emiyor.. aç olduğundan değil dişleri kaşındığından kemikleri geliştiğinden damaklarını rahatlatmak için emiyorlar sen bu ihtiyacı açlık zannediyor olabilir misin acaba? bir denesen emzik veya eline bir bez vermeyi biraz onu emsin eğer onu emerken ağlamıyorsa aç olduğunu hiç sanmam çünkü aç oldukları zaman durmuyor bu veletler..

kızlar elimde ülker hero baby nin maması var tek kullanımlık şeklinde baya var
tanıdık bi çocuk dr.vermişti ben ihtiyaç duymadım isteyen varsa özelden bana ulaşsın. gönderirim....

kızlar elimde ülker hero baby nin maması var tek kullanımlık şeklinde baya var
tanıdık bi çocuk dr.vermişti ben ihtiyaç duymadım isteyen varsa özelden bana ulaşsın. gönderirim....

canım yakın olsak iyi olurdu ama ta kayseriden gönderinceye kadar astarı yüzünden pahalı olur .. bide herobaby kullanmadım hiç hep aptamil veriyorum bi kere bebelac vermiştim yemişti ama yermi yemezmi bilmiyorum..
sen kayseri deilde tokattamıydın yoksa nerdeydin hakkat yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…